Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Ha lesz autó, akkor talán megyünk szombaton.

1 kutya öngyilkos módon 140-el nekifutott a kocsimnak. Leharapta az elejét.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
70km-nél nem több.

De ahogy az idôjárást elnézem, nem tudom, mi lesz.
Remélem mrc felhôs-napos ikonja beválik!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Mekkora túra is lesz az a hétvégi? Szivesen részt vennék én is.

--Trifo

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Dec 21-re még nincs promramotok, ugyi?
Csináltam http://www.bikemag.h...y;threadid=3738
Tessék lelkesedni.

Hozzon Nektek is biciklialaktrészt a Mikulás...

cAb

... vagy egy komplett gépet ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ok. Találka szombaton reggel 10kor az UVH-nál. (azért ilyen késôn, mert nekem reggel még dolgom van)
Irány: Szentendre -- Paprét -- Visegrád -- Dömös -- terepen föl a Dömörkapuira (ez esôben is jól járható ált.) Onnan majd opciók.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Havat oda,de iziben...

Egy havas turHa (Péef),még,na jó is,nem turHa.
Szervezzétek.... ha tudok, MEGYEK!!!

Tyito

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Juppihé ! Már alig bííírom kivárni ,hogy kipróbálhassam ,hogy megy a gép a havon. :D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Ha nem esik szombaton, egy aszfaltos tura erejeig en is betarsulnek.
(Allitolag ilyen ido lesz: Feltöltött kép)
Hetfotol meg jonnek a minuszok+ho: lehet keszulni a havas turazasra :) !

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szombatra aszfaltra esetleg betársulok. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, ismét tervezgetünk, de nem tudom, nem-e szivunk megint az idô miatt!
Én most fôleg betonon szeretnék majd menni!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Hát ez a hétvégi dolog nem jött össze. :(
Most szombaton megy vki vmerre ?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Charon: a bolhád jó munkásember? Mert ha nem, akkor tessék redbe rakni!

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De csakis a jó munkásemberek ugrálhatnak! ;) ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Na a hétvége jól elment... A szombat eltelt céges bulival, meg utána egy magánbulival. A vasárnap meg eltelt a szombati bulik kiheverésével. Szerintetek milyen dolog délután fél 3-kor felkelni totál kómásan?

Lensver: hát ettõl volt a holdkóros ábrázat. De legalább a bringa sármentesítve lett.

AsztA: Az ugrálásra megkaptuk az engedélyt a kocsordi tanács részirül. tudomásom szerint a gravitáció télen is mûkodik, ilyesmit hallottam én. Leugrálhatnánk 30000 vagy 300000 mikron magasról ojjektumokrul.

--Trifo

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Sziasztok

Kb. két v. három hete volt az a jó kis UVH-Csillaghegy-Pilisszentkereszt-Dobogókõ TÚRA.

Legalább 3-an 4-en készítettek fotókat is.
Ezeket hol találom.
Lens úrhölgy képeit láttam egyedül?
A többiek is felrakták már? HELP!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Tessék! Már mesél! Az a végsõ UVH az inkább Aquincum HÉV megálló volt. Attól azért kissé odébb van az UVH...

A túra eleje normális volt, de a Sílift utáni elágazástól a Hoffmann kunyhóig igazi röffenetben volt részünk. Na és mi elkerültük a LePeti féle szívatós ösvényt!
:)

Na a ködrõl is csak annyit, hogy az én fejlámpám kb. 40-45 métert világít elõre, amikor izmos még az elem. Most is az volt, de 1-2 méternél jobban nem tudott fényt árasztani. Akkor is végig látszott a fénykéve!
;)

Üdv mindenkinek!
...Maróti aszfalt felõl Hoffmann kunyhó-Dobogókõ volt a túra elsõ része. Lefelé a Kéken indultunk a Pomázi útra, el is hajtottunk Kalászon át az Omszki tóhoz, Energia és folyadék utánpótlással folytattuk utunkat az UVH-ig. A 4-bõl ketten (Manka és én) feltekertünk a HHH-ra, egy italt meginni. Enyhe köd volt a Fenyõgyöngye felett ( Manka egyetlen szavát se higgyétek el errõl a szakaszról!). Manka lámpája segítségével jöttünk le, nem valami gyorsan. Tuti túra volt, csak itt ott sáros, én jobban szerettem volna a több terepet. A szolidaritás gyõzött, és szinte végig együtt tekertünk és beszéltük meg az útvonalat.
...
Üdv: Hori

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A Reki-ben ott az utalás, a HHH-ban meg a leírás. Nem akartam telef..ni itt a fórumot, mert Így is 4 részes lett a leírásom! ;)

Ha ezt itt meglátná Lensver, akkor szerintem rámtekerne - direkte - a következõ túrán! :) :) :)

Üdv mindenkinek!
Hát én, mivel Gyömrõre nem mentünk, Mankáékkal vettem fel a kapcsolatot. Egy majdnem öregfiúk túra jött össze, csodálom, hogy Manka ide még nem írt élménybeszámolót. Nem hiszem, hogy kifogyott volna belõle a szó!
...

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Hát én, mivel Gyömrõre nem mentünk, Mankáékkal vettem fel a kapcsolatot. Egy majdnem öregfiúk túra jött össze, csodálom, hogy Manka ide még nem írt élménybeszámolót. Nem hiszem, hogy kifogyott volna belõle a szó!
Az UVH-tól indultunk 9 körül, 120 km lett a vége a részemrõl. Enyhe úton mentünk Szentendre-Dömörkapu-Király kúti nyereg(ahol négy fiatalt elirányítottunk, hogy mi elõbb érjünk Dobogókõre)-Maróti aszfalt felõl Hoffmann kunyhó-Dobogókõ volt a túra elsõ része. Lefelé a Kéken indultunk a Pomázi útra, el is hajtottunk Kalászon át az Omszki tóhoz, Energia és folyadék utánpótlással folytattuk utunkat az UVH-ig. A 4-bõl ketten (Manka és én) feltekertünk a HHH-ra, egy italt meginni. Enyhe köd volt a Fenyõgyöngye felett ( Manka egyetlen szavát se higgyétek el errõl a szakaszról!). Manka lámpája segítségével jöttünk le, nem valami gyorsan. Tuti túra volt, csak itt ott sáros, én jobban szerettem volna a több terepet. A szolidaritás gyõzött, és szinte végig együtt tekertünk és beszéltük meg az útvonalat.

Lens: Köszi az SMS-eket, nem tudom a válaszokat megkaptad-e? A lényeg, hogy én ritkán kapcsolom be a telefonomat hétvégén, így elég nehéz engem értesíteni. Ezen majd változtatok. És nem tudom a te számodat sem ami néha hátrány, ilyen szempontból! Na majd ezen is változtatunk!

Tyito! Megpróbálom a szerdát szabaddá tenni, úgyis ritkán tekerek hétközben. Hátha összejön egy jó kis túra. (Nem száz %)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dzsitis: biciklis lányok márpedig vannak, errôl biztosithatlak!

Tyitó: én sajna szerdán egész nap civilben leszek. Kb. du.3-5 között tudnék veled találkozni, hogy külsôket átvegyem. Ez megvalósitható?

Más. Már 2. napja, hogy megállás nélkül szakad. Kezdem sajnálni a hajtipajtikat.
Az én cangám viszont lemosva, elégedetten figyel idebent. Öröm ránézni a kicsikére.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Tyito: dolgozom, de megoldjuk 8) Pest melyik részén leszel fellelhetõ ???