Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: 90kg az 90kg. Fõleg, hogy kicsit hosszabba nyeregcsövem, mint kellene. Te gondolom nehezebben zúznád szét ugyanezt a vázat. De valójában nem kívánom neked, hogy mármikor is szétzúzz bármilyen vázat.

Hmmm... Hogy mit csináltak tegnap a Pecsában??????

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:o
Hogy lehet egy vázat eltörni?  ??? :o
Bár tegnap az Xsportok között a PECSÁban bemutatták, a MAGELLÁNt hogy zúzták az úthengerekkel, meg egyszerûen a falon is.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Én akkor is szeretem a GT-met. Mellesleg nem lesz hegesztés, mert élettartam garancia van rá. Beviszem, kicserélik, oszt hajrá. Csak az a kérdés, hogy mennyi idõ ez a procedúra.

--Trifo

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kiraly!! Hajra GT!!  >:( >:( >:(
Azert ne dobd ki, jo lesz az meg ha meghegesztik.
Amugy csajok: itt pihen mar egy eve / vagy tobb/ egy par Panaracer Smoke. E + H!!! HA kell szoljatok, mar fel akartam vagni villavedonek.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Íme a dokumentáció. Szomorú vagyok...

Feltöltött kép

valamint

Feltöltött kép

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Findli: kicsit irigylem tõletek a vasárnapi DM túrát. Én csak Pap-rétig jutottam... Kellemesnek viszont semmiképp nem mondanám a tegnapi biciklizést.

Ami meg még rosszabb, azt csak ma vettem észre: [glow=red,2,300]Eltört a vázam :([/glow]

Ahol a nyeregvázcsõ találkozik a felsõcsõvel, szépen körbe van repedve. Elkeserítõ látvány.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na azt azért még én se csinálnám meg! ;)
Mikor jött a dög az erdõben, elõször nem tudtam elképzelni, mit akar, és már majdnem késõ volt, mikor rájöttem hogy éhes! ;D ;D ;D

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
tyûû lensver  ... amikor olvastam, és még nem értema végére ... eltudod képzelni miket gondoltam ? áááá azthittem kényszerítetted rá a kutyát , valahogy lejátszódott bennem et egy pillanat alatt " gyere kutyus ! nem büdösebb mint te ! Nem bánt néni ! " stb ...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszi, nagyon rendes vagy!  :D :-* :-* :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Lensver: naná, hogy kölcsön adom!!!neked nem tudok nemet mondani! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát Ruff, én már egyszer majdnem igy jártam egy erdõben, csak akkor a papir helyett egy kutyafej volt a nyelv végzõdése.  ;D  Persze elhessegettem.

Findley: arra a külsõre én is kiváncsi lennék. Egyszer talán kölcsönadhatnád egy próbakörre. ??

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Lensver: HOGY TE MILYEN HÜLYE VAGY!!!! ;D ;D

Nekem ez a mostani Smoke nagyon bevált, már csak az elsõre kellene vennem egy Smoke Dart-ot is. Valamikor kipróbálom azt a Magic-et is, ami itt lapul a .... szóval csak az ajtó mögött.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Ja ,hát igen ... az erdõben gyakran nincs wécépapír ,olykor megteszi az alábbi módszer is , de kinek van gusztusa hozzá ?  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
:o Hát azért, mert nagyon klassz külsõgumi infók vannak arrafele. Szeretnék magamnak venni egy olyat, ami kifejezetten csak saras terepre ajánlott, mert ez a Contim, ami most van, mindenre jó, csak sárra nem. És még ki szeretnék próbálni egy kisebb rücskût is, mint pl. a Schwalbe Fast Fred-jét. De jó is lenne, ha minden egyes szimpi külsõt kipróbálhatna az ember! De sajna ez nem áll módunkban.
Befejezésképp, ez a kép szerintem igazán kapcsolódik a mai túránkhoz.

Feltöltött kép

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
szerintem soha nem lesz az enyém az NRS :'( :'( :'( :'( :'(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Lensver: a team néven gondolkodom!!!
miért is kell megnéznem a fenti oldalt? ???

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Sziasztok mindenki (az is aki,csak nézegeti és nem ir ebbe a topicba)!

Ma egy iszonyat jót terepeztünk, végig mentünk a Duna Maraton hobby távján, és nagyon jó volt. A hideg ellenére szerintem igazán alkalmas volt az idõ bringázásra. A fák között még a szél sem fújt. Pesze nem erõltetett menet volt, mert Lensver már tegnap is kitekerte magát, és Manó sem volt túl gyors (bár õ mindig azt mondja, sosem gyors, inkább kitartó), én meg még igen nem vagyok formába, bár ma már azért éreztem az erõt a lábimban. A HHH tetejénél lévõ büféig (ami szerintem cool!, a kiszolgáló pasival együtt, aki ugyan nem egy ciklon, de jófej) még öten voltunk, de onnan 2 srác lekopott, mondván 1.: hideg van, 2.: inkább elmentek a János-hegyre inkább...gondolom nem volt kedvük hosszabbat menni. Úgyhogy végül hármasban tekerektünk tova. Innen már igazán nem  is álltunk meg, kivétel a Pilisszentkereszti cukiig, ahol egy vanilia fagyis és tejszinhabos csokitorta után lazán feltekertem a következõ emelkedõn. Egész nap össz. csak 2 bringás fiút láttunk, úgylátszik sokan elkijedtek. Na mindegy, mindenesetre volt elektromos kerités átmászás, ahol Lensvert meg is csapta az áram (biztos ezért röhögött utána folyamatosan, bár mi is rendesen vigyorogtunk) engem is egy kicsit, de sebaj. hazafelé, pedig megnézhettük hogyan önti el a Római partot a Duna. A Bibicnél és a Nyárfásnál igen durva a helyzet, persze rendesek voltak, mert még ettõl függetlenül kaptunk inni. a mostaninál, állítólag még kb 1-1 1/2 méterrel lesz magasabb a viz, azaz az épületekben kb combközépig, ami azért nem semmi.

Na most ennyit

:-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Findli, ezt nézd meg: http://www.bikemagaz...chwalbe_02.html

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Findli: Jó lehetett a kiállitás, és tényleg bocs, hogy nem mentem.  De a tekerést nem hagyhattam ki. Marha klassz volt, nem sajnálom, hogy elmentem.
Jó az izlésed, mikor veszed meg az NRS-t? ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
charon: a múltkori listán változatnék, már másik bringát néztem ki magamnak, mostani no.1.:
Feltöltött kép

De ezt azt hiszem nem lehetett kint látni a kiállitáson, mert nem érkeztek meg.