Hát éjszaka mi is hazaértünk,így most kissé bágyadt vagyok így "munka" közben:)
Hát gyönyörû,és hatalmas buli volt!Nem gondoltam,hogy egyszer ezt írom, de jobb volt mint a garda....csak azt sajnálom, hogy az AC-t nem vittem magammal,mert az Evil Eye pálya,nagyon ott van a szeren. A magyarokról már Nati írt...tényleg gratula nekik. Fõleg azoknak akik a cc-és a maratont is letudták,mint pl Xc Rider, aki mind a kettõn elõkelõ helyen végzett, és a maratonon a hosszún ment.Sinka Ákos is 2.lett a rövidtávon, és 6. a cc futamon.
Ez a maraton a legek maratonja volt:a legnehezebb, a legnagyobb szintkülönbség,a legjobb szervezés,a legnagyobb szenvedésem,a legnagyobb öröm a célbaérkezéskor,és a legszebb táj. A pálya több pontjáról látszottak a 3000m-es full havas hegyek, ami leírhatatlan érzés volt tekerés közben. Nagyon megéreztem a szintet, mert négyszer mentünk (hosszún) 2000m fölé. Elõször azt hittem, hogy a pulzusmérõm öve szorít, de rájöttem, hogy a ritka levegõ van ilyen hatással rám:)
Nagyjából úgy mentem ahogy szerettem volna,így 7 óra alatt értem be, és 102.lettem. Ami egy amatõr vb-n nem is olyan rossz:) Ennyit még életemben nem másztam fölfelé. De a lefelék istenek voltak:))))Csak valaki tanítsa meg a fritzeket lefelé menni, mert fölfelé is furák, de lefelé, csak mozgó akadálynak minõsülnek:) nekem 77.7km/h lett a max sebességem, amit majdnem egy szögesdrótos firka követett, de mivel free gyerek vagyok, kimozogtam a kanyarban utolért versenyzõt:) A frissítõ pontok osztályon felüliek voltak...mivel nem volt zselém, ezért az elsõ ellenõrzõn telepakoltam a zsebeimet, és volt bõven:))) errõl kellene példát vennie a magyar szervezõknek!A dh is király volt, meg a 4x-is, de ott csak a legjobbak mentek igazán látványosan, a többiek eléggé szánalmasak voltak:)
A dh pályáról annyit,hogy cc-géppel le tudtam rajta jönni. Szárazon nem volt nagy kihívás rajta menni, de a sárban már izgi lett:) Ekkora mennyiségû tésztaadagokat már régen nem láttam, de nagyon finomak voltak. A versenyek alatti zenék, és fõleg az eredményhirdetéskor hallhatóak iszonyúan ott voltak a szeren, nagyon illettek az eseményhez. A felvonók is überfaszák voltak. Aki még nem volt ezen a bulin, az jövõre ne hagyja ki:)))
Üdv:Thy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. augusztus 30. - 11:30

Írta 2004. augusztus 30. - 08:37

Igen, igazán szép idõnk volt.
A nyitó és záró zuhogás azonban megvolt: szakadó esõben érkeztünk, s tegnap elutazás elõtt is olyan zuhék voltak, hogy a völgyet se lehetett látni a trópusi vizmennyiségtõl.
Viszont szombaton és vasárnap fantasztikusan szép idõnk volt.
Szegény Vole azonban nagyon megszivta, mivel a trópusi vizözön pont akkor kezdõdött, amikor õ indult el a Dh kvalifikálón lefelé a pályán. Nem is jött össze neki. Viszont magyar lett az elsõ a dh-ban, továbbá a 4cross nõi és ffi-ban is! Fiúk közt Koczka Dani lett az elsõ. Aztán még a 13-14 évesek között is lettek 2., 3. helyezések, szóval a magyar himnusz jópárszor csengett el a tésztapartik közepette.
Hatalmas élmény volt az egész hétvége. Én sajna ismét nem tudtam végigmenni a hosszún, de majd jövõre.
Ez egy olyan hely, amit nem lehet kihagyni az éves bringás költségvetésbõl, mert teljesen egyedülálló.
A nyitó és záró zuhogás azonban megvolt: szakadó esõben érkeztünk, s tegnap elutazás elõtt is olyan zuhék voltak, hogy a völgyet se lehetett látni a trópusi vizmennyiségtõl.
Viszont szombaton és vasárnap fantasztikusan szép idõnk volt.
Szegény Vole azonban nagyon megszivta, mivel a trópusi vizözön pont akkor kezdõdött, amikor õ indult el a Dh kvalifikálón lefelé a pályán. Nem is jött össze neki. Viszont magyar lett az elsõ a dh-ban, továbbá a 4cross nõi és ffi-ban is! Fiúk közt Koczka Dani lett az elsõ. Aztán még a 13-14 évesek között is lettek 2., 3. helyezések, szóval a magyar himnusz jópárszor csengett el a tésztapartik közepette.
Hatalmas élmény volt az egész hétvége. Én sajna ismét nem tudtam végigmenni a hosszún, de majd jövõre.
Ez egy olyan hely, amit nem lehet kihagyni az éves bringás költségvetésbõl, mert teljesen egyedülálló.
Írta 2004. augusztus 29. - 20:57

Úgy tudom igazán szép napsütéses idejük volt 
és egy kis kutakodás után...
Bogin Thomas, H-Budapest 78 Biilemag-PCCC 7:07.24,4
;D

és egy kis kutakodás után...
Bogin Thomas, H-Budapest 78 Biilemag-PCCC 7:07.24,4
;D
Írta 2004. augusztus 29. - 18:03

Szép idõ Saalbachban? Pedig hazajöttem, és metro újság kicsi hír: hólánc kell az Alpokban 
Na gondoltam, Thy biztos kiment...
De ezek szerint, most mégis jó idõ lett
A veszteséglistáról Era fényképezõgépét ki lehet húzni, mert teljes elvonási tünetek közepette, megmaszírozta az optikát, amitõl az visszakúszott a helyére ???
Viszont további áldozatok:
Az elsõ kerekedben az egyik küllõ totál ki volt lazulva, a mellette lévõ beleért a féktestbe. Ezt meghúztuk és az elsõkerék OKs, bár egy centírozást megérdemelne, hogy ez így is maradjon.
Elsõ-hátsó defekt Szentlélektõl lefelé (Omassa irányába) by én... Jövök egy belsõvel :
Viszont tubeless külsõ kézzel leszed-felrak mûködik.
Nagy lánctányér, váltókar kijelzõ borítás, pár horzsolás, és egy fájó oldal by Para és Lépcsõ Co.
Meg elhagytam a kulcs-csomómat :-X
Ennek ellenére nem volt rossz a hét, bár jóval többet kellett volna tekernünk, nekem kb 200km jött össze.

Na gondoltam, Thy biztos kiment...
De ezek szerint, most mégis jó idõ lett

A veszteséglistáról Era fényképezõgépét ki lehet húzni, mert teljes elvonási tünetek közepette, megmaszírozta az optikát, amitõl az visszakúszott a helyére ???

Viszont további áldozatok:
Az elsõ kerekedben az egyik küllõ totál ki volt lazulva, a mellette lévõ beleért a féktestbe. Ezt meghúztuk és az elsõkerék OKs, bár egy centírozást megérdemelne, hogy ez így is maradjon.
Elsõ-hátsó defekt Szentlélektõl lefelé (Omassa irányába) by én... Jövök egy belsõvel :

Viszont tubeless külsõ kézzel leszed-felrak mûködik.
Nagy lánctányér, váltókar kijelzõ borítás, pár horzsolás, és egy fájó oldal by Para és Lépcsõ Co.
Meg elhagytam a kulcs-csomómat :-X
Ennek ellenére nem volt rossz a hét, bár jóval többet kellett volna tekernünk, nekem kb 200km jött össze.
Írta 2004. augusztus 29. - 17:20

Hali!
Jelentem itt saalbachban remek napsuteses meleg van...a taj csodaszep:)
A magyarok eleg jo helyeken vegeznek,es rengetegen vannak:)
Mindenkinek jo tekerest:)
Elmentunk felvonozni:)
Udv:Thy
de most tomi, mondd már meg, miért jó neked, ha felizgatsz?? :-))
Írta 2004. augusztus 28. - 11:34

1db-defekt
plussz egy defekt országútival 6,5 báron Nagymezõnél az aszfalton... 8)
nem tudom hogy csináltam... mert ráadásul kõ sem volt a környéken csak ami az útalapból álldogált ki...
Írta 2004. augusztus 27. - 21:21

Hazaérkezett a bükki különítmény maradéka is.
Kicsit sokat esett, de én így is nagyon jól éreztem magam. Köszönöm nektek!
Végül (számomra érthetetlen szenvedélyeteknek köszönhetõen :-) 2,7 GB kép került a laptopra.
Hiába piszkáltuk Erát, hogy állandóan fotózik, a képek felét Para csinálta egymaga!

A hétvégére sikeres akklimatizációt mindenkinek!
Írta 2004. augusztus 27. - 16:59

Hali!
Írta 2004. augusztus 26. - 10:36

Ez a hamster bigyó teljesen kész!!!

Baleset: Délinél haladok a szélsõ sávban a Moszkva felé (bicajútig még kb. 200m...) és a nagy keresztezõdésben a kerítéssel elkerített füves háromszög mellett rámhúzott egy Opel, a kormányt gyakorlatilag kiütötte a kezembõl, én meg feltöröltem az aszfaltot... A pasi egybõl megállt, meg egy másik autó is, ahonnan a sofõr elmondta, hogy mi hogy volt (én csak arra emlékszem, hogy borulok, meg hogy tolom a bicajt egy járda(fû)szigetre.
Szóval a faszikám elismerte, hogy õ a hibás, úgyhogy állja a javítást (csak egy "nyócas", meg egy kilóméteróra...)
Szerintem ez még a "jobbik", szerencsésebb eset volt, mert nekem nem lett komoly bajom, meg a bicaj is megúszta... (Szerintem berosált volna, ha vetetek vele egy új Dawg-ot... :> )
Azért ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy basszus, mi van akkor, ha... De ebbe jobb nem belegondolni...

Baleset: Délinél haladok a szélsõ sávban a Moszkva felé (bicajútig még kb. 200m...) és a nagy keresztezõdésben a kerítéssel elkerített füves háromszög mellett rámhúzott egy Opel, a kormányt gyakorlatilag kiütötte a kezembõl, én meg feltöröltem az aszfaltot... A pasi egybõl megállt, meg egy másik autó is, ahonnan a sofõr elmondta, hogy mi hogy volt (én csak arra emlékszem, hogy borulok, meg hogy tolom a bicajt egy járda(fû)szigetre.
Szóval a faszikám elismerte, hogy õ a hibás, úgyhogy állja a javítást (csak egy "nyócas", meg egy kilóméteróra...)
Szerintem ez még a "jobbik", szerencsésebb eset volt, mert nekem nem lett komoly bajom, meg a bicaj is megúszta... (Szerintem berosált volna, ha vetetek vele egy új Dawg-ot... :> )
Azért ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy basszus, mi van akkor, ha... De ebbe jobb nem belegondolni...
vendég_Charon_*
Írta 2004. augusztus 26. - 09:11

Obsidian: Csak óvatosan....
Lensver: Találtam még egy kis hörcsögös cuccot...
http://www.holylemon...ns/hamster.html
Lensver: Találtam még egy kis hörcsögös cuccot...

http://www.holylemon...ns/hamster.html
Írta 2004. augusztus 25. - 13:53

Obsidian, örülök, hogy nem esett nagy bajod. Hogy történt egyébként az eset?
Írta 2004. augusztus 25. - 13:21

Jó kis buláj lehetett! 
Bakker! Vigyázzatok magatokra, engem ma ütöttek el a Délinél... >
Semmi komoly, könyökömön horzsolás, megállt az ipse, az elszakadt km óra zsinórt meg a hátsó kerék centrírozást fizeti. (Muszáj, mert van szemtanúm, aki látta, hogy õ a hibás...
)
Szóval take care!

Bakker! Vigyázzatok magatokra, engem ma ütöttek el a Délinél... >

Semmi komoly, könyökömön horzsolás, megállt az ipse, az elszakadt km óra zsinórt meg a hátsó kerék centrírozást fizeti. (Muszáj, mert van szemtanúm, aki látta, hogy õ a hibás...

Szóval take care!

Írta 2004. augusztus 25. - 01:42

klassz képek készültek grat hozzá.
itt vannak az enyémek is lillafüredrõl:
http://www.bikemag.h...album578&page=1
itt vannak az enyémek is lillafüredrõl:
http://www.bikemag.h...album578&page=1
Írta 2004. augusztus 23. - 23:16

Írta 2004. augusztus 23. - 22:30

Írta 2004. augusztus 23. - 22:15

Írta 2004. augusztus 23. - 18:47

Írta 2004. augusztus 23. - 11:14

ors: vízesés, sziklák, naplemente ... gyönyörûek! ... grat!
csak fájdítjátok a szivünket itt ezekkel a képekkel :'(
de azért kérünk még
csak fájdítjátok a szivünket itt ezekkel a képekkel :'(
de azért kérünk még

Írta 2004. augusztus 23. - 10:08

Vki holnap hegyremenés? (egyszer csak összejön...)
számom:0620-442-94-09 (sms-t)
számom:0620-442-94-09 (sms-t)
Írta 2004. augusztus 22. - 23:11