Én mindenesetre szeretnék tekerni egyet vmerre jövõ szombaton! Akinek esetleg van kedve, társulhat! Még nincs konkrét terv, szóval ötleteket is várok!
Amar
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. October 24. - 08:39

Posted 2003. October 24. - 00:52

reklám ON
Szombaton gyertek inkább a boszi-kupára Szegedre! Nyugi itt is lesz esõ meg hó ... szal nem bánjátok meg! 8)
reklám OFF
Szombaton gyertek inkább a boszi-kupára Szegedre! Nyugi itt is lesz esõ meg hó ... szal nem bánjátok meg! 8)
reklám OFF
Posted 2003. October 24. - 00:18

Attól tartok a holnapi túra részemrõl lefújva. Egy kicsit lucskos lesz kint minden. Talán majd szombaton...
Posted 2003. October 23. - 15:23

Posted 2003. October 23. - 15:16

Lens!
Te emlegettél vmi Gerecse túrát nov. 1-re!!! Azzal mi van? Lesz, nem lesz?
Végre összetettem a lovamat Sikonda után, és most eléggé rá vagyok izgulva némi tekerésre!!!

Am
Te emlegettél vmi Gerecse túrát nov. 1-re!!! Azzal mi van? Lesz, nem lesz?
Végre összetettem a lovamat Sikonda után, és most eléggé rá vagyok izgulva némi tekerésre!!!

Am
Posted 2003. October 23. - 15:14

Posted 2003. October 23. - 15:13

Kedves topiklakókok!
Pixellel holnapra terveztünk egy pilis-túrát. Holnap reggel 10-kor mítingelünk ez UVH budai lábánál. Kb 50-60km a terv világosban történõ hazaéréssel. Minden faszi és lányzó welcome.
Pixellel holnapra terveztünk egy pilis-túrát. Holnap reggel 10-kor mítingelünk ez UVH budai lábánál. Kb 50-60km a terv világosban történõ hazaéréssel. Minden faszi és lányzó welcome.
Posted 2003. October 23. - 14:32

Te Nagy Láncszakajtó Ember!
Az a helyzet ,hogy sokan csak akkor szólnak ám hozzá HA VAN MONDANIVALÓJUK
:
Ezért a pár ezres elõny. 8)
Az a helyzet ,hogy sokan csak akkor szólnak ám hozzá HA VAN MONDANIVALÓJUK

Ezért a pár ezres elõny. 8)
Posted 2003. October 23. - 13:07

Bruce: ja, valamikor akkor. Ha jól emlékszem én 2001 nov. végefelé regisztráltam. De azért jó sokat dumáltam én is. Zed is akörül regisztrált, õneki viszont még a 2.csillaga sincsen meg. ;D Szal lehet látni, hogy õ milyen szerény fiú, és mennyire nincs ideje semmire a munka mellett!

Posted 2003. October 23. - 12:08

Sziasztok-sziasztok!
Szombat óta most ültem elõször géphez.... háát... jól teleírtatok pár oldalocskát, az biztos! És mennyi öröm volt mindezt átolvasni!
Persze, hogy sajnálom, hogy nem lehettem ott a Paratúrán, de a szalagtûzés után majdnem akkor kerültem ágyba, mint amikor Baliba indulni szeretett volna
Kicsit hosszúra nyúlt az este :

Aztán pedig, mivel éreztem, hogy komoly szívfájdalmaim lennének a képek nézegetése és a beszámolók olvasgatása után, "beneveztem" egy Mátrás gyalogtúrára... 3 napos volt és áhh.... be gyönyörû!! :
Úgy kellett elrángatniuk utolsó este a szállásról, mert nem akartam menni :'( :'(
Amit a 3 nap alatt begyalogoltunk, az itt-ott érintette a tavalyi havas paratúra útvonalát. Mindig az jutott eszembe, hogy ott és akkor mi történt
Egy kis nosztalgiázás... Ilyen vének, mint én, állandóan csak nosztalgiáznak, ugyebár:) Pl nekem a Gyöngyösi vasútállomásról is mindig a bringázás jut eszembe. Ahogy a v.á. mögé mentünk, kerestem azokat a boldog bringásokat és az autóikat, de nem voltak ott... csak a képzeletemben... a többiek nem is tudták, hogy miért mosolygok annyit, meg hogy kiknek köszönök ;D (a köszönés csak vicc
.. a többi nem).
Megkésve, tudom, de én is boldog névnapot kívánok, Orsik! :-*
Érdekes, hogy Parának kb. másfél hónap elõnye van, és mégis több ezerrel több hozzászólása van
... bele kell húznom ;D
(név: sittesBRUCE
pozíció: addikt fórumtag
regisztráció dátuma: 2001, Június 15, 18:32:02)
Ja, Lens: én annyit láttam az egész fórummá-alakulásból, hogy volt egy freewebes BikeMag fórum (régen - vagy tán most is - volt a freewebnek egy ilyen szolgáltatása, hogy a honlap mellé fórumot biztosított - igény esetén)... ezen a fórumon jól beugattam mindenkinek
:-[ :-[... és aztán a freewebes regisztrációm után nagyon hamar, tehát 2001 aug. vagy szept. körül létrejött a "piros-fekete fórum" (jajj, de rég volt), te is ekkor regisztráltál, ugye? Ami után jött a "kék fórum", majd a mostani...
Ez minden, amit tudok. Kérem....
Bruce
Szombat óta most ültem elõször géphez.... háát... jól teleírtatok pár oldalocskát, az biztos! És mennyi öröm volt mindezt átolvasni!

Persze, hogy sajnálom, hogy nem lehettem ott a Paratúrán, de a szalagtûzés után majdnem akkor kerültem ágyba, mint amikor Baliba indulni szeretett volna

Aztán pedig, mivel éreztem, hogy komoly szívfájdalmaim lennének a képek nézegetése és a beszámolók olvasgatása után, "beneveztem" egy Mátrás gyalogtúrára... 3 napos volt és áhh.... be gyönyörû!! :

Amit a 3 nap alatt begyalogoltunk, az itt-ott érintette a tavalyi havas paratúra útvonalát. Mindig az jutott eszembe, hogy ott és akkor mi történt

Megkésve, tudom, de én is boldog névnapot kívánok, Orsik! :-*
Érdekes, hogy Parának kb. másfél hónap elõnye van, és mégis több ezerrel több hozzászólása van

(név: sittesBRUCE
pozíció: addikt fórumtag
regisztráció dátuma: 2001, Június 15, 18:32:02)
Ja, Lens: én annyit láttam az egész fórummá-alakulásból, hogy volt egy freewebes BikeMag fórum (régen - vagy tán most is - volt a freewebnek egy ilyen szolgáltatása, hogy a honlap mellé fórumot biztosított - igény esetén)... ezen a fórumon jól beugattam mindenkinek

Ez minden, amit tudok. Kérem....

Bruce
Posted 2003. October 23. - 05:23

Az a Giant AC 2 valóban Lor tulajdonát képezi, bár Pécsen egy épületben aludtam vele… ;D ;D ;D
Mellesleg õ külföldrõl (azt hiszem amcsiból) hozatta alig használtan, de pofátlanul alacsony áron! ;D ;D
Nekem egyébként egy HT-m van!
Amar
Mellesleg õ külföldrõl (azt hiszem amcsiból) hozatta alig használtan, de pofátlanul alacsony áron! ;D ;D
Nekem egyébként egy HT-m van!
Amar
Posted 2003. October 22. - 21:30

Posted 2003. October 22. - 20:51

elõször is: Köszönöm a névnapi jókívánságokat! Nagyon-nagyon kedvesek vagytok! Dehát, ezért is szeretem ezt a fórumot.
Para: köszi a túrát, nagyon jól éreztem magam. Szép tájakon jártunk, estére kellemesen elfáradtam és a társaság is jó volt. Szerintem fantasztikus, hogy egy fórumon keresztül, amikor annyi mást is lehetne csinálni, össze lehet hozni 18 embert.
Sopron: milyen táncházba jártok ti szerdánként? Csak azért kérdezem, mert néha, szerdánként én is lenézek egy táncházba.
Para: köszi a túrát, nagyon jól éreztem magam. Szép tájakon jártunk, estére kellemesen elfáradtam és a társaság is jó volt. Szerintem fantasztikus, hogy egy fórumon keresztül, amikor annyi mást is lehetne csinálni, össze lehet hozni 18 embert.
Sopron: milyen táncházba jártok ti szerdánként? Csak azért kérdezem, mert néha, szerdánként én is lenézek egy táncházba.
Posted 2003. October 22. - 20:36

Akkor hogyan is volt ez Anno? (nem Ano)
Ide az infót, hova is lehetne jobban, mint a fórum legjobban menõ topikjába? ;D
Ide az infót, hova is lehetne jobban, mint a fórum legjobban menõ topikjába? ;D
Posted 2003. October 22. - 16:15

hm... megtisztelõ, hogy valaki ilyet gondolt, de az igazság az, hogy az alapításhoz semmi közöm nem volt, és ha jól emléxem balibának sem... sõõõt talán baliba úr késõbbi regisztrált mint Én... :

amikor Én regisztráltam, már voltak páran fenn, talán 100-200regtaggal..
szóval csak õstag vagy, de semmi alapítás

:-* :-* :-* köszönöm a gratulációkat, és a 6. csillagot... köszönoöm a családomnak, hogy segítettek...izé... :

JIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
IRÁNY HAZA!
:-*
Posted 2003. October 22. - 15:47

Posted 2003. October 22. - 15:26

Para, én úgy emlékszem, nekem azt mesélték, hogy 2000-ben. Egy kis társaság voltatok, egyik alapitótag Baliba, másik te, és még nem tudom kik. Szóval elhatároztátok,hogy miért ne dumáljatok egymással a neten? És igy született meg... Bár lehet, hogy rosszul mondom, hiszen az AC-t is elszúrtam! :
Para: gratula az 5000.-hez!
Gyermekeim, mindig érnek meglepik, mikor a hegyekbe vetõdök. Ma is egy klasszat tekertem a Pilisben: Hosszú-hegy -- Pilis-szerpentin -- Dobogókõ -- Szentendre--home
A hegyek az õsz megannyi pazar szinében pompáztak ma és néha még a nap is kisütött. Az általam választott út nem volt túl saras, kiválóan lehetett közlekedni rajta.
A Hosszú-hegyin láttam egy erdészeti munkást, amint nyirbálja a bokrok kilógó részeit, de szerencsésen elkerültük a konfliktust.
Dobogókõn kiderült, hogy az egyetlen nyitvatartó büfében lehet kapni forró teát, igy megálltam egy pillanatra. Miután lejutottam terepen a Kakashegyi útra, ott folytattam utam a betonon. Be kell vallanom, hogy elég volt egyszer megállnom, tökéletesen már nem melegedtem föl és lefelé mindent magamra vettem, amit hoztam. Kimondottan hideg volt ma már a hegyekben. Ezért még jobban meglepõdtem, amikor fölfele, szemben velem egy család jött bringákkal: papa, mama és tizenéves kislányuk. Igaz, tolták, de tökre meglepõdtem, hogy mit keresnek itt a hideg õszi erdõben, ennyire messze minden településtõl. Hihetetlen, hogy ilyen "messzire" eltekertek. Mert számukra ez minden bizonnyal nagy út lehetett. Szóval, full respect!

Para: gratula az 5000.-hez!

Gyermekeim, mindig érnek meglepik, mikor a hegyekbe vetõdök. Ma is egy klasszat tekertem a Pilisben: Hosszú-hegy -- Pilis-szerpentin -- Dobogókõ -- Szentendre--home
A hegyek az õsz megannyi pazar szinében pompáztak ma és néha még a nap is kisütött. Az általam választott út nem volt túl saras, kiválóan lehetett közlekedni rajta.
A Hosszú-hegyin láttam egy erdészeti munkást, amint nyirbálja a bokrok kilógó részeit, de szerencsésen elkerültük a konfliktust.
Dobogókõn kiderült, hogy az egyetlen nyitvatartó büfében lehet kapni forró teát, igy megálltam egy pillanatra. Miután lejutottam terepen a Kakashegyi útra, ott folytattam utam a betonon. Be kell vallanom, hogy elég volt egyszer megállnom, tökéletesen már nem melegedtem föl és lefelé mindent magamra vettem, amit hoztam. Kimondottan hideg volt ma már a hegyekben. Ezért még jobban meglepõdtem, amikor fölfele, szemben velem egy család jött bringákkal: papa, mama és tizenéves kislányuk. Igaz, tolták, de tökre meglepõdtem, hogy mit keresnek itt a hideg õszi erdõben, ennyire messze minden településtõl. Hihetetlen, hogy ilyen "messzire" eltekertek. Mert számukra ez minden bizonnyal nagy út lehetett. Szóval, full respect!
Posted 2003. October 22. - 14:40

Ano: kössssssz a kedvességed... ;D
sopron: ha jól emléxem 99évvégén, vagy 2000ben indult be a fórum?
a legrégebbi magban huhhh...már alig maradtunk akik nap mint nap itt vagyunk...
péef
sopron: ha jól emléxem 99évvégén, vagy 2000ben indult be a fórum?
a legrégebbi magban huhhh...már alig maradtunk akik nap mint nap itt vagyunk...
péef
Posted 2003. October 22. - 14:23

Egyáltalán mikor indult ez az egész fórum, és kik voltak az elsõk? Én mint abszolút számítógépes antitalentum sokáig nem is értettem, hogy mi az a fórum, amirõl néha a Bikemagban olvastam. Egyébként ma sem tudom még, hogy hogyan kell netcímet beszúrni, hogy klikkeléssel elérhetõ legyen, vagy idézni, sõt smájlikat is csak most hétvége után tudtam tenni, mert az Era a Mátra egyik csúcsán kioktatott ;D. Na milyen profi vagyok?
Bár persze ettõl még nincsenek álmatlan éjszakáim!
Bár persze ettõl még nincsenek álmatlan éjszakáim!
Posted 2003. October 22. - 14:20

név: Nagy Láncszakító Paraferenc
pozíció: moderátor
regisztráció dátuma: Június 2, 2001, 10:02:25
hááát ez tényleg nem ma volt!! Már lassan le kellene selejtezni és nyugdíjba küldeni!!
:
;D ;D
pozíció: moderátor
regisztráció dátuma: Június 2, 2001, 10:02:25
hááát ez tényleg nem ma volt!! Már lassan le kellene selejtezni és nyugdíjba küldeni!!