Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Para: ;D ;D Ez aranyos...
Gabi: Köszi a képeket
Többiek: Hol lehet elérni a happybike fórumot? Vagy ez csak levlista?

Üdv. ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
na edd meg szépen a Joghurtodat!...
no ne köpd ki... tessék szépen ülni...
itt van egy kis Mûzli is ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Gabi: ohhhhhhhhháhhhhhhhhhhhohhhhhhhhhhhhh...

:'( a képeket nézegetve ismét rámtört a vágy......... :( az õrbódé... a tav... ahhhhhh...istenem... komolyan mondom ott tartok, hogy szopmbaton a nagybevásárlásra legurulva a városba, amikor egy kb 10cetnis padkáról "leugrattam" elfogott a gyönyör érzése,.....................

AHHHHHH...

de már nincs messze a május1-4...höhö...nem lesz kegyelem!
na! naaaaaaaa... nem fázom! hagyjatok! hüjék! FORDÍTVA ADTÁTOK RÁM A KABÁTOT! HÜJÉK! Nem-nem-nem! Már ma bevettem a tablettám! NEM AKAROOOOOOOOOOOM.......................................... :-X

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
csillaghegy felöl mentél fel? valamennyire tekerhetö vagy tolni kell? és teljesen felmentél? szombaton én is meg akarom nézni
csak azért kérdezösködök)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ok, érdekel! Melyik nap, hánykor indulnál, merre mennél?

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Sziasztok!Nem értem mi a baj a hóval?Tegnap voltam a kevélyen,tök jó volt,lehetett haladni(persze,ha nem tévedtél le a kitaposott 20cm széles ösvényröl. :))Csak akkor ért egy kis meglepetés,mikor csobánka közelében a piros turistaút átalakult szánkópályává!Vagyis a helyiek alakították át...
Na nembaj,húztam bele egy jó 10 méteres csíkot a hátsókerékkel ;D
Gondoltam hétvégén ismét elmegyek,vállalkozó kedvü bringások csatlakozhatnának!!

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Szeva Lovas Gabi!
A fotókat itt is megnéztem! Tök jók! Öröm látni, hogy felétek is hasonló a hóhelyzet! (én legjobban a tengelyig érõ latyakot útáltam!) Ezt a hétvégét sajnos ki kell, hogy hagyjam tekerésileg, de lehet, hogy egyik hétköznap bepótolom a lemaradást. (A Manka elõl akarok meglógni kilométerileg.)
A MÉSZ-re itt nem reagálok mert lemoderálnak a listáról. (olvasd el a happybike-on)

Hori

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Jóvanna!
Mindíg a kisebbet bántjátok!
Ez van, én ilyen hülye vagyok!
Nem tehetek róla, ez az egy hobbym van és ugye én sem vagyok tökéletes! ;) ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Azért, mert kevés olyan ôrült van , mint te, hogy hóban, fagyban,sárban bicajozzon. Az embereknek ennél több eszük van, és nem pocsékolják ilyesmire az idejüket. ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Az a hóember hozzám képest egy lebarnult illetõ volt!
Sajna tényleg egyedül voltam :(
Ilyenkor persze senki nem ért rá!
Miért nincsenek Miskolcon is olyanok, akiket el lehet csábítani egy jó kis közös fagyoskodásra (akarom mondani tekerésre)?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én meg már azt hittem, hogy egyszer tényleg kipróbáltad a ciánt! ;D

Egyébként szép a sárga bringa a fehér hó elôtt. Egy hiba van csak ezekkel a fotókkal: senki se csinált képet az agyonfagyott Gabiról!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Hogy Baginak is ki legyen elégítva az igénye: http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27553688

Elõre is elnézést, hogy többnem készült, de nincs kizárva, hogy a helymben nektek sem nagyon lett volna kedvetek fotózni!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tudod Lens ez csak egy szólás. kb azt jelenti, hogy olyan régen voltam orvosnál és olyan sok mindenen átmentem már, hogy ezek után jöhet bármi!
Hála istennek, nem vagyok egy beteges alkat.

Viszont a MÉSZ az fincsi! de csak módjával és nem akármibõl inni!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

A korábbi tapasztalatok alapján engem már a cián sem képes ledönteni!!!

Ezt nem akarod elmesélni nekünk? ;D

Egyébként túrázással vigyázni kell, mert ez a napsütés csalóka. Tegnap én is voltam kicsit tekerni a barátokkal, de sokkal hidegebb volt, mint azt gondoltam. Persze a megfázás is beleszámitott a hideg fokozottabb észlelésébe.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
MÉSZ: ;D ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Remélem nem!
A korábbi tapasztalatok alapján engem már a cián sem képes ledönteni!!!
Már túl vagyok egy pohár MÉSZ-en is, (Muskotályos Édes Szamorodni) úgyhogy a gyógyszer is bennem van!

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Na azért! ;D
Lgabi-megmozdulás kép nélkül? ::) ;)
Azért remélem nem betegszel meg te is!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Hááát én is túl vagyok életem legnagyobb baklövésén.
Elmentem túrázni én is, gondoltam jó az idõ és hát én is jól vagyok, miért ne? Vállalkozó társ nem akadt, ezért egyedül mentem.
Kellemesen sütött a nap, és délután fél háromkor már el is tudtam indulni. (a délelõtt az utánpótlás nevelésé volt, Ádámmal tekertünk egy Avas-Miskolc-Tapolca és vissza távot szép szolidan) Irány: Avas-Lillafüred, Jávorkút és vissza. Fölfelé nem volt semmi baj, ment minden mint a karikacsapás, igaz, némelyik szakasz olyan jeges volt, hogy le kellett szállni és tolni. Felértem jávorkútra, és akkorra a nap márm igen csak lefelé tartott, Hûlt az idõ rendesen, az AT-100-am hõmérõje a +ból hamar átment a -ba. Én hülye a vékonyabb kesztyût vettem föl, ami ugye iyenkor nem igazán szerencsés. El is fagyott a kezem rendesen, háromszor álltam meg, felmelegíteni az ujjaimat.
A hõmérséklet -5-alatt volt és azt hittem, soha nem érek haza.
Vittem magammal egy pulcsit is tartalékba, föl is vettem még Jávorkúton és kellett is. A városban "melegebb" volt, csak -2 Szóval baromira átfagytam, és tanultam belõle egy dolgot. Ilyenkor délután már vagy nem szabad elmenni a hegyekbe, vagy eszkimó módra fel kell öltözni! Otthon természetesen forró fürdõ, forró tea stb.
Minden esetre jól esett, "kellemesen" elfáradtam és a tárcsafékeim is a maxumumot nyújtják. A fékhatást most már csak a gumik tapadásas határozza meg. be kellett kopni az elésõ fékemnek is, mert most lett fölszerelve a gépre.
Készült pár fotó is, ma este felrakom a Tár.hu-ra.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Lens, a találgatásból csak a Lajost felejtetted ki, (Tóth Lajos) övé a TREK keró. Õ virít kék felsõben. ( már beszéltünk róla )
KoLa-t ezekszerint ismered, sárgában Marci volt látható, és elõtte asszem szintén kékben Karesz. Lajos egyedül szerepel egy fotón. A mobilon pedig Manka versének elsõ strófája.

Az oldalt Zaki kreálta, saját és happybike-os használatra. Én azért megtartom a képtárat is, nem akarom az oda nem illõ fotókat tölteni. Pl. ami nem happybike-os túra, magán stb.

Én mára teljesen meggyógyultam. Jót tett a forraltbor kúra. :)
Neked is hasonló gyors jobbulást!!

Hori

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Mi tegnap a hóhelyzetre való tekintettel gyalog tettünk egy túrát a Naszályra. Ahogy haladtunk felfelé, a hó egyre mélyült, a lábnyomok pedig egyre ritkultak. A végére teljesen el is tüntek, jó 25 centis megfagyott szûzhóban másztunk fel a csúcsra, úgy néztünk az ott lévõ geodéziai hogyishívjákra a 4 órás galoglás után, mintha egy oázist találtunk volna az éhhalál szélén a sivatagban.