Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Halihó:)
Mi benne lennénk egy szombat délutáni, és egy vasárnapi tekerésben is...persze a hétfõ evidens ;D
Üdv:Thy
Ja, és Kahlesz nevében is, csak neki nincsen net:(

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Ahhh... KeX te nemtom, hogy bírod... Nekem már a szombati tekerés is több volt, mint elég ebben a fizikális állapotban...

Megmondom õszintén, a vasárnapi dolog kicsit erõltetett volt számomra, fõleg, h a srácok rávettek, h tekerjek fel velük Dobogókõre én hülye meg beválaltam. plusz még egy kis lajosforrás levezetõnek. hát elég jól leapadt az energiám a végére, alíg birtam hazavánszorogni ;D ööö, lehet nem kellett volna pénteken az a két órás foci, csütörtökön meg a vérre menõ edzés? ::) De izé, amitõl nem halok meg, attól csak erõsebb leszek, vagymi.

persze a vasárnapi is megérte, "kicsit" szép volt az erdõ.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
obsidian: A képeket most kezdem felpakolni, de lassu a net melóhelyen. Talán reggelre fent lesz. Ha nem szakad meg.
Ha egyben kell a cd, Para és Era képeivel, akkor holnapra ki tudom írni, csak hívj fel, hogy holmikor.
(20/555-5568)

Para képei itt:
http://www.mora.u-sz... 20041023/Para/

Egyelõre csak ömlesztve, reggel talán csinálok hozzá galériát is. De a feltöltés iszonyat lassú! Reggeli elõtt nem is érdemes nagyon nézegetni. :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én Ó argh nyelven szólaltam meg, az illetékesek pedig úgyis megértik. ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
A szombati túra nagyon kellemes volt, kár hogy az uccsó single-track (Mátrafüredre) olyan agyagos volt. Galyatetõn legközelebb meg inkább maradko a hambi+palacsinta kombónál. A kalya lassú drága és félkész volt, különben egész jó volt :-X
Kár lett volna kihagyni a túrát, asszem idén már nem lesz ilyen kellemes idõjárás (mondtam, hogy napsütés lesz :D). Patakátkelésen átázott lábam sem fázott, pedig ránksötétedett a végén már. 8)

Jól néz ki a Szén patak völgye, de a Kékesi karika izgalmasabb, legközelebb ne hagyjuk ki azt!

Ja, odafele szokás szerint késésben voltunk, így megnyomtam a tempót egy kicsit, 4 bicóval 130-140 körüli tempót mentünk. Haza már lazább 110-120as tempóval beértem. Mivel tele tankkal indultunk, kíváncsiságból tankoltam egyet Erától hazafelé. Kerek 19l fogyott 204 km-en ::) Oda fele legalább 10 lityó lecsúszott a sárkány torkán. Azt hiszem nem érdemes eröltetni ezt a tempót...
Viszont az új thule tartón kényelmesen elfér a 4 canga 8)

Ma megyünk kollégákkal dodzsemezni ide.Letolok mindenkit a pályáról ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
skiri skiri skiri! Képek mikor lesznek fent elõreláthatólag? Vagy a CD-t kompletten nem tudnám tõled átvenni???

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Ha hétfõn lenne a kerekezés, akkor talán én is visszajönnék addigra.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Éljen éljen, kitört a kultúra! "velocicás genya!" ;D ;D :-X
Na azért ez nem volt semmi...

Lensver, ez milyen nyelven volt? Szanszkrit? ;) Vagy valami trükkös dolog?

Ahhh... KeX te nemtom, hogy bírod... Nekem már a szombati tekerés is több volt, mint elég ebben a fizikális állapotban... ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: Az utolsó mondatodat gondolom Véres Hurka megértette! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Véres Hurka! A név megtévesztõ (Bringás lányok), de ez nem a velocicás topik, szóval teljesen rossz helyen kopogtatsz. Némi infót azért hallottam:
azért van ott csak 9, mert a verseny megszervezõi az egész cuccost átrakják egy másik honlapra külön szavazógéppel. De errõl majd a Bikemag-ban fogják az érdekelteket tájékoztatni!

Egyébként meg: avargh bogarot a'rgh mansia bu dabal! Eta ku'qot mandalori-!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A vasárnapit nem tudom, de én is állítom, hogy ilyen saras még nem volt a biciklim az idén... 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
velocicás genya loooool ;D ;D ;D ;D

komoly hétvége volt, még mindíg serceg a fogam 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Véres hurka! Kit szólítottál meg ezzel az igen megtisztelõ stílusú leveleddel?

véres hurka

véres hurka

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
hello!

én nem értem ezt a velocicás genyát!
az újságban van 1 csomó bige, a neten meg 9 képet találtam csak!

te érted ezt?

légyszi írj vissza!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
ha szabad elnem egy javaslattal a Pilis kapcsan:

Budapest , Szentendre , Ko-hegy , Lajos-forras , Hegyteto , Pilisszentlaszlo , Visegrad , (Nagymaros) , Budapest

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Akkor egy, vagy 2 (?) szavazat hétfõre. Végre felmehetnénk a Pilis csúcsra... (vagyis én nem voltam még mindig ott fent. ::))

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ha hétfõn lenne a túra, mi is tudnánk csatlakozni.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Kár, hogy egyik nap se mentünk együtt túrázni...

Vasárnap csak egy hajszálon múlt. Szerintem éppen, hogy csak látótávolságon kívül tekertetek elõttünk. Ha csak eggyel kevesebbszer állunk meg fotózni - vagy ti eggyel többször -, akkor nem a Pokol csárdánál találkoztunk volna, hanem jóval korábban. Majd legközelebb! :-)

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
sot... marcius 10-en volt :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Az még nyáron lehetett. ::)

Szia! :D (Én örülök, ha egy fórumost személyesen is megismerhetek.)