Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, DobriGyen és a többi...

Kicsit kábán még (tegnap 11re értem haza a miskolci vetítésrõl) de jelentem szombaton tervezewtten megközelítjük, majd a Gyöngyös-Mátraháza-Galyatetõ-Szén-patak vgye-LAjosháza-Gyöngyös útvonalat bejárva túra lészen...
S ha lészen ez s október, akkor léászen igazi ködös nyálas nyirkos takony idõ, melybe oly jó tekerni :)

SZóval így tessék azon egyéneknek készülni, akik arra vetemednek, hogy társulnak eme undorító izzasztó és különben is fárasztó tekeréshez... ::)

Kérdés1: Mellon Te ovtóval szeretnéd megközerlíteni zérópontot?

Kérdés2: akkor most ki jön szombaton? ::)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Era a statisztikák valóba bbaromságok- én már csak tudom ;D
ez itt azért alakult így ,mert Anett a Bükk és Mátra maratonon hosszútávon indult ;)
de így is minden elismerésem a Tiéd :-*

Nem rám gondolt ám a Tomi ;D

A szombati túra részmerõl esélytelen, pedig nagyon mennék :( , De szüret lészen ....

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
igen , véééért vééért ;D

lehet mekkéne már venni ezt az ádór újságot megnézni milyen... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Húha, komolyodik a helyzet!
Egyre több lány bringázik és egyre jobban. Ez ám az izgi.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:o
Tudom ám ki. ;)
De most tényleg komolyan. Nekem ez az egész nem a versenyzésrõl szól, hanem szeretek sok emberrel együtt biciklizni. Nagy élmény egy ilyen versenyen ilyen hatalmas tömeggel elindulni.
Én vagyok az igazi hobbista. 8)
(Na jó, idén már nem álltam meg szedrezni, málnázni, szamócázni az út szélén egy-egy verseny közben, de a fotózásról nem mondanék le. Meg azt mindig szem elõtt tartom, hogy annyira nem eresztem el a bringát, hogy esés lehessen belõle. Valljuk be, ez a szemlélet nem egy nagy versenyzõé.) :-\
Szóval hajrá!
Jövõre ott leszünk az összes maratonon. 8)

Srácok tényleg jó lett ez a címlap. Nagyon jó kép.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
KGadam:gratula:)csak nem Õ az akirõl beszéltünk?
Era:Gratula!,de azért jövõre kapsz egy komoly ellenfelet....a nevét nem árulom el, de én fogom felkészíteni a szezonra ;D
Úgyhogy húzzál bele:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Mellon, bocs szégyellem magam. Bár még nem mondták, hogy nyálas dög lennék ;D ;)
Ádám a mai edzés elmarad részemrõl, ööö tanulnom kell holnap análízis zh-ra (nwd5) 8) Te nemjösz? most úgyis csak kirakatedzés lesz...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Obsidian: TÉNYLEG :o :o :o
Ez tiszta röhely!
Jobb vagyok az Anettnél? ::)
Micsoda baromság egy ilyen statisztika.
Még szívesen mentem volna egy pár maratonra, csak az anyagiak tartottak vissza. - Tehát lehet, ha elmegyek a Dunára még elõrébb kerülök a ranglistán. És ha a Mátrán nem csak fotozom, hanem komolyan veszem... (Kicsit belehúzok még én leszek a legjobb az országban...) 8) ;D ;D ;D 8)

Hogy mennyire nem fejezi ki ez a nyilvántartás a valóságot. :o :o :o
Részemrõl maradok a versenyenként induló összes lány szerinti helyezésnél: úgy a 2/3-nál.

Mellon: Ma este azt hiszem találkozunk egy páran...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hoppá-hoppá!
Most láttam csak a NWD5 vetítést, gyorsan le is csaptam Thy jegyére 8) Este talizunk, aki jön. Ki jön oda 1/4-7re?

Hétvége: Megyek én is aMátrába. Remélem marad a jó idõ, mer' különben akkor >:( ... nem tom mi lesz :-\ :-[

Jah, és ott vagyok az Outdoor címlapján! Csak az a nyálas dög kicsit elvonja szerénységemrõl a figyelmet ;D (szerencsére ???)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én is baromira mennék, de úgy fest, hogy szombaton gyalogtúrán vagyok a Pilisben. Randiféle ;D, tehát le kell mondanom a tekerésrõl! ; ;) (ÉN szegény!)Egyenlõre.. Mindenesetre nem esik nehezemre!

A legközelebbin ott leszek. Jó lenne már tesztelni a Psylot, Szekszárdon a túl nagy sár miatt ez nem igen valósult meg! :-\

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hejj, Para, egyszem már csak elmegyek én is egy Para túrára! És ezt fenyegetésnek is veheted! :) De most ügyeletes leszek a hétvégén :(

Azért valami kis tandempörgetést mégis tervezgetek, remélve, hogy az idõ is kegyeskedik.

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mivel dec 1-tõl én is budai gyerek leszek (a moszkva közelében) így lehet menni reggelente tekerni...6-8-ig bármi:)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Era!

Tudtad, hogy a Top Maraton sorozatban megelõzted összetettben Deli Anettet? :o ;)
www.matramaraton.hu oldalon megbizonyosodhatsz róla...
Középtáv, Nõi Felnõtt...

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Hát ez hülye! ;D ;D ;D
Remélem így marad! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tisztelt olvasóink! Paranormális jelenségeknek lehetünk tanúi ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
[õrült jobbról be]:
útvonal?
[gondolkodóan méregeti a lábát]:
hmm...
[hirtelen sátáni kacajban tör ki, és jobbra el]:
háháháhÁÁÁÁÁÁ:..!
[csend]
[õrült kerékpárján balról be csörtet]:
SZÉÉÉÉN PATAK VÖLGYE:................ ;D ;D ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Asszem én rászokom a reggeli tekerésre.
Úgyis ott az ajtó elõtt a Sas-hegy meg a János, megyek egy kicsit meló elõtt...
Csak fázik a seggem

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ebbõl a szempontból jó dolgom van: az egész fal üveg és finom melegen ragyog rám az a drága jó napocska. Lehet hogy nyár van? ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

És ez kinek szerencse?
Mert nekem nem. Nekem még ahoz is 10 métert kell mennem, hogy megnézzem, süt-e a nap. :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerencsére egyre jobb idõt jósolnak a hétre. Persze ez még nem bizonyit semmit sem!