Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon: valóban, ez közel áll az igazsághoz! ;D

Ajjaj. ;)

Oldbig

Oldbig

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Nati!

Két Nagy István karnyújtásnyira egymástól készít rólatok fotót a Kozmán? Na ennyit a leggyakoribb magyar családnevekrõl.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ras, majd szólunk!

Bors: na igen, István egy felfedezõ ember. Képzeld, milyen lehetett önerõbõl átbringázni Iránon föl a Kaukázusba! Nem semmi alak! Csak kár, hogy olyan kevés fotó készült!

Charon: valóban, ez közel áll az igazsághoz! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
::memo::

::MátratúrHa:okt19::
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné
*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás
*sopron
*Mallac
*Oscar
?Ano
?Kissfish
?Viharsarki delegáció [Tyito, Csubee, GyóniGabi, Kergeegér, Pigone stsai...]
?obsidian

::vonat:pestiblokknak keletibõl reggel 8:05kor::

::túrHa indulás:10óra:Gyöngyös:V.P.U.::

::Péef::

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
lájtos észrevétel az István honlapjához: okt 4én volt a túra ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ezt a fejet... ;D ;D
Tisztára tömeggyilkos.. ;)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
húúú Nati, ezek a képek nagyon jók! de jó, hogy belinkelted!
Nem is tudtam, hogy az István volt a Kaukázusban tavaly.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ezek Nagy István barátunk kozmás fotói (õ volt az öreg Kona Lava Dome-mal).

http://vigo.uw.hu/

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Halihó Mindenki!

Kissé eltüntem a netrõl az utóbbi idõkben, sõt biciklire is csak a Kozma 60 (próbálkozás) erejéig ültem.
Ennek pedig az oka vagyon, mostanában ugyanis az internetenaz autós portálokat és hírdetéseket bújtam.
Nem akarom elkiabálni, de ha minden jól megy, még a héten autó tulajdonos lehetek.
Mindezt persze szigorúan csak a bicikliszállítás érdekében :D
Most hazamegyek és alszok egy nagyot, remélem megálmodom, hogy jó vétel-e vagy sem, holnap döntenem kell.

Hop látom észrevettétek, hogy nyertem egy deszkát tavaly. Hát ez egyrészt kicsi nekem, másrészt a biciklizés és a síelés mellett már nem tudok deszkára is költeni, így múlt héten eladtam féláron egy kedves leányzónak, remélem Õ örömmel használja majd. Nagyon tetszett neki a színe és a mintázata :)

Üdv mindenkinek, szurkoljunk, hogy jó idõ legyen a hétvégi talin, elég volt a sarazásból most egy idõre... :-X

Mellon

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Tátra HIHHETETLENÜL JÓ VOLT!!!
Beszámoló a helyén, ahova számûztek minket. :( (Megmozdulás/Túrázók...)

Gratulálok a Kozmásoknak. Ezek szerint nagyon kemény túra lett. Tisztelet azoknak, akik mégis végig mentek.

Oldbig

Oldbig

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Kozma beszámolóm a Teljesítménytúrák topicban. Fotók meg itt: http://kep.tar.hu/is...ml?aid=27599343

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát igen, de szegény Charon most már föltámadhat, mert gyönyörû az idõ. ;D ;D

Thommey annyira fáradt, hogy még az ujját se tudja használni (gépeléshez)?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Thommeyval beszéltem, még a telefont is alig tudja a füléhez nyomni, olyan fáradt. ;)

A kozmahatvanas Lensver néni pedig kinyírt az esõ miatt, legalábbis halálosan megfenyegetett. ;) :D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
azt a beszámolót Én is várom a másik topicban is... ::) ;D lehet, hogy befedte õket a hó? ::)

::Péef::

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Tátrások, most már tietek a pálya, beszámolókat kérünk. Vagy ezt már a másik topikba irjátok?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Rás: grat a teljesítményedhez!!
Az igazság az, hogy nem sok hiányzott, hogy veled menjek én is ... én legalább majdnem végig imertem volna az utat ... de sajna nem akartam megint kimaradni melóból 1 hétig valamilyen megfázás vagy ilyesmi miatt ... idén amúgy is eleget hiányoztam már ;D
Majd jövõre!

szgabsz

szgabsz

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
én csak ma jutok majd el odáig, hogy kiszedjem a kerekeket...

Eddig az ultegráimat forgattam... ::)
Esti mese helyett elég jó! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Tyitó: :-*
Para: azért figyelj oda az ilyesmikre, nehogy tényleg kinyird magad! :(

Szgabsz: ugye milyen gyönyörû szinek voltak az erdõben? Megérte elmenni. Sajnálom, hogy a vadiúj térkép igy járt!

Ras: igen, azt az északi részt ezek miatt hagytuk ki! Azért az uccsó terep szakasz klassz volt nagyon.
Ja, és gratula neked!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hja... a kerezstutcánk után egy a végén 50-55re felgyorsulható utca következett volna, melynek a végén mértani pontossággal középpen egy ház zárja keresztbe az egészet... belegondolok, és borsódzik a hátam... :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy, Szasz, Szeva...

Elõször is Natiéknak ismét csak reszpekt...

Sajna kallereknél is nagyon kevés a normális... :( és hihetetlen módon eltudják rontani az ember egész napos hangulatát a felesleges, alaptalan kötözködéseikkel :( Viszont azt is tudom, saját tapasztalat alapján, hogy Bop-Békéscsaba vonalon pölö kevés kötözködõvel találkozhatsz, mert a csabai kallerek jófejek. no, csak hát az ember nem megy állandóan azon a vonalon :( ugyebár...

Rás-sáR ;D ez már nagyon durva... és kicsit sittesBRUCE költõmesterhez hasonló szójáték ::)

Tyito: tyû... oda megyünk most hétvvégén? az a kiugró kövecske nagyon tetszetõs 8)

Én meg hétvégén megmostam drága hûséges paripám, a Broncosaurusom, ami miatt, pontosabban feledékenységem miatt, ma hajnalban meg majd nem kinyírtam magam :(
történt, hogy mosás után elfeledtem vissazpattintani a fékeket ::) és mindezt még ma induláskor is ködös homályba veszõen tároltam valahol agyam legeldugodtabb zugában... Még szerencse, hogy valamelyest szerencsés embernek mondhatom magam, és a kevésbbé lejtõs keresztutcánkban utolértem egy gyalogost, és mivel a jóminõségû utcán tenger méretû pocsolyák áltak, lassítani kellett... hát szertintem világítottam a még igen csak sötét hajnalban, annyira fehér lehettem... Naná hogy egybõl emlékeztem mindenre... ::) még jó, hogy az elsõ BMen szereztem kimagasló tudást lábfékezés-mesterségben... :P

::MátratúrHa:okt19::
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné :)
*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás
*sopron