Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Sziasztok,

tudom, hogy nem ide kellene, tudom, csapjatok a kezemre, de ez a legpörgösebb topic és ezt nagyon szeretném megosztani mindenkivel, mert hihetetlen komolyság... érdemes meglesni..

http://www.geocities...ikewalk-web.jpg

cAb

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
SZió!

Nos, mivel mindkét NE-dátumod hétközre sik, becsukott szemmel mondhatom tutira, hogy nem akkor lesz ;)

Részletesebben akkor a túrháról:

indulás szombat, kora reggel a 3as fõúton Hatvan, Gyöngyös, Mátraháza, Parád, Bükkszék útvonalon.
táv kb 140km, mindezt úgy, hogy átkelünk a nagyvízválasztón...
bükkszéken a termál strandon fürdõzés, gatyaszakadtáig...
este átgurulunk Sirokra(kb20km), fel a várba... és máézet eszünk... ahol a szabadég alatt alszunk... és mézet eszünk... 8)
Másnap Hasznoson keresztül vissza...

A távokat úgy szeretném teljesíteni, hogy nagyon túrázós emberkék is tudjanak jönni ha van kedvük... így lehet, hogy Gyöngyösig vonatozunk majd...

Tsõváz és hátszél...
Joghurtban is lehet fürdeni, de ki az a hülye?? ;D
pf

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

részletesebben merre tart ez a túúúr, és akkor ez 1 napos??

Ha lehetek pofátlan és májusról van szó akkor NE 18-19 és NE 26-27 ::)

léciléciléci :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

Gabi, mellon: bocs, de még ki-kimaradnak szösszenetek... ;D ez a csavaros is ;D

a lényeg, hogy a mátra maratonos kulacsom erre az alkalomra fogtam be elõször, és az elsõ töltésnél nem is volt gond:
kupak lepattint... víz bele... kupakot ráüt... ;D
másodjára már nem sikerült az utolsó fázis az istenért sem...
Aztán amikor majdnem az egész rám borult nézem a kezemben maradt részt..... HÁT NEM CSAVAROS A TETEJE?? ;D ;D ;D

Gabi bemutatkozása sem volt semmi:
csüt este, már a szöszmöszmackókat kerestük, hogy menjünk tusssantani, amikor egy cangássrác megállt a kapuban...

-sziasztok. nem ismertek egy benecz ferwenc nevû gyereket?
-öö... de. én volnék...
-megismersz?
-(naná hogy nem) ööö
;D
aztán a sram x.o jó útra vezetett ;)

Mellon: várom a fotókat akkor csüt magasságában 8)

HÖLGYEIM ÉS URAIM!
AZ ÍCCAKAI JÓ IDÕ ARRA ÖSZTÖNÖZ, ELKEZDJEM SZERVEZNI A VÁRTÚRHÁT...
jó idõpontoikat kérek azoktól, akik vállalkoznának rá esetleg...

Tsõváz és hátszél...
Joghurtos müzli nyammmmmmmmm... 8)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
:) Ott voltam!

Tudom!

Láttam!

Átéltem!

És még nem vittek el!

még...

Nem úgy mint Bruce-t!
Aki nem csukta be az ajtót...

...

Soha többet mégegyszer...

Nem hagyom ki...

EZT A BULIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó volt veletek!!!

Ez a rendõröknek is szól, akik Bruce-t figyelték!

Furcsát hallottak... olvastak...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Nem sokat fûznék hozzá a tökéletes beszámolóhoz ;)
csodás környezetben eltöltött 4 nap volt :D és naggyon-nagggyon jól éreztem magam veletek, már alig várom a köv. alkalmat 8)

Ehhez én is csatlakoznék, annyival megtoldva, hogy remélem hamarosan képekkel egészíthetem ki az élménybeszámolót. (Sajnos ez csak szerda-csütrötök magasságára várható… :-[)
Nem tekertük halálra magukat, de sok érdekes és technikás helyen is megfordultunk (különösen Para és Csubee ugye 8))
Orsi pedig alföldiként, szép piros-lila foltjai és aggodalmai ellenére igazi hegyimenõnek bizonyult

És még annyit tennék hozzá, hogy a felfelé (Miskolc Tiszai pu.-Lilafüred) majd két órás út lefelé nem egészen 3/4 órát igényelt 30as átlag felett… 8) Szinte végig lejt az út ;D

Ui.: a tar.hu mostanában egyre többet gyengélkedik. Talán keresni kellene valami alternatívát. Aki használ más szervereket is, az mondhatna tapasztalatokat (olyan hely kell, ahová nagy képek is felmennek)

ui2.: Para, nem lehet, hogy menetes (csavaros)? ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Para!
Meg sem említetted a csütörtöki véletlenszerû megszállásomat este! >:(
(K az a Paraferee? És akkor ki vagyok én? ;) ;))
Már mindenki a melegítõfelsõket vette föl, amikor én egy szál rövidujjú mezben indultam lefelé Lillafüredrõl a nagy sötétségben! (én már megszoktam az itteni idõjárási viszonyokat, a városban meg szakadt rólam a víz!)

BRuce és Ultio kipróbálta a Sovereign pro-t és az X.0-t.

Tartsatok ki, már csak pár nap a CAPRINE maraton és a BMFT tali!
Várom a találkozást a csapat többi tagjával is!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

:-[ :-[
köszönöm az elismerõ szavakat ... - igyekszik az ember ;D
olyan jó érzés volt hogy mindenki úgy aggódott ;) :D :-*

nos hát akkor VÁR/a/TÚRHA

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D

most már csak a déhásokat kell meggyõzni, hogy jobb nekik ha simább ;)

ami Orsit illeti: tényleg nem semmi akarat erõrõl tett tanúságot 8) :-*

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Dobjuk Para mindet el a fenébe! ;D ;D Legalább lenne egy jó kis pálya :D, szivacsot tennénk az oldalára 8) 8), így esni is lehetne komoly baj nélkül. Orsi! Nem semmi csaj vagy! Ilyen baleset után végig tekersz, és még a fiúkkal is felveszed a versenyt! Ez igen!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D örülök hogy ezt mondod Orsi...

júliusra vissaztérünk még, de elõre láthatólag max 1napos túrám lesz, mert akkorra szeretném idõzíteni a nyaralásom...

Viszont addig tuti meg lesz a a VÁRTÚRHA... ;) 8)

ultio: ;) menjünk és dobáljuk félre a qrva köveket akkor! ;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

ultio: a leírás stimmel... förtelmesen szahar volt... pedig nagyon faintos lenne a sok hajtûkanyarral...

Egyetértek. ha nem lennének a kövek nagyon jól lehetne ereszteni a gépet, élvezni a kanyarokat,de így nem sok élvezet van benne

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Nem sokat fûznék hozzá a tökéletes beszámolóhoz ;)

csodás környezetben eltöltött 4 nap volt :D és naggyon-nagggyon jól éreztem magam veletek, már alig várom a köv. alkalmat 8)
/csak elõbb túlélek egy vizsgaidõszakot :(/
Para remélem júliusra is szervezel valamit ;) :D

:-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ultio: a leírás stimmel... förtelmesen szahar volt... pedig nagyon faintos lenne a sok hajtûkanyarral...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Én is leírom majd a 3 napos szilvásváradi túránk történéseit ;D, csak késõbb :(.
"Olaszkapunál úgy döntöttünk baliba CSubee meg Én, hogy a déhá pályán megyünk le"
Para! Szerintem mi is itt mentünk le, és sikerült egy kisebb nyolcast beletenni a hátsómba, pedig addig nem sikerült. Szar út volt nagyon, nem lehetett rendesen menni, csak kövek meg kövek, meg tengelyig érõ avar, amiben buktam is egyet.
A többirõl majd késõbb.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
...

"s valá nagy csipás szemek az másnap reggel, s valá nagy ébresztés, hogy indulá neki hegynek idõben"
r. P.N. könyvébõl, Szombat reggel fejezet, i.sz.2003

Szombati programnak ugye itt már elõre leterveztük Szilvásváradot, így 8kor kelltünk... illetve egyes személyek, kik amúgy is körözés alatt állnak ;D próbáltak megbújni a hálózsák mélyén... ;D Igen-igen... BRUCEt nem sikerült ismételten kirángatni idõben, pedig megint folyt minden... ;)

Pakolászás közben befutott Lovas GAbi is cimborájával, így már 8an voltunk! ORSI IS JÖTT VELÜNK! Nem is elszántság, akarat erõ...
Szép, kellemes tempóban indultunk el a Lusta-vgyben felfele. Az erdõ itt is meseszép volt, rengeteg virággal, csivitelõ madarakkal, zöldellõ aljnövényzettel... Többszöri pihivel (persze csak is Orsi kedvéért ;) 8) ) értünk fel a síkabb részre, majd Nagymezõre.

Olaszkapunál úgy döntöttünk baliba CSubee meg Én, hogy a déhá pályán megyünk le, míg í többiek a betonyon...
Hát nem tudom ki mit élvez azon, de hogy mi egyáltalán semmit sem... :( Csupa qrvanagy kõ, még a maci is pattogott... Én azt szeretem ha gyors, vagy technikás, vagy ekettõ...
Mindenesetre elhajlítottam a külsõtényérom, így a vgybe érve egybõl mentem a kölcsönzõbe Tarnai Csabihoz szerszámot kérni... Kábé 10 percig bírkóztunk, a tányér meg Én... Közben üdvözöltek szlovákiában 8), és kisebb félreértést követõen BRUCEék is befutottak.
Persze ember annyi volt mint hangyáõk a bojban...
Egy hambira megálltunk az egyik vendéglátó egységnél, ahol BRUCE ismét alkotott: kezébe kaparintva a kamerát nõi fenekeket vett fel ;D ;D ;D mondjuk a Bükk maratonos fej- és lábnélküli melles fotók után már meg sem lepõdtünk 8) (egyébként nagyon jó volt a hambi, 250ért majd centi vastag sajtszelettel, jó szaftosan...)
Ezek után felfele haladtunk, útközben BRUCE és baliba dobtak egy bukfencet egy ari námet úriembernek, és végül a a nagytisztáson kicsi pihi...
Vissazfele aztán BRUCE ismét defektet szerelt (strigula dvá), Gabi nevezett a marcira, és nekivágtunk, illetve neki toltuk ahogy azt Gabi mondta 8) a tanösvénynek...
Olaszkapunál aztán kicsi késéssel találkoztunk ultioval és tsaival, csak sajna nem tudtunk sokat idõzni, mert Mellon és baliba még aznap este ment volna haza, illetve tova, így elkezdtünk gurulni lefele...

"s valá nagy nyál fröcsögés és vigyorgás az nagy hosszú lejtmenetben"
r. P.N. könyvébõl, Hosszúlejtmenet fejezet, i.sz.2003

A Lusta-vgyben aztán beállítottam ideje max.sebességem, 64km/hval, és a végén találkoztunk egy rendes erdésszel is. Õ épp trabantját rakta át a sorompón, és ment volna felfele a vgyben. Kérdezte vagyunk-e még, és miután még Orsi és Gabi cimbije vhol jött lefele, megvárta õket. Azért ilyet is ritkán lát az ember...

Campbe érve gyors Mellon és baliba pakolás után lementünk vizibiciklizni, perzse teljes felszerelésben, azaz sisak, kezstyû, szemcsi, spd cipõ (kinek az volt...) 8) szépek voltunk 8)

Este elégettük a maradék fánkat, ami kicist érdekesre sikeredett a nagyszél miatt, de végülis eltartósítottuk magunk pár évre...

Vasárnap reggel aztán még kicsi kamerázás, pkaolás, és oszlás...

NA kábé ez a 3nap históriája... 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
...

"s háromszor hullá alá égi áldás, nem kétszer, nem négyszer...háromszor"
r. P.N. könyvébõl, Reggeli esõ fejezet, i.sz.2003

Másnap hajnalban 3szor is rákezdett a zuhé, de a kómás ébredezés után hamar rájöttünk, hogy összeségében nem sokat esett. Még a fák alatt sem látszódott istenigazán. Nagy nehezen felébresztettük BRUCEt ;D ezalatt értsétek a 2órás szavakkal és vízzel való gyõzködést ;D kajcsiztunk, és neki vágtunk Matyi komával Bükkszentkeresztnek Fehérkövön keresztül. Az erdõ tele volt ibolyával, meg más sárga, fehér virágokkal... A felsõ, lapos "fennsík" résznél már Csubee jelezte, hogy hajtómûve privatizálódni akar, és hál'istennek senki nem hozott magával a tekerésre 8as imbuszt. Nem maradt más, mint a csavarhúzó+6os imbusz trükk, de ez nem 8as, így tökéletesnek nem mondhatóan húztuk rá, mondván, majd a faluban keresünk vmi autószerelõt. A falu elõtt azért megálltunk kicsit "a" dombnál...
"s vala az nagy kopasz domb, s vala sok elmebeteg ember, kik jövék le mint szélvész az nagy tetõrõl, s kavarának fel nagy port"
r. P.N. könyvébõl, Szabadesések fejezet, i.sz.2003.

szóval jó 62es max sebességgel gurulhattál le a dombról, úgy, hogy menetközben két huplin ugratni is lehetett... amikor már teljesen összenyáladztuk a hegyoldalt, elindultunk le. Emlékeimbõl merítve ahhoz a házhoz gurultunk, ami elõtt tavaly több lego-állapotban leledzõ autó volt, reménykedve benne, hogy vmi szerelõmûhely az. A garázsban egy srác nyomta a falusidizsizenét. Faterja sehol, így hát elkezdtük kipakolni ;D na jó... csak szétnéztünk... ;D és jegyzeteltünk ;) A srác 5perces bóklászás után kezünkbe nyomott egy villáskulcsot... Mondjuk neki ismét, most már tagoltan: nyolcas-im-busz-kulcs... hm... látva a teljes sötétséget, bátortalanul kérdezek rá, van-e autószerelõ a faluban... ;D a válasz:
"Hát vagyunk MI (értitek? ;D ) meg van egy picit lejjebb..." Oxa... gyorsan ott hagyjuk a szerszám halom közepén. Menetközben még útba igazítást kérek egy benszülöttõl. Kérdésem meghallván a tornácon ülõ öregnéne egybõl kedvesen kérdezi mi a baj, hátha tud segíteni. (no igen, falun vagyunk) Megjelenik a ház ura, és seígtségünkre siet egy "krovakészlettel"... hát ez sem nyert... de segítõ szándéka határtalan, visszarohan, és újra megjelenik... :) egy csvarhúzóval, és egy 6os imbusszal... Nem marad más, mint most már tényleg az autószerelõ... Pár házzal arrébb meg is találtuk, aki jó pár percre problémánk felvázolása után eltûnt a garázsba(már épp kezdtem röhögni, hogy de jó lesz, ha Õ is megjelenik egy csvarhúzóval és egy... ;D )majd sikerült egy 8as imbuszt hoznia, és megtépni Csubee hajtómûvét.

Ezek után fagyiztunk egy kiadósat. Majd a fagyizó mögötti parkolóban kiélvezkedtünk magunk Csubeeval, és Mellonnal, ahogy a parkolóból a nagy zöld úttalan hegyoldalon legurulgattunk újra-meg-újra... 8) utunk a száraz-szinván lefele vezetett...
"feljegyezendõ: ott leledz kidgyók."
háááááát az az út(út??) nem semmi... Macim egybõl neki iramodott rendesen... Az útról annyit, hogy néhol látni véltem földet is a kõhalom közt... Leérve CSubee már csak vállon hozta a lovát, mert mindkét! 2,4"os gumikkal szerelt kerekét felütötte... szép látvány volt...

Gyors kerék szerelést követõen gurulni kezdtünk a campnek. Menetközben összetalákoztunk balibával, aki épp koordinálta a szüleit két iráynból...

Kajolás után elindultunk a Források-vygébe...
"s valá nagy tumultus, és kicsi riadalom"
r. P.N. könyvébõl, A baleset fejezet, i.sz.2003

szóval történt, hogy Orsi, BRUCE, Matyi, Mellon az aszfalton gurult le, míg baliba, Csubee, és Én a sétányon fenn. Az Én szemszögembõl csak az jött le, hogy ahogy kiértünk a stényáról a mûútra, a Palotaszálló elõtti éleskanyaerban nagy a dugó, és egy nagyobb csoport álldogál az útszélén, amiben felismerni véltem Matyit. Közelebb érve már azzal fogadott, hogy Orsi elesettt, pont egy szembejövõ autónak, jön a mentõ, de talán nincs nagyobb baja. Orsi szegény az útszélén ült, térdei elég csúnyáb horzsolva, és fájlalta az oldalát. Az autó oldala enyhén benyomva, a motorháztetõ szélén pedig egy hosszú csík vezetett felfele... MOndanom sem kell eléggé rázott a hideg. Ráadásul a köcsög autósja nem akart arrább állni, így az amúgy is qrva keskeny úton dugó lett. Matyi kissé erõteljes fellépésének köszönhetõen aztán csak félre állt, de továbbra is le se tojta mi van Orsival, csak a qrva autója izgatta. Na persze a rendõrök hamarabb kiértek mint a mentõ... Aztán hamár épp itt jártak a rendõrök végig büntettek minden szabálytalan parkolót.Mert hogy ahogy a többiek elmondták a baleset végül is úgy történt, hogy Orsi elé kilépett vki, Orsi ráfékezve kiakarta kerülni, de kicsúszott alóla a ló, a szembejövõ autó meg a szabélytalanul parkolókat akarta kikerülni... A lényeg, hogy a mentõ röntgenezni elvitte Orsit, mi meg maradtunk a helyszínelésnél.

BRUCEt az egyik rendõr megkérte, hogy menjen vele szemtanúként ;D
rendõr, a rendõrautó felé mutatva:
-Kérem üljön be.
BRUCE falfehéren:
-Elmegyünk??
;D ;D ;D
Látni kellett volna az arcát... ;D
Kész volt... ;D

Szerencsére Orsit hamar elengedték, baliba apukája érte metn autóval. Mi úgy döntöttünk, hogy ha már tudjuk, hogy semmi baj, akkor elindulunk mégis a vgybe, így fél5fele elindultunk. A vgy egyébként nagyon száraz volt, és így számunkra csalódást okozott, bár azért így is élveztük ;)
A szeleta-bg. elõtti kilátónál tömény virágillatban csodáltuk meg a késõ délutáni fényben a palotaszállót.
Este kajcsi, és tábortûz programmal szórakoztattuk magunk, egy igen tartalamas nap végén...

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hali,

Pár szó a Buda maratonról. Meglepõen nehéznek bizonyult. Az elsõ kör után (30km) megkérdeztem magamtól, hogy komolyan ezt akarom? Ugyanis addigra eléggé kimerültem, italom, ételem elfogyott.
De hát fel nem szoktuk adni. A második holtpont akkor jött, amikor a 45km-nél kiderült, hogy az a jó kis buborékos viz is elfogyott. Én még annyi citromot magában nem ettem, mint ott akkor. Irány a Rekettyés csigatempóban, ahol volt kánaán: banán, energia szelet és VIZ. Innen már "játszi könnyedséggel" be lehetett fejezni a távot.
A szervezés kicsit több jelölõ szalagot tehetett volna fel, mert páran kiszaladtunk a pályáról és jó lett volna, ha a viz is megmarad a kétkörösek részére. Ezentúl Lensvert fogom követni, aki a kiskamrát is magán cipeli de soha nem éhezik, szomjazik! Mindíg tanuljunk a jobbtól! ;)
Szóval a pálya nehéz volt de jó. Talán még a formám volt nagyon szezon elei. Gratula Kahleszkának, aki a legjobb (ex) szegedi cimet kapta meg (tõlünk).
Persze, hogy megyek minden maratonra! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D AHOY!

Elõszöris köszönöm ezt a sok "nem-veszem-el-a-kenyerete-Parától"t 8) de nyugodtan beszámolhattatok volna...

Na de akkor majd Éééén... ;D

...

"s eljövén az fényes nap, mely rögvest az fínyes korong keltével hozá Rénk kellemetlen s majdan kellemes meglepõdést"
részlet Parabá' Nagytekerések könyvének Májusi banzáj fejezetébõl, i.sz.2003

No, Csubee haversréc már szerda este feljött hozzánk Gödöllõre, ahol pofátlanul, ócsenócsóért megvette tõlem a kicsit használt Ricsibá'féle Motovader gumijaim, így a 4napra elég rendesen felkészülve, már ami a technikát illeti, álltunk. Másnap, azaz csüt. reggel alig tettük ki a lábunk a kapun, Mellon pajtás(mikor lesznek fotók? ::) :) ) hívott, hogy csak annyian vannak a Miskolci vonatnál és rajta a aKeletiben, hogy talán még a mozopnyban is, meg a tetõkön is ülnek, így nem fér fel a bicóval(és nélküle is esélytelen lenne). Ergo: késõbbi, 10órási vonat lesz a pályás valószínûleg. Mindenesetre MI legurultunk jegyet venni, meg bizakodva vmi megfoghatatlanban, amiben ilyenkor minden ember, ha hívõ, ha nem szokott ;). Aztán 40perccel a hivatalos Keletibõl indulástól számított késéssel, és plussz 4hozzácsatolt kocsival Mellonnal a peronon elinduilt a vonat felénk, így ha késésben, de már jobb kedvel vághattunk és vágtathattunk Miskolcnak. (hozzáteszem, hogy amíg vártuk a Mi vonatunkm, addig egy a keletibe tartó vonatnak közel 80perc késést mondogattak mindenki nagyörömére, szal kitettt magáért a MÁV). A T.P.U.n összeszedtünk Orsit, BRUCEt, Gyóni Gabit, és Neki vágtunk az aszfaltnak Lillafürednek.

Kábé 1órára értünk a campbe, ahol szállásfoglalás, és kipakolás után úgy döntöttünk, hogy elindulunk tekerni, de menetközben bedobunk vmi egészséges kaját... pölö hambit 8) Naná, hogy a camptõl Én a felsõ sétányon vittem le a bandát. Letelepedve a fûbe a büfék elõtt, ímg vártuk sorunk, egy öregapó jött hozzánk, kérdezvén, hogy ezek a nagy hegyicangák? :D Elõször bevallom töredelmesen (mint BRUCE a rendõröknek mindent ;D ) azt hitetm hogy egy részeg kóborral van dolgunk, de ahogy beszédbe elegyedtünk hamar kiderült tévedtem. Régi motoros az apóka, vmikor a középkorban(ezt majdnemhogy így mondta Õ is) a fradinál országútizott, csak egy tömegbalesetben szétment a térde. Szóval jól elbeszélgettünk grammokról, klippszekrõl, a világról, és végül a hambik érkezésével mondtunk egymásnak búcsút. Hambizás után indultunk... volna. BRUCE lova ugyanis "alacsonyabb" volt, mint kellett volna: hátsódefekt (ágyin strigula). Szerelésnek neki kezd, majd röpke 15perces mûtét után(hát vmikor meg kell tanulni gumit ragasztani ;D fõleg ha a pótbelsõ is lukas ;D igaz BRUCE?) elindultunk a tóparti sétánynak, és a guinness-rekordnak... Ugyanis ha lenne a-megtett-méterekre-jutó-köszönöm/köszik-elhangzása kategória, akkor Én már rekorderként vigyorognék a könyv azon oldalán levõ fotón, amint épp elmormolom a 2378ik köszit cserepesre száradt ajkaim közt, utolsó szuflámmal és erõmmel a félre álló gyalogosoknak, ezzel beállítva az új csúcsot ;D Másszóval annyian voltak mint az oroszok, na de nem lehetett kihagyni. ;) Persze a csilió sétálóközt akadt egy "kedves" úriember is, aki barátságosan útba igazítani akart minket a tó túloldalán velünk párhuzamosan haladó aszfaltra.

Visszafele felmentünk még Fehérkõre... ;D ;D ;D
"s szólottak a fanfárok, s kürtök, mert valán nagy öröm s jókedv, meg téboly hogy milyen vadállatok leledzenek az nagy hegyrõ' lefelé'"
részlet P.N. könyvébõl, Fehérkõi lejtmenetek fejezet, i.sz.2003
;D szóval felmentünk, gyönyörködtünk hosszan a meseszép ébredezõ tájon, majd elindult a lejtmenet... és múlttá veszett a 3éves rekordom 8)
3:04 rõl 2:50! Szal engedtem a macit rendesen...

Épségben leért mindenki, még a megriogatott gyalogosok is, így begurultunk, no de cak a campbe, és kajcsi után kiültünk kicsit beszélgetni...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Megjöttünk a Gardáról:)
K..rva jó volt!Mindenki letudta a maga távját becsülettel.Élménybeszámoló késõbb:)
Üdv:Thy