Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Karen: akkor hivlak holnap, de lehet, hogy többen nem lesznek net közelben, és akkor odamegyek 4-re. neked van Belga CD-d, nem? Húúúú, kölcsönadod pár napra?

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hali!

trifo: kösz az infot, átadom

findli, AsztA:  most 4 v fél5? Holnap napközben nem valószínû, hogy nethez jutok, úgyhogy itt a telcsim, ha lenne oly jótét lélek vki, hogy informál.  :)  20-520-3874.
Mellesleg se lámpám, se villogóm, ha teszem azt fél5-kor indulnánk, nem lesz sötét, mire visszaérünk?  :-/

AsztA:  ha jössz holnap, hozok Neked Schogettent!!!! Irtó fini csoki!!!   ;)

Puszi!  :-*

Karen

Ja és szombatra ki mit tervez? Lemondták a tanítványaim, egész nap ráérek!!!  :D Ja nem, úgy 4-ig.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
én is éreztem valamit ;D

Lensver: ja, de tudod, mostanság hamar meggondolom magam ;) :-*

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
De a HHH-re tekerni kell  :D
Akkor már inkább János-hegy, bicóm nem épp tekerésre termett!

Többiek mikor indulnak honnan?

Yoci, én lehet hogy csak 4 körül érek rá!

Beg

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Akkor megéreztelek!!  ;)
Hirtelen elkezdett remegni a lábam és minden ok és akarat  nélkül tekert és tekert és tekert,de nem tudtam mire vélni a dolgot de mostmár tudom. :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Findli: igen, Manó jön vasárnap, de te mintha azt mondtad volna, hogy nem jössz!?

Begbie: fönn a HHH-n van egy tök klassz kis pálya, ott jókat lehet ugrálni,meg egyéb (pl.hasas) figrákat levágni. Csatlakozhatsz a többiekhez!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
én jártam akkor arra...de METROval ;D

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Sziasztok!!!

Beg. én tekerek holnap és akkor kimehetünk a király dombhoz,háromtól érek rá.

Findli&Lensver!

Nem volt valamelyikõtök ma este nyóc körül a pedalomán felé??

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Lensver: ja, a felfújható tehenek!!!!
A tehenek tulajdonosának ma vettem egy kendõt!  Ugye jön vasárnap?

AsztA: megpróbáltam megmérni én is a macskát, de nem akarta felvenni a kamionbalesetes pozitúrát :-/

Szerintem a fél öt sem rossz pénteken. nekem mindegy, akkor nem lógok el a suliból.

Trifo: én a Kazaaval találtam meg a k4-et. Radicalfilms.

Thommey: a mai nap engem is bizakodóvá tett!!

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Sziasztok!

Holnap megy vki, ugrálni a királydombhoz?
Mert én mennék, még nem voltam ott sose!

Beg

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!
Asszem lehet reménykedni,mert ma már nem mondott esõt a meteorológus ::)
A Cateye kütyü lehet,hogy nem lesz olyan olcsó (szerintem olyan 2000körül),mert mikor akm órámnak tört le a tartója,ahhoz is valami hasonló árat mondtak.De hátha nem!
Üdv:Thommey

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
A magam részérõl nem nagyon szeretem az ilyen agyonintegrált dolgokat. Sokkal inkább vonzódom a szabadabban bütykölhetõ egységekhez, még akkor is, ha nehezebb, stb...

Érzésem szerint ezt a kormányt, a komfort kategóriába szánták. Lásd C széria a Shimanotól. Valami olyasmi, csak attól hányok, ettõl meg nem.

De azért elsõ pillantásra überfasza, nem? Milyen lehet a merevsége?

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Hegylako: Nem tudod, hogyé' adnak 1 ien konzolt? Nem lehet, hogy drágább lesz a leves, mint a hús?

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nez nem Sram goes to... hanem SmartBar goes to...
És azt az ûrformájú kormányt reklámozza.

Érdekes egy darab, azt meg kell hagyni. Kisértetiesen hasonlít arra, amit az Iparmûvészeti múzeumban láttam pár hónapja.
A Braun-pályázat legjobbjaiból volt egy kiállítás, és volt ott egy összecsukható bringa meglehetõsen érdekes, de szép formavilággal.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja, Trifó, ,majd elfeledtem. Azon a CD-n valóban nincsen valami sok film, viszont a bringamakettes film szerintem kifejezetten bájos, és klassz a zene is. Viszont minden bajom lett az elsõ filmektõl (Sram goes to Holland vagy mi?), ahol egy bicikliskormány megy ide-oda. Azoknak nem tudom, mi értelme van!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
No problem, Findli tudja. Õ a nagy internetes mindentudó!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: Hozok neked elektromos keritést a Nyugatiba, hogy legyen mit nyalogatni!

Tegnap megböngésztem azt a topicot (Kinek van + a Kranked video) de ott cak egy másik filmet találtam. Az ide is küzdötte magát tegnap. De a Krankedekrõl csak valami priviben terjedõ FTP acc formájában volt szó. Gondoltam, hátha te tudod. De ha nem, akkor nyaggatom az ottani társaságot.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó! A Kranked fellelhetési helyét most fejbõl meg nem mondom, de ha elmész a Szabadonfutó elõlapra, ott egy teljes topicot találsz, ami ezzel foglalkozik. Onnan néztem ki én is a cimet!

Figyelem: ne szórakozzatok velem! Nem fogok semmilyen elektromos keritéseket nyalogatni a Nyu-in!  ;D ;D ;D
Ism.jel: sárga-piros csikos lovat vezetek kantáron. (és még három tehenet is, amiket még a Börzsönyben gyûjtöttünk be pár hónapja).

Hegylako

Hegylako

vendég

• fórumtag
  • 62 posts

Jajj, most láttam, hogy írtad, hogy Cateye, bocs, nekem még reggel van... :-[

Hegylako

Hegylako

vendég

• fórumtag
  • 62 posts

Na, csak annyit, hogy ha Cateye a lámpád, akkor fogsz hozzá találni konzolt, de többfajta van, úgyhogy a lámpával menj vásárolni. ;)

Mindenkinek jó vasárnapi "szántást"!! ;D