Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Én mindenesetre szeretnék tekerni egyet vmerre jövõ szombaton! Akinek esetleg van kedve, társulhat! Még nincs konkrét terv, szóval ötleteket is várok!

Amar

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
reklám ON
Szombaton gyertek inkább a boszi-kupára Szegedre! Nyugi itt is lesz esõ meg hó ... szal nem bánjátok meg! 8)
reklám OFF

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Attól tartok a holnapi túra részemrõl lefújva. Egy kicsit lucskos lesz kint minden. Talán majd szombaton...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Más program miatt elmarad. :(

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Lens!

Te emlegettél vmi Gerecse túrát nov. 1-re!!! Azzal mi van? Lesz, nem lesz?
Végre összetettem a lovamat Sikonda után, és most eléggé rá vagyok izgulva némi tekerésre!!! :P :P

Am

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ha esik esõ akkor storno, de most egész bíztató a klíma.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Kedves topiklakókok!

Pixellel holnapra terveztünk egy pilis-túrát. Holnap reggel 10-kor mítingelünk ez UVH budai lábánál. Kb 50-60km a terv világosban történõ hazaéréssel. Minden faszi és lányzó welcome.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Te Nagy Láncszakajtó Ember!

Az a helyzet ,hogy sokan csak akkor szólnak ám hozzá HA VAN MONDANIVALÓJUK ;) ;) ::)
Ezért a pár ezres elõny. 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bruce: ja, valamikor akkor. Ha jól emlékszem én 2001 nov. végefelé regisztráltam. De azért jó sokat dumáltam én is. Zed is akörül regisztrált, õneki viszont még a 2.csillaga sincsen meg. ;D Szal lehet látni, hogy õ milyen szerény fiú, és mennyire nincs ideje semmire a munka mellett! :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok-sziasztok!

Szombat óta most ültem elõször géphez.... háát... jól teleírtatok pár oldalocskát, az biztos! És mennyi öröm volt mindezt átolvasni! :D

Persze, hogy sajnálom, hogy nem lehettem ott a Paratúrán, de a szalagtûzés után majdnem akkor kerültem ágyba, mint amikor Baliba indulni szeretett volna :) Kicsit hosszúra nyúlt az este ::) :P

Aztán pedig, mivel éreztem, hogy komoly szívfájdalmaim lennének a képek nézegetése és a beszámolók olvasgatása után, "beneveztem" egy Mátrás gyalogtúrára... 3 napos volt és áhh.... be gyönyörû!! ::) Úgy kellett elrángatniuk utolsó este a szállásról, mert nem akartam menni :'( :'(

Amit a 3 nap alatt begyalogoltunk, az itt-ott érintette a tavalyi havas paratúra útvonalát. Mindig az jutott eszembe, hogy ott és akkor mi történt :) Egy kis nosztalgiázás... Ilyen vének, mint én, állandóan csak nosztalgiáznak, ugyebár:) Pl nekem a Gyöngyösi vasútállomásról is mindig a bringázás jut eszembe. Ahogy a v.á. mögé mentünk, kerestem azokat a boldog bringásokat és az autóikat, de nem voltak ott... csak a képzeletemben... a többiek nem is tudták, hogy miért mosolygok annyit, meg hogy kiknek köszönök ;D (a köszönés csak vicc :).. a többi nem).

Megkésve, tudom, de én is boldog névnapot kívánok, Orsik! :-*

Érdekes, hogy Parának kb. másfél hónap elõnye van, és mégis több ezerrel több hozzászólása van :)... bele kell húznom ;D
(név: sittesBRUCE
pozíció: addikt fórumtag
regisztráció dátuma: 2001, Június 15, 18:32:02)

Ja, Lens: én annyit láttam az egész fórummá-alakulásból, hogy volt egy freewebes BikeMag fórum (régen - vagy tán most is - volt a freewebnek egy ilyen szolgáltatása, hogy a honlap mellé fórumot biztosított - igény esetén)... ezen a fórumon jól beugattam mindenkinek :P :-[ :-[... és aztán a freewebes regisztrációm után nagyon hamar, tehát 2001 aug. vagy szept. körül létrejött a "piros-fekete fórum" (jajj, de rég volt), te is ekkor regisztráltál, ugye? Ami után jött a "kék fórum", majd a mostani...

Ez minden, amit tudok. Kérem.... ;)
Bruce

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Az a Giant AC 2 valóban Lor tulajdonát képezi, bár Pécsen egy épületben aludtam vele… ;D ;D ;D
Mellesleg õ külföldrõl (azt hiszem amcsiból) hozatta alig használtan, de pofátlanul alacsony áron! ;D ;D
Nekem egyébként egy HT-m van!

Amar

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
AC ahh. ha nagy leszek...

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
elõször is: Köszönöm a névnapi jókívánságokat! Nagyon-nagyon kedvesek vagytok! Dehát, ezért is szeretem ezt a fórumot.
Para: köszi a túrát, nagyon jól éreztem magam. Szép tájakon jártunk, estére kellemesen elfáradtam és a társaság is jó volt. Szerintem fantasztikus, hogy egy fórumon keresztül, amikor annyi mást is lehetne csinálni, össze lehet hozni 18 embert.
Sopron: milyen táncházba jártok ti szerdánként? Csak azért kérdezem, mert néha, szerdánként én is lenézek egy táncházba.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor hogyan is volt ez Anno? (nem Ano)

Ide az infót, hova is lehetne jobban, mint a fórum legjobban menõ topikjába? ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:o hûha... ilyet mesélnek?

hm... megtisztelõ, hogy valaki ilyet gondolt, de az igazság az, hogy az alapításhoz semmi közöm nem volt, és ha jól emléxem balibának sem... sõõõt talán baliba úr késõbbi regisztrált mint Én... ::) de javítson ki kérem, ha nem így van!

amikor Én regisztráltam, már voltak páran fenn, talán 100-200regtaggal..

szóval csak õstag vagy, de semmi alapítás ;)

:-* :-* :-* köszönöm a gratulációkat, és a 6. csillagot... köszönoöm a családomnak, hogy segítettek...izé... ::) ;D

JIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
IRÁNY HAZA!
:-*

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
egy hatodik csillagot Parának!!! :D :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, én úgy emlékszem, nekem azt mesélték, hogy 2000-ben. Egy kis társaság voltatok, egyik alapitótag Baliba, másik te, és még nem tudom kik. Szóval elhatároztátok,hogy miért ne dumáljatok egymással a neten? És igy született meg... Bár lehet, hogy rosszul mondom, hiszen az AC-t is elszúrtam! ::)

Para: gratula az 5000.-hez! :D

Gyermekeim, mindig érnek meglepik, mikor a hegyekbe vetõdök. Ma is egy klasszat tekertem a Pilisben: Hosszú-hegy -- Pilis-szerpentin -- Dobogókõ -- Szentendre--home

A hegyek az õsz megannyi pazar szinében pompáztak ma és néha még a nap is kisütött. Az általam választott út nem volt túl saras, kiválóan lehetett közlekedni rajta.
A Hosszú-hegyin láttam egy erdészeti munkást, amint nyirbálja a bokrok kilógó részeit, de szerencsésen elkerültük a konfliktust.
Dobogókõn kiderült, hogy az egyetlen nyitvatartó büfében lehet kapni forró teát, igy megálltam egy pillanatra. Miután lejutottam terepen a Kakashegyi útra, ott folytattam utam a betonon. Be kell vallanom, hogy elég volt egyszer megállnom, tökéletesen már nem melegedtem föl és lefelé mindent magamra vettem, amit hoztam. Kimondottan hideg volt ma már a hegyekben. Ezért még jobban meglepõdtem, amikor fölfele, szemben velem egy család jött bringákkal: papa, mama és tizenéves kislányuk. Igaz, tolták, de tökre meglepõdtem, hogy mit keresnek itt a hideg õszi erdõben, ennyire messze minden településtõl. Hihetetlen, hogy ilyen "messzire" eltekertek. Mert számukra ez minden bizonnyal nagy út lehetett. Szóval, full respect!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ano: kössssssz a kedvességed... ;D

sopron: ha jól emléxem 99évvégén, vagy 2000ben indult be a fórum?
a legrégebbi magban huhhh...már alig maradtunk akik nap mint nap itt vagyunk...

péef

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Egyáltalán mikor indult ez az egész fórum, és kik voltak az elsõk? Én mint abszolút számítógépes antitalentum sokáig nem is értettem, hogy mi az a fórum, amirõl néha a Bikemagban olvastam. Egyébként ma sem tudom még, hogy hogyan kell netcímet beszúrni, hogy klikkeléssel elérhetõ legyen, vagy idézni, sõt smájlikat is csak most hétvége után tudtam tenni, mert az Era a Mátra egyik csúcsán kioktatott ;D. Na milyen profi vagyok?

Bár persze ettõl még nincsenek álmatlan éjszakáim!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
név: Nagy Láncszakító Paraferenc
pozíció: moderátor
regisztráció dátuma: Június 2, 2001, 10:02:25

hááát ez tényleg nem ma volt!! Már lassan le kellene selejtezni és nyugdíjba küldeni!! :P ::) ;D ;D ;)