Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ádám: szombat vasárnapra +10, +12fokokat mondanak... ::) csak mondom...

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
De csak hétvégén - leghamarabb pénteken - kapom meg a szídíket, akkor te meg már a Bükkben fagyoskodsz a sárban (azért remélem jobb idõtök lesz), tehát csak a jövõ hét marad!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
CD! Nagyon jó? Köszönöm szépen! Ha minden igaz, Zed is jön a BMFT talira, mi pénteken indulunk, addig találkozzunk, hogy eljuttassam neki!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Era: a hétvégén meglesz a Seti féle ugrálós cd, tehát vmikor majd taliznunk kellene, meg visszaküldeném a multkori bulin kölcsönkapott lámpát is Zednek.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
május 13-16 :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na varj. Hanyadikan is van indulas oda? Meg mondom, az a baj, hogy minden penzemet most emesztem fol eppen. :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D szuper!

persze hogy ráér míg haza nem érsz! ;)

egyébként akkor ha jövõhéten hazajössz, mégis tudtok jönni Szlovipariba,nem? ::) :)

feri

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tyito, aaaaaaaaaa, a Zamiam! Mikor vehetem mar kezembe, mikor dedelgethetem es becezgethetem? Hat mar csak kepen nezegethetem fejlodeset? :'(

Para, kepek vannak, de innen sajna nagyon nehezen tudnam csak folvenni, vendeglatomat pedig nem akarom ezzel folyton zaklatni. De jovo heten ha hazaertem, estere megprobalom felrakni oket.
Sajna bringas kep tul sok nem keszult, viszont van egy ismerettsegem, akin keresztul szerzek majd par jo bringas kepet is a versenyrol!
Ja, es a Cape Arguson fogok fotozni, de a max. kep 45, amit tudok csinalni.

Bringazni meg legtobbszor egyedul bringazok, olyankor meg nem fogom fotozgatni a cangamat mindenfele hatterek elott, igy inkabb csak a tajat fotozom. De az gyonyoru, ugyhogy egyedul is megallja a helyet.
Puszi mindenkinek!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Era: ebben a trutyiban én sem mentem fel. Szóval mehetünk holnap!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szeretném megragadni az alkalmat, és a Natinak szánt Zamiocoulcast, és késve, de szívbõl kívánva Nõnap alkalmából köszönteném a Kedves érdekelterket!

Feltöltött kép

Bocs, ha nagy lett!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Ja, tegnap azért a jó hírt megünnepeltem, és vettem egy Hussefelt nyakat (40mm), meg egy kormányt. Hát, ez a 31.8-as befogó elég brutál ;D! Régen egy cc váz alsócsöve volt ilyen vastag. És ennek ellenére nagyon könnyû. 8) Ma még vágnom kell belõle hat centit, hogy 620 széles legyen, és akkor kormánytörés miatt jó ideig nem kell aggódnom! :)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Kex: igen, ez AZT jelenti. Felvettek! ;D Ma megyek regisztráltatni a tanfolyamra, meg ilyen szerzõdés aláírások, egyeztetések ...stb. lesznek. Nem sokat tudok még a cégrõl, és igyekszem utána járni ennek-annak, nehogy valami olyat írjak alá, amivel eladnak rabszolgának Kamcsatkára! ;)

A leivás egyenlõre még nem történt meg, de hétvégén jön az öcsém, és õ biztos erõltetni fogja! :)

Era: szerintem nem fog összejönni a Bükk. 1. tegnap tudtam meg, hogy lesz. 2. Eddig úgy terveztem mindent, hogy ma Németo.ba megyek, de ez - mint a fent láthatod - tegnappal változott. 3. Hétvégén meg jön az öcsém és apunak meg névnapja lesz. 4. Ebben a nyakig hó/dzsuva/zima idõben meg nincs nagy kedvem fagyoskodni és ruhát szárogatni, még ha ez egy nagyon jó társasággal történik is. Sajnálom, de én nagyon fázós vagyok, meg kényelmes is. Nektek azért jó idõt, meg jó mulatást.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Pixel: nincs kedved holnap is kimenni? Ma jógára megyek, de holnap szívesen felmennék!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Van valakinek kedve ma este kimenni a Normafára havazni? (Részemrõl síelés+combizomerõsítés :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Srácok, nagyon kedvesek vagytok, köszi a köszöntést! :D

Lensver: eszméletlen vagy. Azt hiszem példaképemül választalak kitartásban (is). ;) :-*

KGADAM, KeX: Hát nem jöttök a hétvégén a Bükkbe a talira?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: :( csak 17én érsz haza? ehhhh :D tejány... :D nem semmi kis verseny turnusra mentél ki :) a HELYEZÉSÉRT ISMÉT CSAK GRATULA, már nagyon várom a képeket ha vannak, meg a beszámolód :-*

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ööö Ádám ez az hétvégi itthonmaradás AZT jelenti amire gondolok? ;D leivás opció játszik ezek szerint ? :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mindenkinek nagyon sok boldog nõnapot kívánok!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nati!
Gratula nektek, minden elismerésem ehhez a teljesítményhez!

Minden bringás lánynak boldog nõnapot! :-* :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Koszi a koszonteseket es a gratulakat! :-*

Para, a megfelelo topikba jeleztem, hogy sajna nem tudok menni, mert csak 17-en erek Mo-ra.

Era, igen a bringak is igencsak le voltak amortizalva, de nem is csoda,hisz egyik nap vorosek voltak a rajuk ragadt sivatagi portol, a masik nap pedig elmerultek a fekete sarban, egy egesz ejjeli eso utan.
A bringas taborban folyton ket szerviz uzemelt es mindegyikuk 150-200 bringat javitott meg egy nap alatt! Lattunk olyat is, hogy egy srac a bringajat ket reszben hozta be a celba, futva. ;D
Nekem szerencsere semmi komoly nem volt, csak a valtobowden tomitodott el a legsarasabb napon, amikor ugy csuszkaltunk a buzos dagonyaban, mint a disznok. Ez egyebkent egy kulon kis raadas volt a szervezok reszerol:
a harmadik napon tortent, s mar 100km es 1500m szint a labunkban volt. Az utolso husz km lett a legkegyetlenebb. Egy fenyvesbe vezettek be minket, ahol az utak olyan meredeken futottak folfele, mint a HHH-n a cc palyak legmeredekebb reszei. Sziklak ugyan nem voltak, viszont az ut mero sar volt. Nehol bokaig sullyedtunk benne ha toltuk. Marpedig a legtobbszor ezt tettuk. Aztan egy olyan folyon kellett atkelni, amibe a bringam agyig belemerult, a labam teljesen viz alatt volt es ha nem erek ki gyorsan a szelehez, hogy ott letegyem a labam a sziklakra, akkor eldolok.
Egyebkent ez a resz a profiknak is betett, mivel a 100km-en ugy mentek, mint a meszesek, es nem sejtettek, hogy mi var rajuk. Igy ezen a szakaszon ok is toltak es karomkodtak rendesen.