Na hali!
Bringa OK!Idõjárás OK!
Ha valami változás állna be holnappal kapcsolatban,akkor please SMS a 06204179348-ra.Na léptem!Akkor holnap 8)
Üdv:Thy:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. november 16. - 19:08

Írta 2002. november 16. - 08:59

Ok Thy, gyere. Eltéveszteni nem is lehet: Délibôl elmész a Moszkvára, onnan pedig merôlegesen le a Dunához a bringaúton. Ott pedig végig követed a Duna vonalát az ottani bringaúton!
Bors: tök jó, gyertek
Sniper: Ez 80% terep túra lesz, közepesen nehéz terepen. Sok lesz benne a fölfelé. Lesz kistányéros, lesz közép és nagytányéros fölfele is.
Bors: tök jó, gyertek
Sniper: Ez 80% terep túra lesz, közepesen nehéz terepen. Sok lesz benne a fölfelé. Lesz kistányéros, lesz közép és nagytányéros fölfele is.
Írta 2002. november 16. - 02:22

Hi!
8:28-kor ér a vonatom a délibe,aztán kitekerek:)
Most néztem a térképen,talán nem tévedek el megint ;D
8:28-kor ér a vonatom a délibe,aztán kitekerek:)
Most néztem a térképen,talán nem tévedek el megint ;D
Írta 2002. november 15. - 23:38

Írta 2002. november 15. - 23:31

Az UVH a Délitõl Kb. 7-8 kilométer. De az szinte sík terep, és aszfalt egész végig. Amikor elõször írtam a túrát 80-100-ra, akkor önzõ módon magamra gondoltam háztól házig mérve a távot. Bocsi!
Üdv: Hori
Üdv: Hori
Írta 2002. november 15. - 23:20

Írta 2002. november 15. - 23:13

Sziasztok! Ha még többen nem rettentek el, és látom hogy nem így van, akkor leírom, hogy amit én képzeltem el az az UVH találkahelytõl kb. 60- max 80 kilométer, több alternatív útvonallal, az idõjárásnak megfelelõen.
A terv UVH - Üröm érintésével a piroson Nagykevélyre, - Csobánka érintésével a piroson a Tölgyikrekig, - a sár szerint innen terepen vagy a Sikárosi réttõl aszfalton is lehet menni Dobogókõre, + aki fáradt az rövidíthet szentendre felé hazáig. Nagyjából ennyi, de itt lesz murvás út , sár az remélem nem, meredek és lankás emelkedõ, kövekkel és kövek nélkül minden, mi szem szájnak, de fõleg a szemnek ingere.
Sajna ma nem volt idõm a bringa feltupírozására, mint azt eredetileg terveztem. Majd a jövõ héten bepótolom és felavatom a majdnem új vázat.
Üdv: HORI
A terv UVH - Üröm érintésével a piroson Nagykevélyre, - Csobánka érintésével a piroson a Tölgyikrekig, - a sár szerint innen terepen vagy a Sikárosi réttõl aszfalton is lehet menni Dobogókõre, + aki fáradt az rövidíthet szentendre felé hazáig. Nagyjából ennyi, de itt lesz murvás út , sár az remélem nem, meredek és lankás emelkedõ, kövekkel és kövek nélkül minden, mi szem szájnak, de fõleg a szemnek ingere.
Sajna ma nem volt idõm a bringa feltupírozására, mint azt eredetileg terveztem. Majd a jövõ héten bepótolom és felavatom a majdnem új vázat.
Üdv: HORI
Írta 2002. november 15. - 22:09

Na halihó
Mivel baromi meleg van,biztosan megyek vasárnap.
Ras:Te nem fehérváron keresztõl jössz?
Úgyhogy reszkessetek,mert 3 hónapja nem tekertem,úgíhogí majd lehet rám várni.
Holnapi prg.:bicajtakarítás ;D
Üdv:Thy

Mivel baromi meleg van,biztosan megyek vasárnap.
Ras:Te nem fehérváron keresztõl jössz?
Úgyhogy reszkessetek,mert 3 hónapja nem tekertem,úgíhogí majd lehet rám várni.
Holnapi prg.:bicajtakarítás ;D
Üdv:Thy
Írta 2002. november 15. - 20:29

Mi viszont a dolgok jelen állása szerint csatlakozunk hozzátok.
Lens: a távot viszont nem biztos, hogy fogom bírni. De majd leválunk tõletek, ha nagyon nem megy. Már régen nem bicikliztem, de most borzasztóan be vagyok zsongva.
Lens: a távot viszont nem biztos, hogy fogom bírni. De majd leválunk tõletek, ha nagyon nem megy. Már régen nem bicikliztem, de most borzasztóan be vagyok zsongva.
Írta 2002. november 15. - 20:20

Én jól beigérkeztem erre a túrára, és családi elfoglaltságok miatt nem lesz módom részt venni!
Lens: nem a távtól ijedtem meg:)
Lens: nem a távtól ijedtem meg:)
Írta 2002. november 15. - 20:11

Szasztok Skaccok! 
Jujj, de régen jártam erre... És Ti megen szervezkedtek a hétvégére.
Sajnálatom kifejezésére, hogy nem tudok menni, a betû nem megfelelõ!

A remény még nem halt ki, de sajjna nem nagy a valószinûsége, hogy megyek. :-\
Tyito

Jujj, de régen jártam erre... És Ti megen szervezkedtek a hétvégére.
Sajnálatom kifejezésére, hogy nem tudok menni, a betû nem megfelelõ!

A remény még nem halt ki, de sajjna nem nagy a valószinûsége, hogy megyek. :-\
Tyito
Írta 2002. november 15. - 13:58

Sziasztok, 
Roobi mesélte ,hogy készül itt valami vasárnapra. 8)
Merre felé mentek ? ???
(Elolvastam a hozzászólásokat ,de számomra nem derült ki egyértelmûen. :-\)

Roobi mesélte ,hogy készül itt valami vasárnapra. 8)
Merre felé mentek ? ???
(Elolvastam a hozzászólásokat ,de számomra nem derült ki egyértelmûen. :-\)
Írta 2002. november 15. - 11:15

Rave-béi: plíz az olyan fotót/kat, amiket úgy vélsz jók, told át nékem a nonpublicus mélemre!(a lehetõ legnagyobb felbontásban!!!)
Thx... 8)
Thx... 8)
Írta 2002. november 15. - 11:11

Para naptárra én is igény tartok!
Ajánlom figyelmedbe mellon kartárs képtárát is ott is akad néhány jó kép!
Pl én mint freerideisten ugrok egy jót! ;D
Ajánlom figyelmedbe mellon kartárs képtárát is ott is akad néhány jó kép!
Pl én mint freerideisten ugrok egy jót! ;D
Írta 2002. november 14. - 23:00

Én az Aszta képekbo½l azt szeretem, ahol le van kapva egy "Kerékpározni Tilos" tábla és a háttérben egyik társunk van bicivel.
Na igen, az egy király kép!
Para: akkor én is kérek szépen egyet!
Mindenki: Éjjel tiz. Odakint 15fok van! Ha ez igy megy tovább, vasárnap rövidgatyában gyertek. Kissé azért felt?nôen fura az idôjárás, nem? November közepén nem rendes dolog az, hogy ilyen legyen. Lehet, hogy jövôre meg kéne látogatni a sarkköröket, hogy legalább még létezésükben láthassuk ôket, mert ki tudja, tán hamarosan elolvadnak. :-\
Írta 2002. november 14. - 21:38

cheesy nyugi már elküldtem neki én is még akkor... de inkább kétszer mint egyszer se nemigaz?

Írta 2002. november 14. - 18:27

Írta 2002. november 14. - 15:37

Írta 2002. november 14. - 15:31

Írta 2002. november 14. - 15:25

megy.... nálam megvan a vinyón az összes BMF túrás meg talis kép, amit össze tudtam szedegetni.. nyugodtan nyúzz privibe