Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát gyerekek, egy újabb izgalmakkal teli hétvége elôtt állunk, és már csak 4 nap van  hátra. Szuper, hogy a BMFt megint ilyen jól képviselve lesz. Most már tényleg be kéne jegyezni ezt a csapatot.
Szilvásra még a ritkán látott Charon is jön!  :D
Legtöbben közülünk a százason indulnak, ez is klassz. Sok itt a bátor, talpraesett és erôs hegyimenô.
Büszke vagyok, hogy ismerlek titeket.  ;) :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Sziastok!

Kicsit irigykedve nézegetem a képeket a Tisza Maratonról. De csak kicsit, mert nekem se volt rossz buli a hétvége és még csak nem is bringátlan. De gratulálok mindenkinek a nyagyszerû eredményekhez meg az ajándékokhoz.

Szilváson pedig csatlakozom hozzátok én is egy barátommal együtt. Ez egyben azt is jeleni, hogy - ha az istenek és Anyu is úgy akarja - akkor kocsival jövök és abban lesz 1 vagy 2 szabad hely is. Talán ez hasznos információ :)

A Bakonyban pedig a Cuha patak völgye igencsak rulez! Nem teljesítmény szempontból, csak egyszerûen hihetetlen szép hely. Az út sok helyen keresztezi a patakot - gázló formában. Ez azt helenti, hogy keresztül kell tekerni a néhol akár 30cm-es vizen. Izgalmas... Meg hüvös, fõleg utána az átázott cipõ :)
A Kõris hegy pedig nagyszerû edzõterep hegymenõknek: hosszú (~10km), laza emelkedõ után kezdi a hegy kimutatni a foga fehérjét, alattomosan növelve a meredekséget. Csakazértis alapon másztam fel, aminek jó kis lábremegés lett az eredménye :)
Viszont a tetõn van egy érdekes radarállomás, és egy jó kis kilátó, ahonnan az egész környék belátható. Szóval csodás!

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na lökök ide ein pár pikcsõrt a Tour de Gyömrõ 2002-rõl.

Gartula mindenkinek!
Külön Gartula Neked Karen! 130-at tekertél? Le a kalappal, izé... sisakkal elõtted. Jösztök tik is Szilvásgombócra? Huj de jóóóóó!
Szép kis BMFT különítmény lesz ott is!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hali!

Karen: gratulálunk!!! Azért legyürted azt a 130 km-t és ez a lényeg!!! naná, hogy megyünk a Marximba!

Mai túránk igen érdekesre sikeredett! ;D
1. nem tekertük le a DM útvonalat :D
2. mindenki röhögött és teljesen zizi volt a társaság ;D
3. nömtöhötökrölödöbölömköröhögtömmö...höhöhö ;D

Na szóval ennyi. Azért nekünk ÖsztÖ, Mönö és Föndlö igy is megvolt a 75 km ma is :P

Anak: ha holnap nem is, de szerda reggel számits rám, oksa?!

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Hacó!

Képek a Tiszáról itt:

http://kep.tar.hu/zengei3

ÖsztÖ

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Halihó!!

Na végre itt vagyok!  :D :D :D :D
Hétvége:  8) 8) 8) 8) Élmények a Tisza  topicban.

Míg el nem felejtem: a Rave szembogár vmi istenien aranyos!  :) Meg a Punnyadunk címû kép is findlirõl és lensverrõl!!!  :) :)

Gratulálok lensvernek az elsõ helyhez, de elárulom, jövõre már én is nyerni megyek!  ;)
Bocsika mindenkitõl, akit megvárattam, meg akik aggódtak értem, tényleg elhülyéskedtem kicsit a második kört.  :-[ Szilvásra edzek majd, és komolyan veszem!  ;)

Ugye ma este jöttök Marximba?!  :D

Most semmi más nem jut eszembe, úgyhogy ezer  :-* mindenkinek, egy élmény volt, ahogy mondani szokás!!!!  ;)

:-* Karen

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szilváson százon indulok. :o :o

...................Csibe..................

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Ja! És örülök Lensver ,hogy nõttem a szemedben. :D :D :D :D :D :D

...............................Csibe..................

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szevasztok!

Hát a hétvégén igazán jót tekertem. :D Lensvernek gratula. A nyertesek listáját meg le kéne írni. Szép kis lista lenne. Én pl: nyertem egy kesztyût, meg egy Flash CD-t, amit Parának odaadtam. A lényeg a lényeg. Aki ott volt az tekert egy jót. Amúgy a nõvérem letekerte a 130-at. Csak hát szintidõn kívül, mert ,hogy elpihente a 2. kört. Na szeva. ;D ;D

.........................Csibe...............

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Húúúúú! Tök jók a képek! (Kicsit vártam az utolsó utáni képet!  ;))
Gratula a csajoknak!!! (Meg mindenki másnak is...) Ti aztán taroltatok!
Nem szabadna ezt a topicot olvasnom.  :( Vérzik a szívem egy kicsit. Fõleg, hogy a lokálterepversenyem is veszélyben forog!
Na sopánkodásból ennyi elég! Elõre a Szilvásváradi maratonra!!!!!!!

Üdv mindenkinek! Legyetek rosszak!  ;D

(Olyan szép gyalogosgázoló idõ van, és még esõt sem hoztam...  ;))

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hali topiclakók!! :-* :-* :-*

A Tisza Maraton egy igazán nagy bulira sikeredett, szerintem jobbat el sem lehetett volna képzelni, így szezonnyitásnak (mármint nekem ez volt idén az elsõ).
Zed, AsztA, Csibe, Karen, Lensver, Rave Ace, Para, Zorg, Baliba, SonkaZsuzsi, Thommey, Chubi,Templar, ....húúúú már nem is tudom kik még, akik ott voltak, de igazán jó kis csapatot alkotunk, nem? Ha egyszer lesz BMFTeam valóban, úgy igazándiból, akkor mindenkit lealázunk!
Én kicsit beszomorodtam, hogy csak 4. lettem, de majd sokat edzem (Anak!!!megyünk, ugye?) és kevesebbet dohányzom.. :-[

Jövöre ugye megint megyünk Tisza Maratonra???!!!!

na  :-*, megyek készülödni a mai tekerésre, csak ezt le akartam még irni, igy frissiben!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A Tisza MT-on készült fotók megtekinthetôek itt: http://kep.tar.hu/konamuri

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Lensver: mégeccer gratula a gyõzelemhez, gratula még Findlinek a negyedik helyért, mög mindenki másnak, aki ottan volt és végignyomta. Asszem megemberelem magam és jövök holnap, remélem nem fog esni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Csibe, ügyi voltál, most ekkorát: ------- nõttél a szememben.! De tényleg ügyesen tekerted le!Csak igy tovább! :D

Era, gratulációk neked is a helyezésekért! Nálunk is lettek, de arról majd a késõbbiekben számolunk be.
Sajnálom,hogy nem tudtunk lemenni Gyömrõre, de az igazság az, hogy ezt a másfél napot nem cseréltem volna el semmire sem.

Drága barátaim, igazán nagyszerûen éreztem magam veletek, szuper volt igy együtt menni és bulizni, és kivánom,hogy a jövõben még sok hasonló mulatságban legyen részünk!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Üdv Topiclakók!

Szép kis társaság gyûlt össze tegnap a Tour de Gyömrõre. Era, Koga + 3 haverja voltak jelen, és eme fórumos leányzónak sikerült a 18-25 éves leányzók korcsoportjában (ide szabad volt a nevezés bárkinek) a 20 kilcsit 3.-ként tekerte le!!!!!!

[move][glow=red,2,300]Ez úton is gratulálok ERA!!![/glow][/move]

és örülök, hogy megismerhettelek!  ;D

Ha lesz egy kis energiám, és idõm, a saját topicjában írok majd a versenyrõl, meg linkelek képeket is.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
AsztA!
Nagy móka volt! ;D
De most megint én jövök!
Legközelebb diszkóba megyünk! ;D
Hazafele volt még egy kis affér a rendvédelmi szervekkel,de némi anyagi ellenszolgáltatás fejében megterthattam a jogsimat! >:(
Törött kézzel ne vezess! >:(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Csibe: Ez az!!!! Bár önbizalom kérdésében eddig sem volt kétséges a teljesitményed ;D ;D

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szeva!

Nézd Lensver! Ha én letekerem a Tiszát, akkor nemcsak erõm, de önbizalmam is lesz. És meglátod büszke lehetsz majd rám(is). ;)

.........................Csibe................

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jóóóó reggelt!!
Már csak egy nap,és buliiiii ;D
Lensver:Project is closed ;DMég kicsit furcsa érzés,de nagyon jóóóóó ;D
Üdv:Thy

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Lensver, Rave Ace: na, így bulizom, amikor Bulizom.

8) 8) 8) ;D ;D ;D

Jóccakát(reggelt),
AsztA