Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts

nem hinném, hogy rendeli a pizzát...

Tényleg nem, hiszen feltalálták már a mélyhûtõt :o ::) 8)
Szóval nem vagyok házitündér, sok mirelitt, kész kaját eszek, és ezt tuningolom egy kis salátával, hogy valami friss tápot is egyek.

Egyébként nagyon jó 5let volt ez a kis összeröffenés.
És külön köszönet a porcukorért :-* :)

Akkor vasárnap Ras túra. Szombaton családi elfoglaltságok végett nem tudok menni Veletek.

Ors jösz fel péntek este?
Mit szolnátok egy péntek esti mulatozáshoz?

És akkor Ti is a 10 órás indulásra szavaznátok, és nem kéne Ano mesternek egy órát várnia... ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
hellóka!
én se vagyok képben... :-[
Most megyek nyelvvizsgázni. Jajj. Puszi
Az erõ legyen velem. Jajj

Prefi voltam. Jajj.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
'jenõ: köszike hogy aggódsz az én jólétemért ... jólesik ;)

A lovaglónadrágot nem igazán tudom, hogy hogyan néz ki így elképzelni sem tudom mire is akartál kilyukadni ... ha esetleg felvilágosítanád setét elmémet és elmagyaráznád ... ::) :-[ ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

jenõ!
tök jók a hozzászólásaid :) mindig megmosolyogtatnak, és ez tök jó :)
:-*

Prefi!
Köszönet a hájjal kenegetésért :-*
Azonban kérlek, hogy ne ess túlzásba - így is súlyporblémákkal küzdök ;D

Tudjátok, amikor a nõ azért nevezi pacinak a biciklijét, hogy legyen mivel indokolni, miért hord mindig lovaglónadrágot... ::) :P ;D
(ez utóbbit lehet, hogy csak a lányok értik? :)))

jenõ

valaki legyen már okos, és találjunk ki valamit, hogy Anonak is jó legyen!! naaa

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Hát ... ha én is szeretnék menni szombaton ... nos a 9 óra nekem semmiképp sem jó, mert nincs olyan vonatom amivel kb 9-re tudok odaérni!!

Tehát a javaslatom (már ha tehetek ilyet) az hogy vagy 8:00-8:15 kor legyen a tali, vagy pedig az eredeti 10:00!!

Legalábbis nekem az nem jó hogy várok majdnem 1 órát valahol, hogy ti megérkezzetek 9-re ... :-\

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
jenõ!
tök jók a hozzászólásaid :) mindig megmosolyogtatnak, és ez tök jó :)
:-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja azt elfelejtettem irni hogy az elsõ felszólalónak lesz igaza, igy el lett döntve: a tali 9-kor lesz az UVH budai oldalán.

Útirányt azért nem akarok még mondani, mert több tervvel fogok majd jönni, de elõtte kideritjük, hogy ki mit akar, hányra visszaérni, stb... és aszerint alakitjuk a dolgot. Ma Pilisfotózásra indulok, és délután megosztom veletek a gyönyörû õszi hegység ragyogását!

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Nati, én teljes mellszélességgel (ez ugyan nem sok, de ki a kicsit nem becsüli... ;)) támogatom a 9 órás találkát! Trifot is meggyõzöm róla, így veled együtt már hárman vagyunk - alakul a népszavazás... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Eddig jönnek: Charon, Bruce, Era, Ors, Kex, Trifó,Jenõ, Flame (+kedves?). Csapatunk kellemesen alakul.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oké evribádi! Ezek szerint jó kis Bringás lányok utóõszitúra lesz szombaton.

Talit tizre tenném szivem szerint, csakhogy az ész azt súgja, hogy 9-kor lenne jó találkozni (UVH-nál),mivel már 5-kor sötét lesz! Ki mit szól ehhez?

Irány: egyelõre nem eldöntött.

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Era: továbbra is sajnálom, hogy nem voltam tegnap nálad. Azért is, mert ami miatt nem mentem hozzád koránt sem úgy sikerült, mint ahogy terveztem.
Pixel: Miket csinálsz? Vigyázz magadra! Jenõ: Üdv újra a fórumon. Régen láttunk!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Rás: szinte száz százalék, hogy megyek vasárnap. A 6.05 Déli ugyan elég necces, mert Kõbányáról jövök, de bevállalom. Legfeljebb nem alszom, mert elég nehezen szokott összejönnin a korai fekvés. Remélem nem leszek egyedül a vonaton.

Kex, Era: ti is ezzel a vonattal jöttök ugye? Mondjátok, hogy yes! A mátrai vonatozás is tök jó volt veletek. Sajnálom a tegnapi partit, de tanítottam estig, ill. volt egy találkozóm egy hét éve nem látott német ismerõssel. Veletek meg tudok ismételni. Vele csak hét év múlva - ha a statisztikát nézem.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
és Mellon elejtett egy megjegyzést valahol, hogy ezt a salátát egyébként pizza mellé szokta...

nem hinném, hogy rendeli a pizzát...

Para, lehet reménykedni - Mellon nem csak fõz, de talán süt is ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D még jobb... jó kis tekerés után nadjon jól tud esni egy kis sali... ::)

Mellon: tsekk privi!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver, Ras: Szerintem Orssal mind a két túrára mennénk. ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem fõz, mert a salátát nem kell fõzni! :)
De nagyon finom volt: kukorica, alma, saláta, káposzta, hagyma, fokhagyma, sajt, és még ki tudja milyen finomságok voltak keverve tejfeles öntettel.
Nagyon finom volt, gyakorlatilag etette magát. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era tésztaparti: :'(

Mellon fõ-õ-õz? ahááá! most lebuktál! ;D ha legközelebb megyünk Lillafüredre, nem úszod meg! ;D ;)

péef

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok! Nagyon örültem, hogy eljöttetek és jól éreztétek magatokat.
Köszönet a kép és hang anyagért, bár a töredékét sem tudtuk megnézni. Seti: köszi, hogy a mûszaki háttérrõl gondoskodtál, bár mikor telepakoltad az egyetlen asztalomat géppel, elgondolkodtam, vajon hol eszünk, remélem nem volt gond senkinek, hogy a földrõl evett. ::)
Jók voltak a képek és a filmek, legalább nosztalgiáztunk egy kicsit. Mellont is új oldaláról ismerhettük meg, jól fõz. :) Pixel reméljük, hogy az õrangyalod mindig oly gondosan vigyázz rád, mint eddig (lásd: kicentirozott egy árkot, amit észre sem vett :o). Sajnos egy idõ múlva elindultak hazafelé a vendégek. Azért volt aki mégegyszer visszajött: :D
Géza visszajött a telefonjáért és Seti a lakáskulcsáért, ami mint kiderült mégiscsak nála volt.
Mi még fél 3-ig mászó filmeket néztünk, de Erika kidõlt, így eltettük magunkat másnapra. Sikerült 3 órát aludnunk. ;D
Charon: A reggeli fotózást még megbeszéljük. >:(
Ismét jó volt veletek.

falatka

falatka

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Era:Nagyon sajnáljuk Gerivel hogy lemaradtunk a tegnapi buliról!
Azért ahogy nézem nagyon kitettél magadért.Ehhez gratulálok.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hadramidk ebrem gyavok itten. Kicsit fáradtan, de nagyon jókedvûen. Fantasztikus jó bulej volt, kéremszépen.
Köszönjük Era a szíves vendéglátást! ;D ;D

(Egyébként a képeket még ne küldd, mert valami gond van a freemaillel ???)

edit: Thy, úgy könnyû.... 8)