Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Jó lett volna menni a vasárnapi mókára is, de annyira megrészegített a Mátra, hogy másnapos állapothoz hasonlatosan ébredtem délután egykor... ;D
A "Túra a prána jegyében 2004" kifejezetten jól esett! Sõt! Még azt sem bántam, hogy este 11-elott valamivel ertem haza. KeX mester hogy a francban bírt felkelni vasárnap is... ??? Ja, meg most láttam életemben elõször muflonokat a vadonban... :D Era, megvan a Para-video? (Jihihiiii végû) Fel tudod rakni valahova?
A Kona meg tényleg egy kultúrált bicaj, igazad volt Para, nagyon szépre tudott mosakodni a fürdõkádban! ;) ;D ;D ;D
No ez jó volt, én meg lenni szétszórt, kellene új hátsókerék... ::)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
A vasárnapi ál-fûggõhíd túra nagyon jól sikerült, hárman voltunk (S.Ted, KeX, én).
Kb. 75 km nyomtunk, az idõ jó volt, sár néhol igencsak bebaszott - fõleg Tednél a v-fékeknél... :-\
Dobogókõig mentünk el, onnan Pomázig a sárga jelzésen. Dobogókõnél azt vettük észre hogy egy házaspár a dobogókõnél a tenyerüket rátéve valamit csinálnak. Egy kis eszmefuttatás után megtudtuk, hogy erõt lehet meríteni a kõbõl (azt mondták ez a föld szíve, hát mi egy kicsit az elején röhögtünk, aztán biztos ami biztos a lábainkat, kezünket és a többi szerveinket az anyaföld erejével feltöltöttük. Majd meglátjuk lesz-e eredménye... ::)
Egy õzet is láttunk, egyébként az erdõ nagyon szép színekben ponpázott. Kár hogy csak 3-an voltunk.
Szammer

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nahát, ti meg Debrecenben voltatok? Az igen, ezek szerint a Bmft-sek igencsak járták az országot ezen a hétvégén. Nagyon mozgalmas lett ez akkor.

Képeket majd felrakom, csak elõbb Pixeltõl kell megszereznem.

Thy, képzeld, végül lejött a pedál: 5 napos áztatás után, azaz: öt napon keresztül napi háromszor befújtam WD40-et pedálba. Ezek után a Pedalománosok le tudták végre szedni!
Aztán kiderült, hogy miért nem megy rá a Diadora cipõ a Candy-re: miután a nyári cipõn levõ stoplit átraktam a Diadorára, egybõl be tudtam csattanni.
Ki érti ezt? Zoli szerint anyagkülönbség miatt lehetett. Még ilyenrõl sose hallottam. Nahát, nahát.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nati:fotókat akarunk:)
mi csak szívtunk a hétvégén az idõvel debrecenben, mert majd végig esett:( de azért egy ki kört mentünk...iszonyat szép színes az erdõ :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hali, megjött a bakonyi szekció is. :)
Dunántúlon csodaszép idõnk volt. Szombaton - bár felhõk fedték a vidéket - feltekertünk a Kõrisre, és ott ragyogott a nap. Alattunk pedig gomolygott, kavargott a kisérteties köd.
Vasárnap már reggeltõl sütött a nap megállás nélkül, felviditva minket, életörömöt csepegtetve a szivünkbe. Minden kanyarban valami új csoda tárult káprázó szemeink elé: szines õszi lombkupolák, sárga alagutak, vörös szõnyegek és idõnként levélesõk. Volt sár is, bár a Bakony nem a sárjáról hires, inkább a bármikor jól járható murvás utakról. Voltak nagy agancsú szarvasok, vérszivó legyek, párát izzadó mezõk, szexi gombák és földön heverõ fotósok (Pixel).

Tegnapi pilisi túra hogy sikerült?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

Igazi Para-túra volt jelentem alásan...
Volt sár... köd, majd szikrázó napsütés (vivát prána gyermekei)... még több sár... és persze ránk sötétedés az erdõ közepén... ::)

holnapra hozom bé a lekicsinyített (480mega fotózott anyag rulez) képeket, de addig álljon itten egy naggggyon jó kép: (csak az öntömjénezés... :P)

http://kep.tar.hu/pa.../pic6402219.jpg 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Jelentem, a Mátrában 1000 ágra sütött a nap, úsztak a felhõk a völgyben, iszonyatgyönyörû volt az erdõ.

holnap 10 kor hidas turha 8)

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Bakker! Szépen elaludtam a para-túrát... >:( , így csak egy magányos 120as karika lett a mai nap eredménye...
Elég lehangoló volt az idõjárás. Nyálkás utak, totál borult ég, minden szürke...utálom az ilyet.
Nade holnap! Megyek hidazni! (remélem...)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Jó szórakozást a holnapi túrázóknak!

Én ma akartam tandemezni, de helyette egész nap egy mítingen ültem. Szombaton!

--Trifo, az ügyeletes.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Utólag is köszönöm a köszöntést :-* :-*

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Én sztem letekerek Gyöngyösre csakhogy meglegyen a leterheltség. :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Szolgálati közleményt vettem, feladatot végrehajtottam! :(
Na nembaj! KONA fíling lesz vonaton! ;)
Aki jön, annak reggel 8:15 Keleti pu.-ról indul a vonat!
A MÁV elõzetes információi szerint 9:45-re érünk oda... (Gyöngyösre)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Figyelelm, fiygelem, szolgálati közlemény:
Obsidian hívja fel Parát!

Para most adja le a buszt, így sajnos most sem láthatjuk a Kona imidzset :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

basszu, nem kajálnék, egy év alatt összejönne gy király gép 8)

Erre Charon által belinket egyik szöveggel válaszolnék:

" A nehéz fizikai munkát végzõ, sokat utazó, aktív kommunikációt folytató és hideg éghajlat alatt tartózkodó emberek számára tehát a Védikus ismereteim alapján nem ajánlom a pránaevés elsajátítását, bár a test megtisztítása és a prána minél tisztább bevitele az õ számukra is fontos. Hangsúlyozni szeretném tehát, hogy a táplálkozás feladását csak nagyon tiszta, felkészült személyeknek érdemes megkísérelnie, kizárólag a lelki fejlõdés érdekében, és nem gazdasági megfontolásból. ;D ;D Igy vigyázz, Kex!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Akkor én asszem távol tartom a bicómat tõle.
Még elkap valami fertõzést szegény. ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hmmmm..... 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
::) ez egy KONA céges busz...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Mista' Lova' Lova' ... by Shaggy 8)

Remélem KONA matrica is lesz a buszon... Az lenne csak gizda... ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
busz 90%... növekvõ...
1 órán belül fixet mondok...

idáig:
*obsi és KONA LOVA
*parabá és KONA LOVA

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Az lenne a tuti, ha ki lehetne alakítani ilyen hibrid módon is a táplálkozást... Ha elittam elfogyott a pézem, akkor átállok pránára... Vagy maratonokon sem jönne rosszul... ;D