Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bocs... :-[ ;D ;D

egyébként épp tegnap járt hasonló égési tünetekkel Kedvesem a JVC szakszervízben, kamera javíttatás céljából...
;D
szal megértelek... ;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Na, csak mert Mellon kifejezetten óhajtotta... ;)

az úgy volt, hogy miután majdnem halálra gázolt egy autó a Tímár utcai átkelõnél, meg hát tenyerem is nyúlt már vagy 2 centit a lejtõzések során, mikor is négyujjam teljes erejével húztam a féket túlélés céljából Trifo szamaram gazdája (én csak elviszem legelni néha ;D) úgy dönött: ideje, hogy a szép szürke állat a régi bovdenes helyett olajféket kapjon.
Betoltam hát a Kerékvárba a GT-t és átnyújtottam az okos elõrelátással word-ben megszerkesztett "to do" listát az ettõl instant orgazmust átélõ eladónak. második orgazmust akkor élte át, mikor észlelte, hogya "centrírozásból" nem maradt ki az elsõ "R", hisz ilyet õ még csak ritkán látott!! mellesleg én is, ezért rá is kérdeztem Trifora: te tényleg ilyen okos vagy? válasz: természetesen - bár ezt most véletlenül írtam le így.... ;D ;D ;D

(megjegyzem: komoly lelki traumát okoztt, hogy egyedül kellett eljárjak az ügyben, ezért elõtte egész nap magoltam az esetleges kérdésekre a válaszokat, és elõzõ este saját két kezemmel raktam össze az új váltót - szóval, minden mondható, csak az nem, hogy botor felkészületlenséggel állítottam be fent evezett hely ajtaján)

Ehhez képest ---- beégés NO.1 -----

eladó: ugye nem lesz gond, ha a rojtos végû bovdeneket is cseréljük?

jenõ: nem, persze (majd NAGYON okos hangsúllyal): deee olajfék lesz rajta!!! (dehülye ez az ember! még azt se tudja, hogy az olajfékhez nem kell bovden!!!)

eladó: (üveges tekintettel felnéz a bicikli mellõl, majd mikor leeseik neki....) khmm. ez itt a váltó.... 8)

---------- beégés No 2 --------
eladó: (büszkén végigmutat az immáron átépített közlekedésieszköz-csodán, majd számlaírás végett el)

jenõ: (szakértõ tekintettel nekilát kipróbálni, milyen is lett a fék, bicikli mellé áll, tologatja a gépet, húzogatja felváltva a fékkarokat)

eladó: (visszajön) nos, jó lesz?

jenõ: khmm... nem akarok okoskodni, de a hátsó fék kicsit gyengének tûnik - behúzom a fékkart és totál el tudom tolni a biciklit...

eladó:(röhögõgörcs-visszatartástól remegõ szájszéllel) - dehát a kerék blokkolva van - a padlón húzgálod a biciklit!! :P 8)

Na, ezek után menjen ki méltóságteljesen az ajtón az ember!!!!!.... ;D ;D

aki idáig elolvasta, annak forró gratulációm és :-*
ígérem, többet nem fárasztalak benneteket! ;) 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hulud, szivesen látunk - minél nagyobb a tömeg annál jobb. Igaz, hogy csak egy kötél lesz, igy egyszerre max 2-en mászhatnak (?talán?), de addig a többiek sütögetnek vagy hülyéskednek.

'jenõ, igen, igen, hallani akarjuk, hogy mi történt veled. Kérlek, naaa, lécci, meséld el!? ::)

hulud

hulud

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali!

Bringa-szikla-szalonna?!? :o
...Ellenállhatatlan program. Friss fórumtagokat is szívesen látnak arrafelé? ::)
...és 'még nem' tagokat?
...tehát vadidegeneket?

Remélem!! 8)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Mostanában mindenki ilyen randa helyekre mászkál? Nem tudom, hogy bírjátok elviselni...
Én jelen terveim szerint már csak télen megyek ezekre a helykre, amikor a hó már eltakarja a sok csúfságot ;)

'Jenõ: Ne csigázz minket, írd le mi történt a várban. Hallani, olvasni akarjuk!!!
Szerintem ha Veled nem történne semmi különös, azt is nagyon jól tudnád elmesélni ;D :-*

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Kedves mászótábor, falramászás után, akkor bejátszik egy lájtos suttogás is? Magyarul hozzam a féldisznót is?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én egyelõre hosszú ujjúban járok napközben is, mert nagyon fázok. Mindig nehezen állok át ha hirtelen lehûl a levegõ!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
rövidujju nálam is bejátszik, azért a farmer is, mert reggel 6kor a hegyrõl lefele kicsit fogkocogtatós a levegõ a lovon... ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Nem tudja vki, hogy az emberek miért néznek csont hülyének, amikor rövidujjú+rövidgatyesz párosban végigtekerek a városon reggel? ;D

Ez jó kérdés, hiszen én is bicajjal jövök melóba és egész nap "rövidújjú" nadrág ;D és felsõben vagyok, de még a munkatársaim is érdekesen néznek rám, akik hosszúnadrágban és garbóban (!!!) ücsörögnek ... és mindig azt kérdezik hogy:
-Te nem fázol???
Én meg erre:
-Fázni??? Majdnem hogy melegem van!! ;D ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Én is égettem már be magam párszor bibcajboltban, de ennek legtöbbször az volt az oka, hogy kommunikációra alkalmas szerveim felmondták a szolgálatot... Pl. elkezdtem dadogni, vagy behalkultam... Neadjisten elfelejtettem, hogy miért is mentem... ::) :-[
Mentségemre szolgáljon, hogy én is szõke vagyok... ::)

Nem tudja vki, hogy az emberek miért néznek csont hülyének, amikor rövidujjú+rövidgatyesz párosban végigtekerek a városon reggel? ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát...a nevén is látszik. ;D ;D

A képek klasszak. Az az egy baja van annak a galériának, hogy nagyon kicsik benne a képek, továbbá nem lehet léptetni a következõ képre, mindig vissza kell menni az összeshez.

A Kerékvárban lévõket nem ismerem, de szerintem a srácok mindig jókat vidulnak a lányok gépekhez való hozzán-nem-értésén. Szerintem nem égetted le magad, sõt okoztál nekik néhány vidám órát. ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ezekszerint te szõke vagy?? ;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Sziasztok fórumlakók!

Mi meg kirándultunk egyet a múlt hétvégén a Dachsteinre. Képeskönyv itt:

http://foto.c3d.hu/c...Trifo-dachstein

Mellesleg remélem senkinek sincs ismerõse a Kerékvár eladói/szervizesei között, mert mostanában szvsz fetrengve röhögnek egy szõkén, aki egyfolytában beégeti magát... (apgrédelve lett a szürke szamaram, a GT, és sikerült frankón hülyét csinálni magamból kétszer is... 8) :P :-[ ;D)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Mellon: azokat a képeket nem teszem ki, de ha szeretnéd, kiírom majd CD-re (amint vettem egy CD-írót :)
Az elõtétlencsék mehetnek külön is, csak az a baj, hogy 49-52 konverterbõl csak egy van, ezér nem lenne szerencsés külön eladni õket (csak ha tudsz szerezni külön).

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Nati! Most nyúlom le a képeidet! ;D Egyszerûen fogalmazok: Szépek!!!
De szvsz ez a legjobb: ;D http://kep.tar.hu/na...912&pid=3262471
Illatosító a hegyen.... ::)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Na asszem ez passzol! 8) Akkor csõtörtökön 6-kor... ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mindenkinek, aki jön csütörtökön:
LESZ. Mászás: viszem a kötelet. És szerintem hozzatok magatokkal szalonnát, hátha nem szakad a nyakunkba az ég és találunk száraz fát. A kint alvás az szerintem itt is szép, de semmi extra nincs benne, nem kell hajnali 5-kor kelni. Itt vagyunk a városban... Ha mégis lenne kedve valakinek, értesítsetek. Nem vagyok net közelben, így csak telefonon érhettek el, minden esetre

Szept. 4. Csütörtök, 6-kor a Szépvölgyi út tetejében a Fenyõgyöngyénél. Mászunk, sütünk
:-* Era

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Fantasztikusan éreztem magamat, Pixel, Bors, Muci, Pter és Tóth Lajos is ott voltak és õk is nagyon-nagyon élvezték.

És hogy tetszett a biciklizés?

ps.
Jobbulást!

Tyito:
Ezek az Újvidéki hegyek milyen magasak?

(Egy "ismerõsöm"... nem, nem is ismerõsön. Szóval ismerek egy embert, aki Újvidéken született. És azt mondja, hogy a születésével kapcsolatos párbeszéd kb így néz ki:
-Hol születtél?
-Újvidéken.
-Jó-jó, de melyik városban?
;D ;D

-Tudod mit: Novi Sad!! ;D)
(nekem ez nagyon vicces és röhögök rajta :))

Más:
Majd ha nagy leszek és erõs, meg szeretném csinálni a Trans Alpot. Már most a támogatóimat keresem! Jelige: akár WCt is pucolok!

Jajj, de fáradt vagyok, vissza kéne dõlni az ágyba...
Bruce

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
csütörtöki hegymászós móka ugye még mindíg áll?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Majd meglátjátok a Mátrán az igazságot.

Feltettem a Gardán készült fotókat, bár össze-vissza vannak és nincsenek megforditva. De azért nézzétek meg! ;D
http://kep.tar.hu/na...1912&beginnum=0 A kis képek még nincsenek meg, de nyugodtan kattintsatok rá, elõ fog ugrani az eredeti.