Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát sajnos nekem idén már szinte biztos hogy nem jó... :-\ :'(

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Vasárnap nekem is jó, szervezkedjünk!

Igaziból nem ennek az örömhírnek a közlése miatt jöttem be, hanem ki szeretném próbálni, hogy jól írja ki-e a nevem a rencer.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
OFFcheesy: ha minden jól megy, és nem kiabálom el, jövõre, és ha sikerül jó csövekete szereznem, lesz cro-mo vázam... ergo legyártunk(faterral) méretre is majd... tervek szerint egy dirt, túra, és egy ultramaraton vázat szeretnék... de csitt ;) ON

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,

Kerekem kiegyensúlyozva várja a hajtást. Valószinûleg egy fa szorult a küllõk és a váz közés és elcsavarta a felnit. Tud valaki rosszat a Rigida Tauros felnirõl? Remélem nem gyenge szerzet.

Ja és ki tud CROMO vázat készitõ-testreszabó mestert?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Valék figyelmem kigyelmednek szegezve! Ne tegyél nyilat a Bike-os tegezbe. Én csak akkor írok ilyen sokat, ha örömöm veré a csillagokat! 'S hagyom, hogy mondolataim vágtassanak, csatázzanak éppen, Bike-os vitéznek az fránya képében... ;)

Más stílusban:
Egyébként még ma is fel vagyok pörögve. A jó túra egy egész hétre erõt ad. Segít a pici hétköznapok szürkeségének eltakarásában. Ilyenkor minden olyan zöld, turhás, tekerõs, hegyi-menõs! Pont ezért van az, hogy tegnap sem bírtam magammal és kétszer másztam fel a HHH-ra!

Manka, nekem nagyon tetszett az irományod, amit csak most volt idôm elolvasni, rettenetes hosszúsága miatt. Nagyon szuper a stilusa, teljesen egyedi!
Azért ha legközelebb beszámolsz, próbálj meg egy picit rövidebben! ;) :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Manka, nekem nagyon tetszett az irományod, amit csak most volt idôm elolvasni, rettenetes hosszúsága miatt. Nagyon szuper a stilusa, teljesen egyedi!
Azért ha legközelebb beszámolsz, próbálj meg egy picit rövidebben! ;) :-*

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Kigyelmes Uram!

Én is volnék magasságosságod által felboldogítva, mivel tekintetes Gigantikusz Terrisztikusz gépeddel egy ösvényt taposhatott gumim. Mindazon által nékam vagy nak veszteségeim is, melyek mély nyomot hagynak az lelkemben.

Ezen turhán letördelõdött az hágcsó sarat hányó segédeszközöm, de tõbõl. Kevélíykedtem is otthagyni (galád, módon). Na és a hágcsó mintázott kaucsug tartalmú külsõ védõeszközöm, melyet az Terminus Technikus szerint "külsõ guminak" neveztetnek egyes mélyen fertõzõdõtt egyedek, az is megadá magát és estvére repedezettségében megmutatá belsõ énjét. Imígyen az mai napnak délutánján kénytelen vala szerény személyem Wilker de Cyx-hoz bétérni és csere üzelemben némi mûanyag , de magneticus maximus delejjel meglálldott fizetõeszköz ellenében új külsõt szerezni.

Manka: Nem hazudtoltad meg magad, most is írtál egy teljes "Manka összest". Még a könyvespolcomon sem férne el ;D Mellesleg teccik a végvári vitézek stílusban írt remeked. Természetesen a szokásos klassz beszámolók is nagyon hangulatosak, igaz ott voltam de így is jó volt újra olvasni róla.

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,
Roobi - A beteget :'( reggel leadtam és most megyek látogatóba a dokihoz. Aszonta nem reménytelen.
Igen, a 60km érdekelne. Igérem nem leszek annyira besózva, hogy az evésidõt lecsökkentsem, ha idõben indulunk.

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Manka: Nem hazudtoltad meg magad, most is írtál egy teljes "Manka összest". Még a könyvespolcomon sem férne el ;D Mellesleg teccik a végvári vitézek stílusban írt remeked. Természetesen a szokásos klassz beszámolók is nagyon hangulatosak, igaz ott voltam de így is jó volt újra olvasni róla.

Cheesy: Szerintem simán van rá jelentkezõ és azok akik voltak a túrán szinte mindenki ismeri valamilyen szinten a DM útvonalát. (Szerintem már töbször el is indultak rajta, sõõõt.) Gondolom a hobby - 60 km- útját akarod kerekezni, nekem nem is menne az elit, hosszú út. Még ez is csak a nem túl emberevõ tempóban mert ahhoz még fejlõdnöm kell. Tudod az én puhány izomzatom, (meg a bagó??!!). Egyébbiránt mi a helyzet a felnivel? Doktorbácsi aranyárban meggyógyította ??? ;D Nagyon csúnyán nézett ki mikor mögötted mentem.

Azért a ZAK fiú sem volt semmi azokkal a balettcipõ stílusú gumijaival. Rendesen végigjött sziklán, sárban meg minden jóban. Elismerésem Zak babe jól kavirnyásztál a virslikkel ;D
és jók a képek is köszi.
Mikor megyünk legközelebb még amíg ilyen finom szép idõ van??

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D rendicsóka Aszta!

DemiGOD... 8)
választásokon ne induljak?? ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Para, aztat úgy mongyák jó', hogy "demiGOD"!

AsztA,
jó munkásember. Teccikérteni?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Harmadik az ének (vígag is a vének):

Mivel hogy az célunk könnyedén elérénk, lett is nagy falás, az udvarnak szélén. Én csak Dréhergésem folytattam csendben, és egy fél literrel lehúztam a kertben. Mások viszont neki is állottak, csokkoládé hegyeken, krémesen habzsoltak. Volt ott eszem-iszom, na meg dínom és dánom. Csak küldé az SMS-t az kicsi párom...

Mivel egyeseknek volt más csatájuk is kérem, elhagyták a vidéket, de lefelé szépen! Majd a maradék had is felszedé horgonyát, és keresve keres a közelben dagonyát.

Újjé, meg is lelé a kék+-nak tövében, ott hol az útról leteszem a gépem. Az a kis ösvény pataknak medrében megy fel a hegyre meredeken kérem.

Mi meg uccu neki. Fellmentünk egyszerre, volt akit hajtott a sernek az ereje. Mások kicsit fáradtak valának, 's a szint útnál estek háttal a palának. Itten volt kis bonyodalom kérem, merthogy az erdészek tönkre tették szépen az útnak további részét. Ezért hát tanakodtunk egy nagyot, majd hagytuk az egészett - mint nyár a fagyot - egy álló helyébe és húztunk kicsit délre. Na de nem jól mondom, hisz Ti tudjátok nem aszerint osztják a világot. Volt az észak is az a dél te léha. Nem volt kezedben iránytû még ma?

Pirosnak útját megleltük szerényen, azon tekeregtünk felfelé a réten. Kissé meredek volt, meg foglalt is az ösvény.

Bike-os vitézek jöttek szembe. Ó ez a Lajos, jutott az eszembe. :D Kicsit eldumáltam az idõt, de nagyon, ezért már csak Flame volt kivel tekertem, de nagyon. Mentünk fölfelé, hisz az volt a cél kérem, hogy Matyinak várában egyem meg az étkem.

Itt meg is találtuk a többieket szépen, tömték búrájukat, vagy pihentek éppen.

Sajnos innen nékem visszament a gépem, mivel 17 éves sárkány képében SMS üldözött, sõt inkább trükközött. Hívott a házi-sárkány, ki tüzet is fog vala, ha nem érek Bike-ommal idõben haza. Estvéled program is vala kérem, megyek együtt a családdal szépen.

Na így esett meg az, hogy tekergéltem vél'tek. Remélem nem ülte meg gyomrotok ez ének! Most többre nem telék, zárom soraimat, és köszönöm, hogy veletek lehettem, tekeregtem utánatok, 's együtt ehettem.

Szép volt ez a túrha, mégha gányos is vala. Nem baj, majd szépít rajta az idõnek sara...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Második ének (dalolják tovább a vének):

Amint tekertem volna a banda tovább, nemigen bandukolna. Megálltak egy réten, 's én is széjjelnéztem. Mit is vettünk észre? Egy nagy rakás barnát. Valaki ide tette végbelének halmát. Miután néztünk egy nagyot, a bûztõl majdnem hánytunk egy adagot. Majd elindultunk szépen tovább az erdéli ösvényen.

Innen utunk biza keresztezte azt, mit épített a fekete benzinfaló gaz. Majd eljutottunk egy széles ösvényre, mely ment, egyre csak ment fel biz' a Kevélyre. Tekertünk vidáman, 's beszélgettünk nagyot. Kedves kacagásunk oly boldognak hatott. Majd erõsödött az ösvény, 's lett egyre nagyobb csend, és lihegés, meg napfény.

Ki így, ki úgy, de feltekert a hegyre. Nem mindegy? Hisz mi jöttünk, jöttünk csak egyre. Aztán mókáztunk is egy nagyot, én meg majd' megdõltem, hisz oly súlyos vagyok.

Volt ott vetélkedõ, na meg köves ösvény. Nem volt Isemökü itten olyan fösvény. Felszórta rendesen kõvel azt, hol turista bakancsos emelt fõvel mehet fel a hegyre. Egyre föl, csak egyre...

Mikor elfogyott a hegynek meredélye, köves-sziklás terep került az utazó elébe. Megpihentek ottan a Bike-os vitézek, volt kacagás is ott, de volt ki falt egy étket. Ki mint tehette, oltotta a szomját, vedelvén kulacsából a hegy nedvét, vagy kólát...

Aztán tovább ment a sok balga, Bike-os vitéz, 's velük a sok szolga. Vonultak is egyet azon minutában Kevélynek ormáról le a nyeregbe páran. Ott megint lepihenének, úri huncutsággal kaját is evének. Mi viszont páran tovább megyünk mostan, hisz én étket biza nemigen hoztam.

Orsi jött elõttem, majd megelõztek páran. Hisz én lassan menék a hegynek oldalában. Piros ösvényen már volt olyan vélem, hogy a kutyákat felhergelé énem. KTT iskolát kijárta ez ösvény, közepén sok kõhalom, ebbõl nem volt fösvény!

Most sikerült megúszni kérem, nem volt esésem, csak csúszás, de az szépen. Aztán megérkeztünk Csobánkára, végre. Emeltem a szemem fel a kék égre.

Itt el-sör-segélyben részesít'tem magam. Vidámságom vala oktalan. A többi vitéz is vett magához étket, de itt önzõ módon errõl nem regélek... ;)

Oszt volt riadalmam, mikor megtudtam, hogy utam visz át amott egyenest a honban. Arra felé vagyon ugyanis a Rém-Land, Gipsy föld, hol nem terem meg a szélcsend!

Túljutottunk ezen, és én fellélegzém, pedig ha tudtam volna, hogy nem vagyok túl a nehezén, akkor rimánkodtam volna egy fohászost, hogy: Ne te ne! Ne erre bóklássz most!

Így viszont nem tudtam, merre visz az ösvenet, pedig biza fogadott minket átkos kis röffenet. A dagonya, mit disznók csináltak a réten, az ehhez képest semmi se volt kérem!

Tengelyig süllyedtünk, sokszor meg-megálltunk, a sárból kerekünkkel alighogy kiálltunk, jött egy másik pocsolya a végen. Nem is láttam hol lész nekem végem. Ami nyárnak idején egy ösvény, az most volt sár, röffenetes köszvény.

Így a könnyed gurulásból vala, erõs tekerés, izmok diadala. Mivel nem vagyok egy Bike-os dalia, ezért lemaradtam. Ez olyan nagy hiba? Nem hiszem, hisz élvezni kell, 's tekerni. Aki ezt nem tudja, azt bele kell verni.

Itt azért kicsit sok volt a jóból, elkelt volna valami a sarki folyóból. Azért tudom kérem, hogy mi itt a törvény, minden malackának jár ezernyi röff-rén.

Majd elértünk a végre. Sártengernek vége. 'S mi - Bike-os vitézek - kiértünk a rétre.

Inentõl vezetett utunk az nagy földön oda, hol nincs más, csak egy jó kis faloda.

(vége a második résznek)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azt írtam aznap a Happy Bike listára, hogy:
"Csodálatos tekerésen vettünk részt. Nem tudom, kik voltak rajta, mivel volt akivel csak elõször találkoztam, de az biztos, hogy nagyon jó volt. Olyan kellemes, hogy egyszerûen még mindig fel vagyok dobva.

Fenomenális társaság volt! :-)

Na de errõl most még nehéz írni! Még ülepedni kell a dolgoknak!!! :-))"

Elsõ ének (dalolják a vének):
Krisztus után 2002-ben, annak is Novemberi havának 17. napján - ez pont vásár-napjára esvett - összegyüszölt pár Bike-os vitéz, hogy megvívja az röffentes csatáját az Pilisnek hegyéért.

Kellõ tiszteletlenséggel és komolytalansággal gyülevészkedett a horda. Itt volt is 2 oldal-borda. Ki így, ki úgy állt neki a hegynek. Nem ragozom mostan, hisz egyfelé megynek. Most csak egy jellemzõ készülõdésérõl rántanám le leplet az izgalmas mesõrõl:
http://kep.tar.hu/za...418&pid=1514667

Aztán eljövelt a nagy idõ, 's a társaság szedelõzködé, egyesek erre, mások válnak köddé. Aztán látjuk az nagy garral, voltak olyanok, kik másra vágytak, kelendõbb Bike-juk helyét más géppel tömnék be, de nézzük is mi történt ezen a téren. Lássák és szemléljék meg ezen a képen:
http://kep.tar.hu/za...418&pid=1514669

Így maximális öszhangban gurulásba fogott az banda. Átmenének az Bike-os legények és ama két deli leányzó, ki velük tarta a Szentendrei úton a túlsó partra.

It tekeregvén úttalan utakon árkot is másztak majd átkeltek egy tavon. Aztán eljött a Csillagos hegy vélük. Mit is tegyenek? tanakodtak szépütt, és arra jutottak, hogy menének felfelé, na de merre vagyon az útnak jobb vágatja? Senkinek nem vala errõl foganatja.

Így történt meg kérem, hogy az sok Bike-os vitéz, össze-vissza tekert, 's mindenhol széjjel néz. Majd meglelék az utcát, melynek neve is vagyon: Hegymászó a szépség. Ó az Bike-om hagyom...

Itt történt vélem, mikor még fiatal voltam, hogy Lajossal egyet - amúgy Bike-osan - bandukoltam. Mivel kezdõ létemre vittek fel a pirosra, a meredek hegyre. Most is gyalog tolom felfelé a gépem, 's fohászok sora hagyja el a képem. Miért is nem mentem Dingó-val egy úton? Ott hol Bike-omat nem tolom, vagy húzom. Aztán elfogyott az emelkedõ kérem, 's pattantam nagy örömmel a nyeregbe szépen.

(vége az elsõ éneknek) :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Talán - mint szófosó megírom én (is). OK?

;)

micsináltál már para félisten???

ja és lens mi van azokkal akik nem voltak (de mentek volna...), õk nem kapnak élménybeszámolót???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
nem lenne rossz csak sajnos *********** ellepett a suli, mint a fekália...

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,

Ras-Még idén volna jó. Oly szép az idõ. Lenne-e rá jelentkezõ? Olyan, aki tudja az utat. ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Átírjam Én is az aláírásom "Officional halfGOD of the BMFT"-re? ;)

Tegyél úgy... úgyis csupa isten(nõ) jár ide. ( :-* Csajok!)
;) ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
cheesy mikor??? még idén?

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,

itt vagyok én is. A 88-as a kerekemben kibirta sõtt elég jó tempót mentünk a kinduló pontig.
A kereket holnap viszem a doki bácsihoz.
Lens anyaga alapján nem volt rossz döntés leindulni a süti után. Báj de véj: másnak is lett hasmenése a francia krémestõl???
Azért Szegedig kibirtam, de ott.....
Mi lenne ha legközelebb bejárnánk a Duna maraton rövidtávját?