Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szeva mindekinek!
Újra itt vagyok, és alíg várom, hogy ütközzek veletek Bringás fiúk, és lányok ;D
Holnap délután készulok egy kis Budai, esetleg Szentendrei turbóturára.
Ki tart vélem?
Nomegaztán mesélhetnétek egy kicsit a Mátramarcsiról is, kíváncsi vagyok a szaftos részletekre is.
Én nem is mesélek Hvar szigetérõl, hisz azt mindeki olyan jól ismeri, hogy unalmas lennék. :P
Persze ha lehetne kapásból visszamennék, és haza se jönnék többet. 8)

Volt SSS? Lemaradtam? ???

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
és ez forintban? /már sejtem hogy ilyenem sem lesz :'( /

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Rás, most már kellene, hogy kapjunk ezért a sok promo-ért egy grátisz lámpát, nem? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
prefi:
http://www.niterider...ke_storm02.html

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
A Kiscell 60 idéntõl sajna nem létezik! De azért bizttos lehet találni azon kívül is jó kis TT-ket. Az elsõ befejezett Kiscellemen nagyon meg voltam halva. Azok a régi szép idõk :)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
és milyen csoda-lámpával is mentetek? (nem vagyok a fórumtagok és cuccaik nagy ismerõje, szal lehet h ezt rajtam kívül mindenki tudja :-[ )

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nagyon-nagyon-nagy gratula mindenkinek aki végignyomta ezt a koncentrációstábo izé bringázást :)
Szetinem ez már kicsit sok...
Én nagyon meg volnék magammal elégedve, ha jövõre a MátraM-t extrém távon végig bírnám nyomni a sípályán fölfelé nem tolva...

Bye
Prefi (aki még nagyon gyengécske hozzátok képest)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

féltem hogy felkoppan de mégsem ;D

Sovány volt az a dög, az volt a szerencséd! ;) ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
féltem hogy felkoppan de mégsem ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Hali!

Ha jól vettem ki, akkor holnap lenne ez a falmászós móka??? Én szívesen beneveznék, ha munkám engedi! (nem kötött munkaidõ, de hoolnap csak du. érek rá bemenni(jönni), és remélem nem lesz sok dolgom... ::) ) Szóval hogy is néz ki egy ilyen összejövetel? Mit kellene magamon kívül vinni? És pontosan hova is? (Annyira nem ismerem a HHH-t... :-[ )

Istenem... Kicsi vagyok még... ;D :-[ ::)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Charon, RÁS!
Szerintem jövõre számíthattok rám, mert ahogy olvastam, eszméletlen lehetett. Minden elismerésem nektek! Ráadásul autóval fel tudunk menni és a hazautazás is egyszerûbb lesz.

Rás merev villája elég jól kimozoghatja a macsekot! ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kex köszi a képeket. A lényeg átjön rajta. Szerintem jók.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Amit most tudok elõre:

1. Kéne vinni izotóniás port, hogy csak azt szlopáljuk, mert engem "felélesztett" 50-60 kilcsi után.
2. Szigorúan nem szabad pihenni, max, csak addig, amíg a pulzus leesik, vagy pecsételnek, vagy átöltözünk.
3. Ismerni kell az utat.
4. Egy jobb lámpa, és egy elemes (Ledes, vagy 5W-os Cateye) kellene, lehetõleg mindenkinél 2 kormánycsatival, hogy lehessen "osztozni" rajta.
5. Hasonló edzettségû és technikai tudású emberek kellenek, és erõbõl nem szabad megnyomni a Foltán fele (vagy ott szekérúton kéne felmenni). (A lényeg: minél kevesebb tolós rész.)

13-14 óra alatt szerintem le lehetne tekerni, persze a végére kidöglik az ember.

(Mikor is lesz a Vietnám? ;) ;D Megyek át a TT topicba.... 8))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
csak ismételni tudom magamat: bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:o

ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK!
Nem semi lehetett...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

az a baj, hogy adegy idénre úgy terveztem nem hogy elsõ TTmet, de többet is megejtek, erre egyet sem :( adkettõ miért van az ilyen egyszerre a maratonnal? :(

Amondó vagyok Para, hogy kezdd egy Kiscell 60-al. Nekem az volt azelsõ TT-m, és nagyon bejött. Pilisrõl lefele, Majd Hosszúhegy lefele, majd Kevélyrõl LEFELE. Nyamm.
Már most eldöntöttem, hogy nem Scarebem lesz, hanem Blackem. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tegnap este megírtam a befejezést: most postolom:

A vég - n-edik rész

A csikóváraljai turistaháztól enyhe, majd egyre meredekebb lejtõ vitt be Csobánka fele, ahol lámpákat kikapcsolva felmásztunk a nyeregbe, egészen a Hosszúhegy kezdetéig. Itt dobtunk egy balost, majd a Kevély tövében vezetõ kéken kerestük a felvezetõ utat. Emlékeim szerint a második úton kellett felmenni, de a jelzés színére nem emlékeztem biztosan. Azt persze emlegettem, hogy tekerhetõ végig ez az út. Az visszont olyan meredek és kanyargós lett, hogy csak na. Igen, ez a sárga jelzés volt, elnéztem az elágazást. Felvitt a barlanghoz, ahol éppen valami orgia készült, mert bömbölt a zene, égett tûz, és villogtak a fények. A mulatozó barlanglakóktól megkérdezve, hogy merre van a Kevély-nyereg, egy "azmi"-n és egy "nemtom"-on kívül sok segítséget nem kaptunk, de közben kiszúrtuk a jel folytaását, ami szintben haladt tovább némi famászással megtoldva. Nati kérdezte tegnap, hogy voltak-e lányok fent, de hogy õszinte legyek, már arra sem emléxem, hogy hányan voltak, nemhogy egyáltalán emberek voltak-e? Szóval némileg megviselte társaságunkat ez a plusz szívatás, ami miatt Rás majdnem olyat mondott, hogy... De szerencsémre visszafogta magát.
A Kiscell 60-on is ugyanott volt az ellenõrzõpont, fent már nem kellett keresgélni, kilõttük a lámpákat. Abban a pillanatban vaksötét lett. És éjfél. Egy kis tûz parázslott az õrök mellett, megkaptuk a pecsétet, felraktam a lámpámat, jó reggelt kívántunk, és nekiveselkedtünk az utolsóelõtti lejtõnek. Itt kezdett Lens lámpája haldokolni - szûkült a fénye, próbáltunk vele kicsit takarékoskodni, hiszen már kb 4 órája világított. Pilisborosjenõre veszett gyors tempóban viharzotunk be egy köves úton, ahol sajnos nem túl jól igazodtunk el, nem találtuk az utat a Köves-bérc lejtõjéhez. A végeredmény egy Üröm tábla lett, ahonnan a 11-es (?) úton visszamentünk a téglagyár fele, és megkezdtük a Duna maratonról olyan jól ismert tépõs lejtõ megmászását. Nem a kerékpár jelzésûn, hanem a kék vonal túristajelen másztunk felfele, helyenként tolva, majd végül egy lámpával sötétben némán botorkálva egymás mögött, saccolva a távolságokat, hogy ne menjünk egymásba. Jó hosszú volt. Annál is hosszabb. Naná, mert ez nem kék, hanem zöld volt. Jóval nyugatabbra levõ hegyre jutottunk, itt is volt valami futó gyerek, némi közös fejtöréssel rájöttünk, hogy innen szintben a Csúcs-hegy mellett vezet az út, és pillanatok alatt a Virágos nyeregben voltunk. Rás itt már úgy haladt, hogy a mi fényeink alapján tájékozódott, mondjuk ezeket megelõzõen meg mi voltunk fényparaziták. ;D
Kiabáltunk, kurjongattunk, sehol az ellenõrzõpont. Haladunk befele a rétbe, és egyszercsak belebotlunk öt (5) pecsétõrbe, akik egy halovány parázs körül ALSZANAK (!). Szép dolog. Mi itt tekerünk lassan 20 órája, és agyilag már mindenképpen fáradtan még keresgélnünk kell egy pecsétet a szénakazalban, hogy némi képzavarral éljek.
Nagy nehezen elõvadászták a pecsétet, majd indultunk volna Pesthidegkútra a kék L-en, ha sikerült volna Viktornak nem mellélépnie, és jól sípcsonton vágnia magát a pedállal. A fájdalomtól fetrengett vagy öt percig, még jó, hogy nem tört el. Ekkor gondoltunk csak bele, hogy mi lett volna, ha valahol "beljebb" törik valamink el, vagy esünk egy brutálisat. Hálát adtunk, majd szép öreguras tempóban közös fényekkel elértük az elsõ házakat. A fõúton Rás úgy döntött, hogy már csak egy kis sprint tudja feléleszteni, ezért Dobogókõig (Dobogókõt már rég elhagytuk ez itt Pesthidegkút+Hûvösvölgy kombó volt ;))(emelkedõ) nyomtuk.
A villamosnál senki, a lépcsõn fel, állomás környéke senki. Átmásztunka síneken: senki. Utolért egy futó, majd nagy nehezen valami sportcsarnokban megtaláltuk a végsõ pontot.
Hajnali három óra.
Aki azt hiszi, hogy ezzel vége, az elfelejti, hogy innen az embernek még nem lenne szabad abban hitben leledzenie, hogy célba ért, mert valahogyan haza kell jutni. Volt persze zsíroskenyér, meg szörp (víz NEM!), de kint már nagyon hideg volt. Na meg bent is, mert két hatalmas ablak is nyitva volt. Viktorért már jötek autóval, elköszönt, mi még pihentünk volna egy keveset.
És ez volt a hiba. Pillanatok alatt fázni kezdtünk. Rás ülve-remegve el-elaludt, én járkáltam, csak azért bírtam ki. A vonat ilyenkor még nem járt, apámnak fogalma nem volt, hogy autóval hogyan jutna fel hozzánk (vidékiek volnánk), végül a Moszkvára beszéltük meg a találkát.
Ha valaki esetleg ott akarna aludni, lenne rá lehetõség faházakban, saját cuccal, amit a célba, vagy Nagymarosra szállítanak. Javaslom a pokrócot, hálózsákot, és egy plusz adag MELEG ruhát. Megéri. Mi nem számítottunk arra, hogy ennyire sokáig tart, bár mentségünkre legyen mondva, nem számoltunk semmit sem elõre.
Négykor csörgött a telefon (már össze kellett cserélni a sim kártyáinkat, mert merültek az aksik), hogy indulhatunk. Egy benzinkútnál megálltunk melegedni, hála égnek ezek 24 órán át nyitva vannak, és fûtenek is rendesen. Öt perc alatt feléledtünk, és nekiveselkedtünk a kormányra és pedálra fagasztó lejtõnek. Jó harmiccal tudtunk menni, majd a Moszkván apám ránkkiabált, hogy merre van. Ha nem teszi, fene tudja, hogy észrevesszük-e ilyen aggyal.
Kerekeket, meg az ülést kiszedtük - kellett némi segítség - és a meleg autóban a Keletiig még beszéltünk, mint a vízfolyás, aztán csendesedtünk. Rást elnyomta az álom, ahogy felolvadtunk, de engem is csak az tartott ébren, hogy látom a napkeltét.
Gyömrõn a fürdésnél olyan mocsok jött le rólam (gondolom nem csak rólam ;D), hogy sokáig fekete löttyöt töröltem egyes testrészeimrõl... A vacsorából ebéd lett, de elõtte még reggelizünk és aludtunk. Hét körül dõltünk ágynak, ahol mint akit fejbevágtak... ...egyészen du. kettõig. Finom leves, brassói, és vagy 2-3 liter innivaló fejenként ebédre.
Az állomásra menet egy sánta macskát majdnem elütöttünk kemény 10 km/h-val, de hogy Rás szavait idézzem megintcsak: "Nem baj. Jöjjön. Kimozogja."

Jövõre tuti megint megyünk. Korábban indulunk, gyorsabban megyünk, és nem tévedünk el. Kinek van kedve jönni?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
woooow... én már alig várom a próbát ;) 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Hááát Szííasztok!

Nati: igen! A borításon már gondolkodtam (recumbent)

Ha valakit esetleg érdekelll, pár képet készítettem a legújabb kedvencemrõl. Természetesen viszem a MocsokM.ra ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ami késik az, aranyat lel... öö nem. tehát egy pár homályos kép a csütörtöki falramenésrõl. Sajna kevés volt a fény, meg. Najó egyszerûen csak nembirom egyhejbe tartani a masinát :)

http://kepz.terror.hu/maszas
Amúgy igy utólag thx mindenkinek mindent, esp. Erának, hogy belekóstolhattam ebbe a jóságba!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát ne mtudom hány fokos volt de hogy mászni alig lehetett az tuti