Sziastok!
Kicsit irigykedve nézegetem a képeket a Tisza Maratonról. De csak kicsit, mert nekem se volt rossz buli a hétvége és még csak nem is bringátlan. De gratulálok mindenkinek a nyagyszerû eredményekhez meg az ajándékokhoz.
Szilváson pedig csatlakozom hozzátok én is egy barátommal együtt. Ez egyben azt is jeleni, hogy - ha az istenek és Anyu is úgy akarja - akkor kocsival jövök és abban lesz 1 vagy 2 szabad hely is. Talán ez hasznos információ
A Bakonyban pedig a Cuha patak völgye igencsak rulez! Nem teljesítmény szempontból, csak egyszerûen hihetetlen szép hely. Az út sok helyen keresztezi a patakot - gázló formában. Ez azt helenti, hogy keresztül kell tekerni a néhol akár 30cm-es vizen. Izgalmas... Meg hüvös, fõleg utána az átázott cipõ

A Kõris hegy pedig nagyszerû edzõterep hegymenõknek: hosszú (~10km), laza emelkedõ után kezdi a hegy kimutatni a foga fehérjét, alattomosan növelve a meredekséget. Csakazértis alapon másztam fel, aminek jó kis lábremegés lett az eredménye

Viszont a tetõn van egy érdekes radarállomás, és egy jó kis kilátó, ahonnan az egész környék belátható. Szóval csodás!
--Trifo