Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Vagy csak felkötöd a hátadra az egészet és vaddisznó bicikliddel berontasz vele az ajtón :)

..Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:-X hát itt is ez látszik fenn forogni ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Hehe ... hallottam már hasonló sztorit ... haver vett 21-es moncsit és ahhoz, hogy be tudja vinni a lakásába, ki kellett venni a moncsit a dobozából!! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D :D :D

köfiköfiköfi... (de Te már csak tudhatod, hogy yo kisgépecske lesz-é ;) )

egyébként tegnap dobozolt számítógépeket kellett hurcolászni, és amikor befejeztük, és épphogy kifértem a 17"os monitorral az ajtón, akkor döbbentem rá, hogy Nekem meg 19es lesz....... :-X
hogy fogom hazavinni?? ?? ?? ?? :-[

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Para: grat az elsõ számítógéphez ... remélem jó kis gépecskéd lesz ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasztok'

Nati: melankóliku-u-us?? :o najó... majd megbeszíljük mi még ezt fésztufész ;) :-*

Rás: sajna továbbra sem tudok mondani smemi konkrétabbat a bakonyira, mitnhogy szívesen mennék... :( maradjon még mindig a kérdõjel...

HEJ! Úgy fest, hogy jövõhéten megveszem életem elsõ saját számítógépét! :D :D :D :D úúúgy izgulok! :)
persze ez azt fogja jelenteni, hogy jövõre a kamerával rendelkezõ egyénekre úúúgy ráfogok szállni, és végre megcsinálom A filmet ::) 8)

csõváz és hátszél...
joghurt visszatért! ;D
péef voltam...

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
DÍr RAS: sajna le kell mondanom a betyárkodást, bikóz a nagyiméknak lenni 50. házasévford. és lincselés lesz, ha nem jelenek meg jókedvûen, mosolyogva. De ha esetleg átkerülne vasárnapra...akkor boldogan mennék.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Szasztok'

Húúúú milyen idõ van odakinn!!! APpppukám... én meg idebenn rohadok... :( ilyenkor úúúúgy imádok az erdõben sétálni, vagy tekerni... 8)
szitáló, szinte köd szerû esõ, kicsit hûvös idõ... ahhhh.... vajh csoda hogy imádom írországot és skóciát? ::)

Para, te melankólikus szerzet!

Na, egyébként a fürdõ jó ötlet, menjünk! Buliban is benne vagyok, legyen szerintem kedd!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A házibuli, meg úgy néz ki, hogy kedden lenne.

:P :P :'( :'( Majd még meglátom, hogy összejön-e.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Bakonyi Betyáros Tekergés (nov. 8.)

--------------------------------------------------------------------------------

vonatok:
oda:
Budapest-Déli pu. 06:05
Veszprém 07:50 08:05
Zirc 08:42
133 km 538 Ft / 377 Ft 2:37

vissza:
Veszprém 16:43
Székesfehérvár 17:37 17:45
Budapest-Déli pu. 18:48
112 km 409 Ft / 322 Ft 2:05

vagy

Veszprém 20:15
Budapest-Déli pu. 21:58
112 km 483 Ft / 322 Ft 1:43

útvonal:
Zirc _ Z - P+ - Z _ Bakonybél _ Z - K/S - Z+ _ Gerencepuszta _ aszfalt - rézbükki út *vagy* P _ Kõris-hegy _ P *vagy* aszfalt - Z - P+ - S _ Vinye _ P _ Porva-Csesznek vá. _ S _Csesznek _ P - P+ _ Gézaháza _ aszfalt _ Zirc _ aszfalt _ Akli _ aszfalt _ Hárskút _ P _ Papod _ P^ - P+ - lõtér (P _Eplény_ aszfalt) _ Vp

elég változatos kb 85-90 kilcsi végig, de ha úgy döntünk akkor Zircig 60 kilcsi és onnan gurulhatunk kb 20 kilcsit aszfalton
sok helyen lehet rövidíteni, tehát úvonalváltoztatás nem gond

nekem az a gyanúm hogy a késõbbi vonat a tiszta, és akkor lámpa nem ártana mert hát novemberben már 5 körül sötétedik és talán úgy 6-7 felé érnénk le Veszprémbe

lensver
era
sopron
mellon
?Para
?thommey (idõjárás függvényében)
?ors +1

--Rás--
edit: útvonalból a Csesznek-Zirc terepen elõreláthatólag ugrik, mert az ilyenkor nagggyon brutál... még gyalog is...

sajna úgynézki hétvégén felázik a Bakony rendesen... szóval akkor priviben véglegesítse mindenki hogy jön e vagy sem, mert sajna mostanában nem nagyon van idõm fórumolni :-\ :-X

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Nekem még csak most lesz az elsõ ... ::) :-[

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Gabikám: észre sem veszed, és már a tizedik lesz ;)

felétek is ily' szép idõ van?
most néztem, kékesen még van 1centinyi hav... :( na majd a második hónál ott leszünk ;) :D

péef

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Már nem is merem leírni. nekem a második...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
11?? hijjj... akkor te jó koprán kezdted a mûfajt... 8) Nekem ez lesz a 7ik telem... ::)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Nagyon -nagyon thank neked! Persze egy idõ múlva bemelegedsz, csak ha beleizzadsz az gáz, fõleg ha megállsz. De hát ez vele jár, már 11 télen kibírtam, most is menni fog.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
sopron: a hideg csak addig zavaró, míg elindulsz, és be nme melegedsz... jó ruházat kérdése ;)

privát:
(1)keresd meg egy hozzászólását a keresett embernek...
(2)a neve alatt találsz egy privát (offline) feliratott, erre klikk...
(3)a betöltõdõ ablakba írd be az üzid, majd klikk a küld szóra...
ennyi ;)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Osztom a véleményed Para Mester, de azért a hideggel már fentartásaim vannak. A köd, dzsuva az jöhet.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Most beszéltem Erával. Ha esik az esõ vásárnap, akkor B terv: 10 órakor úszónacival a Lukács Fürdõ bejárata elõtt. A házibuli, meg úgy néz ki, hogy kedden lenne. Mindenki jöhet drótszamárral, mert a kertben elfér az összes. Azért kérdeztem rá, mert hát 37 négyzetm az nem sok.

Õõõõ.... hmmm.... izé... Hogy kell privit küldeni? Totális analfabéta vagyok, tehát "...és nyomsz egy entert, majd ráklikkelsz a ..." szintû segítséggel boldogulnék csak. Bocs a sötétségemért! Kérem ne lincseljetek meg! :)

Obsidian: Ha a fenti kérés teljesül, akkor már küldöm is a számot, a többit meg majd megtárgyaljátok.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasztok'

Húúúú milyen idõ van odakinn!!! APpppukám... én meg idebenn rohadok... :( ilyenkor úúúúgy imádok az erdõben sétálni, vagy tekerni... 8)
szitáló, szinte köd szerû esõ, kicsit hûvös idõ... ahhhh.... vajh csoda hogy imádom írországot és skóciát? ::)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hmmmm... 2004-es Corratec X-force bájkok nem rosszak! ;) Kéne egy... Árat lehet ilyenrõl valahol találni??? (bocs az offért... ha van itt ilyen... ::) )