Hello!
Charon pajti, tenyleg narancs telod van?

Mi bajod vele? Nem megy a krom vazhoz? ;D :-* :-*
Atjott az osszes priv, majd szombaton dumalunk, ha addig nem irnek! :-*
Hat csajok!
VEEEEEEEGRE!!! Van mivel tekernem! En is szeretnek csatlakozni szombaton, sot , akinek jo a vasarnap, azzal is megyek barhova!!! 1enlore szombat: hanyra menjek, hova? Csak egy bibi van, hogy 4-kor jelenesem van, de az meg odebb van.
Nektek noi nyergetek van? Mert nekem szet van a seggem, pedig csak Ujpesttol Belvarosig tekertem, az is igaz, hogy osz ota nem ultem bringan.
Azt azert meg elmeselem, hogy milyen volt az elso, a hazaut ujdonsult csaladtagunkkal:
en metroval mentem oda, ocsem bringaval, hogy majd egyutt tudjunk hazamenni. Eloszor is elkezdtem gurulni egy nagyon meredek, kb. 3 fokos lejton, hogy kiprobaljam a fekeket, es reflexbol - ahogy azt megszoktam a regi cora-bike-on - satufek. Majdnem atbucskaztam az elso kereken, az ocsem csak rohogott, hu mondom, ez mas kategoria! Kovetkezo: minden padka elott megalltam, mert fura volt a telo. Ugy ereztem magam, mint egy rossz kisgyerek,akit az apja leszid, az ocsem ugyanis rakezdte: " mit csinalsz te szerencsetlen?!! Hogy mesz fol arra a padkara? Szegyent hozol ram! " ;D Arpad hid utan mar szepen mentem fol a padkakra

, de a lepcsokon meg mindig nem merek leszaguldani, ahogy a "Mesterem". ;D
Sanya, akie a bolt, latta ecsemen, hogy verszemet kapott, mondta is neki, hogy "Aztan nem a rosszba vinni a noveredet! Semmi trial, DH!" Persze csak vigyorgott az erintett, aztan a bolttol egy meterre kozolte velem, hogy kiprobalja es nekiallt bunnyzni. Mondanom se kell, szivbajt kaptam, tudom, hogy nem lesz baja a bringanak, dehat akkor is, most vettem!
Este meg atjott a baratom es mire eszbe kaptam a vacsin folott, ezek mar megszalltak a binyiglimet! Majdnem leszedtek a hatso kereket, kihuztak a nyeregcsovet, a valtot kattogtattak, meg nyuztak a telot, de en nem vettem eszre, mert megszoktam ezeket a zajokat ocsem bringajanal. ;D
Hat szoval a szokasos oromkodes.
Most irto boldog vagyok vele, de van egy-ket problemam, majd szemelyesen konzultalok roluk Veletek.
Bocsi, ha hosszu es unalmas voltam, de ez olyan, mintha innentol kicsit mas lenne az eletem!
Puszi mindenkinek, nem tudjatok, Katja jon?
Karen