Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
Para ;D
mészégetéssel is foglalkoznak a Halászék, ha jól tudom, szóval náluk egy kis oltott meszes kezelést is kérhetsz a frizudra, ha gondolod ;) garantált fehéritõ hatás :) a srác osztálytársam volt általánosban ::)

tegnap jót tekertünk a Bükkben, pl. legurultunk az Ördög-oldalban, ha már maratonokon csak felfelé megyünk ott. igy kicsit jobb volt :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jön a Caprine... Jön. De mi mindenki jön?

Megyek ma este HHH-ra Oscarral. Valaki csatlakozna?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D bocs a kép linkekért, de nem bííírom ki :D

íme Bükkszentkeresztrõl egy fotó...
http://kep.tar.hu/qw...5310&fullsize=1

hát megvallom töredelmesen, látva azokat a falmellé támasztott szerszámokat, még egy röpke frizu igazításra sem ülnék be ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, sziasztok!

Nati: sejtem milyen érzés lehetett a találkozás... Multkor csak a HÉVbõl láttam egy egész nagy csoportosulást(kb6) az erdõben már Mogyoród után, és csak úgy repdestem, hogy ilyet látni még...

Hétvégén összeraktam szegény BRONCOsaurusom... 2,1es gumikkal :D :D :D már nem is emléxem mikor voltak ennyire virsli gumijaim 8) NA aztán amikor ráültem! HIjjjjnye! Úgy elindult mint ha puskaporoshordót robbantottak volna mögöttem ;D

Úgy hogy döntés szöületett: festés után a canga AMericanCalssic agyakkal, vmi lájtos felnivel, és 1,9es gumikkal lesz összerakva... Terveim szerint a TiszaMarcira mutatkozunk be 8)

No, csõváz és hátszél...
Joghurt legyen minden reggeli asztalon! ;)
PéeF voltam

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Na ma megvolt a Békás 100. Iszonyú melegben kezdõdött és fáradtan végzõdött ,de jó volt. ;)

És végül egy a topic címéhez méltó beírás:
Út közben találkoztunk a Két-bükkfa nyeregnél egy csoport biciklissel. Kb. 9-en voltak és abból 7 lány.
Eléggé meglepõdtem, de ez is bizonyítja ,hogy bringás lányok márpedig vannak. 8)

Nemsokára Caprine maraton. Remélem jöttök és leszük ott sokan. ;)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Üdv Mindenki!
Majd 3hét olyirányú munka, hogy csak 3-4 órákra jártam haza aludni után újra itt. :o
Olvasgatom a tekerésbeszámolókat, kalandokat és közben azon gondolkodom "szeretem a virágokat?" (mivel a virágiparban tevékenykedem) ::)

Asszem már szeretnék egy jót tekerni én is,annak ellenére, hogy egy lájtos 5Km után holtan esnék le a nyeregbõl... :-\

Kala:köszönöm szépen a megemlékezést. ;)
Vázzze! 35év! Huuhhhh! Ez borzacskó!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok!

El szeretnék mesélni egy sztorit, ami ma, a Buda tt-n esett meg velem és Scelével a Fekete-hegyekben (Budai-hegyek egy része).

Egy jelöletlen úton gurultunk ki egy zöldellô tisztásra, mikor annak jobb oldalán felfedeztünk egy teljesen kerek, pici, zöld, hináros tavacskát. Lementünk a partjára megnézni a különgleges látványosságot. Ahogy ott álltunk hirtelen észrevettünk egy mozdulatlan testet:
egy vaddisznó hevert tôlünk 25m-re a viz szélén. Teljesen úgy nézett ki, hogy ez egy tetem. De aztán furcsállani kezdtem hogy nem rohadt, hogy nem érzünk semmilyen büzt. Néztem, néztem, és hirtelen felkiáltottam:

"Dehát ennek mozog az oldala" (tehát lélegzett)

Felfedezésemet a disznó mintha csak meghallotta volna, mert hirtelen felugrott és menekülni kezdett elôlünk a tó másik vége felé, ám ez igen lassan ment neki, mert a bal hátsó lábára nem tudott rálépni. Csak vonszolta maga után szegény. Talán meg volt lôve, mert mintha valami sebet is láttam volna a combján, de már messze volt ahhoz hogy ezt meg tudjam állapitani. Nagyon sajnáltuk, és reméltük, hogy a vadonban nem fog legyengülni és elpusztulni.

Szóval ez történt ma velünk (a rengeteg bringázáson kivül)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Boldog szülinapot,Tyito!
Feltöltött kép

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D na igen... ki a szépet nem szereti... ;)
http://kep.tar.hu/qw...009&pid=2352162

sittesBRUCE már kegyelemért könyörög térdenállva... "csak a lovam had tartsam meg!" ;D
http://kep.tar.hu/qw...009&pid=2352142

azt hiszem a hely magáért beszél... Dante-pokla névre hallgat... vajh'mér'? ::)
http://kep.tar.hu/qw...009&pid=2351797

upsz... ez ausztria... ;D ;D persze hogy nem ;)
http://kep.tar.hu/qw...009&pid=2351760

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jut eszembe, kedves Kolleginák és Kollegák! Jön a Szilvásvárad maraton hamar. Van már arra készülõdés?

Most vasárnap meg Békás100 van, de az nekem meló okán kimarad >:( De sebaj, most majd egy jó darabig megint nem leszek ügyeletes ;D

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Mellon: nem olyan rosszak azok az utak, ha gyalog mész rajtuk :)
Különben a Kiscelli nem beugró, 'Jenõ meg mindenképp marad, már rég nem az a fõ szempont, hogy hajlandó-e biciklizni. :)

A Csodavárban (is) volt egy halom hó, és találkoztunk többekkel, akik rövidgatyában és szandálban nyomták - helyenként térdig hóban. Nálunk azért többnyire volt balancs, hosszúgatya, kamásli...

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
BAZZZZZZ... :o :o :o
"Minden bizonnyal öngyilkosságot követett el az a fiatal miskolci férfi, akinek holttestét Lillafüreden, a Molnár sziklán találták meg - értesült az X-Press. A sziklafalon lévõ egyik fa koronáján fennakadt holttestet a miskolci Spider csoport bevonásával sikerült lehozni. Az elsõdleges megállapítások szerint a 21 éves miskolci fiatalember több hete zuhant le a szikláról, de ezidáig senki nem vette észre a fán lógó holttestét. A rendõrség bûncselekményre utaló nyomot nem talált, így valószínû, hogy a férfi öngyilkos lett. Az ügyben államigazgatási eljárást indítottak. A fiatalember eltûnését egyébként a hozzátartozói még április elején bejelentették. "
X-Press-Korridor

Húbammeg... Mi meg ott mentünk el alatta kétszer is... brrr... :-X

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
orsi: jó hallani ezt...

videóanyagot majd GyóniGabival lemásoltatom, és vhogy vmikor leküldjük ;)

a végén több mint fél órát sikerült fevenni! ;D ahhoz képest, hogy péntek estig szinte nulla, azaz nulla centit vettünk fel :)

Mellon: akkor várom azt a csörgést ;)

Tsõváz és hátszél...
Használj Orsi joghurtot ;) Paraferee voltam

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Üdv Para!

A rendõrség malmai lassan õrölnek, vagy majd egyszercsak elvisznek ;D - na nem, nem veszem el Bruce-tól azt a kiváltságot ;D ;D

A lábamra kaptam kenegetõt, amitõl -anyám szerint- úgy néz ki mintha rohadna /BOCS/ a lábam ::)- kedves mi?
Igy kénytelen vagyok bekötni, úgy viszont nem mozog :( :(
ráadásul most van egy 3 napos verseny Debrecenben, amin igy indulni sem tudok :'( :'( :'(

:D az oldalam... azóta találtam újabb foltokat ;D ;D
1 hónap és talán már érezni is fogom :-\ :(

Mellon, a képek ténleg tök jól sikerültek, türelemmel várjuk a többit ;)
a vidiófölvétel továbbítása megoldható valahogy ???

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tûntem el, csak átalakultam, szorgos hangyává... Tegnap este 10 után fejeztem be a munkát, már nem volt kedvem irogatni :-X

Képek, van még, összesen 100 képet készítettem, de mint írtam ez a tar.hu iszonyat reménytelen.
Para bá, jön a telefon ma mán, de komolyan

Éljenek a nôk és 'jenôk, kik rettenhetetlenül szállnak szembe a hegyek domborulataival! :-*

Mellon: a képek szupik! A csoportképen ki az közted és Para közt?

És éljenek srácok, akik nem korlátozzák magukat kizárólag a hegyek domborulataira ::) ;D
Köfke, a képen akit nem ismersz, az vélhetõleg Lovas Gabi barátja, a'sszem Attila.
Ti merre voltatok a Mátrában (az Ilonán kívül)?

Trifo: Átfutottam a képeket, tényleg szép vidék. Kár, hogy az utak olyan borzalmasak (hacsak az elmúlt két évben nem fejlõdtek hirtelen), a nagy távolságok miatt rengeteg idõt igényel az utazás...
Viszont tágas hatalmas, gyönyörû 8)

A Kiscelli emelkedõ nálad olyan beugró féleség? Ha fel tudod kergetni rajta a " 'jenõt" ( :-*) akkor maradhat? ;) :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D

Orsi: egyébként még nem kaptál smemi végzést?
Lábaid?
8) oldalad? (most a napszemcsit azért kaptam fel, mert tudni kell, hogy mutatta meg BRUCEnak és Nekem.... :-X )

Tsõváz és hátszél...
Joghurttal kenegesd kicsit... gyógyulni nem biztos hogy hamarabb fog, de ragadni fognak rád a macskák ;) PéeF voltam

tutifuro

tutifuro

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
HI a sittesBRUCE-nak.

Szivesen veszem gondjaimba a fiút csak azt üzenje meg melyik cellában van. Viszek neki kocsonyát, mert azt élével is be lehet adni a rácson keresztül.
Beszélõre is megyek, ha kell.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D BRUCE: majd viszünk kenyérbe sütött reszelõt, vagy más nyalánkságot ;)

Mellon: merre vagy??

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

, sittesBRUCE,

;D ;D ;D

LOL :P

Mindjárt a fórumos nevemet is megváltoztatom ;D ;D

Trifo:
Csodavár környékén is jártatok?
Nem találkoztál a szüleimmel? :)

Épp Lillafüreden tábortüzeztem, amikor hívtak, és mondták, hogy aznap ott voltak :D :P ...amikor eljöttem, akkor még szó sem volt eféle kirándulásról :)

Balázs
....mindenkit üdvözlök a börtönbõl... elég jó hely ez, és szerencsére tusfürdõt hoztam... ;D ha látnátok mi történt a szappanosokkal ;) ;D

ps:
Mellon: tetszenek a fényképeid! de azt ne mondd, hogy ez az összes! ;)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Trifo: Nagyon szépek a képek!