Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Huh, na most ezek után már kíváncsi vagyok Rád, Nati (vagy már jobb, ha nem látom ::) ;) ). Így készültél a kinti maratonra?

Csütörtökön talán tudok menni, de szokásom szerint nem tudok semi biztosat ígérni :-\

Én szolid dögrováson voltam (és dolgoztam, nem túl szerencsés párosítás) múlt héten, így mióta hazajöttem Lillafüredrõl nem tekertem :-[
Mátra maraton ismét csak buli szinten, sípálya és tologatás rulez 8)

Pixel: A 17.i túra képei elérhetõek lesznek valahol? Ha nem mailben elkérhetem a rólam készült képeket (ha érdemes ???)
Látom árulod a D7hez való elõtétlencséket. Külön is eladóak?

Tyitó: Gyengék ezek a négykerekûek. ;) Ha igazi csodát akarsz látni, majd látogass ki a Margit-szigetre. Bár már régen nem néztem, de talán még megvannak a csodajószágok... Volt ott minden, 4 személyes családi változat, két személyes áramvonalas sport cucc.. 8)

Mátrába megy valaki petrõl szombat du. vagy este? Csatlakoznék, ha lehet, mert délelõtt a cég éves partiján leszek.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
és a háta? ;D
de a legszexibb a fülszõr bárki bármit is mondd... ::)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Én továbbra is szedem a szörny-szõr visszarettentõ hormonokat, igy lábam épp hogy csak pelyheddzik.

Ez kamu! Lensver halomszámra szedi a hormonkészítményeket, hogy jobban bírja a tempót ezért szõrös a lába. Igen, ez az õ lába. Ha látnátok, már a szakálla is nõ! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszi! :D :-[ :-* :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: :-* ismét itthon...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
SSS

Most beszéltem az Erával, aki a szept.4-i program elinditója volt, és kiderült, hogy õ a következõt értettte ezalatt:

Csütörtökön du.6-kor összegyûlünk a Fenyõgyöngyénél (65-ös búsz végállomása) és megyünk vele sziklát mászni.
Ott van egy szép tisztás, úgyhogy ott gyújthatunk tüzet és sütögethetünk is. Kint alvás nem lesz. Legalábbis szervezetten.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
NATplízválaszoljaprivimre! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Amíg nem olvastam el egy bizonyos késõbbi hozzászólást, már azt hittem, hogy ez Lensver lába!! ;D ;D

nem félreérteni: nem azon röhögök, hogy Lensvernek vagy vki másnak baja lett!)

Szörnyû, miket irtok itt rólam. Én továbbra is szedem a szörny-szõr visszarettentõ hormonokat, igy lábam épp hogy csak pelyheddzik. Viszont most hasonló seb éktelenkedik a térdemen, ugyanis Saalbachban szépet zúgtam a sotteres úton lefele menet. Bruce, nem baj, ha kiröhögsz, mert én is kinevettem magam. ;D Voltam olyan balga, hogy 40km-es sebesség mellett a tájat nézegettem. Erre belezúgtam egy árokba.

Gyerekek! Látom, hogy szépen terjesztettétek a hülyeséget mig én Ausztriában nyomtam a pedált. Nem csalódtam bennetek. Most már én is visszajövök e lapokra, s elvegyülök a nemes tevékenységben.

Fantasztikusan éreztem magamat, Pixel, Bors, Muci, Pter és Tóth Lajos is ott voltak és õk is nagyon-nagyon élvezték.
Most már tudjuk például, hogy:

nincsen nemesebb munkakör mint a "Camelbackcsõpucoló" vagy a "Nyúlketrecarrébrakó".
Tudjuk, hogy ha a koszos edényt kirakjuk a kertbe az esõ majd leveri, a nyúl meg kinyalja.

Rengeteg bölcsességgel tértünk vissza, és készek vagyunk ezt megosztani bárkivel, aki erre fogékony.

Master: a topikinditó findli és én.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Nem tudom miért gondoltam hogy Nati topic hazigazdája :-[. Talán mert neki van a legtöbb hozzászólása. :-\ Bocsesz.....

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

akkor lesz 4-én SSS ???

még nem biztos, de lehet fel kell mennem Bp-re s akkor viszem ez alaklommal a saját binyiglimet :)

Ez pl. engem is érdekelne, mert talán most lenne az elsõ alkalom, hogy eltudnék menni. VÉGRE!!!! Remélem az idõjárással nem lesz gond... :-\
A topic alkotóját nem láttátok mostanában?? ;) :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'
offnincsittígycsakírom:
Bagi: csekk privi...

Prefi:áááááááááááááááááá... :(

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Szép estét!

Para: Bocs, hogy belepofátlankodok, de sikerült levennem, hogy a Magastátráról volt szó, ha kicsit is publikus akkor szívesen venném, ha megosztanád velem, mert a nyáron volt szerencsém a Tátrához és a Slovensky Rajhoz is gyalogosan és nem mondom hogy lazán kihagynék egy kínálkozó potyabringázást a környéken... ;)
JA és Tyitókoma telszámával ha megajándékozna valaki (esetleg õ maga) azt is örömmel venném.
És bárki, aki kocsival jön a (off) Mátra maratonra és lenne kedve szombat este Egerszalókhoz, az írjon! (on) :)

Üdv: bagi

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Helllóóó!
Voltam ma bringázni. Annnnyira jóóóó volt :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Tök jó idõ, se hideg, se meleg, icipici szél, nyammmmmm... :) :) :) :) :) :) :) :)
Fölmentem Lilára. Para! ez még nélkületek is jó hely :) :) :) Csak a parkban bringáztam, meg ott a környékén, meg a Palotaszálló parkjában, de naggggyon jó volt :) :) :)
Felsõ-Hámorban néztem a sziklamászókat, hazafelé Felsõzsolcánál meg a Motocrossosokat. Egyszer-egyszer kipróbálnám e jeles sportágakat is.
Na üdv mindenkinek, megyek vacsizni :) :) :) :) :)
pusssz a bringás lányoknak, Prefi voltam

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Tyito: nem semmi, Te vonzod ezeket az õrületeket 8)

Egyébként a 7végén én is tekertem, de én a vasárnapot választottam tekerésem napjául - rossz dontés :o Valamilyen okból kifolyólag senkit nem sikerült rávennem, hogy eljöjjön velem ... én sem szeretek egyedül menni, de méginkább nem szeretek otthon ülna, ha inkább tekerhetnék is :D
Szóval Elmentem a kék jelzésen a HHH vitorlázó reptértõl az Egri várig, aztán még gondoltam, ha már ott vagyok akkor felmászom a kevélyre is ... hiba volt ;) Felfelé menet elkezdett esni az esõ és hazáig áztam >:( Azért mentem 80 km-t, utánna meg forró fürdõ ;D ;D

kissfish

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Néztem. Nagyon királyak, viszont a technikai adatoknál volt egy érdekesség:
világszerte elismert kerékpár.
Nálunk megoldanák, hogy jogsi kelljen hozzá!

Egyébként a szívem csücske a Rohloff agyas verzió!
Árauk is van szépen..., dehát akkor is jók, és szépek.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
offnélkül ;)
szvsz nem jelentene gondot leosztani azt sem... de megkérdem...

brinyiglik: naggggyon ott vannak... nekem kell egy 4személyes!!!
szuperek... 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Offhegyek! Off ???

A gondom igazából az, hogy a feljutás Pestre cca.: 8000 Huf + onnan oszlik...
A Pest--Szeged elgondolkodtató (22órát dolgozok érte :-\ )

Akkor on! (Bár Nati kifejtette egyszer, hogy itt nincs OFF! ;) :-* )

Nézte valaki a 2-4személyeseket ???
Vélemény ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
még annyit hozzá, hogy a végállomás változott menetközben, mert Lomnicon van egy faház 1200HuF/fõ/éjért... :-X

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
OFF3:
azért kérdeztem,mert végülis Veled 4en lennénk, ami anyagilag oszlatná a folyadék ktsgeket...
ON3

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ez is OFF: igen! Meggondolás trágya. Az a gond, hogy
innen Nekem messze van. Anyagilag kissé... :-\

ON: