En meg itthon vartam rad, mert tudtam, hogy ha nem talalsz ott, akkor sietsz haza.
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :-* :-* :-* :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. March 23. - 18:09

Posted 2002. March 23. - 17:55

szeva Vole! mivel nem találtalak, már haza is jöttem a kiállitásról...igy uncsi volt ;D ;D
Posted 2002. March 23. - 15:13

Sajnos nem. Penteken kimentem az eleg volt. Amugy en is voltam a Landrover palyan, de en bemehettem brigaval is. Nos nem volt nagyon nagy dolog bringaval ,mert az a palya nem kihivas egy kerekparnak. 8) 8) 8)
De tenyleg jo a palya, es korbevisznek a fiuk a kocsival.
De tenyleg jo a palya, es korbevisznek a fiuk a kocsival.
Posted 2002. March 23. - 01:31

Posted 2002. March 23. - 01:27

Szevasztok!
Sajna nem fogunk találkozni vasárnap, mert én már szombaton kimegyek a barátaimmal is, ingyen bemehetünk és Land Roverezhetünk, úgyhogy ezt nem hagyom ki. Állitolag van egy 600-800 méteres pálya, ahol végig lehet menni a jármûvel, és elég állatra sikeredett, bár az 1 méteres vizes árok kimaradt.
Tényleg sajnálom :'( :'( :'(
Majd tartok szombat este beszámolót(ha nem megyek bulizni)
Na :-*
Sajna nem fogunk találkozni vasárnap, mert én már szombaton kimegyek a barátaimmal is, ingyen bemehetünk és Land Roverezhetünk, úgyhogy ezt nem hagyom ki. Állitolag van egy 600-800 méteres pálya, ahol végig lehet menni a jármûvel, és elég állatra sikeredett, bár az 1 méteres vizes árok kimaradt.
Tényleg sajnálom :'( :'( :'(
Majd tartok szombat este beszámolót(ha nem megyek bulizni)
Posted 2002. March 22. - 22:56

vendég_Charon_*
Posted 2002. March 22. - 08:57

Posted 2002. March 22. - 01:05

Szevasztok srácok!
Trifo: én már láttam a pénteki képeket, és ha még Lensver nem küldte el, megadom neked az elérési útat! Az ugrálással még hadilábon vagyok, csak egy kicsit tudtam gyakorolni, és nem vagyok megbizonyosodva, hogy el is emelkedem a földtõl, bár igyekszem.
Ezek a mindenféle bringás trükkök gyakorlása igen viccesen tud sikerülni: múltkor is gyakorolgattam itt nálunk a ház végében, és egyszer csak azt hallottam a hátam mögött, hogy kis sz...s 10 éves fiúcskák suttogják: várjunk, hátha mutat valami trükköt a néni!
. Megynyugattam õket, hogy nem, a néni nem fog bemutatni trükköket. És a végén elköszöntek tõlem: na csókolom!!!!! beégtem a 10 évesek elõtt.Ennyi.
Trifo: én már láttam a pénteki képeket, és ha még Lensver nem küldte el, megadom neked az elérési útat! Az ugrálással még hadilábon vagyok, csak egy kicsit tudtam gyakorolni, és nem vagyok megbizonyosodva, hogy el is emelkedem a földtõl, bár igyekszem.
Ezek a mindenféle bringás trükkök gyakorlása igen viccesen tud sikerülni: múltkor is gyakorolgattam itt nálunk a ház végében, és egyszer csak azt hallottam a hátam mögött, hogy kis sz...s 10 éves fiúcskák suttogják: várjunk, hátha mutat valami trükköt a néni!

Posted 2002. March 21. - 23:00

léensver nem akarlak elkeseríteni de ez már régi képecske... vmelyik képes topik elejében megtalálod 
viszont attól még jó 8)
gratula az ízlésedhez

viszont attól még jó 8)
gratula az ízlésedhez

Posted 2002. March 21. - 22:49

Posted 2002. March 21. - 20:24

Posted 2002. March 21. - 10:05

Valóban, az idõjárás elég vacak. Ha nagyon nem akar szárazabbra fordulni, akkor vasárnap aszfalton maradok, és elmegyek Velencére. A 811-es számú út nagyon szép helyeken megy. Ismeritek?
Findli: ha az alapján akarsz ugrálni, amit én írtam, akkor kiváncsi vagyok az eredményre. Szólj, ha sikerült.
Lensver nem tette fel valahova a múlt pénteki képeket?
--Trifo
Findli: ha az alapján akarsz ugrálni, amit én írtam, akkor kiváncsi vagyok az eredményre. Szólj, ha sikerült.
Lensver nem tette fel valahova a múlt pénteki képeket?
--Trifo
Posted 2002. March 21. - 01:24

Trifo: ahogy elnézem az idõjárás jelentést, nekem is inkább családi programokhoz lesz kedvem a szombati napon..csak hó ne essen.
tanulmányoztam az ugratás..de hogyan topicot, és holnap gyakorlok!!!(ezt csak úgy megjegyeztem, bocs)
tanulmányoztam az ugratás..de hogyan topicot, és holnap gyakorlok!!!(ezt csak úgy megjegyeztem, bocs)
Posted 2002. March 21. - 01:07

Posted 2002. March 21. - 01:02

Posted 2002. March 21. - 00:44

Hol lattad a bringam?? Csak nem valahol bringaztam vele?
Amugy ha gondolod, akkor kuldhetek kepeket, de csak ha te is! ;D ;D
Na mindegy, megy az e-mailedre.
Amugy van rolam egy gyengus kep a BikeMag -ban, a jegdualnal. A bal oldali a dobogon.
De nem valami jo kep. :-/
Amugy ha gondolod, akkor kuldhetek kepeket, de csak ha te is! ;D ;D
Na mindegy, megy az e-mailedre.
Amugy van rolam egy gyengus kep a BikeMag -ban, a jegdualnal. A bal oldali a dobogon.
De nem valami jo kep. :-/
Posted 2002. March 21. - 00:37

Posted 2002. March 21. - 00:26

Posted 2002. March 21. - 00:21

Posted 2002. March 21. - 00:18

Az jo lesz.
De tenyleg (m)ellonyos legyen ;D ;D ;D
Kuldheted az e-mail cimemre is, ha nem akarod felrakni ide, foleg ha talalsz valami hianyos oltozeku kepet

De tenyleg (m)ellonyos legyen ;D ;D ;D
Kuldheted az e-mail cimemre is, ha nem akarod felrakni ide, foleg ha talalsz valami hianyos oltozeku kepet