túl vagyok rajta
huhhh
remegett a lábam, néha azt se tudtam mit mondjak...
volt aki félt a mikulástól? :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. december 04. - 20:37

Írta 2003. december 04. - 17:34

Huh, erre nem is gondoltam! Látjátok ez is bizonyitja, mennyire nem szoktam én italt fogyasztani!
Írta 2003. december 04. - 17:31

De lehet mondjuk vörösbor vagy sangria vagy vörös pezsgõ... meg alátámasztja a szúrós hegyes tárgyaktól való tartózkodása is. lásd rénszarvasszõr, meg puha sapi, meg a csúcsdísz is messze van a fa aljától...
Írta 2003. december 04. - 17:11

Hát ez a rajz irtó édes! :-* De mi az amit iszik? A piros szinbõl itélve én ribizliszörpre vagy vérre tudok gyanakodni. A cukor iránti mohóságot megértem, de hogy a Mikulás vámpir lenne? Mondjuk ezt alátámasztaná az, hogy csak sötétedés után közlekedik, és hogy cipõkbe, zokniba teszi az ajándékokat. Az van ugye a legtávolabb a szivtõl, ami fölött a keresztet szoktuk hordani!
Az ajándékok pedig lehetnek egyfajta csábitók is, melyek az egyenes útról akarják letériteni az embereket.

Írta 2003. december 04. - 15:48

Írta 2003. december 04. - 15:47

Írta 2003. december 04. - 15:44

Kérdezd meg, hogy jók voltak e, úgyis füllent az összes ;D Virgácsot ne adjál, nem használ, meg úgyis csak a szülõk erõltetik, hogy ne bízz el magát a gyerek...
Egyszer középiskolában az egyik osztálytársam is beöltözött Mikinek, végigjárta a barátokat, volt két nõi krmapusza is, mindehol itatták, mire hozzánk ért már kicsit el volt ázva, de a zsákjában olyan csuda dolgok voltak... csirkefej, csirkeláb... nylonban, az az igaz, nekem sikerült szerencsére az egyetlen bon-bont kihalászni... de ez extrém eset ;D
Egyszer középiskolában az egyik osztálytársam is beöltözött Mikinek, végigjárta a barátokat, volt két nõi krmapusza is, mindehol itatták, mire hozzánk ért már kicsit el volt ázva, de a zsákjában olyan csuda dolgok voltak... csirkefej, csirkeláb... nylonban, az az igaz, nekem sikerült szerencsére az egyetlen bon-bont kihalászni... de ez extrém eset ;D
Írta 2003. december 04. - 15:12

lens én ma leszek mikulás. lehet h jobban izgulok, mint a gyerekek (mondjuk még én is az vagyok, csak nagyobbacska)
jajj
mit kell ilyenkor mondani? én már vagy 10 éve nem voltam ilyen helyen...
para: köszi
jajj
mit kell ilyenkor mondani? én már vagy 10 éve nem voltam ilyen helyen...
para: köszi
Írta 2003. december 04. - 13:02

Hejj, mostmárvégretényleg! Csatlakoznék én is szombaton!
Valamint: itt ez a szavazás, hogy mennyiért csináltatnál papírképet digifotóról: 80-70-60Ft. Én 55-ért csináltatom a FotoMarketnél. Ajánlom mindenkinek!
Mert azért az albumot ölbe véve lapozgatni mégiscsak jobb...
--Trifo
Valamint: itt ez a szavazás, hogy mennyiért csináltatnál papírképet digifotóról: 80-70-60Ft. Én 55-ért csináltatom a FotoMarketnél. Ajánlom mindenkinek!
Mert azért az albumot ölbe véve lapozgatni mégiscsak jobb...
--Trifo
Írta 2003. december 04. - 12:39

Mikulás! 
A 11 óra tetszik, legalább végre kialhatom magam. Szépidõ rendelve.

A 11 óra tetszik, legalább végre kialhatom magam. Szépidõ rendelve.

Írta 2003. december 04. - 11:08

Igen lesz, és örömmel venném, ha te is csatlakoznál. De én most csak késõbb tudok indulni: 11kor az UVH-tól, mivel pénteken késõ éjjelig Mikulást játszom.
Ha ez megfelel, gyere 11-re UVH-hoz!
Ha ez megfelel, gyere 11-re UVH-hoz!

Írta 2003. december 04. - 11:03

Nem szeretnék lemaradni én sem a Paraturháról. 
Remélem a hó már leesik és nagy élmény lesz. :
(Hóban még sosem tekertem :-[.)
Lensver: Te is tudsz ilyeneket?
Lesz szombaton tekerés? Mikor, hol van a tali? Mehetek?

Remélem a hó már leesik és nagy élmény lesz. :

Lensver: Te is tudsz ilyeneket?

Lesz szombaton tekerés? Mikor, hol van a tali? Mehetek?
Írta 2003. december 04. - 10:23

Bruce: ;D olykor én is dúdolgatom fõzés, netezés, stb közben. Ez nagyon ragadós!
A ködben való dolgok tényleg misztikusak, gyönyörûek. Olyankor más a világ, sõt még a belélegzett levegõnek is más súlya, szaga van! Jó gyakorlat ilyenkor elképzelni, hogy ahogy lélegzed be a ködöt, egy idõ után telitõdsz ezzel a fehér "gázzal" és hamarosan te is egy leszel vele. Akkor fölemelkedsz a levegõbe és ott lebegsz a tejszerû semmiben - örökre ..
Na jó, bocsi, kissé elragadtattam magam. :
A ködben való dolgok tényleg misztikusak, gyönyörûek. Olyankor más a világ, sõt még a belélegzett levegõnek is más súlya, szaga van! Jó gyakorlat ilyenkor elképzelni, hogy ahogy lélegzed be a ködöt, egy idõ után telitõdsz ezzel a fehér "gázzal" és hamarosan te is egy leszel vele. Akkor fölemelkedsz a levegõbe és ott lebegsz a tejszerû semmiben - örökre ..
Na jó, bocsi, kissé elragadtattam magam. :

Írta 2003. december 04. - 09:16

az év utolsó paratúrhája!
::paratúrha:mátra
::2003dec14:vasárnap
::ütközésipont:gyöngyösi vpu
::start:max10ooh
::tervezett útvonal:gyöngyös-mátraháza-kékes-n.a.-gyöngyös
::várható idõjárás:hideg-száraz
::jelentkezõk:
Ors
Nati
Era
Baliba
KGADAM
Thommey
Mellon
Ano ?
Don ?
parabá...
csõváz és hátszellõ...
joghurtos muffin rulez
paraferee voltam...
::paratúrha:mátra
::2003dec14:vasárnap
::ütközésipont:gyöngyösi vpu
::start:max10ooh
::tervezett útvonal:gyöngyös-mátraháza-kékes-n.a.-gyöngyös
::várható idõjárás:hideg-száraz
::jelentkezõk:
Ors
Nati
Era
Baliba
KGADAM
Thommey
Mellon
Ano ?
Don ?
parabá...
csõváz és hátszellõ...
joghurtos muffin rulez

paraferee voltam...
Írta 2003. december 04. - 09:15

Don: holnap nem hogy pesten, de még ungarise földön sem leszek :-\
Vhogy azért remélem megoldjuk

ANo: ez a képlékeny-a-dolog olyan ismerõs :

Prefi: ad2höz a válasz igen 8)
most ennyi...
csõváz és hátszél...
joghurtos muffin rulez... 8)
Írta 2003. december 04. - 08:48

Feri Bátyám!
Az éjszakás mûszak
is megkésve, de törve nem, boldog névnapot kíván!
;D
A túrához már nem is merek semmit ígérni!
Kedve,m az lenne, de... mindegy, hagyjuk.
Elvonási tüneteim vannak!!! >
>
Az utóbbi két hétben összeszedtem magamnak kb 24 óra alváshiányt.
Valamikor be kéne pótolni! :-\
Naptár ügyileg csak annyit:
Holnap Pesten vagyok, hívlak, megyek, viszem. Ha még nem késõ...
Az éjszakás mûszak

A túrához már nem is merek semmit ígérni!
Kedve,m az lenne, de... mindegy, hagyjuk.
Elvonási tüneteim vannak!!! >

Az utóbbi két hétben összeszedtem magamnak kb 24 óra alváshiányt.
Valamikor be kéne pótolni! :-\
Naptár ügyileg csak annyit:
Holnap Pesten vagyok, hívlak, megyek, viszem. Ha még nem késõ...
Írta 2003. december 04. - 08:06

elösször is megkésve kicsit de
[glow=red,2,300]NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A TEGNAPI NAPRA, PARABÁCSI !!![/glow]
;D ;D
Sajna tegnap nagyon el voltam havazva és látom rendesen termeltetek ... kb 4 oldalnyit kellett most így hirtelen behoznom
Para: Dec 14-ei túrára félig jelentkezem ... sajna még képlékeny hogy mit hoz a jövõ ... de remélem tudok menni
[glow=red,2,300]NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A TEGNAPI NAPRA, PARABÁCSI !!![/glow]
;D ;D
Sajna tegnap nagyon el voltam havazva és látom rendesen termeltetek ... kb 4 oldalnyit kellett most így hirtelen behoznom

Para: Dec 14-ei túrára félig jelentkezem ... sajna még képlékeny hogy mit hoz a jövõ ... de remélem tudok menni

Írta 2003. december 03. - 18:36

á feri, már annyian kívántak neked napot, hogy én már nem is kívánok..... 
lenszver: mérges vagyok rád.. délelõtt eszembe jutott egy dallam, ami csak a mostani cradle of filth hallgatással kezd elmúlni... eddig végig énekeltem: tititííítátitátutúúú.....
edit:
ma reggel, mint minden szerda reggel (=eddig kétszer:)), elmentem futni... de most köd volt... misztikus, rejtélyes, szomorúan vidám köd. És ahogy futottam az erdõben, nem láttam az egyenes út végét. Futni a semmibe.
Tök jó volt :-)

lenszver: mérges vagyok rád.. délelõtt eszembe jutott egy dallam, ami csak a mostani cradle of filth hallgatással kezd elmúlni... eddig végig énekeltem: tititííítátitátutúúú.....

edit:
ma reggel, mint minden szerda reggel (=eddig kétszer:)), elmentem futni... de most köd volt... misztikus, rejtélyes, szomorúan vidám köd. És ahogy futottam az erdõben, nem láttam az egyenes út végét. Futni a semmibe.
Tök jó volt :-)
vendég_Charon_*
Írta 2003. december 03. - 18:16

Ja, most esett le.... :-X
[glow=red,2,300]Bódog Paranapot! ;D[/glow]
Nem értettem, hogy milyen Ferenc, meg izéé.... ???
[glow=red,2,300]Bódog Paranapot! ;D[/glow]
Nem értettem, hogy milyen Ferenc, meg izéé.... ???

Írta 2003. december 03. - 17:25

ad1: para füle érjen pedálig ;D
ad2: naszóval: a tár elvileg úgy csinálja, hogy ha felteszel egy dögnagy képet, akkor csinál belõle bélyegképet + egy nézegethetõ képet?
ad3: mért nem áll egy nap legalább 30 órából? (így is csak kb 5-öt alszok >
)
ad2: naszóval: a tár elvileg úgy csinálja, hogy ha felteszel egy dögnagy képet, akkor csinál belõle bélyegképet + egy nézegethetõ képet?
ad3: mért nem áll egy nap legalább 30 órából? (így is csak kb 5-öt alszok >