Cinizmus ON:
Aki tapasztalt pénteken esõt, az nekem köszönheti, végre "volt" idõm elmenni tekerni.

Péntek:
Reggel felkeltem, és az esõ csak szemerkélt, de ez nem tartott vissza, így kellemes 80 kilcsit szedtem össze a környezõ aszfaltdudorokon elõbb szmöcsörõ, majd szakadõ csapadékban, végül mire hazaértem még a nap is kisütött.
Kellemes fáradtságban tespedek a kádban, és elõre élvezem a jól megérdemelt hétvégi pihenést, hiszen az ezt megelõzõ 4 hétvégén is dolgoznom kellett, szal csörren a mobil.
Elsõ szabály. Ha nem akarod, hogy elérjenek, ne tartsd bekapcsolva a telefonodat.
Fõnök az. Aha, szóval a gép kifagyott, és nem indul... Mikróban 600w 5 perc sem segített? Na jó, komolykodjunk, másfél óra "ügyfélszolgálat". Hát ez biza halott WinXP. Szerintem Xperience Problems, esetleg Xtended Problems lehetne az igazi neve... Menjek adatot menteni, mer' sürgõs, meg határidõs munka is van rajta. (VaZzZz! %@&#°·¢!) Majd holnap, hiszen úgyis csak hétvége van, és mi az a négy hét tekerés/barátnõ/család/haverok nélkül?
Szombat:
Álmos ébredés, nagy nehezen kivánszorgok az állomásra, hiszen hétvégén nincs túl gyakran busz, a kaller persze félúton felébreszt, hogy van-e bérletem, vagy jegyem. Majdnem "Belgát" kezdtem idézni neki... (Karen ajánlására. :-*)
Lássuk csak. Ez a Win tényleg halott. Persze ntfs, hogy még véletlenül se lássam más gépben, csak NT/XP/2000 alatt. Olyannak meg se híre se hamva a környéken, az egyetlen NT pedig még a vinyót sem látja. Utolsó ötletként az otthoni saját gépem maradt, hát szedelõzködjünk, és vinyó ki, haza, aztán terrorizáljuk egy kicsit az otthoni rendszert.
Hajnali kettõ. Megvan az adatok 90%-a, de a felhasználók "titkos" saját könyvtáraihoz még mindig nem férek hozzá. Inkább az alvás.
Vasárnap reggel, ideális tekerõidõ. Nem-nem. Adatmentés folytat. Majd irány Pest.
Jelenleg az új rendszert installálom/konfigurálom/élesztgetem, és közben írom a beszámolót a fantasztikus hétvégi tekerésemrõl.
Cinizmus OFF: