Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
lensver: akkor a ti nyomaitokat lattam a sarban a hosszuhegyin :))
A felho es pa'rajelensegek tenyleg erdekesek voltak ma arrafele! A Pilisteton talalkoztam vagy 20 ugrani keszulo sikloernyossel, ok is elgondolkozva vakargattak a fejuket, hogy bele merjenek-e ugrani a nagy tejszinhabba, vagy varjanak meg. Roviddel ezutan egy felho fogta magat es ellepte az egesz tetot, nekik az arcukra fagyott a mosoly, en meg elindultam dhzgatni egy kicsit lefele. Sajnos a dhzas helyett varacskosdiszno-szepsegversenyen vettem reszt :-\ Raadasul a saras szakaszon lehagyott egy tajfuto, en meg elgondolkoztam, hogy sportagat valtok...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thy, isten hozottt Pesten, orulunk hogy idejossz!!! Sokkal tobbet tudsz majd tekerni, jo tarsasaggal, szep helyeken!

Charon: szegeny, szegeny TE! Megint a munka rabsagaba estel. Bizony, voltunk mi is Asztaval tekerni penteken, es bizony volt eso is, de nem volt veszes, ugyhogy nem veszem fejedet!
Mrc, kar, hogy nem beszeltuk meg, ma mi is tekertunk, meghozza a DM rovid tavjat jartuk be. Akar mehettunk volna egyutt is. Sajna par napja nem neztem mar netet, igy nem lattam, hogy lenne kedved. Ja, dzsuva az bizony van. Csak az tudott haladni rendesen, akinek sargumi volt folteve! A vegere mindenki holt koszos lett.
Krosszmotorossal szerencsere mi nem talalkoztunk, viszont annal tobb turistaval.
Nagyon erdekes jelensegek tanui lehettunk, ugyanis ahogy a Pilis szive fele kozeledtunk a Hosszu-hegyin, ugy lett egyre surubb a kod. Az Egri varnal meg sutott a nap. Aztan egyre fatyolosabb lett es mikor elkezdtunk legurulni P.szentkeresztre, hirtelen mintha tejtengerbe ugortunk volna! Nagyon erdekes latvany volt. Aztan csak akkor ertunk ki belole, miutan a piroson folmasztunk a Kakashegyi utra, es elindultunk folfele Predikalo iranyaba. Papretnel is tejsuru kod volt, a levego pedig nehez volt a sok paratol, mely mindenhova behatolt.

Bringas lanyok pedig vannak: ma lattunk ket onallo montis lanyt a Hosszu-hegyi ut elejen, es Papretnel is lattunk egyet/kettot betonon!

Ja, a meteorologusoknak pedig ezentul ne higgyetek, mert csupa rosszat josoltak a hetvegere, es milyen szep idonk lett! Alig volt felho az egen, kiveve persze a nagy kodot a hegyekben. Eso csak penteken szemerkelt egy picit! Es ez nem az elso, hanem kb. a 3. sulyos tevedesuk volt szeptember ota (szamolom)!

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Charon: hallgasd meg a Belgatol a Cinizmus c. szamot ;-)

Egy kis sarjeneltes a Pilisbol: kegyetlen mennyisegu sar van. Es a krosszmotorosok sem javitottak a helyzeten :-\ A Pilistetotol delnyugatra levo volgyekben kiprobalhatja mindenki a MecsekMaraton feelinget, aki lemaradt rola. Potbicikli hasznalata javasolt !

Udv:
mrc

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Cinizmus ON:
Aki tapasztalt pénteken esõt, az nekem köszönheti, végre "volt" idõm elmenni tekerni. ;)
Péntek:
Reggel felkeltem, és az esõ csak szemerkélt, de ez nem tartott vissza, így kellemes 80 kilcsit szedtem össze a környezõ aszfaltdudorokon elõbb szmöcsörõ, majd szakadõ csapadékban, végül mire hazaértem még a nap is kisütött.
Kellemes fáradtságban tespedek a kádban, és elõre élvezem a jól megérdemelt hétvégi pihenést, hiszen az ezt megelõzõ 4 hétvégén is dolgoznom kellett, szal csörren a mobil.
Elsõ szabály. Ha nem akarod, hogy elérjenek, ne tartsd bekapcsolva a telefonodat.
Fõnök az. Aha, szóval a gép kifagyott, és nem indul... Mikróban 600w 5 perc sem segített? Na jó, komolykodjunk, másfél óra "ügyfélszolgálat". Hát ez biza halott WinXP. Szerintem Xperience Problems, esetleg Xtended Problems lehetne az igazi neve... Menjek adatot menteni, mer' sürgõs, meg határidõs munka is van rajta. (VaZzZz! %@&#°·¢!) Majd holnap, hiszen úgyis csak hétvége van, és mi az a négy hét tekerés/barátnõ/család/haverok nélkül?
Szombat:
Álmos ébredés, nagy nehezen kivánszorgok az állomásra, hiszen hétvégén nincs túl gyakran busz, a kaller persze félúton felébreszt, hogy van-e bérletem, vagy jegyem. Majdnem "Belgát" kezdtem idézni neki... (Karen ajánlására. :-*)
Lássuk csak. Ez a Win tényleg halott. Persze ntfs, hogy még véletlenül se lássam más gépben, csak NT/XP/2000 alatt. Olyannak meg se híre se hamva a környéken, az egyetlen NT pedig még a vinyót sem látja. Utolsó ötletként az otthoni saját gépem maradt, hát szedelõzködjünk, és vinyó ki, haza, aztán terrorizáljuk egy kicsit az otthoni rendszert.
Hajnali kettõ. Megvan az adatok 90%-a, de a felhasználók "titkos" saját könyvtáraihoz még mindig nem férek hozzá. Inkább az alvás.
Vasárnap reggel, ideális tekerõidõ. Nem-nem. Adatmentés folytat. Majd irány Pest.
Jelenleg az új rendszert installálom/konfigurálom/élesztgetem, és közben írom a beszámolót a fantasztikus hétvégi tekerésemrõl.
Cinizmus OFF:

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

HORI: arra gondoltam

Lehet, hogy én is beugrok oda ilyesmiér... Egyre inkább szükségem lesz rá.

Üdv!

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
HORI: arra gondoltam

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok:)
December 1-tõl én is Pesti leszek,úgyhogy rettegjetek ;D
Üdv:Thy :D

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Van Csillaghegyen, a Matyas kiraly uton egy bringabolt, nekem onnan van terdmelegitom, ~1000 HUF az ara.

Holnap tekeres, valaki ?

Pontosan a Csillaghegyi HÉV megállótól 100 méter, a Duna felé. A bolt ROKON kereskedés, ad és vesz minden sportcikket.
(ha erre gondoltál)

Üdv: HORI

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

Tudja valaki, hol lehet kényelmes térdmelegítõt kapni bringázáshoz?
Újabban fájnak a térdeim mint állat.

Van Csillaghegyen, a Matyas kiraly uton egy bringabolt, nekem onnan van terdmelegitom, ~1000 HUF az ara.

Holnap tekeres, valaki ?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Csajokfijúk!

Ha így esik továbbra is, a Pilis egy merõ adta dagonya lesz Vasrnapra. Már most is kezdi, de ma még tekerhetõ volt, teljesen kellemesen.

A térdem nekem is kezd tropára menni, most a jobbik. Tavaly a balra sántítottam. A hideg az oka.

Mindenesetre jó tekerést mindenkinek,
AsztA

Kocsord forever! Szalacsi power!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A faxba:(A vinyómról nem lehet feltenni,de ha érdekel,elküldöm mailban.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na sziasztok!
Má megint xar idõ van:(
Trifo:Érdekel egy két kép a szervertermünkrõl?
See You:Érdekes képek:)
Üdv:Thy

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sziasztok!

Na végre fórumvégre tudtam kerülni...

Az a múlt hétvégi Pilis az valami eszetlen jó volt már megint, csak ne kaptam volna defektet a végére. Bár még hazahozott a nyomás. Mindjárt nekiállok helyretenni.

Most már csak azt várom, hogy megint legyen hideg meg hó, mert bele akarok gázolni. Bringával :)))

Kata: gumileszedõ szerszám, meg ilyenek? Vagy azzal se ment? Milyen fajzat pontosan?

AsztA: láttam a mûvedet. Attack of.... Jó is az. Az összes kollegám így beszél hetek óta.

Miko?

Hát mindig!

Biztos...

---Trifo

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
pixel: gyógyászati segédeszközök boltja... Szeged... ;D ;D
de akármelyik magára egy kicsit is adó kerósboltban.
VIGYÁZZ!!! NAGYok az árkülönbségek. :-\ tájékozódás és felmérés ajánlott,valamint olyan fajtája,amelyik hátul (térdhajlat) nyitott.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ezúton gratulálok magamnak a 200. hozzászólásom alkalmából.
Remélem, kapok még egy csillagot.

Tudja valaki, hol lehet kényelmes térdmelegítõt kapni bringázáshoz?
Újabban fájnak a térdeim mint állat.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali!

Charon:
Meg nem mondom, hol, de a neten van egy pár perces videó egy munkással, de tényleg egy akkora paraszt (nem a pejoratív értelemben), hogy a kapanyél lóg a szájából... Õt kérdezgezti a riporter Árpádról... A lényeg, hogy én vinnyogva fetrengtem a röhögéstõl. Ezt látni kell.

Na, az új külsõimmel szívtam keveset. Tegnap este, mialatt itt írogattam Nektek a melegedõben, fogta magát, leeresztett az elsõm. Agyon lyuggatták a küllõk a belsõt. :-\ Mondanom sem kell, a mûhely már bezárt. Fújtam bele, á mondom hazáig kibírja. Lónyay elején már sík volt a kerék, úgyhogy díszkísérettel ;D (Crazy és Chris, az egyik DJ-nk) hazatoltam az Astoriáig a bringát. Dumáltunk is, úgyhogy fél10-re értem haza. Elkezdtem feszegetni a vadiúj külsõt, próbáltam finoman, durván, téptem, trükköztem, megpróbáltam kijátszani, de semmi. Egy 1.5-ös negatív mintás külsõt meg se lehet markolni rendesen. 11-kor leálltam, még nem fürödtem, éhes voltam és másnap (ma) 5-kor keltem, mert edzés is volt meló elõtt.
Reggel 8 elõtt felhívtam a DJ-met, hogy be kell mennem a mûhelybe, mert béna vagyok, 8.50-kor fel is vettem az elsõ melómat... ::) Dehát muszáj volt egy kicsit gyakorolni a fölrakást-leszedést, mit csinálok, ha majd a halál f..szán kapok defektet tök egyedül?
Nem voltam ám kómás, durva dolgokat csináltam ma. Belgrád rakpart helyett a Bemre mentem, a Reitter Ferenc utcába az Örstõl bementem az Izabella utcáig, meg ilyenek. Hát vannak ilyen szar napok is. De most már jól érzem magam, jó a zene, kivételesen alig van cigifüst, egész családias. :)

Na :-* mindenkinek!!
Kata

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Árpád, a jó munkásember.... ;D ;D 8) Te is láttad?

Valaki fejtse ki, hogy ez micsoda? ???

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Kata: hogy láttam-e??? Nézz körül az index "Szalacsi" topikjában (korábbi hozzászólások). Ott zengei3 néven futok.

Valamint még eszembe jutott egy mindentõl teljesen független dolog: mindenki ikonja alatt (baloldalt) látható az a felirat, hogy 'neme'. No, én emellé szeretném beírni, hogy 'dehogynem'. Tessék átprogramozni a fórumot! 8)

AsztA

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali!

AsztA:
Árpád, a jó munkásember.... ;D ;D 8) Te is láttad?

Na csajok, felraktuk a téli külsõimet, kurva jól néznek ki, van egy foszforeszkáló csík bennük, csak kicsit gáz nekem, hogy kevlárosak. Ha most defektet kapok... És már rég nem kaptam, már számítok rá. De azért kopp-kopp.
Múlt héten tengelytöréssel mentem, már tök gáz az egész hátsó kerék, a mûhelyben már kerékcserét mondtak, de remélem a telet kihúzza.

Pusza, majd jövök!

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Nekem nem biztos, hogy jó a vasárnap, mivel, ha összejön, csaj-brancs kiránduláson veszek részt.