Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
No, akkor Thy után másodikként bejeletkezek én is :))
Tényleg klassz volt a tegnapi összeröffenés, finomak az Era gyártotta tészták :-* és jók a képek (nekem a Thy "mûvészképei" is bejöttek :)))

Szombatra vonatkozólag.
Mennék én is. Addig még lehet, hogy beszerzek egy vókitókit... legalább néha tudjam, merre jár a csapat... :P

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
lens: kicsit bõvebb infó a szombati túrádról pls mert esetleg mennék én is, csak kérdés mi merre hány méter ... és ami a legfontosabb hol és mikor ;D

Rás: terveztem, hogy megyek én is a túrádra, de sajna most túlságosan is kacifántos lenne számomra ... talán majd legközelebb! ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hahaha!Mégis én vagyok az elsõ hozzászóló a tegnapi Eránál megtartott tésztaparti résztvevõi közül.Tök jó volt,meg finom tészták, teák,köszi Era! meg régi montiversenyekrõl videófelvételek,amiket Pixelnek köszönhetünk!Reggel nehezen ment az ébredés, mert 2után feküdtünk le, viszont melóba 3perc alatt beértem.Ez ám a közelség:)
Üdv:Thy

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Rás egy kexet is oda lehet biggyeszteni a névsorhoz, ha beférek még az apha squad-ba.
Lensver, Pilisi dologra is látok esélyt ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Bakonyi Betyáros Tekergés (nov. 9.)

--------------------------------------------------------------------------------

vonatok:
oda:
Budapest-Déli pu. 06:05
Veszprém 07:50 08:05
Zirc 08:42
133 km 538 Ft / 377 Ft 2:37

vissza:
Veszprém 16:43
Székesfehérvár 17:37 17:45
Budapest-Déli pu. 18:48
112 km 409 Ft / 322 Ft 2:05

vagy

Veszprém 20:15
Budapest-Déli pu. 21:58
112 km 483 Ft / 322 Ft 1:43

útvonal:
Zirc _ Z - P+ - Z _ Bakonybél _ Z - K/S - Z+ _ Gerencepuszta _ aszfalt - rézbükki út *vagy* P _ Kõris-hegy _ P *vagy* aszfalt - Z - P+ - S _ Vinye _ P _ Porva-Csesznek vá. _ S _Csesznek _ P - P+ _ Gézaháza _ aszfalt _ Zirc _ aszfalt _ Akli _ aszfalt _ Hárskút _ P _ Papod _ P^ - P+ - lõtér (P _Eplény_ aszfalt) _ Vp

már 5 körül sötétedik és talán úgy 6-7 felé érnénk le Veszprémbe

lensver
era
sopron
mellon
?Para
?thommey (idõjárás függvényében)
Kex
ors +2

--Rás--

hogy is állunk akko hogy ki jön? ors/lens visszaigazolva... többiek?

egynelõre jóidõ néz ki, és mivel itt fúj a szél ezerrel elég jól szárad a Bakony.. vagy csütörtökön vagy szombaton felmegyek a Bakonyba körülnézni és az útvonal esetleges rövidítésérõl akkor döntök... (szerintem kell majd úgyhogy olyan 40-50 kilcsire jön ki majd a vége)

vonatok vasárnap többen is vannak mint amit írtam a két szélsõértéket írtam...

tehát aki nem vonattal akar jönni: 8-00 ZULU: találka a veszprémi vasútállomáson
5perc ZULU: indul a vonat Zircre...

priviket sasolom a topikra is felnézek néha, de ha sok új oldal van nem nyálazom át az egészet:
vigyázzatok magatokra :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
No, akkor eddig úgy néz ki, hogy Trifó, Charon és Bruce jönnek a túrára. Reméljük kitart a szép idõ!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Thommey: úgy néz ki, hogy ez alkalommal máshova pofátlankodok be, de nehogy örülj, máskor majd hozzád megyek!! ;)

Lens: ha tényleg összejön a szállásom, akkor én NAGYONNAGYON mennék a szombati Pilisi biciklizésre!! (majd jóóól hátráltatom a csapatot :D)

Prefi: ;) na mindgyá ki is törlöm a nevembõl a sitteset... oszt leszek brusz jól... :)

Ingyenweb: a magyar szolgáltatók közül egyedül az extra, és a nexus pop-up reklámos... és ezek közül egyedül az extrát lehet elérni ftp-n. És ha vmit gyakran kell frissíteni, akkor jól jön az ftp :)

Breusz..

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
sz*ros palacsinta effekt :( sajnos nemtok menni az összejövetelre :(

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Era megbeszéltük :D ... néha hirtelen nem tudom hol a paripám ::) ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Lájtos túrát szervezek szombatra a Pilisbe.

Lehet, hogy csatlakozom hozzád Lens.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
A vasárnapi túrára hánykor megy vonat? Hányan leszünk rajta? Melyik pályaudvarról? Kik jönnek vele?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Orsi, persze, hogy megyünk Ras túrájára, akkor az végül vasárnap lesz? Ha pénteken tudnál jönni, akkor mehetnénk Lensverére is a Pilisbe. :D

Trifo: Örömmel várlak titeket, tudod hova kell jönni?

Számítógép lesz, Setike átcuccolja a sajátját hozzám.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
http://csiga.freeweb.hu/

tudom h ez itt nem a linkelõ, de Bruce-polgártárs kedvéért (legalsó sor bal oldalon) ide raktam be

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hejj!

Akkor este jövünk mi is :):)

Lens: a szombati mókára is beneveznék asszem. Bár hetek óta nem volt alattam igazi bringa, csak mûkerékpár.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Indoormászósütõ-tésztazabálók!

Ha tényleg lesz gép, akkor csak vinyót viszek sok sok filmmel. Oksa?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Vki RÁS számát ha el tudná nekem küldeni :-*

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Rás: részemrõl akkor jó vasárnap a túra és még két ember jön velem ;)

Ugye Era akkor jösz Te is ?? ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasz'

Sajna az extra tényleg mostanában kiszámíthatatlan... délelõtt nagyon prímán ment, aztán mielõtt elmentem innen már döglõdött... :(

menüpontokhoz tartozó feliratok készülnek, csak még nem lettek kirakva... 8)

hétvége: sajna részemrõl továbbra is minden sztornó, mert a lakást kell rendbe rakni...

(olyan dönörû látvány, ahogy a szobûában állnak a lovak ::) )

péef

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lájtos túrát szervezek szombatra a Pilisbe. Ha valakinek van kedve, tartson velem. Ha addig egy csöpp esõ sem esik, elmehetünk a Szurdokba. Tudom, utánavaló nap bakonyi túra, de egy pilisi is belefér még.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Bruce:Egyáltalán nem zavarsz,úgyhogy gyere,ha gondolod:)