bár kicsit utólag ( :-[), de hadd kívánjak én is minden jót Era! :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. szeptember 01. - 10:19

vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 01. - 09:39

Írta 2004. szeptember 01. - 08:32

Írta 2004. szeptember 01. - 08:05

Era: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 
evribádi: sajna idén hiányozni fog a mátra marci, úgy hogy találkozunk leghamarabb azokkal akik jönnek tátra hétvégére szept végén, a többiekkel pedig a talin?
péef
hja...
::naptár2005:: topic coming soon
:

evribádi: sajna idén hiányozni fog a mátra marci, úgy hogy találkozunk leghamarabb azokkal akik jönnek tátra hétvégére szept végén, a többiekkel pedig a talin?

péef
hja...
::naptár2005:: topic coming soon

Írta 2004. augusztus 31. - 22:26

Ó, Era nap van? Drága Era, nagyon boldog névnapot kivánok én is, és sok puszit küldök! :-*
Írta 2004. augusztus 31. - 20:09

Írta 2004. augusztus 31. - 18:45

Basszus! De jó megyen dolgotok! Írigykedem ezerrel.
Én csak a Budapest parádé végire jutottam ki, és ott is defektet kaptam ezerrel. Köszönet Mellonnak az elsõsegéjért, meg a foltokért.
Megy valaki este a Magyar kopperfildet megnézni?
Én csak a Budapest parádé végire jutottam ki, és ott is defektet kaptam ezerrel. Köszönet Mellonnak az elsõsegéjért, meg a foltokért.
Megy valaki este a Magyar kopperfildet megnézni?
Írta 2004. augusztus 31. - 18:25

csak átmeneti állapot ;-)
úgy néz ki, hogy a hotel terminus lakója leszek egy idõre :-))
ez teljesen jó, mert közel van az úvh-hoz :D
úgy néz ki, hogy a hotel terminus lakója leszek egy idõre :-))
ez teljesen jó, mert közel van az úvh-hoz :D
Írta 2004. augusztus 31. - 18:06

44km 2500m, nóóórmális?
Ha csak 10% os emelkedõbõl és lejtõbõl áll a pûálya akkor sem ön össze. Jók ezek a magyar maratonok :
egyelõre 8)
Képeket akarunk!!!
Úgy tûnik nem megyünk Szlovák Pariba a hétvégén. Para megy Eurobikera. Nekem ameg ekkora rohanáshoz nem volt nagy kedvem, szóval túlzottan nem is bánom annyira.
Így viszont megyek Mátrába, majd megbeszéljük az utazást. Addig még új tetõtartót is akarok szerezni.
Bruce: Csak nem költöztél máris ide Pöstre? Merre felé települtél kicsiny városunkba?

Képeket akarunk!!!

Úgy tûnik nem megyünk Szlovák Pariba a hétvégén. Para megy Eurobikera. Nekem ameg ekkora rohanáshoz nem volt nagy kedvem, szóval túlzottan nem is bánom annyira.
Így viszont megyek Mátrába, majd megbeszéljük az utazást. Addig még új tetõtartót is akarok szerezni.
Bruce: Csak nem költöztél máris ide Pöstre? Merre felé települtél kicsiny városunkba?
Írta 2004. augusztus 31. - 17:52

Era!
Privátban már zaklattalak, de engedd meg, hogy itt is megkérdezzem, hogy esetleg egy csütörtök vagy péntek du-i mászáshoz nem lenne kedved? Vagy nemtom ez egész napos esemény? ..még sosem voltam, de szeretnék :
vagy esetleg jövõhéten vmikor hétköznap?
:
:-[
B.
Privátban már zaklattalak, de engedd meg, hogy itt is megkérdezzem, hogy esetleg egy csütörtök vagy péntek du-i mászáshoz nem lenne kedved? Vagy nemtom ez egész napos esemény? ..még sosem voltam, de szeretnék :

vagy esetleg jövõhéten vmikor hétköznap?
:

B.
Írta 2004. augusztus 31. - 15:38

Sziasztok! Tényleg jó volt a Lillafüredi Para túra a sok esõ ellenére is tekeregtünk. Igaz, több volt az aszfalt, de gyönyörû volt a Bükki Nemzeti Park. Olyan zöld minden, milnt tavasszal! 
Jó volt veletek srácok és Ors! Jövõre megismételhetnénk!
A Salbachiak beszámolóit írigykedve olvastam. Talán jövõre elszánom magam én is.
A hétvégén Mátra maraton. Remélem sokan találkozunk megint. A sástói kempingben tésztázhatnánk!

Jó volt veletek srácok és Ors! Jövõre megismételhetnénk!
A Salbachiak beszámolóit írigykedve olvastam. Talán jövõre elszánom magam én is.
A hétvégén Mátra maraton. Remélem sokan találkozunk megint. A sástói kempingben tésztázhatnánk!
Írta 2004. augusztus 31. - 01:38

jah, csak az a gáz, hogy a szívem darabokban hever :-X :-\ agyatok nekem is havas hegycsúcsokat!
pix, hát újra itthon, vagy csak kivettél egy kis szabit? 8) A könyvet még nem vettem meg, majd egy dedikált példányt szeretnék a mestertõl
pix, hát újra itthon, vagy csak kivettél egy kis szabit? 8) A könyvet még nem vettem meg, majd egy dedikált példányt szeretnék a mestertõl

Írta 2004. augusztus 30. - 23:40

Te inkább ne álmodozz az ágynemûrõl, hanem áztasd a lábad a tengerben:)
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2004. augusztus 30. - 23:40

World Games-en a szintek:
hosszú táv: 82km - 3800m
közép: 44km - 2500m :-X
Jaja, én is nagyon örülök, hogy ott lehettem veletek, és együtt élhettük át ezt a 72 órányi tömény csodát!
Jövõre ugyanott!
hosszú táv: 82km - 3800m
közép: 44km - 2500m :-X
Jaja, én is nagyon örülök, hogy ott lehettem veletek, és együtt élhettük át ezt a 72 órányi tömény csodát!
Jövõre ugyanott!
Írta 2004. augusztus 30. - 23:08

Én sajna megéreztem a kihagyott nyarat Saalbachban: tavaly még épp végig bírtam menni a hosszún, így Mucival és Pterrel együtt értünk a célba, ami csodálatos élmény volt. Idén sajna a felénél már görcsöltem és kínlódtam, így inkább a középtávot választottam. De így legalább elmentünk még felvonózni egyet, hiszen nagyon szép idõnk volt. Jövõre egy Cape Epiccel a lábamban már nem fogom ilyen könnyen megadni magam 
A szálláson lévõ ágynemûre pedig újra vágyakozva gondolok vissza (pedig csak én voltam benne
)

A szálláson lévõ ágynemûre pedig újra vágyakozva gondolok vissza (pedig csak én voltam benne

Írta 2004. augusztus 30. - 21:37

ors egyetértek...
na talán jövõre összehozom, cska az a baj annyi mindent kéne egyszerre :
na talán jövõre összehozom, cska az a baj annyi mindent kéne egyszerre :

Írta 2004. augusztus 30. - 18:09

81,74 km volt a hosszú táv
és 2000 körüli szintre emléxem :-\
ööö vagy 3800
http://www.saalbach....rameset_de2.htm
sajna német :
Jó neked Mellon hogy a pénz nem gond , ha volna rá pénz engem az edzetségem sem érdekelne
és 2000 körüli szintre emléxem :-\
ööö vagy 3800
http://www.saalbach....rameset_de2.htm
sajna német :

Jó neked Mellon hogy a pénz nem gond , ha volna rá pénz engem az edzetségem sem érdekelne

Írta 2004. augusztus 30. - 17:43

Huh, jó lehetett. Nekem sajnos nem pénz, hanem idõ és edzettség hiányzott :-X. Remélem jövõre ezek is meglesznek! 8)
Végül is mennyi szint volt a távon (100km?), és menniy volt a nevezési díj?
Végül is mennyi szint volt a távon (100km?), és menniy volt a nevezési díj?
Írta 2004. augusztus 30. - 12:30

Sziasztok ! Én is épségben hazaértem Saalbachból. Köszi, mindenkinek aki ott volt. Nagyon-nagyon jól éreztem magam. A társaság fantasztikus volt, az idõ és a hely nemkülönben. A szervezésre nem lehet panaszunk, abszolút profi volt. A szállásunk pedig továbbra is simán veri az 5 csillagos helyeket. 11 Euróért éjszakánként. Szóval már jövõre is le van foglalva. Idén voltam 5. alkalommal itt, és most is ez volt az év csúcspontja. A maraton igen-igen kemény volt, de hála az új gépemnek és a pálya ismeretének 15 percet sikerült javítanom tavalyhoz képest és thommey után 28 másodperccel a 103. helyen beérnem (7:07.52,3). Szerencsére van még hova fejlõdni, mert az elsõ 2óra 36perccel elõttem ért be. 
Az ellátás fejedelmi, a hangulat óriási volt és nagyon jó, hogy rengeteg magyar résztvevõ volt. (47 magyar érkezett be a maraton 3 távján!!!) A pálya vonalvezetése nekem nagyon bejön, mert indít egy viszonylag kisebb hegyre fölmenettel, ahol be lehet melegedni és van hely elõzni, utána jön egy kis rázós, sodrós lefelé, itt szintén nagyon sok ember mellett elmentem, hála az össztelós Merida Mission Elite váznak és a Black Super telónak, bár még van mit finomítani a stílusomon, mert sikerült egy jó kis tigrisbukfencet bemutatnom az egyik kanyar levágása után, miközben a thommey által "mozgó akadálynak" titulált németeket elõzgettem. Utána jött az egyik kemény rész: 10 km 1000 m szinttel a Westgipfel csúcsára, itt igyekeztem pörgetni és beosztani az erõt a következõ emelkedõre ami számomra a legkeményebb a Zwöferkogel csúcsa felé jó sok tolással fûszerezve. Itt már szinte mindent kiadtam magamból, a csúcson lévõ ellenõrzõállomásra olyan lihegve érkeztem meg, hogy egy kissebb kovácsüzemet el tudtam volna látni fújtatással (köszi mindenkinek a szurkolást!!!). Innen egy iszonyat gyors lefelé jött, ahol a sodrós kanyarok miatt nem akartam nagyon kockáztatni, de így is sikerült 70 feletti tempót menni. Azután jött az egyik legszebb rész a hegyi patakon átkeléssel, a völgy vége felé. Ezt a részt nagyon szeretem, bár itt néha már igencsak elkezdett görcsölni a combom. De mivel ittam az Iso frissítõlötyit literszám, sikerült úrrá lenni rajta. A végén még a szokásos szívatás 5 km emelkedõ tûzõ napon 450 m szinttel, amit sikerült a jó erõbeosztásnak hála kitekerni végig. Az utolsó 5 km a jutalomjáték a célig gurulás és beérkezés a DH pálya mellett, extázisban áthaladva a célvonalon. Leírhatatlan. Persze, hogy fülig ért a szám. Szóval gratula mindenkinek, aki megcsinálta, a hölgyeknek külön! (5.01 alatt az elsõ!!!!) És persze mindenkinek aki valamelyik kategóriában (Xc, maraton, DH, 4X), nyert, érmet szerzett, indult. Nagyon jó volt a magyar himnuszt hallani !!! A hangulat nagyon jó volt végig a fesztiválsátorban szombat este hatalmas buli kerekedett a Gary and Gary and the Used Underwear jóvoltából. Mindenki az asztalok, padok tetején táncolt. Szóval jövõre veletek ugyanitt !!!!

Az ellátás fejedelmi, a hangulat óriási volt és nagyon jó, hogy rengeteg magyar résztvevõ volt. (47 magyar érkezett be a maraton 3 távján!!!) A pálya vonalvezetése nekem nagyon bejön, mert indít egy viszonylag kisebb hegyre fölmenettel, ahol be lehet melegedni és van hely elõzni, utána jön egy kis rázós, sodrós lefelé, itt szintén nagyon sok ember mellett elmentem, hála az össztelós Merida Mission Elite váznak és a Black Super telónak, bár még van mit finomítani a stílusomon, mert sikerült egy jó kis tigrisbukfencet bemutatnom az egyik kanyar levágása után, miközben a thommey által "mozgó akadálynak" titulált németeket elõzgettem. Utána jött az egyik kemény rész: 10 km 1000 m szinttel a Westgipfel csúcsára, itt igyekeztem pörgetni és beosztani az erõt a következõ emelkedõre ami számomra a legkeményebb a Zwöferkogel csúcsa felé jó sok tolással fûszerezve. Itt már szinte mindent kiadtam magamból, a csúcson lévõ ellenõrzõállomásra olyan lihegve érkeztem meg, hogy egy kissebb kovácsüzemet el tudtam volna látni fújtatással (köszi mindenkinek a szurkolást!!!). Innen egy iszonyat gyors lefelé jött, ahol a sodrós kanyarok miatt nem akartam nagyon kockáztatni, de így is sikerült 70 feletti tempót menni. Azután jött az egyik legszebb rész a hegyi patakon átkeléssel, a völgy vége felé. Ezt a részt nagyon szeretem, bár itt néha már igencsak elkezdett görcsölni a combom. De mivel ittam az Iso frissítõlötyit literszám, sikerült úrrá lenni rajta. A végén még a szokásos szívatás 5 km emelkedõ tûzõ napon 450 m szinttel, amit sikerült a jó erõbeosztásnak hála kitekerni végig. Az utolsó 5 km a jutalomjáték a célig gurulás és beérkezés a DH pálya mellett, extázisban áthaladva a célvonalon. Leírhatatlan. Persze, hogy fülig ért a szám. Szóval gratula mindenkinek, aki megcsinálta, a hölgyeknek külön! (5.01 alatt az elsõ!!!!) És persze mindenkinek aki valamelyik kategóriában (Xc, maraton, DH, 4X), nyert, érmet szerzett, indult. Nagyon jó volt a magyar himnuszt hallani !!! A hangulat nagyon jó volt végig a fesztiválsátorban szombat este hatalmas buli kerekedett a Gary and Gary and the Used Underwear jóvoltából. Mindenki az asztalok, padok tetején táncolt. Szóval jövõre veletek ugyanitt !!!!
Írta 2004. augusztus 30. - 11:58

Halihó!
Üdvözlök mindenkit. Remélem mindenki egyben épen, és egy legalább olyan szép nyáron van túl, mint én (bár sajnos a tekerés nagyon kevés volt).
Innentõl ismét netközelben vagyok, szóval lehet zaklatni túraajánlatokkal és bármi egyébbel, bár erre a hónapra már tele a naptár (tokod dh, 24órás, bmx/4x Bókay kert).
Kex: az xt tárcsát köszi mégegyszer - továbbra is nagyon satu ;D. Igaz az új kerekekkel, meg a fékkel nagyon nehéz és más súlypontú lett a PX, de most már kezdem megszokni. Megyek is este ugrálni a Bókayba. ;D
Üdvözlök mindenkit. Remélem mindenki egyben épen, és egy legalább olyan szép nyáron van túl, mint én (bár sajnos a tekerés nagyon kevés volt).
Innentõl ismét netközelben vagyok, szóval lehet zaklatni túraajánlatokkal és bármi egyébbel, bár erre a hónapra már tele a naptár (tokod dh, 24órás, bmx/4x Bókay kert).

Kex: az xt tárcsát köszi mégegyszer - továbbra is nagyon satu ;D. Igaz az új kerekekkel, meg a fékkel nagyon nehéz és más súlypontú lett a PX, de most már kezdem megszokni. Megyek is este ugrálni a Bókayba. ;D