Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. December 11. - 09:08

Posted 2003. December 11. - 08:59

;D
off
thommey!
kisebb segítségitiner déutánra:
ha a bytai felõl jössz a rakparton, akkor a csatárka utcába fordulj be rögtön batyi után, majd a fazekas utcába jobbra, és a margit krt elõtti utolsó kisutcába be jobbra megint. itt az elsõ kis utcánál balra a nagy parkolóba be. ennek a túlsó jobbos sarkánál van a cég... 8)
on
off
thommey!
kisebb segítségitiner déutánra:
ha a bytai felõl jössz a rakparton, akkor a csatárka utcába fordulj be rögtön batyi után, majd a fazekas utcába jobbra, és a margit krt elõtti utolsó kisutcába be jobbra megint. itt az elsõ kis utcánál balra a nagy parkolóba be. ennek a túlsó jobbos sarkánál van a cég... 8)
on
Posted 2003. December 11. - 08:56

Én csak belinkelném a cégeimet:)
www.bogner.com
www.bogneramplification.com
www.bogner-records.de
www.bogner.co.at
www.etech-bogner.at
Mire is jó a vezetéknév:)
www.bogner.com
www.bogneramplification.com
www.bogner-records.de
www.bogner.co.at
www.etech-bogner.at
Mire is jó a vezetéknév:)
Posted 2003. December 11. - 08:55

Hát ha valóban5-8 között lesz, az azt jelenti, hogy Kékesen olyan 2-4 körül lesz, ami még mindig melegebb, mint ami mostanában volt a T.
FELHIVÁS ERA BULIJÁHOZ:
Pénteken este 6 után Era szeretettel vár mindenkit mákos és más tésztákkal, teával.
Eddigi résztvevõk: Zed, Thy, Bors, Lens, Mellon, Setike, talán Trifóék, Kahlesz... másról nem tudok, de attól még lehet.
mit csinálunk: eszünk-iszunk, viccelõdünk, Activity party!
Aki akar, az nyugodtan ottaludhat.
Ha valakinek gondja van az odajutással, hivja Erát: 06303970836
Lesz ektivitiparti???????????? :

Szal, lehet hogy én is mennék, de nem 100-as!!

Posted 2003. December 11. - 08:51

::paratúrha:mátra
::2003dec14:vasárnap
::ütközésipont:gyöngyösi vpu
::start:max10ooh KÉREK MINDENKIT (ugye itt az autósokra gondolok... :
) HOGY PRÓBÁLJUNK MEG IDÕBEN ELINDULNI!
::várható idõjárás:hideg(-2 - +6°C)-száraz esetleg kisebb hószállingózás
::jelentkezõk
Ors +2fõ
Nati
Era
Baliba
KGADAM ?
Thommey
Mellon
Röfi
szamóca (bocs szam!)
Don ?
parabá...
::itiner
Gyöngyös v.p.u. - Mátrafüred - Sástó - Mátraháza - Déli sípálya - Kékestetõ - KÉK túrista - Disznó-kõ - Markazi-kapu - ZÖLD túrista - Markazi várrom - ZÖLD HÁROMSZÖG túrista - Négyeshatár - Nagy-nyak - KÉK+ túrista - Mátrafüred - Gyöngyös
::az útvonal aszerint változik, hogy mennyire idõben tudunk indulni, és mennyire sötétedik ránk...
::a teljes kör hossza cca55-60km...
::lámpát feltétlen hozzatok!!!
egyébként meg nem tudom mit vagytok oda egy kerékpárcégetekkel... :
Nekem is van egy (Para Bike) Ráadásul katonaság részére gyártunk... meg elneveztek Rólam egy sportot is (parachuting)... és ráadásul ha félsz valamitõl akkor is mindig engem emlegetsz... :
;D
na ennyi ;D
csõváz és hátszél...
joghurtos muffin még mindig rulez... 8)
::2003dec14:vasárnap
::ütközésipont:gyöngyösi vpu
::start:max10ooh KÉREK MINDENKIT (ugye itt az autósokra gondolok... :

::várható idõjárás:hideg(-2 - +6°C)-száraz esetleg kisebb hószállingózás
::jelentkezõk
Ors +2fõ
Nati
Era
Baliba
KGADAM ?
Thommey
Mellon
Röfi
szamóca (bocs szam!)
Don ?
parabá...
::itiner
Gyöngyös v.p.u. - Mátrafüred - Sástó - Mátraháza - Déli sípálya - Kékestetõ - KÉK túrista - Disznó-kõ - Markazi-kapu - ZÖLD túrista - Markazi várrom - ZÖLD HÁROMSZÖG túrista - Négyeshatár - Nagy-nyak - KÉK+ túrista - Mátrafüred - Gyöngyös
::az útvonal aszerint változik, hogy mennyire idõben tudunk indulni, és mennyire sötétedik ránk...
::a teljes kör hossza cca55-60km...
::lámpát feltétlen hozzatok!!!
egyébként meg nem tudom mit vagytok oda egy kerékpárcégetekkel... :

Nekem is van egy (Para Bike) Ráadásul katonaság részére gyártunk... meg elneveztek Rólam egy sportot is (parachuting)... és ráadásul ha félsz valamitõl akkor is mindig engem emlegetsz... :

na ennyi ;D
csõváz és hátszél...
joghurtos muffin még mindig rulez... 8)
Posted 2003. December 11. - 01:42

Hát ha valóban5-8 között lesz, az azt jelenti, hogy Kékesen olyan 2-4 körül lesz, ami még mindig melegebb, mint ami mostanában volt a T.
FELHIVÁS ERA BULIJÁHOZ:
Pénteken este 6 után Era szeretettel vár mindenkit mákos és más tésztákkal, teával.
Eddigi résztvevõk: Zed, Thy, Bors, Lens, Mellon, Setike, talán Trifóék, Kahlesz... másról nem tudok, de attól még lehet.
FELHIVÁS ERA BULIJÁHOZ:
Posted 2003. December 10. - 22:32

Para:Engem is véssé fel a résztvevõk közé lécci, mert már korábban is jelentkeztem de... :-X, kihagytál.
Köszi
Amúgy nem lesz hétvégén olyan hideg "csak" 5-8 fok.
Mondta a meteorológus A.Szilárdunk.
Üdv:szamóca
Köszi
Amúgy nem lesz hétvégén olyan hideg "csak" 5-8 fok.
Mondta a meteorológus A.Szilárdunk.
Üdv:szamóca
Posted 2003. December 10. - 18:05

Igaz, és egyébként is kedves Charon kolléga, mire vágsz fel? Van egy letöltõprogid, meg egy aktatologatós céged. Na és akkor?! Az én nõm bicigliket gyárt!
Ammán valami!
Majd, ha olyat látok, hogy Charon Bicycles - de azzal meg úgyis túl sok lesz a garanciális probléma.

Majd, ha olyat látok, hogy Charon Bicycles - de azzal meg úgyis túl sok lesz a garanciális probléma.
Posted 2003. December 10. - 16:39

és mondjátok, az 1.98-as akkor a legfrissebb verzió? Nekem nem mûködik... asszem fel kéne törni!!

Vagy bele kéne rakni egypötch patch-t 
Na jó inkább leállok... :

Vagy bele kéne rakni egy

Na jó inkább leállok... :

Posted 2003. December 10. - 16:29

vendég_Charon_*
Posted 2003. December 10. - 15:32

A Revelationt mennyiért adná olcsóbban nekem? 
Nekem van it cégem:
www.charon.com 8)
Mellesleg engem már le is lehet tölteni, olyan sokat vagyok a neten
http://www.heightanxiety.com/Charon/ ;D ;D ;D

Nekem van it cégem:
www.charon.com 8)
Mellesleg engem már le is lehet tölteni, olyan sokat vagyok a neten
http://www.heightanxiety.com/Charon/ ;D ;D ;D

Posted 2003. December 10. - 14:54

Para,
visszatérve arra, hogy Natinak tényleg van-e szállító cége Romániában, sajnos el kell, hogy keserítselek. Nincs. Mert bringáscége van, az USA-ban: http://www.lenzsport.com/
visszatérve arra, hogy Natinak tényleg van-e szállító cége Romániában, sajnos el kell, hogy keserítselek. Nincs. Mert bringáscége van, az USA-ban: http://www.lenzsport.com/

Posted 2003. December 10. - 11:37

egy MOIRE (ha jól emléxem) felsõ, és egy LAFUMA alsóval felvértezve teszt tekerést tartok vasárnap

:-* a télapó hasára... ;D
Posted 2003. December 10. - 11:27

Valamit mellényomtam, és most új ablak jött be, de túlélem. Szóval a vasárnapi túrán még nem teljesen fix, hogy részt fogok venni. Tegnap éjjel eletekertem a BVSC-ig úszni és mára a térdeim nagyon kihaltak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy eléggé megviselte õket ez a 11 átbiciklizett tél, és nem nagyon akarom teljesen kicsinálni õket, meg hát fáj, ha tartósan hidegben tekerek. Még azért alszom rá egyet, mert nagyon mennék, de lehet, hogy inkább kivárom a tavaszt.
És tanuljatok az esetbõl! A térdet télen nagyon bebugyolálni, mert ez az egyetlen testrész tekerés közben, amely nagyon durván kapja a szelet - az ízület ugye teljesen nyitva, és még a ruha is ráfeszül nyitott rostokkal. És hát ugye nem árt ha az ember 50-60 éves korában is tud még járni.
És tanuljatok az esetbõl! A térdet télen nagyon bebugyolálni, mert ez az egyetlen testrész tekerés közben, amely nagyon durván kapja a szelet - az ízület ugye teljesen nyitva, és még a ruha is ráfeszül nyitott rostokkal. És hát ugye nem árt ha az ember 50-60 éves korában is tud még járni.
Posted 2003. December 10. - 11:20

Posted 2003. December 10. - 09:59

Posted 2003. December 10. - 09:54

Posted 2003. December 10. - 09:46

Már jobban, bár igy nyilvánosság elõtt nem szivesen verem nagydobra apró-cseprõ bajaim összes részletét, úgyhogy több szó már inkább ne essék róla. 
Röviden: 80%-ig bizonyos, hogy megyek! :-*

Röviden: 80%-ig bizonyos, hogy megyek! :-*
Posted 2003. December 10. - 09:38

Posted 2003. December 10. - 09:37

Baliba: :-[ :-*
Ez egyébként nagyon találó, mert most valóban milliónyi dologra "fáj a fogam", ráadásul egyfolytában ezeken gyötrõdöm, lélekben körbejárom õket, hogy hogy lehetne hozzájuk jutni. Úgyhogy nem csodálkoznék, ha a fogfájás ezeknek lenne testi megnyilvánulása.
Mire is fáj a fogad?? ;D
Ez egyébként nagyon találó, mert most valóban milliónyi dologra "fáj a fogam", ráadásul egyfolytában ezeken gyötrõdöm, lélekben körbejárom õket, hogy hogy lehetne hozzájuk jutni. Úgyhogy nem csodálkoznék, ha a fogfájás ezeknek lenne testi megnyilvánulása.