Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát éjszaka mi is hazaértünk,így most kissé bágyadt vagyok így "munka" közben:)
Hát gyönyörû,és hatalmas buli volt!Nem gondoltam,hogy egyszer ezt írom, de jobb volt mint a garda....csak azt sajnálom, hogy az AC-t nem vittem magammal,mert az Evil Eye pálya,nagyon ott van a szeren. A magyarokról már Nati írt...tényleg gratula nekik. Fõleg azoknak akik a cc-és a maratont is letudták,mint pl Xc Rider, aki mind a kettõn elõkelõ helyen végzett, és a maratonon a hosszún ment.Sinka Ákos is 2.lett a rövidtávon, és 6. a cc futamon.
Ez a maraton a legek maratonja volt:a legnehezebb, a legnagyobb szintkülönbség,a legjobb szervezés,a legnagyobb szenvedésem,a legnagyobb öröm a célbaérkezéskor,és a legszebb táj. A pálya több pontjáról látszottak a 3000m-es full havas hegyek, ami leírhatatlan érzés volt tekerés közben. Nagyon megéreztem a szintet, mert négyszer mentünk (hosszún) 2000m fölé. Elõször azt hittem, hogy a pulzusmérõm öve szorít, de rájöttem, hogy a ritka levegõ van ilyen hatással rám:)
Nagyjából úgy mentem ahogy szerettem volna,így 7 óra alatt értem be, és 102.lettem. Ami egy amatõr vb-n nem is olyan rossz:) Ennyit még életemben nem másztam fölfelé. De a lefelék istenek voltak:))))Csak valaki tanítsa meg a fritzeket lefelé menni, mert fölfelé is furák, de lefelé, csak mozgó akadálynak minõsülnek:) nekem 77.7km/h lett a max sebességem, amit majdnem egy szögesdrótos firka követett, de mivel free gyerek vagyok, kimozogtam a kanyarban utolért versenyzõt:) A frissítõ pontok osztályon felüliek voltak...mivel nem volt zselém, ezért az elsõ ellenõrzõn telepakoltam a zsebeimet, és volt bõven:))) errõl kellene példát vennie a magyar szervezõknek!A dh is király volt, meg a 4x-is, de ott csak a legjobbak mentek igazán látványosan, a többiek eléggé szánalmasak voltak:)
A dh pályáról annyit,hogy cc-géppel le tudtam rajta jönni. Szárazon nem volt nagy kihívás rajta menni, de a sárban már izgi lett:) Ekkora mennyiségû tésztaadagokat már régen nem láttam, de nagyon finomak voltak. A versenyek alatti zenék, és fõleg az eredményhirdetéskor hallhatóak iszonyúan ott voltak a szeren, nagyon illettek az eseményhez. A felvonók is überfaszák voltak. Aki még nem volt ezen a bulin, az jövõre ne hagyja ki:)))
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, igazán szép idõnk volt.

A nyitó és záró zuhogás azonban megvolt: szakadó esõben érkeztünk, s tegnap elutazás elõtt is olyan zuhék voltak, hogy a völgyet se lehetett látni a trópusi vizmennyiségtõl.

Viszont szombaton és vasárnap fantasztikusan szép idõnk volt.
Szegény Vole azonban nagyon megszivta, mivel a trópusi vizözön pont akkor kezdõdött, amikor õ indult el a Dh kvalifikálón lefelé a pályán. Nem is jött össze neki. Viszont magyar lett az elsõ a dh-ban, továbbá a 4cross nõi és ffi-ban is! Fiúk közt Koczka Dani lett az elsõ. Aztán még a 13-14 évesek között is lettek 2., 3. helyezések, szóval a magyar himnusz jópárszor csengett el a tésztapartik közepette.

Hatalmas élmény volt az egész hétvége. Én sajna ismét nem tudtam végigmenni a hosszún, de majd jövõre.
Ez egy olyan hely, amit nem lehet kihagyni az éves bringás költségvetésbõl, mert teljesen egyedülálló.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Úgy tudom igazán szép napsütéses idejük volt :D

és egy kis kutakodás után...

Bogin Thomas, H-Budapest 78 Biilemag-PCCC 7:07.24,4
;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Szép idõ Saalbachban? Pedig hazajöttem, és metro újság kicsi hír: hólánc kell az Alpokban :o
Na gondoltam, Thy biztos kiment...
De ezek szerint, most mégis jó idõ lett :D

A veszteséglistáról Era fényképezõgépét ki lehet húzni, mert teljes elvonási tünetek közepette, megmaszírozta az optikát, amitõl az visszakúszott a helyére ??? :)

Viszont további áldozatok:
Az elsõ kerekedben az egyik küllõ totál ki volt lazulva, a mellette lévõ beleért a féktestbe. Ezt meghúztuk és az elsõkerék OKs, bár egy centírozást megérdemelne, hogy ez így is maradjon.

Elsõ-hátsó defekt Szentlélektõl lefelé (Omassa irányába) by én... Jövök egy belsõvel ::)
Viszont tubeless külsõ kézzel leszed-felrak mûködik.

Nagy lánctányér, váltókar kijelzõ borítás, pár horzsolás, és egy fájó oldal by Para és Lépcsõ Co.

Meg elhagytam a kulcs-csomómat :-X

Ennek ellenére nem volt rossz a hét, bár jóval többet kellett volna tekernünk, nekem kb 200km jött össze.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Hali!
Jelentem itt saalbachban remek napsuteses meleg van...a taj csodaszep:)
A magyarok eleg jo helyeken vegeznek,es rengetegen vannak:)
Mindenkinek jo tekerest:)
Elmentunk felvonozni:)
Udv:Thy

de most tomi, mondd már meg, miért jó neked, ha felizgatsz?? :-))

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

1db-defekt

plussz egy defekt országútival 6,5 báron Nagymezõnél az aszfalton... 8)

nem tudom hogy csináltam... mert ráadásul kõ sem volt a környéken csak ami az útalapból álldogált ki...

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Hazaérkezett a bükki különítmény maradéka is.
Kicsit sokat esett, de én így is nagyon jól éreztem magam. Köszönöm nektek!

Végül (számomra érthetetlen szenvedélyeteknek köszönhetõen :-) 2,7 GB kép került a laptopra.

Hiába piszkáltuk Erát, hogy állandóan fotózik, a képek felét Para csinálta egymaga! :o

A hétvégére sikeres akklimatizációt mindenkinek!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Jelentem itt saalbachban remek napsuteses meleg van...a taj csodaszep:)
A magyarok eleg jo helyeken vegeznek,es rengetegen vannak:)
Mindenkinek jo tekerest:)
Elmentunk felvonozni:)
Udv:Thy

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Ez a hamster bigyó teljesen kész!!! :D :D :D

Baleset: Délinél haladok a szélsõ sávban a Moszkva felé (bicajútig még kb. 200m...) és a nagy keresztezõdésben a kerítéssel elkerített füves háromszög mellett rámhúzott egy Opel, a kormányt gyakorlatilag kiütötte a kezembõl, én meg feltöröltem az aszfaltot... A pasi egybõl megállt, meg egy másik autó is, ahonnan a sofõr elmondta, hogy mi hogy volt (én csak arra emlékszem, hogy borulok, meg hogy tolom a bicajt egy járda(fû)szigetre.
Szóval a faszikám elismerte, hogy õ a hibás, úgyhogy állja a javítást (csak egy "nyócas", meg egy kilóméteróra...)
Szerintem ez még a "jobbik", szerencsésebb eset volt, mert nekem nem lett komoly bajom, meg a bicaj is megúszta... (Szerintem berosált volna, ha vetetek vele egy új Dawg-ot... :> )
Azért ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy basszus, mi van akkor, ha... De ebbe jobb nem belegondolni...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Obsidian: Csak óvatosan....

Lensver: Találtam még egy kis hörcsögös cuccot... ;)

http://www.holylemon...ns/hamster.html

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Obsidian, örülök, hogy nem esett nagy bajod. Hogy történt egyébként az eset?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Jó kis buláj lehetett! :)

Bakker! Vigyázzatok magatokra, engem ma ütöttek el a Délinél... >:(
Semmi komoly, könyökömön horzsolás, megállt az ipse, az elszakadt km óra zsinórt meg a hátsó kerék centrírozást fizeti. (Muszáj, mert van szemtanúm, aki látta, hogy õ a hibás... :P )
Szóval take care! ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
klassz képek készültek grat hozzá.
itt vannak az enyémek is lillafüredrõl:
http://www.bikemag.h...album578&page=1

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Meg SAUH
http://www.bikemag.h...umName=album576

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
meg az éjszakai pesti képek is a galériában végre:)
http://www.bikemag.h...umName=album575

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor itten vannak az én képeim is:)
http://www.bikemag.h...album574&page=1

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
köfi :D

ha a többiek is hazaérnek lesz több giga ;D

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
ors: vízesés, sziklák, naplemente ... gyönyörûek! ... grat!
csak fájdítjátok a szivünket itt ezekkel a képekkel :'(
de azért kérünk még ;)

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Vki holnap hegyremenés? (egyszer csak összejön...)

számom:0620-442-94-09 (sms-t)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Felraktam "néhány" képet Lillafüredi nyaralásunkról

http://www.bikemag.h...umName=album571