Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
HÉTVÉN A MONZAI FUTAMON ISMÉT BEÜLHET VERSENYEZNI A JORDAN FORDBA BAUMGARTNER ZSOLT!!!

:D ójebébije :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
era: ha nem lesz csapat akkor én inkább kihagynám, mert innen Tatabányáról most nem akarok a hajnali vonattal menni, hogy idõre odaérjek ... ha lenne csapat akkor talán még venném a fáradtságot :) , de így legalább tekerek itthon haverokkal ... sajnos még mindig rossz helyen laktok és rossz helyen rendezik meg ezeket az eseményeket ... ::) :P ::) :P 8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mi történt, hogy már te is

Egyszer fent, egyszer lent. :'(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Köszi a segítséget Mellon! A hétvégo Mátra lefújva, mert a többiek megijjedtek az esõtõl ;D ;D.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ano, Kahlesz, és akinek még kedve van, gyertek ki Csobánkára, ha nem is jön össze a csapat, hátha tudtok segíteni Thommey-nak. És onnan hazatekerni is jó lehet a hegyen át. Mi 3/4 9-re megyünk. Fél 10-tõl folyamatosan lesz a verseny.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Mellon: ;D ;D elhiszem... ;)

amúgy meg sajna megen ló nékül megyek fel... már elõre rettegek attól, hogy elkap egy görcs roham a hegyen, mert nem bírom tovább a látványt és a ló hiányát... ::) ;D

ultio: nézdd csak meg a Mellon által linkelt linket, mert elég jó... általában a reggeli van fenn, már mint reggeli idõjárási adatok, így napközben, de visszamenõleg nézegetve következtethetsz vmennyit...
Hja... kékes és mátraszentimre idõjárása van fenn...

pápá

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts

Szaisztok! lakik közületek valaki a Mátrában? Ha igen, akkor mondja már meg nekem, milyen idõ van ottan. Hétvégére mennék tekrni, csak ha esik az esõ, akkor nem. Köszi!

Mátrai idõjárás

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Era! Ezekre a mászásokra valahogy sose jutok el :'(
Most szombat megint nem jó sajnos :-\
Én még lógok neked a szállás pénzel a Mátrából. Indulás elõtt elfelejtettem odaadni bocsánat! :-[

Ha minden jól megy vasárnap szép idõnk lesz, és én rá is érek tekerni.
Tyitó koma fájlalom, de Mecsek messze van egy napra, auto nélkül minden képpen.

Cab féle túráról tud valaki valamit? Feldobtam a kérdést a megmoccanás topickban is.
Már ezer éve nem jártam a Pilisben, legfõbb ideje lenne ezen változtatni!

Cegléd maraton is lesz vasárnap, de ahhoz korán kéne felkelni...

Para bácsi már megint Tátrázol? Csak el ne vegyék majd a pumpádat ;D
Szép, láttam hírdeted, hogy letoltál a Mátrában. Node jön még macira dér! :P 8)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Szaisztok! lakik közületek valaki a Mátrában? Ha igen, akkor mondja már meg nekem, milyen idõ van ottan. Hétvégére mennék tekrni, csak ha esik az esõ, akkor nem. Köszi!

solyminator

solyminator

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Szombat délutánra és vagy Vasárnapra is bármikor keresek száguldozáshoz embereket. Akinek van kedve szóljon. Uticél hûvösvölgy át a 3-as határhegyen, túristaösvényen. Vagy másik lehetõség 56-os villmos végállomástól ki törökbálintra, gyönyörû erdei úton végig, aztán tekergözés arrafelé. Ha nem esik az esõ.Indulni lehet a fogaskerekûtõl is akár vagy ahol mindenki egymásra talál... Jelentkezéseket erre a címre kérném: solyminator@freemail.hu
Csak az jöjjön aki bírja.

;D 8) 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
sittes: nem tudom a hágó nevét, csak azt, hogy Lomnica-n lesz szállás... többiek szervezték le...

zemplénhez csak annyit, hogyrészemrõl teljesen oké a dolog, feltéve, ha lesz ótós pestfelúõl, aki elfuvírozna, mert oda már vonattal kicsit gázos :(

8)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Szasztok gyerekek! Mégis úgy alakult, hogy itt maradok Pesten hétvégén. Így holnap mehetünk tekerni, és ha meggyógyulok, akkor tekerhetek, meg mászhatok is a versenyen, de a futást nem vállalom, mert utálok futni:)
Nomeg aztán 16 órára esküvõre vagyok hívatalos.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hali!

Most jutottam el addig, hogy végigolvassam a napi termést! Az OK, hogy a nyári punnyadás után hajtás van, de ennyi ??? :-[ :( Én inkább a bicajt hajtanám... ::)
Era: Remélem megkaptad üzenetem és nem vártatok rám feleslegesen! Pedig nyomattam haza ezerrel! IBS-tõl Kosztolányira 22 perc... 8) Csak néhányan dudáltak az Alkotás úton... Persze annyi eszem nem volt, hogy behozzam a cuccom (kaja, cipõ, pulcsi, stb.) . Na majd legközelebb... ;D Illetve remélem... Mert jövõhéttõl meg indul a suli is... :-\

Én 7végén az Alföld délkeleti csücskében járom majd az erdõket és a pusztát, ami nem lesz olyan szórakoztató, mint a hegyek, de ennek is megvan a maga szépsége. A Doboz és Gerla települések közti erdõben példul 2hete több ezer(!) fácán "fiókával" találkoztunk! Eszméletlen mókas, amikor rohangálnak bicaj elõl... Idióta mozgással és komoly bodycheck bulikkal... (még tán egy jófajta pogónak is beillene, amit mûvelnek...) És minden tele volt velük... (Mondjuk azóta szerintem levadászták már nagyrészüket... Dehát rövid az élet, az õ húsuk meg finom... ::) )

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
era: de ha holnap estig (mondjuk 6-ig) nem jön össze a csapat akkor ne eröltessük, mert inkább bringázok itt a vértesben :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Bors felébredt. Azt hitte októberben lesz a verseny. :-X

Ano kerítünk neked még egy futót, én vállalom a mászó felhajtását. A nevezési díj egyébként a 3 fõre 4500,- Ft a helyszínen.

Nézzetek vissza a 198. oldalra ott olvassátok el a hegymászó triatlont! Gyertek el szombaton!

Akinek van kedve kocogni Csobánkáról a Nagy Kevélyre jelezze! Szükség lenne rá a csapatban.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Charon!

Mi történt, hogy már te is a depisek közé tartozol?? Nemá'... Nemrég még _heppi voltál! ???

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Sziasztok!

Oké, rendben. Ha hegy nem megy mohamedhez, hát majd bruce megy a hegyhez... hehe... hehegyhez.

Para&többiek: jó, tudom, hogy "nagyon" messze van Bptõl, de nem lenne kedvetek a Zemplénben járkálni?? Nem azért kérdezem ezt, mert nekem ez közelebb van (ami pedig lehet, hogy igaz), hanem azért, mert ez a hegység (szerintem) egy eléggé ismeretlen rész M.o.nak, "nem túl divatos", és én még nem nagyon ismerem. De szeretném jobban!
Másnak nem lenne kedve hozzá?

És mondjad csak Para milyen hágóhoz/ra mész te?!... Megyek veled, jó? ;)

B.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Nah akkor én bringázok ha van másik kettõ jelentkezõ a maradék kettõ számra :)

ÉÉÉÉÉÉS IGEN ... ÉÉÉS IGEN ... A HÁROMEZREDIK BEJEGYZÉS!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ano: 198as oldalon az infó.... era tollából... 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
era: bringás kell?? mire is pontosan és hol és mikor és merre és meddig??????? szal infot pls, mert lehet hogy érdekelne :)