Most nézegetem a BikeMag CD mellékletét. Hááát... Úgy megörültem neki, mikor a bolban megláttam, hogy poháralátét is van a laphoz. Azt hittem, majd lesz rajta valami jó kis képsor, vagy video, de csak katalógus. Na jó, egy aranyos video van benne, amiben tízcentis modell bringával DH-znak durván, meg ilyenek. Azon vigyorogtam.
Lensver: Mintha azt mondtad volna, hogy tudod a Kranked videók fellelhetési helyét. Elárulnád? Letölteném...
Tegnap töltögettem le egy triálos filmet. Hát, a borsók formagyakorlatokat mutattak be a hátamon attól amit mûveltek a filmezett egyének. Majd írok CD-t belõle, ha valakit érdekel.
--Trifo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. April 11. - 10:12

Posted 2002. April 11. - 09:52

Trifo: A testmeghosszabbítást nem én írtam, hanem Findli. 
Viszont a testmeghosszabbításról jut eszembe, hogy cimborámék múltkor lemérték a macskájukat, amikor végignyúlt a konyhapadlón, és majdnem 1 méter hoszú lett!
Mancstól mancsig.
AsztA

Viszont a testmeghosszabbításról jut eszembe, hogy cimborámék múltkor lemérték a macskájukat, amikor végignyúlt a konyhapadlón, és majdnem 1 méter hoszú lett!

AsztA
Posted 2002. April 11. - 09:49

Nekem pénteken a 4 kicsit korai, fél5 jobb lenne, de ha csak miattam kéne várni, akkor poklotok... mármint mennyetek, majd utolérlek benneteket. De legkésõbb a 3H-n várjatok mög.
Ma reggel nekimentem a bringaúton egy középen kiálló autógátló-oszlopnak -- bevallom azért, mert egy Anastacia óriásplakátot bámultam, és nem elõre néztem -- >
. Igazából az zavar, hogy letört a led-es Cateye lámpám tartókája, és nem tudom, hogy külön adnak-e olyat. Úttom nem.
. Valamint lehet hogy a hátsó váltóra ráesett az egész bringa, és talán elgörbült. Mindez tök feleslegesen. Maga a jelenet 1 az 1ben beleillene egy Jóbarátok epizódba, de belõlem sajnos most keserû kacaj tört elõ.
Úgyhogy most szar a kedvem, ezért mindenkivel geci leszek a munkahelyen. Na jó, ez nem így lesz, de ennyi gyerekes dac engedtessék meg nekem is.
Ha ma sem tudok használt féket venni, veszek új SRAM-okat. Talán.
AsztA.
PS: Elõre nézni...
Ma reggel nekimentem a bringaúton egy középen kiálló autógátló-oszlopnak -- bevallom azért, mert egy Anastacia óriásplakátot bámultam, és nem elõre néztem -- >

Úgyhogy most szar a kedvem, ezért mindenkivel geci leszek a munkahelyen. Na jó, ez nem így lesz, de ennyi gyerekes dac engedtessék meg nekem is.
Ha ma sem tudok használt féket venni, veszek új SRAM-okat. Talán.
AsztA.
PS: Elõre nézni...
Posted 2002. April 11. - 09:32

Karen: Ecsédnek üzenem, hogy nekem nagyon bejött az alap Bomber a levegõsségével. Jó nagy, jó erõs...
AsztA: az a testmeghosszabbítós dolog azért valahol érthetõ. Gondolj csak a biciklidre: te nem érzed magadat gyorsnak és rettenthetetlennek rajta?
--Trifo
AsztA: az a testmeghosszabbítós dolog azért valahol érthetõ. Gondolj csak a biciklidre: te nem érzed magadat gyorsnak és rettenthetetlennek rajta?
--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 11. - 08:12

Findli:
Az elektromos kerítés ott van közvetlen a "rekettyés" mellett! De elõtte ki kell vágni a z erdõ legvastagabb fáját ezzel... ...a... ... HERINGGEL!!!
;D ;D ;D ;D ;D
Az elektromos kerítés ott van közvetlen a "rekettyés" mellett! De elõtte ki kell vágni a z erdõ legvastagabb fáját ezzel... ...a... ... HERINGGEL!!!

vendég_Charon_*
Posted 2002. April 11. - 08:10

Posted 2002. April 11. - 00:28

AsztA: ez a kocsmázos dolog nekem tetszik!!! ;D ;D
Trifo: elég jól hangzik a heti programod. Az õzek nem dudálnak, több eszük van, ja meg technikailag nem állnak még ott ;D. Nem úgy az autósoknak, akik azt hiszik, hogy a gép amiben ülnek, a testük meghosszabitása és õk nagyok és erõsek.
Trifo: elég jól hangzik a heti programod. Az õzek nem dudálnak, több eszük van, ja meg technikailag nem állnak még ott ;D. Nem úgy az autósoknak, akik azt hiszik, hogy a gép amiben ülnek, a testük meghosszabitása és õk nagyok és erõsek.
Posted 2002. April 11. - 00:17

szevasztok elvetemültek! ;D ;D
örömmel látom, hogy senkit, vagy legalábbis majdnem senkit nem rettentett el a rossz idõ! Én is megyek pénteken is, és vasárnap, majd meglátjuk meddig jutunk el.
AsztA: sajna én 8:45 kor már rég dolgozom, akkor iszom az elsõ kávémat bent kb.
Arra nem reagáltatok, hogy 4 óra megfelel-e mindenkinek pénteken. ha igen akkor a HÉV megállóban, ok?! vagy csörögjetek rám. Szerintem élmény lesz a dzsuvában tekerni( hú, ezt a szót még sose irtam le), bár nem vállalkozom túl hosszú útra, csak lájtos HHH, kiváncsi vagyok mit fogunk mûvelni a lefeléken. Lemehetnénk ott, ahol szombaton is, esõben és sárban nagyon mókás lesz.
a Vasárnap, hát az sem lesz egy könnyen felejthetõ élmény!!!!!
Charon: a nyugatiban hol van elektromos kerítés, amit Lensver nyalogatni fog, hogy megismerjem? ??? ;D
örömmel látom, hogy senkit, vagy legalábbis majdnem senkit nem rettentett el a rossz idõ! Én is megyek pénteken is, és vasárnap, majd meglátjuk meddig jutunk el.
AsztA: sajna én 8:45 kor már rég dolgozom, akkor iszom az elsõ kávémat bent kb.
Arra nem reagáltatok, hogy 4 óra megfelel-e mindenkinek pénteken. ha igen akkor a HÉV megállóban, ok?! vagy csörögjetek rám. Szerintem élmény lesz a dzsuvában tekerni( hú, ezt a szót még sose irtam le), bár nem vállalkozom túl hosszú útra, csak lájtos HHH, kiváncsi vagyok mit fogunk mûvelni a lefeléken. Lemehetnénk ott, ahol szombaton is, esõben és sárban nagyon mókás lesz.
a Vasárnap, hát az sem lesz egy könnyen felejthetõ élmény!!!!!
Charon: a nyugatiban hol van elektromos kerítés, amit Lensver nyalogatni fog, hogy megismerjem? ??? ;D
Posted 2002. April 10. - 22:06

Posted 2002. April 10. - 22:03

Hi Ras, jók a képek.
Aki még nem látta esetleg, nézze meg: http://kep.tar.hu/czras
Azért remélhetõleg hó nem lesz ezúttal. ;D
Aki még nem látta esetleg, nézze meg: http://kep.tar.hu/czras
Azért remélhetõleg hó nem lesz ezúttal. ;D
Posted 2002. April 10. - 21:54

Ajvé.....
Meggondolom még, hogy ennek kitegyem az én kis drágámat... Pedig úgy akarok menniiiii!!!!!!!!!! El tudom képzelni, mi lesz pénteken a HHH-n...
trifo:
ecsém érdeklõdik, hogy Neked hogy vált be a levegõs teló, mi a privát véleményed róla.
Na csocsi!
Karen
Meggondolom még, hogy ennek kitegyem az én kis drágámat... Pedig úgy akarok menniiiii!!!!!!!!!! El tudom képzelni, mi lesz pénteken a HHH-n...
trifo:
ecsém érdeklõdik, hogy Neked hogy vált be a levegõs teló, mi a privát véleményed róla.
Na csocsi!
Karen
Posted 2002. April 10. - 21:52

nézd meg a létrási képeket... ott is csak hasonló képeket láthatsz pl az én bringámról... 
kep.tar.hu/czras

kep.tar.hu/czras
Posted 2002. April 10. - 21:20

Mennyi õrült egy rakáson! Ez aztán az igazi biciklista szenvedély! Bármilyen körülmény ellenére is jönni akartok, ez igen!
Már öten vagyunk ilyen elvakultak, pedig hétvégére nem jósólnak semmi jót.
Biztos vagyok, benne, hogy jól fogunk majd mulatni!
Februárban voltam utoljára a Börzsönyben sárdagasztós terepen. Készüljetek fel rá, hogy lovaink netán igy fognak kinézni, mi pedig nemkülönben. Node, ez az, ami az egészet széppé teszi majd! ;D ;D ;D

ÉLJEN A GYILKOS TRUTYMÓ!!!
Már öten vagyunk ilyen elvakultak, pedig hétvégére nem jósólnak semmi jót.
Biztos vagyok, benne, hogy jól fogunk majd mulatni!
Februárban voltam utoljára a Börzsönyben sárdagasztós terepen. Készüljetek fel rá, hogy lovaink netán igy fognak kinézni, mi pedig nemkülönben. Node, ez az, ami az egészet széppé teszi majd! ;D ;D ;D

ÉLJEN A GYILKOS TRUTYMÓ!!!
Posted 2002. April 10. - 18:38

Szasztok!
Rám is számíthattok,bármilyen idõben!Úgyis láncot akartam cserélni:)
Üdv:Thommey
Rám is számíthattok,bármilyen idõben!Úgyis láncot akartam cserélni:)
Üdv:Thommey
Posted 2002. April 10. - 17:50

A vasárnapra nagyon fenem a fogam én is! Úgyis össze kellene már sarazni a vázat, mert sár az még nem volt rajta. Igaz, hogy a festék egy-két helyen nem érte meg az elsõ koszt se 
Ugrálni nem voltam, mert nekem is másképp alakult az életem. Sajnos. De nagyon el akarok oda menni újra.
Ja, és vasárnapra borotváljátok le a lábatokat, mert a sima bõr könnyebben elvezeti az esõvizet, és az javítja a hatékonyságot, ha kicsit kevesebb vizet kell felfelé cipelni
:)
--Trifo

Ugrálni nem voltam, mert nekem is másképp alakult az életem. Sajnos. De nagyon el akarok oda menni újra.
Ja, és vasárnapra borotváljátok le a lábatokat, mert a sima bõr könnyebben elvezeti az esõvizet, és az javítja a hatékonyságot, ha kicsit kevesebb vizet kell felfelé cipelni

--Trifo
Posted 2002. April 10. - 16:37

Esõben sajnos én bringamentes hétvégére leszek kárhoztatva. Nem magamat féltem, hanem az új gyöngyszememet, az esõbicajom pedig még fejlesztés alatt áll sajna. De kirándulni akkor is szívesen mennék, ha orkán és hurrikán dúl a vidéken.
Ez a reményhal tetszett
Ez a reményhal tetszett

Posted 2002. April 10. - 14:16

Jelentem én esõben, hóban, jégben, tejszínhabban elmegyek bárhová, legfeljebb szegecses gummit kell szerezni.
Szóval vas. rám mindenképp számíth6ttok.
Ugrabugrálni nem voltam, sietnem kellett haza, jött 1 régi cimborám. De a helyre azért kíváncsi vagyok, szóval majd egy szép szánsájnos napon kipróbál6juk, úgyis gyakorolnom kéne néhány kunsztot.
AsztA

Ugrabugrálni nem voltam, sietnem kellett haza, jött 1 régi cimborám. De a helyre azért kíváncsi vagyok, szóval majd egy szép szánsájnos napon kipróbál6juk, úgyis gyakorolnom kéne néhány kunsztot.
AsztA
Posted 2002. April 10. - 12:59

Trifó és Aszta: teljesen igazatok van.
Elõszöris Szilárd általában tévedni szokott, és sok hülyeséget fecseg. Már milliószor nem lett igaza. A meteurológusok borotvapengén táncolják át életüket.
Másodszor, ha esik, ha fúj, egy elindulást azért megér a dolog. Nagy-Hidegre klassz, sóderes út vezet fel, ami esõben, sárba, hóban, jégben járható. És azért ott is rendesen meg kell szenvedni, tehát nem nevezhetõ lazitásnak.
Végülis mentetek tegnap ugrándozni a Ligetbe?
Gabó: köszi a linket. Ám bármit is mondanak ŐK, még mindig van rá 3 napom, hogy reménykedjek. Igy, ezt fogom tenni.
Elõszöris Szilárd általában tévedni szokott, és sok hülyeséget fecseg. Már milliószor nem lett igaza. A meteurológusok borotvapengén táncolják át életüket.
Másodszor, ha esik, ha fúj, egy elindulást azért megér a dolog. Nagy-Hidegre klassz, sóderes út vezet fel, ami esõben, sárba, hóban, jégben járható. És azért ott is rendesen meg kell szenvedni, tehát nem nevezhetõ lazitásnak.
Végülis mentetek tegnap ugrándozni a Ligetbe?
Gabó: köszi a linket. Ám bármit is mondanak ŐK, még mindig van rá 3 napom, hogy reménykedjek. Igy, ezt fogom tenni.

Posted 2002. April 10. - 11:49

Szerintem is. Asszem Szilárd aszerint mond jó vagy rossz idõt, hogy a kültéri, vagy beltéri tevékenységbõl élõk fizetnek-e többet neki 
Ugye márc.15-re is esõt-szelet-hideget-égzengést-földindulást mondott, meg múlt szombatra is. Na jó, múlt szombaton a hideg az bejött...
Tudjátok: a lepényhal elõször, a reményhal meg utoljára. Sóval én hiszek és remélek!
--Trifo

Ugye márc.15-re is esõt-szelet-hideget-égzengést-földindulást mondott, meg múlt szombatra is. Na jó, múlt szombaton a hideg az bejött...
Tudjátok: a lepényhal elõször, a reményhal meg utoljára. Sóval én hiszek és remélek!
--Trifo
Posted 2002. April 10. - 11:40

Meggyõzõdésem, hogy a meteorológusoknak fogalmuk sincs az idõjárásról, valamint hogy a szélirány módosítható a kerékpár kormányának elfordításával
)
Mindenesetre nem ártana egy contingency plan. Mongyuk ha nagyon brutálszar az idõ, sörözhetnénk egész nap valami lebujban. ;D
Kár agonizálni a timewalking-on. Majd vas. reggel kiderül (reméljük az ég is).
AsztA

Mindenesetre nem ártana egy contingency plan. Mongyuk ha nagyon brutálszar az idõ, sörözhetnénk egész nap valami lebujban. ;D
Kár agonizálni a timewalking-on. Majd vas. reggel kiderül (reméljük az ég is).
AsztA