És sajna nem vállalkoztam az útra, mivel azóta megállás nélkül sajog a fog, és sajna hidegérzékeny is! Ezt nem akartam megkockáztatni, de azért ma gyakran gondolok rátok, hogy éppen hol és merre járhattok.
Meséljetek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. December 14. - 11:17

Posted 2003. December 13. - 22:11

Mégsem. Jöttök velem 
Viszont a srácnál marad egy hely, ha valaki még akarna jönni, jöjjön 8ra a Keletibe.

Viszont a srácnál marad egy hely, ha valaki még akarna jönni, jöjjön 8ra a Keletibe.
Posted 2003. December 13. - 21:54

Úgy néz ki, hogy jön holnap Hori, és õ fog vinni engem is meg mindenkit aki velem jött volna. Csak mondom, a 8-as keleti találka változatlan.
Posted 2003. December 13. - 13:57

Posted 2003. December 13. - 13:56

Era: Köfike mindent ;D
Melon: Én úgy meghültem, hogy most úgy érzem csiszolóvásznat nyeltem. És ez csak a kezdet. :-X
Lensz: Egy gaz rendel, vonatfordultával. Remélem nem hideg érzékeny!? :
Bost: Köszi a fuvart nektek is.
Melon: Én úgy meghültem, hogy most úgy érzem csiszolóvásznat nyeltem. És ez csak a kezdet. :-X
Lensz: Egy gaz rendel, vonatfordultával. Remélem nem hideg érzékeny!? :

Bost: Köszi a fuvart nektek is.

Posted 2003. December 13. - 12:49

Köszönöm én is a kellemes estét ... kár, hogy az ektivitit nem tudtam véggijátszani, dehát sajna a vonat nem vár ... ;D
Bors: nem gondoltam volna, hogy tényleg ti fogtok veszíteni ... :
Bors: nem gondoltam volna, hogy tényleg ti fogtok veszíteni ... :

Posted 2003. December 13. - 11:09

Era! Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz - nagyon jól éreztük magunkat! Örülök, hogy megint láttalak benneteket. Még az Activity party is tetszett, annak ellenére, hogy valóban mi vesztettünk.
Posted 2003. December 13. - 09:20

Kedves Era, köszönjük a vendéglátást, a fincsi kaját, a jó hangulatot! Maradtam volna szivesen, de kezdtem rosszul érezni magam a fog miatt, igy inkább korábban hazamentünk. Sajna sehogy se akar elmúlni.
Sajnálom, hogy kihagytuk az Activity végét, biztos tök jó volt. Kár, hogy ilyen messze laksz tõlünk.
Sajnálom, hogy kihagytuk az Activity végét, biztos tök jó volt. Kár, hogy ilyen messze laksz tõlünk.
Posted 2003. December 13. - 08:48

Ahoy!
Gyors bejelntkezés....
melõzom, igaz délig, de így is...na mind1...
szóval a tegnap estéért KÖSZÖNET ERÁNAK, fincsi dióstészta volt, és KÖSZÖNET A GÉPÉRT, ILLETVE A N****R cégnek a fuvírozásért
Sajnálom, hogy nem maradhattam tovább, legközelebbi alkalommal nem menekültök meg tõlem :
Csõváz MIndenkinek...
a holnapi viszontlátásig a pararádió kikpacssssszzzsssss
Gyors bejelntkezés....

melõzom, igaz délig, de így is...na mind1...
szóval a tegnap estéért KÖSZÖNET ERÁNAK, fincsi dióstészta volt, és KÖSZÖNET A GÉPÉRT, ILLETVE A N****R cégnek a fuvírozásért

Sajnálom, hogy nem maradhattam tovább, legközelebbi alkalommal nem menekültök meg tõlem :

Csõváz MIndenkinek...
a holnapi viszontlátásig a pararádió kikpacssssszzzsssss
Posted 2003. December 12. - 22:34

Melon:
Mit, ahogy Para mondotta még nem tudom, hogy hogyan, de... +oldom!
A fõsulin logisztika órán nagyon figyeltem. ;D
Egyébként a 8 év vesenyrejárás-pakolás+millió családi cûgölések nem múltak el nyomtalanul. Párszor már átvertem a fizikát. ;D
Vas. találkozunk!!
Jó szórakozást ma este nektek!!
Üdv,
Baliba
Mit, ahogy Para mondotta még nem tudom, hogy hogyan, de... +oldom!
A fõsulin logisztika órán nagyon figyeltem. ;D
Egyébként a 8 év vesenyrejárás-pakolás+millió családi cûgölések nem múltak el nyomtalanul. Párszor már átvertem a fizikát. ;D
Vas. találkozunk!!
Jó szórakozást ma este nektek!!
Üdv,
Baliba
Posted 2003. December 12. - 14:19

Baliba azt mondta, megpróbálja becsomagolni az 5 bringát a kocsiba... ahogy ismerem meg is csinálja :
;D
Furán fog kinézni az astra 26"os kormánykerékkel ;D
OK. Nati, este megbeszéljük. Azért esetleg lemérhetnétek a csõ szélességét és magasságát.
Posted 2003. December 12. - 13:45

Posted 2003. December 12. - 13:40

Posted 2003. December 12. - 13:36

Részemrõl kizáró tényezõ max az atomtámadás lehet. Ha cigánygyerek nem potyog az égbõl, megyek.
ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!!!
Gyöngyöstõl bicajokat tudok még vinni, ha szükséges!!!
ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!!!
Gyöngyöstõl bicajokat tudok még vinni, ha szükséges!!!
Posted 2003. December 12. - 13:29

Ahoy...
Baliba felvetette az esõ-esetén-köpönyeg? kérdést, így reagálok:
esõ esetén is mennék vasárnap a túrára, tehát aki esõ esetén amiatt nem jönne, mert fél, hogy egyedül lesz, ne tegye, jöjjön ;D
Baliba felvetette az esõ-esetén-köpönyeg? kérdést, így reagálok:
esõ esetén is mennék vasárnap a túrára, tehát aki esõ esetén amiatt nem jönne, mert fél, hogy egyedül lesz, ne tegye, jöjjön ;D
Posted 2003. December 12. - 12:41

Kedves Mellon! Zed lovának helyzetét ma este megbeszéljük!
A mai buli akkor izgalmasnak néz ki! ;D
A mai buli akkor izgalmasnak néz ki! ;D
Posted 2003. December 12. - 12:34

Baliba azt mondta, megpróbálja becsomagolni az 5 bringát a kocsiba... ahogy ismerem meg is csinálja :
;D
A fenti indulás igen csak egyre érik

A fenti indulás igen csak egyre érik

Posted 2003. December 12. - 12:11

Ja-ja, ismerem, még csavargatni sem kell, csak rácsukom, oszt beállítja magát a megfelelõ állásba 8)
Más: Ors +2 fõje Debrecenbõl jön? Balibához beférnek 5en? csak 4et mondott Baliba...
Úgy tûnik azért Donnal lesz elég helyünk, hogy fentrõl induljunk.
Más: Ors +2 fõje Debrecenbõl jön? Balibához beférnek 5en? csak 4et mondott Baliba...
Úgy tûnik azért Donnal lesz elég helyünk, hogy fentrõl induljunk.
Posted 2003. December 12. - 11:56

szvsz nem fog lötyögni Era lova, mert összalehet azért kicsire is zárni...
az estui fûzéshez még el kell hozni a fûzõt... :-X
Thommey válaszára várok még...
Posted 2003. December 12. - 11:37

Uff megvannak a Thule tartók
, köszönet Parának, tegnap elvittem õket Erához, ma este fel is pakolom õket.
A ma esti buli Eránál valahogy így fog kinézni:
Paráék fûzik a naptárakat, Era fõz, én Setivel biciklitartókat operálok... A többiek meg játszhatnak :-\
Nálam akkor még van egy hely. Nati mesélj, Zolinak valóban olyan vastag a :
az alsócsöve?
Esetleg kifûrészlehetnétek egy darabot az alsócsövébõl, és azt belepróbáljuk ma este, hátha befér. ;D
A Thuleba elég vastag csõ is belemegy, én inkább azon aggódok, hogy Era hagyományos vékony csöves bicaja nem lötyög-e majd nagyon... ;D
A másik kérdés, hogy elfér-e majd a 4 bicaj egymás mellett. Játszani kell majd velük gondolom, de csak elférnek.
Este találkozunk.

A ma esti buli Eránál valahogy így fog kinézni:
Paráék fûzik a naptárakat, Era fõz, én Setivel biciklitartókat operálok... A többiek meg játszhatnak :-\
Nálam akkor még van egy hely. Nati mesélj, Zolinak valóban olyan vastag a :

Esetleg kifûrészlehetnétek egy darabot az alsócsövébõl, és azt belepróbáljuk ma este, hátha befér. ;D
A Thuleba elég vastag csõ is belemegy, én inkább azon aggódok, hogy Era hagyományos vékony csöves bicaja nem lötyög-e majd nagyon... ;D
A másik kérdés, hogy elfér-e majd a 4 bicaj egymás mellett. Játszani kell majd velük gondolom, de csak elférnek.
Este találkozunk.