Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. január 30. - 14:57

Írta 2004. január 30. - 14:56

Írta 2004. január 30. - 14:21

Thy: nyomattam egy kis fehéregyensúly és gammakorrekciót a képekre... vhogy fehér lett a hó, és világosabb a kép :
érdekel?
8)
u.i. nagggyon szenvedek... meeeeeeeeeeenjünk má' haza...

érdekel?
8)
u.i. nagggyon szenvedek... meeeeeeeeeeenjünk má' haza...

Írta 2004. január 30. - 11:34

hát ha ráveszem magam végre, hogy egy pályázatra elkészítsek egy grafikát, akkor 99%, hogy a vasárnapra max egy 1-2 óás tekergõzés fér majd bele

Írta 2004. január 30. - 11:22

Para:
De mennyi a valószínûsége, hogy elfoglalt leszel?
Mintavételes számítást alkalmazz légyszi ;D
De mennyi a valószínûsége, hogy elfoglalt leszel?
Mintavételes számítást alkalmazz légyszi ;D
Írta 2004. január 30. - 11:03

natinak, és Kahlesznek HB! :-* :-* :-* (utóbbi három csak Natinak persze
)
Vasárnap tekernék szívesen, csak valszeg most idõm nem lesz rá

Vasárnap tekernék szívesen, csak valszeg most idõm nem lesz rá

Írta 2004. január 30. - 10:47

Vasárnap benne lennék egy teker(g)ésben 11 óra után.
Valaki gyünne velem?
Aki megy hétvégén a TT-re annak jó gyaloglást!
Üdv:szammer
Valaki gyünne velem?
Aki megy hétvégén a TT-re annak jó gyaloglást!
Üdv:szammer
Írta 2004. január 30. - 10:45

vendég_Charon_*
Írta 2004. január 30. - 10:38

Írta 2004. január 30. - 09:02

Írta 2004. január 30. - 09:00

Szasz'
Thy:
jupppi!
Tegnap este vettem kezembe a térképet, hogy szemléljem a TT útvonalát s mit látok? ;D KÉKESRÕL LE UGYAN AZON AZ ÚTVONALON KELL MAJD LEJÖNNI, MINT MI VASÁRNAP LÓVAL! ;D
Kerály!
Remélem a jövõhétre nagyon ígérgetett éjszakai és napközbeni olvadások nem érik el kékest... :-/
Péef
Thy:

Tegnap este vettem kezembe a térképet, hogy szemléljem a TT útvonalát s mit látok? ;D KÉKESRÕL LE UGYAN AZON AZ ÚTVONALON KELL MAJD LEJÖNNI, MINT MI VASÁRNAP LÓVAL! ;D
Kerály!
Remélem a jövõhétre nagyon ígérgetett éjszakai és napközbeni olvadások nem érik el kékest... :-/
Péef
Írta 2004. január 30. - 00:12

Na sziasztok!
Nagy valószínûséggel én is ott leszek a tt-n, Magdimmal az oldalamon.
Egész hétvégére megyünk, kocsival, szállásunk az ÉDOSZ üdülõ Kékestetõn.
Szóval fel tudom ajánlani, hogy két-három embert Gyöngyösrõl Mátrafüredre kisegítek egy fuvarral reggel, esetleg ha mi nem túrázunk, akkor is...
30/278 83 57 !!!
Üdv: Bagi
Nagy valószínûséggel én is ott leszek a tt-n, Magdimmal az oldalamon.
Egész hétvégére megyünk, kocsival, szállásunk az ÉDOSZ üdülõ Kékestetõn.
Szóval fel tudom ajánlani, hogy két-három embert Gyöngyösrõl Mátrafüredre kisegítek egy fuvarral reggel, esetleg ha mi nem túrázunk, akkor is...
30/278 83 57 !!!
Üdv: Bagi
Írta 2004. január 29. - 23:04

Na feltolódtak a paratúra képei:)
Pixel:nem gyenge az oldal:)sok sikert hozzá!
Üdv:Thy
Pixel:nem gyenge az oldal:)sok sikert hozzá!
Üdv:Thy
Írta 2004. január 29. - 21:27

Írta 2004. január 29. - 21:18

Írta 2004. január 29. - 15:30

Kérdés következik...
talán páran láttátok a mûvûnket a www.onogur.com/finn rejtekhelyen. Lenne belõle egy újabb változat, amihez keresek valakit, aki tud kicsit Flasht programozni, és szívesen szánna egy délutánt arra, hogy összerakjuk, természetesen sör, csoki és nõk társaságában.
talán páran láttátok a mûvûnket a www.onogur.com/finn rejtekhelyen. Lenne belõle egy újabb változat, amihez keresek valakit, aki tud kicsit Flasht programozni, és szívesen szánna egy délutánt arra, hogy összerakjuk, természetesen sör, csoki és nõk társaságában.

Írta 2004. január 29. - 15:03

tegnap nem volt túl nagy érdeklõdés, ma sem szeretne senki csúszkálni menni a Normafára? 6-tól felzúznék, kamionbelsõvel felszerelkezve.
Írta 2004. január 29. - 12:10

Sziasztok!!
Elõször is BoldogSzülinapotAzEgészBringásCsajokTopicnak, sõt, az egész fórumnak, nem is! MINDENKINEK! :-) Miért is ne?:-)
Aztán meg:
Megtaláltam a földi paradicsomot... a neve saalbach-hinterglemm... Nyárról sem hallottam sok panaszt, és télen pedig.. hát isteni... :-) :-/
és utolsó napokban elkezdtem kipróbálni ezt a szûzhavas dolgot... hááát... jön a fíling ezerrel :-))
hazánkban hol van a legnagyobb szintkülönbség? mennék oszt jól lejönnék utána :-)
És akkor most hány és milyen program szervezõdik hétvégére? hirtelnjében nem látom és nem is olvastam mindent... most hétvégén lesz a mátraTT de azon kívül biciklizés is lesz? vagy hogy van ez?
Ha vki elmondaná, megköszönném neki:-)
Br.
Elõször is BoldogSzülinapotAzEgészBringásCsajokTopicnak, sõt, az egész fórumnak, nem is! MINDENKINEK! :-) Miért is ne?:-)
Aztán meg:
Megtaláltam a földi paradicsomot... a neve saalbach-hinterglemm... Nyárról sem hallottam sok panaszt, és télen pedig.. hát isteni... :-) :-/
és utolsó napokban elkezdtem kipróbálni ezt a szûzhavas dolgot... hááát... jön a fíling ezerrel :-))
hazánkban hol van a legnagyobb szintkülönbség? mennék oszt jól lejönnék utána :-)
És akkor most hány és milyen program szervezõdik hétvégére? hirtelnjében nem látom és nem is olvastam mindent... most hétvégén lesz a mátraTT de azon kívül biciklizés is lesz? vagy hogy van ez?
Ha vki elmondaná, megköszönném neki:-)
Br.
Írta 2004. január 29. - 08:40

Drága findli, Kahlesz, Szam (és még ki is :
), nagyon boldog szülinapot, hosszú életet és egészséget kivánok nektek! És persze azt, hogy legyen részünk sok közös, csodás, lelkes-kacagós-saras-havas-napos bringás kalandban!

Írta 2004. január 29. - 00:23