Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
::) ::)
Oh mily szép és romantikus lenne, ahogy drótpacijaink nyergébõl kaszabolnánk véresre egymást a bringás lányok kegyeiért.
Szinte látom magam elõtt Lens-t, ahogy könyes szemmel, a frissen kapott rózsát szorongatva izgatottan szurkol az Õ Zed lovagjának, aki éppen megküzd egy gaz csábítóval. (Közben Nati halk imát rebeg: "Ó Uram, kérlek, legalább néhány foga mardjon meg!")
És persze mennyivel férfiasabbak és vonzóbbak lennénk (mármint a túlélõk) a sok sebhellyel, hiányzó végtagokkal. 8)

Rádásul szerintem, ha a középkorban születek, valamelyik mellvért lízingcég nyilvántartásaival szöszmötölök naphosszat, és csak álmodozok egy modern közvetlen zab-befecskendezésû csataménrõl. :-\

Bocs mindenkitõl, ha túlzottan ironikus (negatív?) lettem volna. :-[

Ma este sajnos nem tudok Veletek menni :'(. Hosszasan vacilláltam, de végül inkább a streetball pályán ütközök meg a kollegákkal, majd egy horvát leányzónak kell megmutatni a pesti éjszakát. 8)

Nati, Era: medvékkel beszéltem, megígérték, hogy nem esznek meg benneteket :-*, Jó SSS-t!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Az a fránya röpke 180 Kilcsi és a meló... :'( :'(

Mögin csak az írígyködés! Bakker... na majd écccõ! ;)

Jó szórakozást Nektek!!

Tyito!

Basszus, költözzünk már pestre!.... Benne vagy? :)

(gratula a trájkhoz! de minek 3 kerék ha 2 is elég? sõt, van akinek 1 is!! ;))

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Én pl ezért is kezdtem el komolyabban tekerni, mert sokkal jobban tudja magát érezni az ember ha kimegy a friss levegõre és teker és teker és teker és ... :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ano: Vigyázz, mert minden vágyad teljesül, amire igazán vágysz. Jól gondold meg a kívánságaid, mert a negatívak is bejönnek. Aztán már hiába mondod, hogy jójó, de ezt nem egészen így gondoltam. ;D

És egy bringás azt mondta, arra megy a lejtõn a bicajom, ahova nézek, ezért, mindig a jó utat figyeljem és véletlenül se tekergessem a fejem oda, ahova nem akarok beborulni. :)

Szóval a lényeg ÉLJÜK A JELENÜNKET, ne tegyük függõvé a jókedvünket, hogy majd, ha ez + az, majd elégedett leszek. Most ez van és ez jó! Csak találjuk ki, hogy miért! :D :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az tény. ;)
És olyankor kell elmenni egy jó nagyot tekerni, mert mint az étel a gyomornak, úgy a tekerés a léleknek eledele.(legalábbis ha bringás arc vagy)

Biking forever

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Na igen ebben teljesen 1-etértek veled ... de amikor más külsõ gondok miatt az embernek nem teljesülnek a vágyai álmai ... akkor kicsit befásulnak és elfelejtenek fantáziálni. Ilyenkor jönnek a jóbarátok ismerõsök, akik esetleg át tudják segíteni a problélmás idõszakon. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Minden embernek olyan mértékben fantáziadús az élete, amennyire õ engedi azt kibontakozni magában.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Márpedig a fiúkák sokszor ennyire lovagiasak.

Hol van már a tündökõ páncélos kor, mikor a nõket rózsákkal s rimek árjával ékesitették a lovagok? Hol vannak már a párbajok véres összecsapásai, s a nemes érzelmek?

Mi azért kimegyünk, hisz Erával imádjuk a természetet és a csillagos eget. Még akkor is, ha nem lesz velünk senki más.

Hár lensver ... ;)
A páncélos kort felváltotta az öltöny és a nyakkendõ ... esetleg bringás ruha, mez és sityak :)
Rózsákat még mindig szokás adni a nõknek ill hölgyeknek ;) a rímek sms-ben vagy e-mail-ben érkeznek, párbajok és a véres összecsapások már annyira nem divat, esetleg ami még megmaradt az a nemes érzelmek ... bár a nõket ez annyira nem hatja meg mostanság ...... igaz azért vannak kivételek (csak nem tudom én miért nem talalkoztam még vele??? vagy akivel találkoztam az már elkelt ;D )
Amúgy tényleg fantáziadús lehet az életed ... jó neked :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Ami a SZEF-t illeti minden nap arra járok dolgozni...Eddig 2x a keresztezõdésekben csaptak el majdnem (az egyik legdurvább rész az, ahol egy étterem van a brinyóúttal párhuzamosan. Na ott még kanyar közben sem lassítanak, nem hogy még szét is nézzenek...) De elég kellemes még a Szent János Kórháznál az a zebra is... A buszmegálló mögötti részt rendszeresen parkolónak nézik... Plusz a kedves gyalogosok, akiknek még a piros szín sem tûnik fel... (a bringaút piros/ járda fehéres...)
Szóval tényleg nem egy életbiztosítás ott közlekedni...
A baleset végkimenetelét meg szerintem én is láttam, igaz aznap pont villamossal mentem hazafelé (talán hétfõ lehett). Nem tudtam ki az, mi történt, de nem volt egy vidító látvány... Szóval csak annyit mondanék, figyeljünk oda! (bár néha ez sem elég, lásd szegény Panthert :( )

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Roobi: mégegy bringás lány? Örömmel látjuk a csapatban. És téged is este.

Tyito: ne szomorkodj :( :-[ :-\ :-*

Lensver: Ilyen költõi képek. Egyszer szeretnék a Te fejeddel gondolkodni. Micsoda fantáziád lehet...

Panther: jobbulást

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Beirom ide is, bár a Megmozdulásokba is betettem:

Bizonyára többen is emlékeztek még Panther-re, aki a felvonuláshoz adott nekünk segitséget. Mikor voltunk a Teaházban megbeszélésen, akkor néhányszor találkoztunk vele. De pl. ott volt a DM-en, és együtt táncoltuk.
Nos, most értesültem, hogy elütötték, de megúszta egy csuklótöréssel.

A sztorit Manka irta, ime idézem:

Tehát az alap annyi, hogy elindultunk a Szilágyi Erzsébet Fasoron (SZEF-en). Elõször elütni a Városmajor sarkánál (PTF) akartak. Utána a János korházi átkelõnél állt egy öreg nõ a kerós útra, de rendesen.

Eddig nem volt - az idegességen kívül - semmi probléma. Mentünk tovább felfelé, beszélgettünk, majd sûrûsödött a helyzet, ezért abbahagytuk a csevegést és a forgalomra összpontosítottunk.

Odaértünk a SzEF - Pázsit utca sarokra. Ez az ominózus ki- és behajtó utca a Budagyöngye üzletközponthoz.

Itt nem parkolt autó a csomópontban! Csak a bozót takarhatott volna, de éppen rendesen meg volt nyírva, tehát látszottunk.

Az autós kihajtani szeretett volna a SzEF-re, amikor is - velünk nem foglalkozva, elég gyorsan - nekihajtott Panther-nak.

Nagyon hangos volt a csattanás! Na és a látvány sem volt semmi! Panther gépét balra lökte, Panther meg - mivel a gép kitolódott alóla - szépen lezúgott a gépe és a kocsi közé. Nagyon szerencsétlenül esett. Eltört a csuklója és porc leválása is van. Remélem hamar felgyógyul.

A helyszint ismerem. Sajnos ez a rész fokozottan veszélyes, mert balról-jobbról jönnek ki-be kocsik a mellékutcáknál, és semmi sem lassitja le sebességüket. Igy akár 60-nal is érkezhetnek arra a helyre, ahol te éppen áttekersz.

Vigyázzatok ott nagyon!

lens

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Márpedig a fiúkák sokszor ennyire lovagiasak.

Hol van már a tündökõ páncélos kor, mikor a nõket rózsákkal s rimek árjával ékesitették a lovagok? Hol vannak már a párbajok véres összecsapásai, s a nemes érzelmek?

Mi azért kimegyünk, hisz Erával imádjuk a természetet és a csillagos eget. Még akkor is, ha nem lesz velünk senki más.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Az a fránya röpke 180 Kilcsi és a meló... :'( :'(

Mögin csak az írígyködés! Bakker... na majd écccõ! ;)

Jó szórakozást Nektek!!

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Ahogy múltkor is így most is ott a helyem és jön velem kedvesem is végre bringával. (Hosszabb kihagyás után ;) )
roobi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Remélem nem maradunk kettesben, nem lehet, hogy csak Lensver és én vagyunk ilyen csillagos ég rajongók. És mi lesz, ha az éj sötétjébõl elõbukkan egy mackó? A lelketekre vennétek, ha szétmarcangolna bennünket?

Meleg ruhát is hozzatok a sütögetni való mellé, mert mielõtt bebújnánk a hálózsákba, már hamar hûvös lesz fent. Jóval hûvösebb az erdõben az este, mint a városban. szóval nyárs faragó eszköz, szalonna, hagyma, virsli, vagy amit ráhúztok, és hamúban süthetõ még krumplika is.

Akkor ma 18-kor az újpesti vasúti összekötõ hídnál gyülekezünk.
:-* Era

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Srácok: én a helyetekben nem hagynék kint éjszakára 2 védtelen csajszit :)
Nem lenne túl lovagias tõletek ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Tyitó, csak gratulálni tudok, hogy ilyen lényekkel lettél gazdagabb. Én ugyan nem vagyok az ilyesminek rajongója, de tudom, hogy nagyon különleges dolgokról van szó. És minden tiszteletem azoké, akik ezeket az izéket még kezelni is tudják.

A mai programról:

Kinek jó, kinek nem, de ma elmegyünk sütögetni a hegyekbe.
Az idõ kiválónak tûnik, volt ideje mindennek felszáradnia, úgyhogy én kint alszom, szerintem Erával együtt.
Akinek van kedve, csatlakozzon. Tali az UVH-nál este 6kor!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
OFF:

Ha valakit érdekel akkor itt ránézhet:
http://www.steintrikes.com

Az alkatrészekbõl a nomadot és a picot lehet összerakni ;)

On:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!!!
TYITO!
KIAKAROM PRÓBÁLNI! :o

Mikor is lehet? ::)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Még egy kis dicsekvés (bár nem sok emberkének tetszik ez a fajta kerékmásfélpár :D)

Hazahoztam Jugoszláviából a KEDVESKÉT!

Szerencsére a határon nem szóltak sok mit hozzá ;D

Képzeljétek! A készítõmesterrel boltoltam, vittem ezt- azt és a végén adós maradtam 70!! Euroval. Na, mondom visszaszámolunk addig, ameddig futi a cipi.
A nagytiszteletû azt mondta, ha errejárok, hozom. :o

Kíváncsi lennék a mi kicsi országunkban ki csinálna ilyet , szerintem senki még ismerõssel sem nem, hogy egy utcáról betévedt idegennel!

Szintén bocs a sok zagyvaságért, de úgy izgulok, mi lesz ebbõl.

Hajtómû: sajjna CSAK 53fogas, de a mesternél volt 67fogas is :o