Ajjaj.Charon: valóban, ez közel áll az igazsághoz! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 07. - 09:36
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 07. - 09:13
Nati!
Két Nagy István karnyújtásnyira egymástól készít rólatok fotót a Kozmán? Na ennyit a leggyakoribb magyar családnevekrõl.
Két Nagy István karnyújtásnyira egymástól készít rólatok fotót a Kozmán? Na ennyit a leggyakoribb magyar családnevekrõl.
Posted 2003. October 07. - 09:10
Ras, majd szólunk!
Bors: na igen, István egy felfedezõ ember. Képzeld, milyen lehetett önerõbõl átbringázni Iránon föl a Kaukázusba! Nem semmi alak! Csak kár, hogy olyan kevés fotó készült!
Charon: valóban, ez közel áll az igazsághoz! ;D
Bors: na igen, István egy felfedezõ ember. Képzeld, milyen lehetett önerõbõl átbringázni Iránon föl a Kaukázusba! Nem semmi alak! Csak kár, hogy olyan kevés fotó készült!
Charon: valóban, ez közel áll az igazsághoz! ;D
Posted 2003. October 07. - 08:58
::memo::
::MátratúrHa:okt19::
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné
*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás
*sopron
*Mallac
*Oscar
?Ano
?Kissfish
?Viharsarki delegáció [Tyito, Csubee, GyóniGabi, Kergeegér, Pigone stsai...]
?obsidian
::vonat:pestiblokknak keletibõl reggel 8:05kor::
::túrHa indulás:10óra:Gyöngyös:V.P.U.::
:
éef::
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné
*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás
*sopron
*Mallac
*Oscar
?Ano
?Kissfish
?obsidian
:
Posted 2003. October 07. - 08:21
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 07. - 08:12
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 06. - 21:41
húúú Nati, ezek a képek nagyon jók! de jó, hogy belinkelted!
Nem is tudtam, hogy az István volt a Kaukázusban tavaly.
Nem is tudtam, hogy az István volt a Kaukázusban tavaly.
Posted 2003. October 06. - 21:13
Posted 2003. October 06. - 19:03
Halihó Mindenki!
Kissé eltüntem a netrõl az utóbbi idõkben, sõt biciklire is csak a Kozma 60 (próbálkozás) erejéig ültem.
Ennek pedig az oka vagyon, mostanában ugyanis az internetenaz autós portálokat és hírdetéseket bújtam.
Nem akarom elkiabálni, de ha minden jól megy, még a héten autó tulajdonos lehetek.
Mindezt persze szigorúan csak a bicikliszállítás érdekében
Most hazamegyek és alszok egy nagyot, remélem megálmodom, hogy jó vétel-e vagy sem, holnap döntenem kell.
Hop látom észrevettétek, hogy nyertem egy deszkát tavaly. Hát ez egyrészt kicsi nekem, másrészt a biciklizés és a síelés mellett már nem tudok deszkára is költeni, így múlt héten eladtam féláron egy kedves leányzónak, remélem Õ örömmel használja majd. Nagyon tetszett neki a színe és a mintázata
Üdv mindenkinek, szurkoljunk, hogy jó idõ legyen a hétvégi talin, elég volt a sarazásból most egy idõre... :-X
Mellon
Kissé eltüntem a netrõl az utóbbi idõkben, sõt biciklire is csak a Kozma 60 (próbálkozás) erejéig ültem.
Ennek pedig az oka vagyon, mostanában ugyanis az internetenaz autós portálokat és hírdetéseket bújtam.
Nem akarom elkiabálni, de ha minden jól megy, még a héten autó tulajdonos lehetek.
Mindezt persze szigorúan csak a bicikliszállítás érdekében
Most hazamegyek és alszok egy nagyot, remélem megálmodom, hogy jó vétel-e vagy sem, holnap döntenem kell.
Hop látom észrevettétek, hogy nyertem egy deszkát tavaly. Hát ez egyrészt kicsi nekem, másrészt a biciklizés és a síelés mellett már nem tudok deszkára is költeni, így múlt héten eladtam féláron egy kedves leányzónak, remélem Õ örömmel használja majd. Nagyon tetszett neki a színe és a mintázata
Üdv mindenkinek, szurkoljunk, hogy jó idõ legyen a hétvégi talin, elég volt a sarazásból most egy idõre... :-X
Mellon
Posted 2003. October 06. - 16:42
Tátra HIHHETETLENÜL JÓ VOLT!!!
Beszámoló a helyén, ahova számûztek minket.
(Megmozdulás/Túrázók...)
Gratulálok a Kozmásoknak. Ezek szerint nagyon kemény túra lett. Tisztelet azoknak, akik mégis végig mentek.
Beszámoló a helyén, ahova számûztek minket.
Gratulálok a Kozmásoknak. Ezek szerint nagyon kemény túra lett. Tisztelet azoknak, akik mégis végig mentek.
Posted 2003. October 06. - 13:55
Kozma beszámolóm a Teljesítménytúrák topicban. Fotók meg itt: http://kep.tar.hu/is...ml?aid=27599343
Posted 2003. October 06. - 13:27
Hát igen, de szegény Charon most már föltámadhat, mert gyönyörû az idõ. ;D ;D
Thommey annyira fáradt, hogy még az ujját se tudja használni (gépeléshez)?
Thommey annyira fáradt, hogy még az ujját se tudja használni (gépeléshez)?
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 06. - 12:27
vendég_Charon_*
Thommeyval beszéltem, még a telefont is alig tudja a füléhez nyomni, olyan fáradt. 
A kozmahatvanas Lensver néni pedig kinyírt az esõ miatt, legalábbis halálosan megfenyegetett.
;D ;D
A kozmahatvanas Lensver néni pedig kinyírt az esõ miatt, legalábbis halálosan megfenyegetett.
Posted 2003. October 06. - 10:36
azt a beszámolót Én is várom a másik topicban is... :
;D lehet, hogy befedte õket a hó? :
:
:
Posted 2003. October 06. - 10:14
Tátrások, most már tietek a pálya, beszámolókat kérünk. Vagy ezt már a másik topikba irjátok?
Posted 2003. October 06. - 10:11
Rás: grat a teljesítményedhez!!
Az igazság az, hogy nem sok hiányzott, hogy veled menjek én is ... én legalább majdnem végig imertem volna az utat ... de sajna nem akartam megint kimaradni melóból 1 hétig valamilyen megfázás vagy ilyesmi miatt ... idén amúgy is eleget hiányoztam már ;D
Majd jövõre!
Az igazság az, hogy nem sok hiányzott, hogy veled menjek én is ... én legalább majdnem végig imertem volna az utat ... de sajna nem akartam megint kimaradni melóból 1 hétig valamilyen megfázás vagy ilyesmi miatt ... idén amúgy is eleget hiányoztam már ;D
Majd jövõre!
Posted 2003. October 06. - 09:56
én csak ma jutok majd el odáig, hogy kiszedjem a kerekeket...
Eddig az ultegráimat forgattam... :
Esti mese helyett elég jó! ;D
Eddig az ultegráimat forgattam... :
Esti mese helyett elég jó! ;D
Posted 2003. October 06. - 09:30
Tyitó: :-*
Para: azért figyelj oda az ilyesmikre, nehogy tényleg kinyird magad!
Szgabsz: ugye milyen gyönyörû szinek voltak az erdõben? Megérte elmenni. Sajnálom, hogy a vadiúj térkép igy járt!
Ras: igen, azt az északi részt ezek miatt hagytuk ki! Azért az uccsó terep szakasz klassz volt nagyon.
Ja, és gratula neked!
Para: azért figyelj oda az ilyesmikre, nehogy tényleg kinyird magad!
Szgabsz: ugye milyen gyönyörû szinek voltak az erdõben? Megérte elmenni. Sajnálom, hogy a vadiúj térkép igy járt!
Ras: igen, azt az északi részt ezek miatt hagytuk ki! Azért az uccsó terep szakasz klassz volt nagyon.
Ja, és gratula neked!
Posted 2003. October 06. - 09:21
hja... a kerezstutcánk után egy a végén 50-55re felgyorsulható utca következett volna, melynek a végén mértani pontossággal középpen egy ház zárja keresztbe az egészet... belegondolok, és borsódzik a hátam...
Posted 2003. October 06. - 09:18
Ahoy, Szasz, Szeva...
Elõször is Natiéknak ismét csak reszpekt...
Sajna kallereknél is nagyon kevés a normális...
és hihetetlen módon eltudják rontani az ember egész napos hangulatát a felesleges, alaptalan kötözködéseikkel
Viszont azt is tudom, saját tapasztalat alapján, hogy Bop-Békéscsaba vonalon pölö kevés kötözködõvel találkozhatsz, mert a csabai kallerek jófejek. no, csak hát az ember nem megy állandóan azon a vonalon
ugyebár...
Rás-sáR ;D ez már nagyon durva... és kicsit sittesBRUCE költõmesterhez hasonló szójáték :
Tyito: tyû... oda megyünk most hétvvégén? az a kiugró kövecske nagyon tetszetõs 8)
Én meg hétvégén megmostam drága hûséges paripám, a Broncosaurusom, ami miatt, pontosabban feledékenységem miatt, ma hajnalban meg majd nem kinyírtam magam
történt, hogy mosás után elfeledtem vissazpattintani a fékeket :
és mindezt még ma induláskor is ködös homályba veszõen tároltam valahol agyam legeldugodtabb zugában... Még szerencse, hogy valamelyest szerencsés embernek mondhatom magam, és a kevésbbé lejtõs keresztutcánkban utolértem egy gyalogost, és mivel a jóminõségû utcán tenger méretû pocsolyák áltak, lassítani kellett... hát szertintem világítottam a még igen csak sötét hajnalban, annyira fehér lehettem... Naná hogy egybõl emlékeztem mindenre... :
még jó, hogy az elsõ BMen szereztem kimagasló tudást lábfékezés-mesterségben... 
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné
*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás
*sopron
*Mallac
*Oscar
?Ano
?Kissfish
?obsidian
:
Elõször is Natiéknak ismét csak reszpekt...
Sajna kallereknél is nagyon kevés a normális...
Rás-sáR ;D ez már nagyon durva... és kicsit sittesBRUCE költõmesterhez hasonló szójáték :
Tyito: tyû... oda megyünk most hétvvégén? az a kiugró kövecske nagyon tetszetõs 8)
Én meg hétvégén megmostam drága hûséges paripám, a Broncosaurusom, ami miatt, pontosabban feledékenységem miatt, ma hajnalban meg majd nem kinyírtam magam
történt, hogy mosás után elfeledtem vissazpattintani a fékeket :
*Nati
*Era
*Charon
*KeX
*Thommey
*trifoné
*trifo
*Orsi
*pixel
*Rás