Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

hétfõn én is szívesen emnnlk briciklizni (60-70km, vagy vmi ilyesmi)...
..meg sztem nesta is..

hát jah, terveztem vmi ilyesmit ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Thommey a legfontosabb szempontot hagyta a végére! ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A nõi geos gépeknél nem a súly a különbség, mert az csak a kisebb méretbõl adódik, hanem a geometria! Általában rövidebb felsõcsõhossz jellemzi ezeket, és rövidebb láncvilla hossz. A felsõcsövek soxor ejtettebbek, mint a ffi vázasnál. A nyereg többnyire nõi, de ez csak sajna kevésre jellemzõ. És a színek:))))
Üdv:Thy

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ezek szerint hétfõn tali 10-kor az UVH-nál! Aztán megyünk amerre látunk. Llehetne ez egy nagy túra és A Pilis csúcsot szeretném! ;D

És elõzõ napokban, ha lenne valakinek kedve kisebbet mondjuk a HHH, vagy Jani hegy, vagy nem tudom, de úgy, hogy maradjon még hétfõre erõm... ::) (?)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Egy hétfõi Mindenszenetek MBFT túr(h)ában és is benne lennék mer' akkor korábban vissza jövök pestre. ;D
Szammer

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
AZt is néztem, bár annak az árát nem láttam....de sajna árminimalizálásban utazom.... :-[

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kinetic asl?
Az a kettõ között van.
8)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
köszi.

szerintem az bõven jó lesz, bár a modus sokkal jobban tetszik.. :(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Rossz nem lehet, tavaly még azt ajánlották csak a lányoknak. Gondolom a súlyban lehet különbség... ::)

De én nem értek hozzá.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
és a basic asl mivel rosszabb, hogy sokkal olcsóbb?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
aha, szóval Te vagy az.... ;D..tudtam, hogy valakinek van ilyenje....

És nem parasztvakítás a nõi geometria? Mert tényleg elég húzós az ára (legalábbis nekem)....meg elég gagyi cuccokat pakolnék rá(mag.draco alapfelszerelés).....

(te nem adod el véletlenül?? ;D ;D )

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Skiri: Pedig ezt írták. :D

Kislust: MODUS ASL! Én nagyon szeretem ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
kvik messzidzs

hétfõn én is szívesen emnnlk briciklizni (60-70km, vagy vmi ilyesmi)...

..meg sztem nesta is..

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Na ezt most úgy kell érteni, hogy veszek 20 patkányt és felváltva engedem be õket ugyanolyan felépítésû, de különbözõ (mondjuk mindig új, steril, szagmentes) labirintusba, akkor a 20. rövidebb idõ alatt megy végig, mint a 19., stb?

Mert ezt megint parányi kétkedéssel fogadom:-)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Sziasztok!

Tudom, hogy ez nem a vázas topic, de mégis ide írom, mert : 1, a hölgyek véleményére/tanácsaira vagyok kívéncsi elsõsorban, 2, ott eltûnne a kérdésem a melyik csillagromboló a jobb/drágább vitákban...

Szóval:

A barátnõmet szeretném karácsonykor meglepni egy új vázzal, mert a mostani nagy neki (18"-os magellan draco). Egyáltalán nem versenyez, leginkább városban használj a gépet, de szerintem egy kissebb/hozzá való vázzal könnyebben boldogulna/ügyesebb lenne.

Nézegettem mindenféle vázat, de nem nagyon tudok dönteni. Fontos, hogy olcsó legyen, mert felesleges neki a profi váz+nincs is annyi pénzem (ez csak kiegészítõ ajándék lesz).

Jelöltek:
- Merida Matts Special Edition Pro (ezt használtan ajánlották 25ért kormánycsapival+monoblokkal, nyeregcsõvel)

- Author Modus Asl (ez elég drága, de nagyon szép+nõi geo ? :-\)

- arra is gondoltam, hogy egyszerûen veszek egy 16" os draco vázat valahol...

Van esetleg javaslatotok, véleményetek?

köszi,
kislust

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Képzeljétek azt olvastam,

Hol?

Csak mert szag után is megy az egér. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Képzeljétek azt olvastam, hogy a természet a már bevált dolgokat szereti követni. Az írás lényege az, hogy ami elõször történik meg (pl. egy új kristály kialakulása), az hosszabb idõt vesz igénybe, mint amikor már van egy minta rá. És ez igaz a föld különbözõ pontjaira. Minél többször ismétlõdik valami, annál gyorsabban megy végbe. Tudósok azt is megfigyelték, hogy egy labirintusban egy patkánynak x idõbe tellik eljutni a kezdettõl a végpontig. Az újabb ismétlések, nem ezzel a patkánnyal már egyre rövidebb idõt vettek igénybe. És ez igaz volt a föld más városában is ugyanazon labirintus esetén. (!) :o

Vagy ez nem ide való? ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szentendre fölött javasolnám kedvencemet, Vöröskövet, ahonnan csodás kilátás nyílik a Börzsönyre és a pesti lapájra meg a Szentendrei-szigetre.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A jobban megközelíthetõ, és jó fotós helyeket keressük, kb 50kilcsis úttal...kevély,pilis tetõ, esetleg szentendre fölött valami, mert a kedvesem még nem járt arra..
Üdv:thy

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
hova merre meddig??? ;D