Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon, te gyakoroltad, hogy igy tudod ezt az indulót?

Éljen Trifó, és mentél már az új cangával egy kört? Hogy megy?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
ÚJJJJEEEEE! Lemondták a forgatást, szal megyek szombaton!!  :) :D ;D

Karen: megbeszéljük szombaton a vasárnapot.

Lensver: anyuci, jelentem épp az imént reggeltem magamat. A gesztenyepürémet pedig azonnal köpd ki!  :) Az az enyém!

Findli: A Deja Vu most valóra válhat!

A Hûvösvölgy feletti DH gyakorló pálya nagyon fincsi, tegnap kipróbáltuk. Az egyik S alakú pályarészen (Adamm ment elöl) egyszer csak tovább mentem egyenesen, a bringám meg bekanyarodott.  :o De nem tanyáltam el, hanem zergemód szökellve folytattam utamat.  ;D Adamm meglepõdött, amikor az 'S' betû következõ kanyarában futva jöttem vele szembe!  :) :)

Na, szíjú szetürdély.

AsztA

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Trifo:
Már az enyém is ragyog! Tegnap este három órán át kényezettem...  ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Dzsíííí, megvan a biciklim. Már csak el kell hozni, meg elõtte még ki kell fizetni :)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nos így volt dal:

Indulj az útra, és vissza ne nézz,
múltad a fájó bús ezer év,
Rád ragyog végre a fényteli nap,
boldogan vígan mondd hát a dalt!

Április 4-rõl szóljon az ének,
felszabadulva zengjen a nép.
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek,
felszabadítók hõsi nevét.

;D ;D ;D

Zõd! Fül boka távolságot csökkenteni!  ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
A Konás Ádám, mint oldalborda? Jujj :-) Nem elég, hogy Aszta-t a barátnõmnek nézték?

Egy másik Konáról van szó, nemrég rakódott össze, nagyon szép, fõleg a tulajdonosával együtt! :)

Tegnap Asztaval felgurultunk a HHH-ra, útközben szembejött velünk egy bringás a kék túristaúton profi szerkóban, csak amikor köszöntönk egymásnak, akkor vettük észre, hogy egy nagyon aranyos lány bújik meg a mez alatt. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Adamm! Üdv neked a fórumon! Aszta, te mért nem regisztrálsz?
Adamm: Kona? Az jó, szeretjük. De te most nem a Konás Ádámról beszélsz?

Jó idõ, igen, igen, az jó lenne, én már megrendeltem. Egyelõre kissé szürke az ég, de még reménykedhetünk,hogy holnap szebb napra virrad!

Akkor holnap tizkor, mindenki számitson egy hosszabb túrára (ahonnan persze bármikor le is lehet csatlakozni!)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Valószínûleg úgy lesz, hogy szombaton hozok egy oldalbordát is egy szép kis Konán, aztán legfeljebb lecsatlakozunk, ha túl nagy falat lenne neki hirtelenjében. Rendeljetek jó idõt!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Vasárnap megyek Imolával biciklizni. Csak még azt nem találtam ki, hogy hova vigyem valami kellemes kímélõ jellegû túrára. Lányok, ti mit ajánlanátok egy kezdõ leánynak?

--Trifo

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Köszi Mindenkinek!  :'( (ezek a meghatottság könnyei)

Látod findli a múlt homályából milyen fontos részletek kerülnek idõnként napvilágra!  ;D

Jorus tetszik a hangod, esetleg idõvel én is költözhetnék??  ;D ;D ;D

Zöld

A hétvégi túrával az a bajom van, hogy én csak vasárnap tudok menni mivel szombaton suliba leszek délután 2-ig!  :( Vasárnap lesz valami?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zöld: Hogy is volt az a nóta, hogy

Április 4-rõl szóljon az ének
lalalala innen nem emlékszem csak a dallamra.

Mindenesetre Boldog Szülinapot!

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Dalolva:

"Fénylõ április 4,
Te a hála ünnepe légy,
Ím a legszebb nap,
Végre felvirradt,
Csupa fény már drága hazánk."

Boldog szülinapot Zöld!!!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Üdv mindenki!

ahogy elnézem kisebb csõdület fog keletkezni szombat reggel a cuki elõtt, akik pürét fognak követelni!!

AsztA és Adamm: hú mindkettõtöket jó lenne újra látni, egy kis deja vu nem ártana. Már csak tényleg az idõjárás legyen kegyes hozzánk. Küldöm a mobilszámom, csörrenjetek ránk!

Trifo: nagyszerû hirek, klassz döntés.

Karen: azért készülj fel egy kis hátsó fájdalomra, mert másodszorra ez hosszú lesz. De kibirható. és nagyon jó hogy jössz! Már kiváncsi vagyok a bringádra, ha addig az öcséd hagy belõle valamit!

Zöld: Boldog szülinapot! Azért nekem volt még alkalmam ápr-4-én " vidám" verseket szavalnom az iskolában. Csak valahogy akkor nem tudatositották bennünk, hogy a te születésedet is ünnepeljük. De volt valami hiányzó részlet, amire csak most világitottál rá! ;D

Lensver: (kedvencünket is kellene hivnunk!?) Egyébként Manó nem jön? vagy melózik?

Charon: és mindenki! ha esik nem megyünk, de a hideg nem akadály!

boszee

boszee

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Szia Karen!!!

Tok orulok az uj bicodnak!!!!! De joooooooo!!!
Jo tekerest!!!

Boszee

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zöld! Boldog szülinapot neked!

Hát a létszám úgy növekszik, hogy egy kisebb fölvonulás lesz ebbõl a végén.

Aszta: ok, a nevedben is eszek egy gesztenyepürét!

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Ahh, emberek! Ma lett 28 Zold! Boldog szulinapoooot! Most ki lesz bukva, hogy elarultam a korat.  ;)  ::)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Düh, düh ja és a kibukás a végén! (el ne felejtsem)  :o :o :o :o ::) ::) ::)

Karen köszönöm!  :-*
Annyira azért nem buktam ki, az adatlapomon eddig is fent volt a korom!  ;)

Egy érdekesség tõlem mindenkinek! Mivel annyira fiatalok vagytok, nem tudhatjátok, hogy régen április 4 nemzeti ünnep volt! Így az egész ország az én születésnapomat ünnepelte csak nem tudtak róla!  ;D ;D ;D

Zöld

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hellohello, jövök rontani én is a levegõt :-)
Findli: Az RS XC egy masszív darab, nem olyan, mint a SID, bár szerintem az is egész jól viseli az élet megpróbáltatásait, ha vigyáznak rá. (=no gõzborotva, kenés teflonos cuccal minden tekerés után stb.) A Psylo is jónak tûnik, de leginkább én is Bombert ajánlanék. Szegény Lensver majdnem vehetett volna egyet a SID javításának áráért...
Ha szép idõ lesz, megyek szombaton :)

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Gabo:
Na majd megnezem azt a Tengerszemet.

AsztA:
Te nem olvasol eleg figyelmesen! Itt verem magam, hogy menjunk vasarnap is! Na jossz? Zoldfulu is gyun!

Ahh, emberek! Ma lett 28 Zold! Boldog szulinapoooot! Most ki lesz bukva, hogy elarultam a korat.  ;)  ::)
Gyertek minel tobben vas., mert Z nem tud jonni szombaton, es hat unnepelni kell!  :D

Csok!

Karen

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nos Gabo, talált süllyedt.  8)
Én aláöltözök. Sub Zero a neve a szépségeknek, és tudom ajánlani (--ez itt a reklám helye--  ;)) bárkinek. Iszonyatosan gyorsan átnyomja magán az izzadtságot és gyorsan is szárad.  8)

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
A bringás nadrág alól az alsóruházat elhagyása nem kötelezõ, csak ajánlott. Alapvetõen nem az alsóruházattal van a probléma, hanem a pamuttal, amibõl ezek általában készülnek. A pamut magába szívja az izzadságot és magában is tartja, így a nadrág spéci anyaga nem tud érvényesülni. Ráadásul a bõr folyamatosan ezzel az átizzadt, nehezen száradó anyaggal érintkezik.
Ha valakinek nem tetszik, az hogy nincs rajta alsóruha, lehet próbálkozni speciális aláöltözékekkel. A Tengerszem, illetve Mountex boltjaiban érdemes errõl érdeklõdni. Persze az árát ennek is megkérik...