Na, csak mert Mellon kifejezetten óhajtotta...
az úgy volt, hogy miután majdnem halálra gázolt egy autó a Tímár utcai átkelõnél, meg hát tenyerem is nyúlt már vagy 2 centit a lejtõzések során, mikor is négyujjam teljes erejével húztam a féket túlélés céljából Trifo szamaram gazdája (én csak elviszem legelni néha ;D) úgy dönött: ideje, hogy a szép szürke állat a régi bovdenes helyett olajféket kapjon.
Betoltam hát a Kerékvárba a GT-t és átnyújtottam az okos elõrelátással word-ben megszerkesztett "to do" listát az ettõl instant orgazmust átélõ eladónak. második orgazmust akkor élte át, mikor észlelte, hogya "centrírozásból" nem maradt ki az elsõ "R", hisz ilyet õ még csak ritkán látott!! mellesleg én is, ezért rá is kérdeztem Trifora: te tényleg ilyen okos vagy? válasz: természetesen - bár ezt most véletlenül írtam le így.... ;D ;D ;D
(megjegyzem: komoly lelki traumát okoztt, hogy egyedül kellett eljárjak az ügyben, ezért elõtte egész nap magoltam az esetleges kérdésekre a válaszokat, és elõzõ este saját két kezemmel raktam össze az új váltót - szóval, minden mondható, csak az nem, hogy botor felkészületlenséggel állítottam be fent evezett hely ajtaján)
Ehhez képest ---- beégés NO.1 -----
eladó: ugye nem lesz gond, ha a rojtos végû bovdeneket is cseréljük?
jenõ: nem, persze (majd NAGYON okos hangsúllyal): deee olajfék lesz rajta!!! (dehülye ez az ember! még azt se tudja, hogy az olajfékhez nem kell bovden!!!)
eladó: (üveges tekintettel felnéz a bicikli mellõl, majd mikor leeseik neki....) khmm. ez itt a váltó.... 8)
---------- beégés No 2 --------
eladó: (büszkén végigmutat az immáron átépített közlekedésieszköz-csodán, majd számlaírás végett el)
jenõ: (szakértõ tekintettel nekilát kipróbálni, milyen is lett a fék, bicikli mellé áll, tologatja a gépet, húzogatja felváltva a fékkarokat)
eladó: (visszajön) nos, jó lesz?
jenõ: khmm... nem akarok okoskodni, de a hátsó fék kicsit gyengének tûnik - behúzom a fékkart és totál el tudom tolni a biciklit...
eladó:(röhögõgörcs-visszatartástól remegõ szájszéllel) - dehát a kerék blokkolva van - a padlón húzgálod a biciklit!!

8)
Na, ezek után menjen ki méltóságteljesen az ajtón az ember!!!!!.... ;D ;D
aki idáig elolvasta, annak forró gratulációm és :-*
ígérem, többet nem fárasztalak benneteket!

8)