de ahogy (ti lányok) gondoljátok, tekerjetek csak mezben ... :-\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. September 10. - 17:39
lens: szerintem pedig megoldható lenne, hogy egyszerre mind2 ... miért ne lehetne a kellemest a még kellemesebbel összehozni??
Ha egy lány igazán meg akarja szédíteni a kiválasztott bringás fiú-t ... akkor ennek ez a legjobb módja 
Posted 2003. September 10. - 17:18
Én meg mennék mászni is, meg mennék erre a Triatlonra is, mert tök jól hangzik, DE NEKEM ITT KELL ROHADNOM EZEN A KIB ALFÖLDÖN, AHOL SEMMI ÉRDEKES SINCS. >
vendég_Charon_*
Posted 2003. September 10. - 16:36
vendég_Charon_*
Charon, nekem nem kell reklámozás! >
![]()
![]()
Nincs grátisz lámpa.
Megértem, hogy nincs, csak hát most képzeld el, hogy mindenki rohan ilyet venni...
Nem Téged reklámoztunk!
Posted 2003. September 10. - 16:14
Posted 2003. September 10. - 16:10
;D
Lensvernek igaza lehet, azt hiszem ezt az öltözetet max pár száz méterre lehet kerékpáron elviselni, mondjuk a strandig. Srácok szerintetek hány km-t tekert ez a lány elõtte? Ha bringázik biztos nem ebben a szédítõ szerelésben nyomja.
Az biztos, hogy nagy hatása van férfi körökben. Amikor ebben van valószínûleg ez is a cél és nem az, hogy belevesse magát az erdei ösvények porába.
Minden esetre nekem is tetszik, de én megígérem, megkíméllek titeket, maradok a meznél.
Lensvernek igaza lehet, azt hiszem ezt az öltözetet max pár száz méterre lehet kerékpáron elviselni, mondjuk a strandig. Srácok szerintetek hány km-t tekert ez a lány elõtte? Ha bringázik biztos nem ebben a szédítõ szerelésben nyomja.
Az biztos, hogy nagy hatása van férfi körökben. Amikor ebben van valószínûleg ez is a cél és nem az, hogy belevesse magát az erdei ösvények porába.
Minden esetre nekem is tetszik, de én megígérem, megkíméllek titeket, maradok a meznél.
Posted 2003. September 10. - 15:58
Ano, valószinûleg azért nem láttál még, mert ilyen "ruhácskában" igen nehéz lenne tekerni! Egy lány vagy felvesz egy ilyen ruhát, vagy elmegy tekerni. A kettõ együtt nem lehetséges normális esetben.
Posted 2003. September 10. - 14:20
Szurkoljunk az idõnek, hogy tovább tisztuljon, eszébe ne jusson sirdogálni.
Mindenkit örömmel várok a Fenyõgyöngyénél. Aki nehezen találna oda, annak itt a számom a navigációhoz: 30/397-0836
:-* Era
Tyito: Nekem nincs autóm, de a táj nagyon érdekel. Talán majd a Premecseken. Olyan messze van még. :-\
Mindenkit örömmel várok a Fenyõgyöngyénél. Aki nehezen találna oda, annak itt a számom a navigációhoz: 30/397-0836
:-* Era
Tyito: Nekem nincs autóm, de a táj nagyon érdekel. Talán majd a Premecseken. Olyan messze van még. :-\
Posted 2003. September 10. - 13:40
Tyito: majd azért egy bringás lányok tekerésre Õt is elhozhatnád ;D ;D ;D :
http://www.delmagyar...d=178&cid=48638
kissfish
Nocsak - nocsak ... micsoda néni ... nem rossz, bár igazi vonzerejét eme csini ruci adja meg ... sokan jól mutatnának ilyen ruciban a bringán (természetesen csak is csajok ;D ) ... kár hogy nem találkozni ilyen leányzóval, aki ilyen ruciban bringázik ... 8)
Posted 2003. September 10. - 13:23
Szíves örömest részt vennék én is ezen a mászáson! Ha nem szól közbe az anyatermészet (esõ) és a fõnököm, akkor megyek!
Remélem odatalálok! :
Remélem odatalálok! :
Posted 2003. September 10. - 12:55
Posted 2003. September 10. - 12:44
Kissfish: te nem vagy házas ember véletlenül? Bár persze - ahogy egy régi cimborám mondta - attól, hogy diétázol, még megnézheted az étlapot. Egyébként szerintem is kellemes motiváció lenne az ilyen hölgyek társasága a tekerés (és egyéb alkalmak) során. Tuti, hogy elõbb felértem volna a Kékesre, ha õ diktálja a tempót elõttem.
Era: én megyek ma mászni, meg sütni is maradok, mert a múltkori is nagyon jól sikerült.
Era: én megyek ma mászni, meg sütni is maradok, mert a múltkori is nagyon jól sikerült.
Posted 2003. September 10. - 12:12
Posted 2003. September 10. - 12:05
Tyito: majd azért egy bringás lányok tekerésre Õt is elhozhatnád ;D ;D ;D :
kissfish
kissfish
Posted 2003. September 10. - 11:26
Vasárnapra egy kis Mecsekelõzetes!
Ha olyan idõ lesz, tekerés lenne vasárnap reggel 9orai találkozással Szászvárról (Pestrõl: pécsi útról Bonyhádnál jobbra lekanyarodva 10 Km!) valamerre. Akit érdekel egy szép kis túra, szóljon! Sztem egy autóba 4ember elfér, üzanyag költség cca.:1500 Huf/kop, ennyit talán megér egy kis változatosság! :-\
Ha olyan az idõ Én ottleszek! (nem elrettentésnek írtam!
Ha olyan idõ lesz, tekerés lenne vasárnap reggel 9orai találkozással Szászvárról (Pestrõl: pécsi útról Bonyhádnál jobbra lekanyarodva 10 Km!) valamerre. Akit érdekel egy szép kis túra, szóljon! Sztem egy autóba 4ember elfér, üzanyag költség cca.:1500 Huf/kop, ennyit talán megér egy kis változatosság! :-\
Ha olyan az idõ Én ottleszek! (nem elrettentésnek írtam!
Posted 2003. September 10. - 10:44
Szombatra egy kis verseny:
XVI. Õszi Hegymászó Triatlon (2003. 09. 13.) Kati 2003-09-09 21:19:05
Szeretettel várnak minden érdeklõdõt és önmagát próbára tevõt szombaton 9 órára Csobánka Oszoly alatti pihenõjéhez az idei Triatlonra, melyen a versenyzõk egyéniben vagy háromfõs csapatokban (váltó) mérhetik fel állóképességüket.
Nevezési díj: elõnevezéssel szeptember 10-ig a Tengerszem sportboltban (Bp., VII., Dohány u. 29.) 1200 Ft/fõ ill. 3500 Ft/csapat, a helyszínen fizetve 1500 Ft/fõ ill. 4500 Ft/csapat. A nevezési díj a szervezési költségeken felül a verseny ideje alatt rendelkezésre álló büfé (szendvics, csokoládé, üdítõ) költségeit is magában foglalja.
Lebonyolítási rend: a helyszíni nevezések (9:00 ? 9:30) után a rajt 9:45-tõl folyamatos indítással.
1. versenyszám ? sziklamászás: az Oszoly Delago-falán hat IV ? VI nehézségû utat kell megmászni felsõ biztosítással. Az utankénti limitidõ 5 perc, amin belül többször lehet próbálkozni. Sikertelen próbálkozás esetén a limitidõ leteltével lehet csak a következõ útban elindulni, és a versenyzõ meg nem mászott utanként még 5 perc büntetõidõt is kap. Versenyben maradni legalább három út limitidõn belüli teljesítésével lehet.
2. versenyszám ? kerékpározás: a pihenõtõl országúton Dobogókõ parkolóig és vissza (kb. 40 km és 600 m szint).
3. versenyszám ? hegyi futás: a pihenõtõl a Nagy-Kevély csúcsára és vissza a piros sáv jelzésû turistaúton (kb. 7 km és 300 m szint).
Értékelés: az összetett sorrend a mászás kezdetétõl a futás végéig mért összes idõ alapján számítódik az esetleges számok közti pihenõvel együtt, a sziklán való torlódás esetén a várakozás idejével korrigálva. Készül számonkénti rangsor is. A korábbi redmények a Hegymászó régebbi számaiban olvashatók.
Díjazás: az összetett verseny elsõ három helyezettje oklevelet kap, a
gyõztes 1 évre elviheti a Vándorkupát, amelybe neve bevésésre kerül. Három egymás utáni gyõzelem esetén a kupa véglegesen az övé.
A Triatlon lebonyolítója ? a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség felkérésére ? a Komarnicki Gyula Természetjáró és Hegymászó Sportegyesület.
Felvilágosítást ad: Kunos Gábor (30) 950-8047.
Én a mászást bevállalnám egy csapatban. Itt az szokott nyerni, aki jól tud bringázni, ott rengeteg idõt be lehet hozni.
XVI. Õszi Hegymászó Triatlon (2003. 09. 13.) Kati 2003-09-09 21:19:05
Szeretettel várnak minden érdeklõdõt és önmagát próbára tevõt szombaton 9 órára Csobánka Oszoly alatti pihenõjéhez az idei Triatlonra, melyen a versenyzõk egyéniben vagy háromfõs csapatokban (váltó) mérhetik fel állóképességüket.
Nevezési díj: elõnevezéssel szeptember 10-ig a Tengerszem sportboltban (Bp., VII., Dohány u. 29.) 1200 Ft/fõ ill. 3500 Ft/csapat, a helyszínen fizetve 1500 Ft/fõ ill. 4500 Ft/csapat. A nevezési díj a szervezési költségeken felül a verseny ideje alatt rendelkezésre álló büfé (szendvics, csokoládé, üdítõ) költségeit is magában foglalja.
Lebonyolítási rend: a helyszíni nevezések (9:00 ? 9:30) után a rajt 9:45-tõl folyamatos indítással.
1. versenyszám ? sziklamászás: az Oszoly Delago-falán hat IV ? VI nehézségû utat kell megmászni felsõ biztosítással. Az utankénti limitidõ 5 perc, amin belül többször lehet próbálkozni. Sikertelen próbálkozás esetén a limitidõ leteltével lehet csak a következõ útban elindulni, és a versenyzõ meg nem mászott utanként még 5 perc büntetõidõt is kap. Versenyben maradni legalább három út limitidõn belüli teljesítésével lehet.
2. versenyszám ? kerékpározás: a pihenõtõl országúton Dobogókõ parkolóig és vissza (kb. 40 km és 600 m szint).
3. versenyszám ? hegyi futás: a pihenõtõl a Nagy-Kevély csúcsára és vissza a piros sáv jelzésû turistaúton (kb. 7 km és 300 m szint).
Értékelés: az összetett sorrend a mászás kezdetétõl a futás végéig mért összes idõ alapján számítódik az esetleges számok közti pihenõvel együtt, a sziklán való torlódás esetén a várakozás idejével korrigálva. Készül számonkénti rangsor is. A korábbi redmények a Hegymászó régebbi számaiban olvashatók.
Díjazás: az összetett verseny elsõ három helyezettje oklevelet kap, a
gyõztes 1 évre elviheti a Vándorkupát, amelybe neve bevésésre kerül. Három egymás utáni gyõzelem esetén a kupa véglegesen az övé.
A Triatlon lebonyolítója ? a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség felkérésére ? a Komarnicki Gyula Természetjáró és Hegymászó Sportegyesület.
Felvilágosítást ad: Kunos Gábor (30) 950-8047.
Én a mászást bevállalnám egy csapatban. Itt az szokott nyerni, aki jól tud bringázni, ott rengeteg idõt be lehet hozni.
Posted 2003. September 10. - 10:18
Posted 2003. September 10. - 08:53
Posted 2003. September 10. - 07:40
RÁS!
Azért a tervezett körünket meg kéne csinálni, ha már elmaradt különféle okok miatt! Hátha Prefi is beszállna egy kis hegyen-völgyön heje-hujába!
Tudod, Pereces- Andókút...... stb.
Azért a tervezett körünket meg kéne csinálni, ha már elmaradt különféle okok miatt! Hátha Prefi is beszállna egy kis hegyen-völgyön heje-hujába!
Tudod, Pereces- Andókút...... stb.
Posted 2003. September 09. - 22:18
Rás, most már kellene, hogy kapjunk ezért a sok promo-ért egy grátisz lámpát, nem? ;D
szerintem ha már 10en rendelnek akkor igazán beleférne az árrésbe egy közvetítõi jutaléknak is 8)
Posted 2003. September 09. - 21:22
Charon, nekem nem kell reklámozás! >
Nincs grátisz lámpa.
A lámpa ára átszámitva, megközelitõen 90,000 Ft.
Még egyszer srácok: Gratula nektek, ügyik voltatok és büszke vagyok rátok.
Kahlesz: szerintem jobb infót nem kaphatsz a Mátra marcis topiknál!
Nincs grátisz lámpa.
A lámpa ára átszámitva, megközelitõen 90,000 Ft.
Még egyszer srácok: Gratula nektek, ügyik voltatok és büszke vagyok rátok.
Kahlesz: szerintem jobb infót nem kaphatsz a Mátra marcis topiknál!

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top