Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hoooopplá!

Szombat, családi program. A szülõk közbeszóltak. De hát nem is tiltakozhatok nagyon, nem láttak már több,mint egy hete. Áttehetõ a tekergészés vasárnapra, vagy akkor mindenki egyöntetûen a Sport kiállításra megy?

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hello Trifo!

Én lehet, hogy csatlakozom hozzád szombaton, mert biztos mehetnékem lesz, fõleg, ha belegondolok, hogy áprilisban nem sok hétvége lesz, amin elindulhatok, mert lassan kezdhetek készülni a vizsgáimra is. Eddig nem is mertem rájuk gondolni sem :o
Találjunk ki valamilyen jó kis útvonalat, lehet ugyanolyan mint a 15-i.

Era: én is egyedül vagyok kerós reggelente a munkahelyemig vezetõ úton. sajnos régebben Újpestrõl a Kálvinig kellett mennem, de most csak Újpest-Dózsa György út útvonal maradt, ráadásul hátul végig a Röppentyû utcán. Nagy ritkán összefutok egy-két idõsebb úrral, akik komótosan tekernek elõttem (majd utánam). A régi útvonalat nagyon szerettem, mindig voltak arcok, akikkel nminden reggel összefutottam, és a köszöngettünk egymásnak. Lehet, hogy valamelyik fórumos sráccal is láttuk egymást néha...a kedvencem egy kis szakállas kék bukós srác volt, akivel mindig Újpest Városkapunál találkoztunk kb 8 felé...nem ismeritek?(feltámadt bennem a remény).

Én vagyok a Röppentyû utca magányos bringása... :'(..

na  :-*

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
trifo:
Erõssen idõjárásfüggõ vagyok. Ha a meteo-urulógusok megint balekolnak és mégsem négy fok lesz meg hóesés, akkor én mennék.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hétvége: Ki jönne velem szombaton valahova? Uticél még nincs, csak az eszköz biztos.

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sziasztok!

Findli és Lensver: köszi a túrát, igazán maradandó élmény volt :) De tényleg. Megint az történt, hogy megyek-megyek, aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy "Jé, a múlkor még azt gondoltam,hogy nem merek ilyet csinálni". Aztán mégis. Fõleg az volt már tényleg durva, amit Lajosforrás után mûveltünk...
Igaz, a kerékpár megúszta a pénteket sérülés nélkül, még nyolcas se ment a kerékbe, de azért a biztonság kedvéért vasárnap eltéptem egy küllõt a János hegyen. Kis mázli: hásó kerék, bal oldal. Még egy kis mázli: a boltban a kerék körülírása alapján kaptam megfelelõ hosszú küllõt. És láss csodát: küllõcsere gumiszerelés nélkül.

Charon: mennyei üdvözlet tenéked! Üdv újra az élõk sorában! Gondolom, van egy kis "újjászülettem" érzésed. Engem fel még nem borított kamion, de árokba már szorított le. No, anyázás az volt ott is...

Era: az Erzsébet híd közelében reggelente fél 9 tájban összeakadhatsz Oscar haverommal meg a barátnõjével. Menetrendszerint arra közlekednek kerékpáron.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hátt ti hol közlekedtek? Nem hogy lányt nem láttam bicajon, de még valamire való srácot sem. Reggel betekertem 8-ra a munkába. Végig jöttem a Lágymányosi hídtól a Margithídig és kb. 4 db papa tekert szembe velem. Ilyenkor mindig rájövök, hogy mennyivel érdekesebben kezdõdik így a nap, mint a tömegközlekedésen. Ha mégis látott volna valaki, én voltam az a lány a bordó TREK-kel (cro-moly), ezüst sisakkal. Üdv minden szmogot szívó sorstársnak

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lányok:
Nagy a mázli faktorom!  ;)  8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
1stein:
Okés!!  ;D ;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
szia lens!
na végre haza értél! irj már priviben! >:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ave Charon,
te egy nagyon szerencsés ember vagy, ugye tudod? Hálistennek "csak" ennyivel úsztad meg, és ez nagy szó. A múlt héten hozzám is elég közel jött egy-két kamion, plussz egy gépkocsi is. Még pár centi, és már hozzámérnek. Sajna betonúton nem elég ügyesnek lenni, jó adag szerencsére is szüksége van az embernek. Remélem van olyan, hogy biciklis védõszent, hogy legyen kihez imádkoznunk, mikor kimegyünk a "trancsír utakra". :-)
Gyors gyógyulást!

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Charon:
Ha legközelebbi közös tekerésünk alkalmával kamiont látunk, akkor a munkamegosztás a következõ: te, mint rutinos, majd elgáncsolod, addig én fojtogatom!  ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát igen a thermonaci meg nálam a kevlárbetétes kesztyû igencsak hatásos...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Üdv emberek!

(Ez úgy hangzott, minha fentrõl szólnék, de cáfolom, még élek.)

Mint azt iljicS-csel üzentem, a csütörtök esti lájtos tekerésem hardkórba fordult egy kamionnak hála.
Hely 31-es út Mendérõl Maglódra.
Idõ: Este valamikor 5-6 fele.
Lámpa: szériatartozék (!)
Bukó: úgyszintén
Kesztyû, termonaci vót rajtam.
Szitu: Gyakorlatilag semmi forgalom nem volt, néha elõzgettek autósok, mígnem ez az ÁLLAT kamionos minimális kormánymozdulattal kerül ki (szerintem még a feletõvonalat sem lépte át!!!), majd visszatérve - szokás szerint - gyorsan és erõteljesen rámhúzta a hátsóját.
Gyorsabban és nagyobb oldalirányú lökéssel, mint arra számítottam, vagy számíthattam. A könyököm tájában lökött meg, majd egyensúlyomat elvesztve elkapta az elsõ kerekemet (átment rajta, enyhe derékszög...), a kormány a földhöz csapódott (reccs, eltört...), én meg lefejeltem a kereket, meg az aszfaltot.
Mondanom sem kell meg sem állt, SÕT rámdudált azzal a hajókürtszerû izével. Elõször a dühtõl nem láttam, és egy parasztbácsi sem tud olyan cifrákat káromkodni, mint amik a számat elhagyták...
Második eszméletem a bringa felé fordult. Vazzeg, picinyem, mi van veled? Jól helyben hagytak! Törött Ritchey Forcelite kormány: kb középen. Elsõ kerék: talán az agyat fel lehet még használni. Hátsó: erõs centírozásra szorul, de vadulásra még jó lesz. A többi nagyjából megúszta, valszeg puhára esett.
Harmadik eszmélet: egészben vagyok ?? Hja! Csak a harmadik... Bukó cseppet félrecsúszva....azért ÁLDOM A NAPOT AMIKOR MEGVETTEM A BUKÓT!!!!! Nyak kicsit sajog, meg a térdem is. Nézdmá' nem szakadt ki a naci! elaszt termonaci RULEZ! Láb hajlít-nyújt. Ajaj! Ez húzós lesz, bicegõs. Basszus! Miért nem tudok fogni a bal kezemmel? Kesztyû le, ez már szép! Nem ilyenre emlékeztem!?
Bringa vállra, irány haza. Hál égnek innen csak kb egy másfél kilcsi a "haza", a lakott terület meg 200 méter!
Félúton be a dokihoz, na ezt a bringát lopja el valaki címszóval hagyom a rendelõ elõtt picinyemet. Ez biza ficam! Kis rántás.... .... nagy ordítás, helyén is van.  8)
Ma már fogni enyhén tudok vele  :), gépelni kábé egyujjas megoldással  ;D, és hogy fanatizmusomon nehogy csorba essék elmondom, hogy tegnap este már apám bringáján mentem egy kört...  ;) ;D ;D
A maradék holtidõt meg az általam is terjesztett bikefilmek + Xtreme channel + Páris-Nizza nézésével töltöttem ki.  ;D ;D ;D

Remélem okultok az esetbõl, és mint ez már jónéhány topicban felbukkant:
VISELJETEK BUKÓT!!!!!!!!!
kiegészítve azzal, hogy az elasztnaci és a kesztyû azért segített megóvni kültakaróm viszonylagos épségét.  8)

Bocs az ömlengésért, megyek regenerálódni!

BANZÁÁÁÁJ! - ahogy Spike Bike mondaná.

Charon

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Gyors változtatás: nem lesz vértesi túránk! (azok az iszonytatos tömegek, akik jönni akartak boccsássanak meg!)
De a vasárnapi Sport kiállitás o.k..

Ki tudja: vannak még a probike-ban akciós scott-ok (cipõk)?

na :-*

boszee

boszee

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!!

charonnak mielobbi gyogyulast!!!! (engem is elcsaptak nemreg:() ma ultem eloszor az eset utan bicajon es KIRAAAALY volt a feeling!!!!!

charon gyogyulj meg es mielobbi ujboli biciklizest kivanok!!! Boszee

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
na jó, néha még elviselhetõ is tudok lenni

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ez úgy hangzott mint valami fenyegetés!  ;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Vasárnap elõre láthatólag jó nekem is, úgyhogy nem menekülhettek a társaságomtól!   ;)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Hello findli

A fórum közösen vasáranp megy szemrevételezni a kiállítást! Azt hiszem a véglelegs találka helyszín vasárnap 10 óra BNV fõbejárat!

Zöld

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
ez az, zárjuk le ezt a bukótémát!!!
Attõl még lehet valaki jó bringás, hogy nem hord bukót. Meggyõzni úgy sem lehet, ha nem akarja.

Inkább a jövõ hét végére tervezzünk valami jó kis túrát!
Nekem most nincs még ötletem, ...bár azt hiszem a Vértesbe megyünk újra. Csatlakoznivágyók, csatlakozzatok!

Lesz a Sport Kiállítás is, arra megy valaki? És mikor(bár utána tudok nézni a topicon)?