Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Huh! Így már csukott szemmel is odatalálok.  :)
1stein közben felhomályosított több dologról is. 1. a hely hun is van, 2. Nem jön, mert csak fertõzi a népet. 3. A bringája menetkész súlyának több, mint felét a sár teszi ki  ;D

Alapvetõen én is Marzo hívõ vagyok (RS után...), csak nehezebbek, és szemét a nagyker (velem).  :(

Naci. Télleg így illene hordani.  ;) Mondjuk nekem nem jött be... pedig ez is súlycsökkentés!  ;D

Last will: Reggel 8-ig szóljatok, ha hurrikán van és mégsem mentek... 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Arrrrgggh... >:( Pedig úgy mennék...! Igyekezni fogok. Valaki zabáljon be a nevemben egy nagy adag gesztenyepürét in the cuki.  :)

Lensver, Findli: kösz a velkámokat. ;D Valamelyikõtök mélezze nekem el hordozható távbeszélõkészülékének számát. Köszcsi. A többi fórumtagnak üdv.

1ébként ma napközben az Oktogonnál õgyelegve egy csomó bringás lányt láttam. ;)

Vasárnapra senki semmit? Na, majd szombat este megbeszéljük.

Áj vant tu teker!

AsztA

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Ti hallottatok mar, hogy a legjobb a bicosnadrag ala semmit felvenni?

Igen hallottuk sõt így is hordjuk!  ;) De pszt ne mondd el senkinek nehogy kijusson innen és a beavatlanok is megtudják!  ;D ;D ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Koszi a gratulakat!  :D
Gabo:
nacit veszek az biztos, csak birjam ki addig! Ti hallottatok mar, hogy a legjobb a bicosnadrag ala semmit felvenni? En teljesen leakadtam, mikor mondta Sanya, bar szerintem fiuknal ez konnyebben megoldhato...

lensver:
tenyleg belvarosi vagyok, szerintem odatalalok a cukihoz, de en nem akarok sunemenyt enni!!!!  :-/ :-/ Husvet alkalmaval kb. 60 dkg csokit ettem meg 2 nap alatt! Igy rovidebb ideig tart a buntudat, bar annal intenzivebb.  ;D
Felre a trefaval, elindulok fel9-kor, mert egyenlore lassabb vagyok bringaval, mint BKV-val  ;D.

Puszka!

Karen

ui. ocsemet is elcsabitom

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Karen:
Gratu az új bicodhoz! :)
A nyereg miatt szerintem még korai pánikolni. Az év elsõ tekeréseikor szinte természetes az, hogy az ember "érzi" a hátsó felén a bringa minden döccenését. Saját tapasztalataim szerint is... :-/ ;)
Esetleg próbálj ki egy betétes bicos gatyót. Ha hosszabb idõ elteltével sem javul a helyzet, csak akkor érdemes új nyereg felé pislogni.
Jó tekerést! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Világos :)
Egyébként én azt hallottam, hogy a Manitou telókkal sok az apróbb gond, és ha szeretnék, inkább vegyek Bombert. Igy ha a jövõben lesz pénzem ilyesmire, azt hiszem inkább azt veszek majd.

Szóval te is a cukiba jössz?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: hmmm. Abból, amit te a telóra pluszba elköltöttél, meg amit én a bringára pluszba elköltök, már lehetne venni egy gépet (70-80 kHUF költségvetés). De az azért mégse lenne olyan, mint amilyennek most a kedvesemet visszakapom.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi is be fogunk. A múltkor is csak 3 cukiban álltunk meg egy nap alatt.

Ez a japán étteremmel szemben van, ahogy elhagyod a Hármasra menõ búszok végállomását. Tehát a Szépvölgyi út bal oldalán.
Szóval sorrend: mikor a Kolozsy téren átkelsz, majd átkelsz egy lámpás keresztezõdésen(Bécsi út), jobbodon lesz egy búszvégállomás, majd egy áruház kajáldákkal. A cuki a következõ lámpa elõtt van a baloldalon. Ha nincs meg, telefonálj.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
10-re odaérek tutkón. Sõt! Be is kajálok... De az melyik részén is van?
Karen belvárosi asszem.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szuper, hogy jöttök! Csak épp lehet, hogy az idõvel nem lesz szerencsénk, mert rosszakat hallottam.

Tehát, hol legyen a találka? Legyen a Szépvölgyi cukrászdánál, reggel tizkor. Az jó neked Charon?
Legalább nem üres hassal megyünk föl a Hármasra!

Karen, egyáltalán nem gond, hogy ennyit irtál. Sõt! Az irás hosszúságából lehet látni, mekkora élmény volt az új bicó. Gratulálok, hogy megvan, és mindent megbeszélünk szombaton. Egyébként ha te is újpesti vagy, akkor találkozhatunk a Pedalomán elõtt is! 9:30-kor.

Trifó! Szuper, hogy megvan az új bicód, ez igazán szuper, mert annál rosszabb nincs, mikor gyalog kell totyogni mindenhova.

Igen, jól jönne egy Manitou Black, srácok, kirabolnátok egy bankot?
Hogy mi fog történni, ha ez a telóm szétmegy? Hát akkor kénytelen leszek megint kölcsönkérni a Bombert! Mert most költöttem el minden pénzemet a telóra (mármint a SID javitására). Ebbõl Trifó akár egy új bringát is vehettem volna, és azt kölcsönadhattam volna neked a hétvégére!  ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Leányok! Lesz biciklim holnapra, úgyhogy JÖVÖÖÖÖÖÖK!

:)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jól van na, olvasok is, csak gyorsgépelek is...  ;D ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Karen: PRIVÁT!!!!!!!!!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hello!

Charon pajti, tenyleg narancs telod van?  :D Mi bajod vele? Nem megy a krom vazhoz?  ;D   :-* :-*
Atjott az osszes priv, majd szombaton dumalunk, ha addig nem irnek!   :-*

Hat csajok!
VEEEEEEEGRE!!! Van mivel tekernem! En is szeretnek csatlakozni szombaton, sot , akinek jo a vasarnap, azzal is megyek barhova!!! 1enlore szombat: hanyra menjek, hova? Csak egy bibi van, hogy 4-kor jelenesem van, de az meg odebb van.
Nektek noi nyergetek van? Mert nekem szet van a seggem, pedig csak Ujpesttol Belvarosig tekertem, az is igaz, hogy osz ota nem ultem bringan.
Azt azert meg elmeselem, hogy milyen volt az elso, a hazaut ujdonsult csaladtagunkkal:
en metroval mentem oda, ocsem bringaval, hogy majd egyutt tudjunk hazamenni. Eloszor is elkezdtem gurulni  egy nagyon meredek, kb. 3 fokos lejton, hogy kiprobaljam a fekeket, es reflexbol - ahogy azt megszoktam a regi cora-bike-on - satufek. Majdnem atbucskaztam az elso kereken, az ocsem csak rohogott, hu mondom, ez mas kategoria!  Kovetkezo: minden padka elott megalltam, mert fura volt a telo. Ugy ereztem magam, mint egy rossz kisgyerek,akit az apja leszid, az ocsem ugyanis rakezdte: " mit csinalsz te szerencsetlen?!! Hogy mesz fol arra a padkara? Szegyent hozol ram! " ;D  Arpad hid utan mar szepen mentem fol a padkakra  :) , de a lepcsokon meg mindig nem merek leszaguldani, ahogy a "Mesterem".  ;D
Sanya, akie a bolt, latta ecsemen, hogy verszemet kapott, mondta is neki, hogy "Aztan nem a rosszba vinni a noveredet! Semmi trial, DH!"   Persze csak vigyorgott az erintett, aztan a bolttol egy meterre kozolte velem, hogy kiprobalja es nekiallt bunnyzni. Mondanom se kell, szivbajt kaptam, tudom, hogy nem lesz baja a bringanak, dehat akkor is, most vettem!
Este meg atjott a baratom es mire eszbe kaptam a vacsin folott, ezek mar megszalltak a binyiglimet!  Majdnem leszedtek a hatso kereket, kihuztak a nyeregcsovet, a valtot kattogtattak, meg nyuztak a telot, de en nem vettem eszre, mert megszoktam ezeket a zajokat ocsem bringajanal.  ;D
Hat szoval a szokasos oromkodes.  :)
Most irto boldog vagyok vele, de van egy-ket problemam, majd szemelyesen konzultalok roluk Veletek.

Bocsi, ha hosszu es unalmas voltam, de ez olyan, mintha innentol kicsit mas lenne az eletem!  :D

Puszi mindenkinek, nem tudjatok, Katja jon?

Karen

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Majd ha meglátod az enyémet...
Narancs teló!  ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: A Black az szép, a Black az jó! Vegyél olyat, csak ne feketét :)

Charon: hát igen, nehéz szülés volt ez a döntés. Hát még ha hozzáveszem, hogy piros a váz fele az ülésem meg sárga. Én meg nem akarok ilyen csiricsáré bringát.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Trifo:
Hasonlóan döntöttem volna én is. (Ha lenne pízem.)
Egyébként szívás a helyzet nagyon.

Lensver:
Maintou Mars/Black Elite Air  ;) (Csak raboljak Neked bankot, ugye?)  8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Gyerekek, gyerekek! Hát micsoda dolog ez? Ilyen csúnyár hirtelen lebontanátok a "maradék" bringámat? De jól van, egye kutya, aki 60 rugónál többet kínál érte, az viheti. (55 volt).

Lensver:

Én is hasonló válaszút elõtt voltam, bár azért nem ennyire durván, mert csak a telóról volt szó

Minden részvétem a tied, a teló miatt. Abszolút átérzem a helyzet nyomorát :) Mindazonáltal szerintem durvább a teló/40, mint a váz/30. Bár mondhatni, hogy ugyanolyan durva.

Findli: kölcsön bringa? Nem nagyon. Max a saját régi bringámat kérhetném kölcsön a havertól, aki megvette, vagy a mág régebbit az öcsémtõl. Csak hát félnék folyton, hogy eltöröm.

Döntöttem: Zaskar Race jön.

Lensver, te mit veszel, ha végképp elpusztul a SID?

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jut eszembe. Ideje lenne idõpontot megbeszélni.
Vonat 8-ra, meg 9-re jön nekem a Keletibe. Szóval Így tervezzetek valamit.
Helynek meg ideálisabb lenne nekem valahol délebbre (Equador  ;)) Mondjuk valahol a Szépvölgyi táján, a barlangnál, vagy a Hídnál.
Hmm?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ejnye Lányok!  ;D ;D ;D ;D

Trifo! Én többet adok érte!  ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Olyanok vagyunk mint a keselyûk....  :D