Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Köff Mellon pajtás...

Jó sielést Nektek!

Én épp ma reggel gondolkodtam el, lehet, hogy holnap veszek egy Hansen polár símaszkot tekeréshez ::)

maj'meglássuk'

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Halihó!

Beindult a tél rendesen. A hétvége is keménynek ígérkezik:

"Rekord közeli hideg várható a következõ éjszakákon. Az idõjárás.hu elõrejelzése szerint hétvégén, különösen a szélvédett, északkeleti területeken, akár mínusz húsz fokig hûlhet le a levegõ.
Leghidegebbnek a péntek éjszaka várható, de szombat, vasárnap is mínusz tizenhat-tizennyolc fokos hidegre számíthatunk. A szikrázó napsütésben a legmelegebb nappali órákban sem lesz mínusz három, mínusz nyolc foknál magasabb a hõmérséklet.
Enyhülés a jövõ hét elejére várható, amikor az ég is befelhõsödik, és akár országos havazás is kezdõdhet.
Januárban utoljára tavaly dõlt meg a hidegrekord. Akkor mínusz 30,9 fokot mértek a nógrádi Zabaron. Ilyen hidegre azért most nem kell számítani. Január 22-én eddig 1907-ben Debrecenben mérték a leghidegebbet, mínusz 27,1 fokot. Budapesten 1942-ben mínusz 18,7 fokig hûlt le a levegõ. "

Nem kifejezetten bicajos idõ lesz a hétvégén, ha mégis két keréken mentek, az izületekre vigyázni! Térdmelegítõt érdemes gyártani valamibõl. Én vasárnap nem vettem alsó réteget a sínadrág alá, és a gyorsabb lefeléken éreztem, hogy fázik a térdem.
Aztán a héten egész szolidan fájt is. Remélem nem lett baja. Állítólag ha egyszer "megfázik" a térdizület, utána már kisebb hidegekben is rakoncátlankodik.

Holnaptól nem leszek netközelben, legközelebb feb2.án jelentkezem itt. Jó tekerést, túrázást mindenkinek!!! :-*
Bruce Nektek jó síelést, ha tudsz, csinálj képeket!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Benne van... ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

No akkor akik jönnének vasárnap, a keletibõl 8:15kor indul az elvira szerint a vonat miskolc fele, erre Én 8:45kor szállok fel gödöllõnél.

Azokkal akik másfelõl jönnek, a gyöngyösi V.P.U. elõtti parkolóban találkozunk 9:45kor!

Szvsz ha beférnek a lovak Gabihoz, és Gabi is benne van, akkor játszuk meg azt, hogy lovak fel puttonyosban, Mi pedig busszal Mátrafüredig...

Már csak azért is jobb lenne így, mert szvsz a Mátrában sózzák az utakat... :-/

Másrészt meg az idõ... ::) és ugyebár 35centis hóban igen érdekes lesz tekerni ;D

Útvonalat ennek megfelelõen választottam...

Jiiiiiiiiháááááááááá!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
IGENIS! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
KIRÁLY! JUPPPÁLYÉ!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Csaláci tanács eredménye:
Ott a helyem! ;D ;D ;D ;D

Orsi! Ne körülményeskedj!
Gyere, a többit meg majd megoldjuk!! ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
..bár már azon is gondolkodtam felmegyek Bp-re elöbb ;D :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:'( ehhh... baliba mé nem gyönne? francoskrumpli az orra alá... :(

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Most voltam Balibánál, és azt mondja negatív a hétvége...és nézd meg milyen vonatok vannak :( :'( :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:o nocak?!

miért?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Orsolya :'( :'( :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
oxa...

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Na srácok én lassan elhúzok innen a net mellõl Sopron városa felé - bár elõbb útba ejtem a MOMot 2db NWD jegyért, és vasárnapig már nem is leszek többet netközelben. Ezért ha valami változás van, akkor a 70/5386139-en ezt plíz tudassátok velem, nehogy egymagam ácsorogjak vasárnap reggel a Keletiben.

Egyébként már nagyon várom. Az õszi Mátra túra óta egyszer voltam csak tekerni terepen, szóval vszeg elég gyík leszek, de azért lefelé osztom majd neki rendesen ;D, máramennyire ezt a ritchey "tükörradiál" vader gumikkal meg lehet tenni :'(.

Nos, akkor csók mindenkinek, és vasárnap 8-kor a Keletiben talizunk.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D fényképezõt vki hozzon!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Nos, egész szép társaság kezd összejönni abból, hogy Para hétvégén menne a Mátrába. Bírom ezt a szellemet srácok. Bár azért kíváncsi vagyok hogyan fogunk fölfelé haladni a 30 centis szûz, rosszabb esetben letaposott hóban, de végülis a buli hangulat a lényeg. Lefelé viszont annál királyabb lesz. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D hál'isternnek jó mélyen elveszett... ;)

pedig otthon még ott figyel a polcona Programozzunk C++ nyelven könyv... :P

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Para: sajnálhatod, hogy elveszett benned 1 igazi programozó!! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
rendicsóka...

if tényállás = jönni
then találkozó = vasárnap 9:45, gyöngyösi V.P.U.

8)