Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Dír Orsi: én a Marcibányi térre járok szerdánként táncházba. Szívesen mennék a Fonóba is, de én a moldvait szeretem igazán. Te melyikbe/hova jársz?

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Thy: igazán gratula a nem kispályás teljesítményhez és az eredményhez!

Mindenki akit érdekel: tech/Rekumbensek..... topicban löktem néhány linket a trikékrõl!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

ui1.: Szlovák sört cserélnék biciklitartó árajánlatra 8) ;)

:D :D :D

hamarosan... nyammm... csere...

edited: hát igen... a mátratúrHáról most lecsúsztunk, igaz ma még mindig 10centi van a kékesen fenn, és -2°C... most hétvége ismét kiesik részemrõl, mert költözöm...

Reméljük megmarad hosszú ideig most már, és hamarosan mehetünk... 8)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hû Thommey, látom kicsit megváltozott a hétvégi programod :)
Jó hétvégéd lehetett.

De azért nekem sem volt rossz Szlovákiában. Nem történt semmi különös, sokat aludtam, jókat ettünk, ittunk, punnyadtunk.
Rengeteget vezettem, de sajnos keveset kirándultunk, ez sajnos ilyen társaság. Pár cernti hó volt már kb 800m felett. Fotókat majd rakok fel. Lesz ez majd másképpen is tavasszal igaz?

ez volt a szállsáunk kellemes hely, 300Sk/fõ/éj, tizenegynéhány ember kényelmesen elfér a házban.

ui1.: Szlovák sört cserélnék biciklitartó árajánlatra 8) ;)

ui2.: Havas a Mátra. :D És libegõ épül Kékesre! Feltúrták a sípályát is.
http://www.sielok.hu...ra-oktober.htm

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thy, helyezésért gratula, a cikket várjuk!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
na akkor utoljára a hozzászólások számához:

Te Nagy Láncszakajtó Ember!

Az a helyzet ,hogy sokan csak akkor szólnak ám hozzá HA VAN MONDANIVALÓJUK ;) ;) ::)
Ezért a pár ezres elõny. 8)

mint amilyen ez is? ::)

Ano: ;D rendben...rendben... ezt a régész beszólást elteszem... ;D

Thy: bazzzztemákosguba... ;D

baliba: :-* :-* :-* az szép régi emlékek... 8)

evribádi: mindenki sírhat, hogy nem volt boszikupán... beszémoló majd a topicban...

::Péef::

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ja és vasárnap a szervezõ csapat meghívott minket egy Kõszegi hillclimbre, ami a városból indult, és az Írottkõ volt a cél.50:21-el második lettem.Meg estem egy szépet a jégen, így most nehézkes a járás. ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!Nekünk(Atom,és én) az alpokban teltek az ünnepnapok.KTM test ride-on voltunk.Sár az nem volt, viszont a hó az 10cm-tõl fél méterig változott.Én a legtöbbet egy KTM Team Edition-nel mentem.Ez scandium vázas merevfarú gép volt,full XTR-el, SID-team-mel.Nem gyenge verda.De mentem össztelóssal is.A Schneebergen 1800m-ig jutottunk,bár 1200-tól tolva.Majd a cikkben bõvebben.De azzé Isten volt! ;D ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Hmmm ... hasonlókat tapasztaltam én is tegnap amikor tekertem 1 lájtosat ... ahol még volt hó ott frankón lehetett haladni, de amint kiértem a gyönyörû napsütésbe, egybõl hatalmas dagonyában találtam magamat és a rengeteg sártól megduzzadt bringám miatt így kénytelen voltam hamarabb abbahagyni a túrát ... innentõl vagy totál száraz vagy mínusz fokoban szabad csak bringázni sajna :(

Vagy marad az aszfalt ami nem a kedvencem ... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Óh, megható történet! Köszi, hogy leirtad, hogy lássuk, hogy is volt mindez! :D Az évek gyorsan suhannak tova, s az ember azt veszi észre hirtelen, hogy elmúlt öt év, és már alig emlékszik arra, hogy mi történt vele elõtte. Ezért is jó és hasznos az irás. Hogy emlékezzünk.

Ja, egy kis infó a hegyi utakról: egyelõre nem szikkadt fel. Tegnap megpróbáltam feltekerni a Kõ-hegyre, de visszafordultam, mert tolni se volt értelme a mély, "olvadt" földúton! Hosszú-hegyi út természetesen jól járható, de más földutak (pl. a Nagykevélyre föl), megint nem mûködnek. Talán holnaptól kezdve már szilárdulnak és lehet menni jókat. Csak ne legyen ez gyakran, hogy leesik a hó, majd felolvad.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Biztos jó lehetett a boszi, sajna nem jutottam oda. Viszont 4 napig fent volta a Zemplénben, és a Pénteki havazást kihasználva elmentem Faterommal egy 20Km-es lightos kilátóba feltekerünk és vissza túrára. A hóval, és a jéggel semmi gondom nem volt, sõtt az õszi sárga-piros-zöld erdõ olyan szép arcát mutatta kissé havasan, hogy kedvem lett volna mindenkit odateleportálni. Ennyi szépet nem megosztani az bûn! Mindenki menjen tekerni!! ;D
A gond csak ott volt, ahol sütött a nap, mert ott +olvadta a hótakaró, és ott komoly dagonya és sártenger várt rám mindenáron ragaszkodva hozzám, és lovamhoz. De sebaj így volt gömbölyû a tekerés, faterom, pedig ha nyitásnak kissé extrém körülmények közt is, de betekintést nyert az általam már oly sokszor emlegetett Hegyi kerékpározásba.

Fórumtörténelm:
Ha jól emlékszem... de régen vot... tán igaz se volt... a pattintott kõkorszak idején, amikor a kõ is lágy volt... de mindenképp Para után (nem sokkal-1-2 hónap)regisztráltam magam. Az még a legelsõ version volt, a freewebes, de annak a váltásánál regisztráltam magam. Ha jól emlékszem még nem volt 200 felhasználója akkor. Az elsõ teljesítménytúrám (ami=a Zemplén 50 TT-vel) utám írtam beszámolót. Már akkor is invitáltam embereket, de akkor nem jött senki, csak Debreceni Barátokkal mentem, viszont kiderült, hogy volt ott 1-2 fórumos. Utánna feltettem a TT-s könyv 1-2 túráját, és tovább invitáltam emberkéket, hogy gyertek, mert jó lesz mindenkinek. Erre a felkérésemre 1 komoly érdeklõdõ mozdult rá, történetesen Zöld-fülû, aki az akkor friss lovával és max 10Km-rel a lábába elindut velem egyetemben a Kis-Szoplák TT-n. A túra igen keményre sikeredett mindkettõnk részérõl de + csináltuk, és ez volt a lényeg. Közben végigbeszélgettük az utat, és +állapítottuk, hogy máskor is szervezünk ilyen közös tekerést.
Leírtuk akkori élményeinket a fórumba, és a Para által feldobott témára rámozdulva (1. Bükk maraton) pályabejáráshoz kerestünk embereket. Jelenkezõ sok volt, de konkrétan a +beszélt idõpontra 3 és felen mentünk el.
Eger Tesco parkoló, ott állok. Várom Zöldet, a +beszét helyen, mikor odajön egy srác gyalog egy fényképezõvel és csak annyit mond, hogy "Kempelen". Bambán visszanézem rá, majd megismételte a szót, és már-már félve továbblép, mire leseik nekem a tantusz, hogy ez egy srác a fórumról, de õ nem igérkezett, hogy jön, és keró se volt nála. Közli, hogy Zoli mindjárt érkezik, várjuk meg. Kérdezni sem mertem, hogy ki a zol, csak bólintottam, hogy +várjuk. Majd kisvártatva +jött Zöld (aki szintén Zoli és én rá gondoltam akkor), de vele egyidõben befut az emlegetett Zoli is ZORG személyében. Bemutatkozás és fotózás után (amibõl Para és a már nem aktív LiqidBugger egy csoportképet is csinált) nekivágtunk 3-asban a Bükk marcit bejárni, de pacallá-áztunk az elsõ 20Km-en. Közben beszélgetések közepette rájöttünk, hogy Ki is Zorg, mit is csinál õ, és szintén +állapítottuk, hogy közösen, többet kellene menni tekerni. Utánna Zöldel volt még 2 pályabejárási kísérletünk, amiket minden alkalomma élménybeszámoló kísért, és az elsõBükk maratonon már komoly több személyes találkozás esete forgott fenn. Ekkor láttam elõször Parát, Majort, RalpFinest, ... szégyellem, de másra nem emlékszem. Ekkora készültek el a Bikemag pólók is amik ott voltak kiosztva, és utánna kezdtük el szervezni az elsõ Talit, ami Létrástetõ volt. 2002 februárjában. A többi már követhetõ szerintem innen is, a fórumból.
A pestiek helyi ismeretségétõl eltekintve ez a találkozások kezdetének hiteles története részemrõl.

Ha valamit rosszul írtam, sorry, javítsatok ki!

Üdv,
Baliba

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Boszi rendkivül klasszul sikeredett. Ez nemcsak egy verseny volt, de egy hatalmas buli. A Bmft kb. 17 emberrel képviseltette magát.
Egy csomót dzsuváztunk, hánykolódtunk mindenfél sárgödrökben. Sõt még négykézláb is csúszkáltunk a sárban, annyira csúszott. Többi infó a topikban.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Ajaj. Holnap Natival be akartunk nevezni egy kisebb túrára, de ez nem hangzik túl jól. Maj megyünk sztrítelni a városba jól.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Mentem 1 kört a HHH-n, hát szegény bicó sokkot kaphatott, mert a hóhatár felett olyan ragacsos földeken kellett keresztülmennem, hogy a felszedett sár beragasztotta a kereket. Ilyenkor tudom értékelni a tárcsaféket ;) Azért jó volt, de most már tudni kell, merre lehet menni.
Boszi milen volt?

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Vszínûleg rá fogok érni vasárnap, de ettõl függetlenül én azért tekernék egyet szombaton is, ha már egyszer ráérek!

Amar

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts

név: Nagy Láncszakító Paraferenc
pozíció: moderátor
regisztráció dátuma: Június 2, 2001, 10:02:25

hááát ez tényleg nem ma volt!! Már lassan le kellene selejtezni és nyugdíjba küldeni!! :P ::) ;D ;D ;)

Igen, a kedves Ferihez már lassan nem is orvos, hanem régész kell, ha megbetegszik! ;D ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
gyönyörû a hó a Bakonyban...

és fennta csúcsok körül ahogy néztem meg is marad valamelyest....
kár hogy TDKt kell írnom és emiatt egész hétvégére elzártam a bicómat :'(... that's life

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Para! Én hógolyóztam ma reggel, és nem is voltam a Tátrában (csak letakarítottam az ablakpárkányomat) :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nati!
Kész a kazetta, hová küldjem?
Sajna a Boszi kimarad. :'( :'( :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De úgy néz ki, hogy vasárnap (nov.2-án) Cab-féle túra lesz a Pilisben. Oda nem tudsz eljönni?