Ahoy, Szasz, Szeva...
Elõször is Natiéknak ismét csak reszpekt...
Sajna kallereknél is nagyon kevés a normális...

és hihetetlen módon eltudják rontani az ember egész napos hangulatát a felesleges, alaptalan kötözködéseikkel

Viszont azt is tudom, saját tapasztalat alapján, hogy Bop-Békéscsaba vonalon pölö kevés kötözködõvel találkozhatsz, mert a csabai kallerek jófejek. no, csak hát az ember nem megy állandóan azon a vonalon

ugyebár...
Rás-sáR ;D ez már nagyon durva... és kicsit sittesBRUCE költõmesterhez hasonló szójáték :
Tyito: tyû... oda megyünk most hétvvégén? az a kiugró kövecske nagyon tetszetõs 8)
Én meg hétvégén megmostam drága hûséges paripám, a Broncosaurusom, ami miatt, pontosabban feledékenységem miatt, ma hajnalban meg majd nem kinyírtam magam

történt, hogy mosás után elfeledtem vissazpattintani a fékeket :

és mindezt még ma induláskor is ködös homályba veszõen tároltam valahol agyam legeldugodtabb zugában... Még szerencse, hogy valamelyest szerencsés embernek mondhatom magam, és a kevésbbé lejtõs keresztutcánkban utolértem egy gyalogost, és mivel a jóminõségû utcán tenger méretû pocsolyák áltak, lassítani kellett... hát szertintem világítottam a még igen csak sötét hajnalban, annyira fehér lehettem... Naná hogy egybõl emlékeztem mindenre... :

még jó, hogy az elsõ BMen szereztem kimagasló tudást lábfékezés-mesterségben...
::MátratúrHa:okt19::
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné

*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás
*sopron