Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. október 21. - 18:47

Írta 2004. október 21. - 18:31

Azt mondja az egész testfelületével veszi fel az energiát (azt ami itt van mindenhol körülöttünk).
A ruhája nem árnyékolja le az energiákat? ;D
Írta 2004. október 21. - 13:48

Írta 2004. október 21. - 12:45

Írta 2004. október 21. - 12:29

Minden kedves Orsolyánknak nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!!! :-* :-* :-*
Írta 2004. október 21. - 12:14

Amikor találkoztunk én is attól féltem, hogy ÚR ISTEN, mindjárt kidõl az alól a nagy zsák alól, (alig tudtam megemelni a zsákját), aztán hazafelé is ugyanolyan életvidáman, élénken battyogtunk, mint odafelé. Szóval már nem féltem úgy. Egész nap alatt kb. fél liter vizet ivott, míg én négy péksütit is befaltam és közben nem is csorgott a nyála. :
Azt mondja az egész testfelületével veszi fel az energiát (azt ami itt van mindenhol körülöttünk). Én meg már mindent elhiszek neki. Láttam, hogy mászott, sokan nem tudták volna utána csinálni. 8)

Írta 2004. október 21. - 12:04

Megnéztem a képeket, Era, - szokás szerint klasszak!
Az ismerõsöd meg nem semmi - úgy néz ki, mint akinek egy bögre kakaó megemelése is kihívás, aztán meg...!!!
ész megáll!
Az ismerõsöd meg nem semmi - úgy néz ki, mint akinek egy bögre kakaó megemelése is kihívás, aztán meg...!!!
ész megáll!

Írta 2004. október 21. - 11:56

Írta 2004. október 21. - 11:51

Nem is, mert mit meg jöttünk szokás szerint bringával dolgozni, és oly igen jó volt!
Full szabadság érzés, ahogy az esõ lágyan veri az ember arcát (szakrális megtisztulás), az a sok szerencsétlen autós meg szív a kocsirosban, míg mi suhanunk ezerrel melletük, és ajkunk kicsit gonosz vigyorra húzódik! ahhhhhhhh mekkora érzés! ;D 8)
Full szabadság érzés, ahogy az esõ lágyan veri az ember arcát (szakrális megtisztulás), az a sok szerencsétlen autós meg szív a kocsirosban, míg mi suhanunk ezerrel melletük, és ajkunk kicsit gonosz vigyorra húzódik! ahhhhhhhh mekkora érzés! ;D 8)
Írta 2004. október 21. - 11:46

Akkor én jártam a legjobban.

Óra ébreszt fél hét után, esõ kopog az ablakpárlányon, óra lenyom, befelé fordul, alszik tovább.
Írta 2004. október 21. - 11:37

Ezzel a beöltözéses dologgal én is így jártam ma reggel! Mondjuk hamarabb kinéztem az ablakon így csak a hosszúgatyát kellett leszenvednem magamról.

Írta 2004. október 21. - 11:21

Hááát, képzeljétek ÉN NEM DOLGOZTAM tegnap. 8) 8) 8)
Kimentünk Zsolttal (a srác, aki már márc. 21 óta nem evett egy falatot sem
- most a napi adagja 1-1,5 l 12%-os alma, vagy szõlõ lé
) az Oszolyra. Eszméletlen napsütés volt. Olyanokat másztunk meg, mint régen, fénykoromban. (Utolsó vacsora VI+(!)
8) alig hittem el, hogy feljutottam rajta.) A srác elõremászott, bár nem tudom honnan, mibõl volt ereje. A KÉPEKEN látható is, vagy 10 kg súlyt (slószt) aggatott magára. 
IMÁDTAM az egészet, a napsütést, a párkányon ücsörgést, láblógatást, a kapaszkodást...
Ma meg reggel korán keltem, hogy akkor bringával jövök be, beöltöztem, lépek ki az ajtón, erre látom, hogy minden csurom víz. Azzal a lendülettel vissza is fordultam a lakásba... gyorsan átöltöztem az irodai ruhába. :-\
Micsoda szerencsénk volt az idõvel tegnap...
A mátrai túra is érdekel, és vasárnap is mehetnénk valamerre.
KGADAM, lehet, hogy a legközelebbi MOM vetítésen már te is szerepelsz a filmen???
8)
Kimentünk Zsolttal (a srác, aki már márc. 21 óta nem evett egy falatot sem

IMÁDTAM az egészet, a napsütést, a párkányon ücsörgést, láblógatást, a kapaszkodást...
Ma meg reggel korán keltem, hogy akkor bringával jövök be, beöltöztem, lépek ki az ajtón, erre látom, hogy minden csurom víz. Azzal a lendülettel vissza is fordultam a lakásba... gyorsan átöltöztem az irodai ruhába. :-\
Micsoda szerencsénk volt az idõvel tegnap...

A mátrai túra is érdekel, és vasárnap is mehetnénk valamerre.
KGADAM, lehet, hogy a legközelebbi MOM vetítésen már te is szerepelsz a filmen???

Írta 2004. október 21. - 11:05

Jaj,hogy egyes emberek még egy ilyen szép napon is dolgoznak:)
Nem bírnék:)
Üdv:Thy...aki pihenget a hét hátralévõ részében
Nem bírnék:)
Üdv:Thy...aki pihenget a hét hátralévõ részében
Írta 2004. október 21. - 08:51

vendég_Charon_*
Írta 2004. október 21. - 08:37

vendég_Charon_*
Írta 2004. október 21. - 08:34

[sáros arcú egyén kék bringán balról be]
Szín pozor võgye?
hümmm.
[ördögi vigyor - a fogai is sárosak]
Jíííííííháááááá!
[jobbra kiszáguld]
;D
Szín pozor võgye?
hümmm.
[ördögi vigyor - a fogai is sárosak]
Jíííííííháááááá!
[jobbra kiszáguld]
;D
Írta 2004. október 21. - 07:07

gondoltam valamire...
igen...
hmmm...
jó lesz...
túl élõ túra... :
mátraházától terepen galyának (patak átkelések, rakott út, kopaszhegy stb...) majd szén patak-vgy... :
igen...
hmmm...
jó lesz...
túl élõ túra... :

mátraházától terepen galyának (patak átkelések, rakott út, kopaszhegy stb...) majd szén patak-vgy... :

Írta 2004. október 20. - 14:56

Írta 2004. október 20. - 14:24

Ádám, én vasárnapiba nagyon benne lennék, valszeg Mátrába is elnézek szombaton, de az még függõ. ööö, tényleg Mellon, autó? ;D ;D
Fekete folt... Ez még csak a kezdet
"a Szenszej" mit szólt az edzéshez? Manuel meg franciásan buzisan hangzik, maradjunk inkább a manuálnál ;D
Fekete folt... Ez még csak a kezdet

Írta 2004. október 20. - 08:24

Lehet, hogy rászervezek, de hétvégére szép idõt mondanak: mi lenne, ha a függõhídtúrát meg vasárnap pótolnánk, mert gondolom senki nem merészkedett ki a jó meleg vackából múlt vasárnap! Enibádi?
Thy: de õ az, bár még csak az ismerkedés zajlik, de az már elég komolyan!
Kex: azért túlzás, hogy kirakatedzés volt, fõleg a haladóknak nem! A multkori szivacsos/ütõs résztõl meg - mivel a jelek szerint rosszul fogtam a zsákot - véraláfutásos a vállam /most már teljesen fekete egy fél tenyérnyi részen/!
Viszont hazafelé nagyon tuti manueleket nyomattam. Végre megvan az egyensúlyi pont és most már kisebb lejtõkön hosszú métereket gurulva /tekerés nélkül/ is megy. Most már végre érzem a féket. Így elkezdhetem gyakorolni, hogy közben felállok a nyeregrõl. Szóval még kb. fél év és már egész profi leszek!
;D 8)
Era: neked meg gratulálok. Ezentúl is hívhatlak így vagy csak bajnoknõnek?Esetleg szerényen Maratonmenõnek?
Thy: de õ az, bár még csak az ismerkedés zajlik, de az már elég komolyan!

Kex: azért túlzás, hogy kirakatedzés volt, fõleg a haladóknak nem! A multkori szivacsos/ütõs résztõl meg - mivel a jelek szerint rosszul fogtam a zsákot - véraláfutásos a vállam /most már teljesen fekete egy fél tenyérnyi részen/!
Viszont hazafelé nagyon tuti manueleket nyomattam. Végre megvan az egyensúlyi pont és most már kisebb lejtõkön hosszú métereket gurulva /tekerés nélkül/ is megy. Most már végre érzem a féket. Így elkezdhetem gyakorolni, hogy közben felállok a nyeregrõl. Szóval még kb. fél év és már egész profi leszek!

Era: neked meg gratulálok. Ezentúl is hívhatlak így vagy csak bajnoknõnek?Esetleg szerényen Maratonmenõnek?