Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D hja... nem tudom hogy a levegõ, a kövek látvány, vagy vmi ideg beütés tette velem, de amint megláttam a köveket, elfogott egy szpájdörmen és hálk érzés, nem engedve a normális énemnek... a túra alatt jómagam tuti másfélszer többet mentem emiatt... egyszerûen nem byírtam magammal... kõre fel-majd átugrás kövire... de nem ám olyan hop-hoppként... ez már hoooooop-hooooooooooooppp volt 8) a legsdurvább talán egy olyan 3méteres kõrõl nekifutásból átívelt 2-2ésfél méteres táv volt, alattam kábé ugyanennyi, érkezéskor egybõl tovább pattanva egy lentebb levõ távolabbi kõrwe.... ::)

ahhhhhhhhhhhhh

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D
a csapatban voltak ifjú titánok is... 8-9 és 11-12 év forma kölkök (mondanom sem kell, néhol jobban mentek mint mi, öregek), és Én balga, hó evéstõl megmámorosodott elmémmel leálltam Velük hócsatázni... Õk vagy 10méterrel feljebb, Én lenn... persze Én alig tudtam elhajítani feléjük, míg Õk csak elengedték szinte a golyót, és az lézeres irányításokat megszégyenítõ pontossággal csapódtak be Nálam... Aztán pihenõt fújtunk( vhogy 2200on elég nehézkesen ment számomra a csata), és a kölkök elrohantak elõre... na itt rontottam el másodjára... jó negyedórával késõbb, egy társalgásba belemerülve értünk a területen oly kicsinek számító, 4-5méter átmérõjû kavics elé, amikor visszhangot verõ csatakiállításokkl elõugrottak a mocskok 8) egy a kõ mögül, szintben velem, 3man vagy 20méterre felettünk... ;D késõbb mondták a többiek, hogy a kismocskok, hosszasan haditanácskoztak, mjit s hogy csinálnak majd, elõre gyúrtak golyókat... 8) na persze ekkor már nem hagyhattam annyiban... amundérbecsület... ::) SZerencsére Béla koma segített, így szõnyegbombázást alkalmazva bevettük a szintünk, hadifoglyot ejtve, majd a fenntieket vettük záporaláé ;D

jajjjj.... király volt... 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: ha már arra jártál odafent a magas hegyekben ahol még most is van hó ... szal remélem hogy hógolyóztál is!!! ;) ;D ::) 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
jiiiiiiiiiiiháááááááááááááááááááááááááá!!!

Szasztok Skaccok!

Bazzzzzzzzzzzzzz...hétvégén felmásztam életem legmagasabb pontjára: 2400MÉTERRE!!!
HÓÓÓÓÓGOLYÓZTAAAAAAAAAAAM!!! ;D ;D ;D

áááááááá.... Csorba-tótól indultunk, megnemmondommilyennevû hágóra, 4 tengerszemet érintve, melyekbõl a legalacsonyabban fekvõ is 2100on volt, leírhatatlanul meseszép zöldes-kék csillogással...
volt helikopteres mentésünk is, mert az egyik túratagunk(33an voltunk) kificamított térddel próbált haladni... 4méter zuhanás után szerencsésnek mondhatja magát, egy 6-7cetnis elég mély repedéssel a honlokán, térdszalag húzódással, zúzódásokkal, és helikopteres repüléssel :)
Amúgy ezt még Napóleon is megirigyelné, hisz 33ból 1 veszteség átkelve egy ilyen hágón, semmiség ::)

A táj leírhatalanul holdbéli volt, megspékelve ez az érzés egy jó 2órás felhõben cammogással is...

Álltunk egy jó 40méter magas vzesés tetjén, majd a lábánál, láttunk hülye szlovák síelõket, amint a 20-25fokos melegben, a szárazon még a csorba-tó partján síugró versenyen vesznek részt (nyári pálya), de mindenek elõtt ETTEM HAVAT, ÉS HÓGOLYÓZTAM! ;D ;D

ahhhh... ultra szuper volt, és még mindig hatása alatt vagyok...

Hja!

Házigazdáink azzal nyitottak pénterk éjjel érkezésünkkor, hogy vigyázzunk, mert mostanában lehjárnak a medvék kukázni ::)

APtropó!
MOndtam már, hogy hógolyóztam-? ::) ;D ;D

ahhhhhhh...
na most lelövöm magam... majd még jövök... ::)

PéeF voltam mámorban...

ps: hajrá baumgartner!!! 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szombaton Erával, és egy ismerõsével elmentünk a Csobánkán megrendezett hegymászó triatlonra,ami abból állt,hogy az Oszolyon 6 különbözõ nehézségû utat kellett mászni,ebbõl 3-at muszály volt kimászni ahhoz,hogy továbbjusson az ember.Voltak benne nagyon durva (legalábbis nekem) utak is.Era a 6-ból 5öt nagyon szépen kimászott,még azt a rusnya odút is,amitõl még mindig izomláza van a csípõmnek(mert a verseny után én is megpróbáltam,de nem ment:)),így gyorsan tudtunk váltani,mert mi csapatban indultunk.Ezután következett a bringa, ami a Csobánka-Dobogókõ-Csobánka útvonalat jelentette, és persze én indultam rajta.1:14:18-alatt sikerült megtenni az utat,amivel ha jól tudom a leggyorsabb idõt futottam,pedig voltak versenybringások is.182 volt az átlagpulzusom.Hát nem tekertem még lejtõn lefelé is ilyen pulzussal :oA következõ a futás volt,ami a Csobánka-Nagy Kevély csúcsa-Csobánka távot jelentette,amit Era ismerõse asszem 42??perc alatt futott le,és a végén még olyan sprintet levágott,hogy én csak azt külön nem bírtam volna!Így a csapatversenyben 3.helyezést értünk el,amivel szerintem nagyon elégedettek voltunk.Ami nekem érdekesség volt,hogy egy két mászó szinte csak felrohant a falon,mint más az aluljáró lépcsõjén ;D
Vasárnap kimentünk a Red Bullra,de haza is mentünk,mert szerintem egy nagy fos volt.Hihetetlen mennyiségû birka ember,nem látni semmit stb...De így legalább a Forma 1-et láttam.Hajrá Baumgartner!!
Üdv:Thy

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Én pedig nem bringáztam már egy hete, és fizikailag érzem, ahogy az izmaim az állandó üléstõl szépen foszladoznak elfele... BRINGÁZNI AKAROOOOOK!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi meg ma olyat, de olyat túráztunk Kahlesszel és Mellonnal. Az idõ fantasztikus volt, a terep szuper, csak épp Lajos-forrás elõtt Mellon akkorát esett, hogy a sisakja eltörött, õ maga pedig sajna nem csak a lábát vágta be baromira, de enyhe agyrázkódást is szenvedhetett, mert kb. fél óráig nem emlékezett arra, hogy mi történt vele! Kicsit meg is ijedt, de aztán feléledt annyira, hogy újra képes legyen bringára ülni, és eltekerni a Rómaira, ahol aztán mindenki felfrissült kajával piával az átélt izgalmak után.
Hordjatok bukót!!!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
én meg voltam Ceglédmaratonon. Majd ha lesz idõm+kedvem írok róla (meg addig kicsit az emlékek is szépülni fognak...)

megyek törit tanulni. Pfujjjjj. Más hozzáfûzni valóm nincs az ókori görögökhöz. >:( :( >:(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
II. Bükki kerékpáros teljesítménytúra

Már korábban jeleztem ezt a TT-t, és tegnap végre nyomulás volt. Tavaly a 80
km-re neveztem, az idén sem adtam alább. 8.20-kor indultunk a Hermann Ottó
emlékparkból és nem titkolt szándékom volt, hogy a tavalyi 4óra 20 perces
idõmön javítani kell.
Az elsõ ellenõrzõ pont Jávorkúton volt, ami egy kiadós Savós-völgyi
mászással keserítette a békés bicajosok életét. Nagytányér-negyedik, majd
harmadik fokozatban szépen föl is mentem, ismerõs a terep, sokat járok erre. (Igaz Para??? ;) )
9.08-kor már az elsõ ellenõrzõ ponton voltam, táv: 15,26 km. Rostos üdítõk,
csoki, szõlõcukor, majd kb 5 perc után nyomás tovább. Innen még javarészt
fölfelé vezetett az út, alattomos mászásokkal, egészen Olasz-kapuig. Innen
jött egy jó kis száguldozás Szilvásváradig, ahol a 2. ellenõrzõ ponton még
forró teát is kapott a száguldástól és a kb 10-12 fokos hõmérséklettõl Morse
ABC-t kattogó bringás. Kb 65 km/h-s tempórol kellet megállnom. Idõ: 9.56, táv: 33,72 km. Már csak 5-en voltak
elõttem, bíztam benne, hogy mind korábban indult mint én. (volt két
országútis fickó, akiket ismertem is, itt elkönyveltem, hogy soha nem érem
utól õket) Idõ: 9.56, ami nem rossz, az állandó szembeszél miatt. (nem a
menetszél volt!!!) Nyomás tovább, Mályinka felé. Itt kisebb emelkedõkkel és
gurulásokkal tûzdelt szakasz volt, olyan szembeszéllel, hogy szégyen ide
vagy oda, a középsõ tányér volt az ideális. Az idõn meg is látszik, ezt a
távot tavaly sokkal rövidebb idõ alatt tettem meg. Mályinka elõtt gyilkos
emelkedõ, aki rosszul tartalékolt, annak innentõl kínszenvedés az út tovább.
Végre ellenõrzõ pont, ahol a szokásos frissítõket szolgálták fel. Idõ:
10.46, táv: 49,55 km. A legnehezebb rész következett, a Mályinka -Szentlélek
szakasz, ahol folyamatosan 12 km-en keresztül izomból és "csak azért
is"-bõl nyomtam föl végig. Szintemelkedés:518 m Az országútisoknak ez a rész gyilkos, sokan
tolják is a bicajt. Az ellenõrzõ ponton fogyasztott saját készletezésû
POWERGEL megtette hatását, itt sikerült megelõznöm egy srácot, aki
láthatólag kész volt az erejével, mert mókuskeréken pörgetve jött fölfelé.
Szentlélekre 11.47-kor értem föl. Táv: 62 km. Rostos narancslé, egy pár
szem szõlõcukor és nyomás, innen már szinte teljesen végig lefelé. Egy
eszement száguldozás (60-64 km/h) után a célba 12.14-kor értem be, ami a
tavalyi idõmnél 28 perccel jobb volt és akkor még az idõjárás is kedvezõbb
volt. Elélgedetten vettem tudomásul, hogy 4 órán belül befutottam, majd az
AT-100 szerint kielemezve az effektív tekerési idõ 3 óra 29 perc volt.
Jóóóó! táv: 77,65 km.
A célban a már megszokott forró tea és zsíroskenyér elfogyasztása közben a
rendezõkkel beszélgettünk arról, hogy volt-e valami hiányosság, kell-e
jövõre változtatni valamin?
Összességében egy jól szervezett TT, kifogástalan ellátással. (Nem szénsavas
üdítõket adtak!!!) Aki szereti az aszfaltos utakat, annak csak javasolni
tudom. Jövõre extrém távként 130 km is lesz, illetve segítségünkkel
felmérünk egy terep távot is, ami az amatõrök számára is teljesíthetõ lesz.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Holnap 10-kor a Szabadsághídtól nyárbúcsúztató túrára indulunk Mellonnal. Aki úgy érzi, meg tud bírkozni egy Dobogókõvel terepen, az nyugodtan csatlakozzék hozzánk.
Kérlek legyetek pontosak, mert max 10 percet várunk, és indulunk. Ha valaki késik, az hívjon. 8)
Kalandra fel! ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ja-ja Prefi!
Mini szoknyában stb...

Egyébként nem is olyan régen is volt nõi pilóta az F-1-ben. Ha jól emlékszem egy olasz csaj.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ha jól tudom, régen volt nõi világbajnok is (de nõi vezetõ biztos) Vajon õs is mindig lefulladt? ;) :P ::)

ui.: egyébként bringás szemmel nézve sokkal jobban szeretem a nõi sofõröket

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ha jól emléxem talán a MINARDI akarja jövõre leszerzõdtetni az amerkai cartból az egyiok nõi pilótát, de ezt nem tutira mondom.... ::)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
De õ el tudta adni magát. Manapság ezen áll vagy bukik minden.
Tényleg, a Forma 1-ben mér nincsenek sofõr lányok?

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Én nem is azt mondom, hogy csak pénz kell hozzá, de szerintem mások is vannak, akik hasonló, vagy jobb eredményeket értek el, mint Baum. Ha megnézzük az eredményeit (http://index.hu/spor...ma1/monza20912/), akkor látjuk, hogy gokartos korában még a magyarországi futamokon se ért el elsõ helyezést. A Forma 3000-ben pedig egyszer ért el 5. helyet. Azért ezek nem olyan eredmények, hogy õ Forma 1-ben induljon.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
lehet hogy igaz...

de azért nézzük csak... pölö kerékpározás... és pölö azon belül is déházás...

ugye mindenki lehet, hogy nyomná olyan jól a versenyeken, ha szponzorálnák annyira, mint például egyes neves külföldi versenyzõket?
hm...

nagyon kétlem... sokan nagyra tartják maguk tudását, de amikor élesbe kerülnek kiderül hogy egy nagy darab mocsári gázzal töltött lufi az... már bocs...

és az, hogy vkinek, amíg nincs neve, elismerése, háttere, a hozott szponzorok által juthat be az éles körbe, nem feltétlen jelemzi a többi kinnragadt ember tudását...

na ennyit akartam... 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ha bringás lányok nem is, esernyõ/napernyõ tartó lányok lesznek.
ultio: ehhez azért nem csak pénz kell (még rám mondja apám, hogy sokat költök a hobbimra), de tény, anélkül semmire sem mész(de ez melyik technikai sportban nincs így)
Azonkívül lehet, hogy az egyik fõszponzor brittjei ülnek a volán mögé.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Utánna parádéban... ;) ;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Para! Szerintem ez nem olyan nagy szám, mivel Baumgartner megvette a helyet! Úgy könnyû bekerülni, és szerintem Magyarországon sokan lennének még, akik így megállnák a helyüket!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: és a bringás lányok elötte vagy utána fognak szerepelni??? ;D ;D ;D