Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Na jó, legyen 7:15. Mûjég. Illetve már csak a helye. Nem a hûlt helye, hanem a felmelegedett helye :)

--Trifo

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ha nem baj én is odamegyek gyalogosan legalább megnézni mit alkotok! ;D
Meg egy kicsit szivet fájdítani! :'(
Este! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nekem van jobb ötletem: találkozzunk MOST !!!  ;D
Na de csak viccelek. Jó a 7,15, megbeszélt helyen.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Trifo: Hát bármikor sötétedjen is, én 7-nél korábban nóvéj, hogy ott tudok lenni.

Én aszondom, hogy 7:15-kor a Jégpálya bejárata elõtt várok. Gyertek oda. De akinek van jobb 5lete, mongya.

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Charon, egy korszak ér véget! A "Vigyázz Szar" Korszaka.

Ezentúl így számítunk mindent: VSzE, és VSzU (VigyázzSzar! elõtt, illetve után)

De vizsga ide vagy oda, azért vagy annyira fanatik, hogy néha úgyis eljössz.  ;)

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nekem 5-ig van munkaidõ, és urána még haza kell ugrani átöltözni. De meddig is manapság világos? Mert ugye sötétben nem annyira szivet melengetõ az ugrálás.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
;D ;D és  :-* :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szasztok!

Charon, ég veled, dicsö harcos. Bár távoztaddal szebb, naposabb idök köszöntenek ránk, a mi szemünkböl könnyek patakzanak alá, egészen addig, mig  vissza nem térsz közénk. :'( De neked most nemes célokért kell küzdeni, utad magasra ivel. - Azért a lovad ránkbizhatnád addig is... ;D Jó gondját viselnénk, kis dombokon edzenénk, olajjal kenegetnénk)

Trifó és Aszta. Az idöpont nekem is jó lenne ma este. Kb.7-ig vagyok suliban, s onnan negyed óra alatt a Ligetbe érek.

Era, kár hogy nem jössz, de majd legközelebb. Persze, hogy megyünk máskor is.

Üdv minden bringabuzinak

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Na, megvan az SPD, és ki is próbáltam. Gyakorlatilag csak a legelsõ alkalommal dõltem el majdnem, álló helyzetben, de Adamm elkapott, én meg megkapaszkodtam egy csõben.  ;D ;D ;D

Utána mindig kondicionáltam az agyamat, hogy "most mingyá szépen megállunk és kiszállunk az SPD-bõl". Úgyhogy utána egyszer sem történt malõr.

Ma már bringával jöttem melóba, és élesben is próbáltam az SPD-t. Érdekes módon kétszer is volt satufékes helyzet, csikorgó-gumis megállással, (autós lenni kanyarodni bringaútra) de mindkét alkalommal ügyesen kiléptem, szóval nem volt borulás.

Még az erdei DH-s részektõl tartok egy kicsit. Ott nagyon mexoktam, hogy bármikor leugorhatok a pedálról. Az SPD kicsit kaloda-feeling. De nyilván meg lehet szokni.

Szerdán gyia!

Trifo: én ma 6-tól énekórán vagyok, szóval olyan f8 körül tudnék a dombhoz érni. Bár konkrét ugrálásról nálam most nem lehet szó, mert a vállam még nem bírja. Mi legyen?

Findli: Én örülnék, ha végig tudnál jönni szerdan.   :-*

AsztA

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Köszönöm a szíves meghívást.  :) A táv kicsit megrémisztett, de gondolom bárhol le lehet csatlakozni a csapattól, szóval ez számomra nem akadály.
Viszont mégsem jön össze a szerdai tekerés, mert régi mászó ismerõseim kicsábítottak mászni az Oszolyra.
Gondolom lesz még lehetõség. Figyelem tovább az eseményeket.
Mindenkinek jó idõt, napsütést és jó tekerést kívánok. Persze délután én is felpattanok a nyeregbe.
De nem csak holnap, hanem ma 4-re is felmegyek a HHH-re.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Charon: csak tanulj, okosodj, én meg addig cafatokra biciklizem magam a jó idõben. Mikor meg végzel a tanulással és visszahozod a rossz idõt, akkor elmegyek Ázsiába nyaralni. Olyan messze csak nem terjed a hatalmad :)

Hejj, mindenki: ha nem esik megint délután, nincs kedvetek megnézni azt a városligeti dombocskát, amirõl szó volt már vagy egy hónapja?

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szerdát sajna kihagyom, sõt!

Kezdõdik a keményebb tanulási idõszak nékem, lassan el-elmaradozok majd a fórumról, meg a túrákról is egy ideig. (Úgyhogy Lensver mostantól mindig jó idõ lesz!) De végre megjött az ösztöndíjam - hosszas reklamálás után - és nekiálltam kereket fûzni is.

:( / :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thommey: neked is a kazetáddal van gond?  ;D Emlékszel, nekem is az adott ki szörnyü hangokat a Kiscellen. Ám miután mindent átmostam, ez valamiért megszünt. Mármint ez a hang. Tegnap beugrottam a Nellába megkérdezni, mikorra csinálnák meg, de azt mondták, hogy csütörtöknél nem elöbb. Igy hagytam az egészet a fenébe, mert a szerdai tekerést kihagyni nem lehet.
Ha az Istenek is úgy akarják, és nem történik egyéb gond a cangámmal, akkor én megyek Csillebércre, és elötte való nap megyek pályát bejárni. Tehát leszünk ott olyanok, akiket ismersz.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!Sajna a szerdai tekerésen nem tudok részt venni,mert a kazettatestet kell beállítani,mert egy kissé kotyog,és a Vitálban csak csütörtökre lesz kész >:( :(
Megy valaki jövõ hét végén a Csillebérci OB-re?
Charon:Basszus,te aztán tudsz írni ;DNem gyõztem elolvasni :D
De azzé jó tekerést mindenkinek!!!!!!!
Üdv:Thommey

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Findli, én marhára örülök ennek!  ;D ;D ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Findli én örülök neki!  ;D Csak azért nem felhõtlen a boldogságom mert nem tudok veletek tartani!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
szevasztok!

De jó, megint összegyülik szuper kis csapatunk szerdán!!!!

Era: gyere velünk lécci, ne tarts semmitõl!

AsztA: kár , hogy én csak csütörtökön viszem Manóhoz a bringát átszereltetni, igy rajtam nem lehet még röhögni szerdán, ahogy esek kelek!!! de aki kiváncsi rá, megmutatom a hétvégén, miként kétségbeesetten próbálom kiráncigálni a lábam ;D

Karen: én nem megyek veletek éjszakai tekerésre...de igy ugylátszik nem nagyon fogunk már találkozni???

Ja és a jó hir!!! Nem kell 2kor elhagynom titeket, egész nap tudok menni!
( Remélem van valaki, aki örül ennek )

mindenkinek :-* :-*

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Na, azt az ismerkedést megnézegetném én is. Ugye mindenki túlesik a kezdõjátékon: FELTÉTLENÜL olvassa el a használati útmutatót valamint Mielõtt használni kezdi a terméket, álló helyzetben kapaszkodva próbálja ki, hogy ki tudja-e venni a lábát

Helyette van az Á, minek azt, úgyis tudom. 2 perccel ezutám meg az "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogyis kellezt?????? BUMMM!!!!"

Szóval, AsztA, hajrá!

--Trifo

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Mennék én szívesen, de sajna most nem fogok ráérni. Hétvégén viszont jó lenne csinálni valamit, van már valami terv?
5 napja nem ültem bringán, és nagyon erõs elvonási tünetek kezdenek rajtam jelentkezni. Most megyek tesztelni, hogy a tekerés megy-e. Meg végignézem Aszta ismerkedését az SPD-vel  ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Karen: nem teljesen sikerült dekódolnom, amit írtál, de mehetünk bármikor bárhova :)

--Trifo