Halihó!
Beindult a tél rendesen. A hétvége is keménynek ígérkezik:
"Rekord közeli hideg várható a következõ éjszakákon. Az idõjárás.hu elõrejelzése szerint hétvégén, különösen a szélvédett, északkeleti területeken, akár mínusz húsz fokig hûlhet le a levegõ.
Leghidegebbnek a péntek éjszaka várható, de szombat, vasárnap is mínusz tizenhat-tizennyolc fokos hidegre számíthatunk. A szikrázó napsütésben a legmelegebb nappali órákban sem lesz mínusz három, mínusz nyolc foknál magasabb a hõmérséklet.
Enyhülés a jövõ hét elejére várható, amikor az ég is befelhõsödik, és akár országos havazás is kezdõdhet.
Januárban utoljára tavaly dõlt meg a hidegrekord. Akkor mínusz 30,9 fokot mértek a nógrádi Zabaron. Ilyen hidegre azért most nem kell számítani. Január 22-én eddig 1907-ben Debrecenben mérték a leghidegebbet, mínusz 27,1 fokot. Budapesten 1942-ben mínusz 18,7 fokig hûlt le a levegõ. "
Nem kifejezetten bicajos idõ lesz a hétvégén, ha mégis két keréken mentek, az izületekre vigyázni! Térdmelegítõt érdemes gyártani valamibõl. Én vasárnap nem vettem alsó réteget a sínadrág alá, és a gyorsabb lefeléken éreztem, hogy fázik a térdem.
Aztán a héten egész szolidan fájt is. Remélem nem lett baja. Állítólag ha egyszer "megfázik" a térdizület, utána már kisebb hidegekben is rakoncátlankodik.
Holnaptól nem leszek netközelben, legközelebb feb2.án jelentkezem itt. Jó tekerést, túrázást mindenkinek!!! :-*
Bruce Nektek jó síelést, ha tudsz, csinálj képeket!!!