Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nekem is tetszik ez a nagyobb táv aszfalton. ;)
Szombat 10. Lágymányosi híd?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Csak döntsük el már végre, hogy terep-e vagy beton, mert ha az elõbbi akkor gumit kell cserélnem, mert most szlikkel nyomulok. Nekem a Börzsöny szimpi lenne, mert ott még nem jártam, és ha betonozunk, akkor azért nagyobb távokat is le tudunk nyomni, ha mondjuk tíz felé nekilódulunk.
Korábban nekem nem nagyon fog menni, mert elõzõ éjjel a Bahnhofban fogok bulizni. Akinek van kedve csatlakozni az jelezze.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Menjünk szombaton, és ha lehet vasárnap is! ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én - era idõjóslásában bízva - a szombat mellett teszem le a voksom, és betonozásra szavazok, bár tudom, hogy ezért Sopronban sok zúzós cimborám - kiközösítésük jeleként - lelökne a környék legnagyobb letörésén. :'( ;D, de benne vagyok bármiben csak tekerjünk.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szeva mindenkinek! :D
Új év, új lendület- egyeseknek új pilyos bicikli ;)!
Szóval én hétvégén szívesen tekernék egyet a közeli högyekben, persze csak mértékkel, mert nem szeretnék izületi problémákkal küszködõ vén szotty lenni. Tehát ha szervezõdünk, akkor gyosan találjuk ki, hogy szombat, vagy vasárnap, mert az egyik napom biztos meló lesz. :P
Era: Gratula a binyóhoz!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Hí,
A hétvégi tekerés sajna nekem se lesz jó, max a vasárnapi de én is attól tartok, hogy olyan dagonya lesz, hogy a vaddisznók maguk közé fognak fogadni ;D
De majd meglátjuk, ahogy a vak is mondta... :o
Szammer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
jajj :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
szolgálati titkot képez, és ha elmondanám, meg kéne hogy öljelek... ::)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ó, titokzatos Para Ferenc úr! Kérem uram, áruljon el valamit a csapatmezekkel kapcsolatban! Esetleg 1-2 hét múlva már lesz valami?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szép napos idõben aszfalton is tekerhetünk egy nagyot. Dunakanyar, Börzsöny? Vagy tudtok aszfaltos erdészeti utat?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én benne lennék a szombati tekerésben, de mint Parabá is mondta, ha nem betonon megyünk, akkor tényleg csak dagasztás lesz az egészbõl, de ha úgy dönt a köz, akkor én akarata alá vetem magam.

Era: a vasárnapi party meg még meggondolandó. Mennék, csak hát a Kinga holnap öt napra távozik A Keleti Birodalomba (Österreich) és csak vasárnap érkezik. Majd meglátjuk. De egy tekerésben mindenképpen benne vagyok. Sõt én ma délután is megyek, ha netán valakit érdekel.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

egyre erõsebb bennem az inger, hogy végre deszká(k)ra pattanjak így tél idején, olvasgatva a sok élményt melyet síeléseitekrõl szól... de azt hiszem ebbõl már csak a kövi téli szezonban lesz vmi... ::)

Hétvége: részemrõl sajna semmi lovaglás, de ha kitart ez a csodás március végi-április eleji idõjárás, akkor talán jövõhétvégén...
amúgy nem tudom mennyire lenne tekerés mint inkább dagasztás... ::)

csõváz és hátszél...
Joghurt und Para... 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Drága Era! Gratulálok az új paripádhoz! Ezzel biztosan sokkal jobban fogsz tudni menni, hiszen mind mászáshoz mind lejtõzéshez alkalmasabb épitmény! Sok sikert hozzá!

A hétvégi tekergésben lehet hogy én is benne leszek.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
IGEN! Hatalmas hegyek, méteres hó, szikrázó napsütés... :D
Szia Bors! Akkor megúsztátok lavina és lábtörés nélkül?

Tegnap felhívott Setike és azt mondta, tudom-e hogy vasárnap este tészta party lesz nállam? Meglepetésként ért, meg az is, hogy Ors itt lesz. De mindez nagy örömömre szolgál. Tehát szeretettel várok vasárnap mindenkit, tudjátok, túrós, mákos tészta a menü. :-*

Azt mondta a rádió szombaton 15 fok is lehet napközben. Javasolom, akkor menjünk bringázni! Vasárnapra akár 15 fokkal is kevesebb lehet a hõmérséklet.

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sziasztok!
Hazatértünk a síelésbõl. Hát mit mondjak, király volt! Fantasztikus élmény egy hétre kimenekülni a szürke városból, a hatalmas, havas hegyek közé. Én teljesen kikapcsolódtam, szinte minden itthoni dologról elfeledkeztem. Nem tudom Melonnak mi a véleménye, de engem lenyûgözött ez a pályarendszer, amely 3 völgyet kötött össze, kb. 30 felvonó segítségével. Annak ellenére, hogy másodjára voltunk ezen a helyen, még mindig maradt bejáratlan pálya. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a síelést (is)!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

:D :D ;D ;D

Szívesen tekerek olyanokkal is, akikkel bírom a tempót. ;D

Például velem...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
millió gratula az új bringádhoz Era. nagyon csinibaba! 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:D :D ;D ;D
Hát igen, én is így tervezem. A TREKK-kel járok be melózni - gondolom, a fõnököm nagy örömére - az AUTHOR-t meg majd az erdõben nyúzom.

Kingát is bevesszük a csapatba. Szívesen tekerek olyanokkal is, akikkel bírom a tempót. ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Era: nagyon csini egy gép. Élõben meg gondolom még szexibb. A fék meg szerintem majd szép lassan bekopja magát. Ha mégsem akkor próbálkozz majd más fékpofákkal.

A Kinga meg köszöni a felajánlásodat, és el fogja fogadni a segítséged a tavaszi túráktól kezdõdõen. Bár remélem azért ha beáll a jó idõ nem csak ti ketten lesztek leányok a tekerõs õrültek közt. Egyébként elhatározta, hogy megpróbál bicajjal bejárni a munkahelyére, hogy edzõdjön. A jó idõ beálltával én is megpróbálom. Mókás látvány lesz: a tanárúr beugrat az egyetemre egy polarxxel, majd miután vége az órának, hóna alá csapja a zh-kat és egy elegáns manuallal - már ha addig képes lesz megtanulni az elegáns manualt ;) - kigördül a parkolóból. ;D Az egyetemista lányok meg csak mély, vágyakozó sóhajtásokat eresztenek meg utána... Majd a tanárúr felébred és rájön, hogy a bilibe lóg a keze... :D

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
era: :o :o nagggyon vad :o :o

bruce: természetesen én is ;)