Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ors! Neked igazad lehet, én is hülledeztem, meg lestem, hogy Mellon nem szokott ilyesmivel foglalkozni. Mellon! Hát Te csak vicceltél? Ugye?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
ennek olyan április 1 szaga van ::)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Bár ez nem szokás itt, de tekintettel arra, hogy ilyesmire minden sportolónak szüksége lehet, ermélem megbocsáltjátko nekem ezt ma.
Tehát egy kedves imerõsömnek szeretnék egy kis reklámot csinálni azzal hogy bemutatom ezt a ma még talán újszerûnek tûnõ gyógymódot.
Manapság mikor oly kevés idõnk van az egészségünkre, érdemes megfontolni hogy a testi felüdülésünkre vagy gyógyulásunkra mennyit idõt és pénzt áldozunk.
Hohenberger Árpád, már régóta foglalkozik thaimasszázzsal hivatásszerûen, valamint az elmûlt években euromasszázzsal. Emellett hobbiszinten egyre több idõt szán a parapszihológiára.
Kifejlesztett egy merõben új gyógymódot, a Hohenberger féle távmasszást. Lényege hogy nem kell személyesen jelen lennünk a masszázs során csak annyi a dolgunk hogy egy elõre egyeztetett idõpontban -megfelelõen rákészülve- ellazulunk fekvõ helyzetben. A mester ezalatt az idõ alatt a speciálisan elõkészített rendelõjében koncentrálva végzi a szakértõ masszázst, idõtartama a problémától függõen 10-30perc lehet. Árpád az elsõ személyes konzultáció után mindenkinek személyreszabott masszázsprogramot ír elõ, ami tartalmazza a soron következõ kezelések idõpontját ,idõtartamát és egyéb információkat.
Nagyon fontos hogy az instrukciókat maradéktalanul tartsd be mert különben értelmét veszti a dolog. Ha úgy érzed hogy mindent betartottál és a kezeléssorozat végén - ami gyakran több hónap is lehet- nem érzel javulást a mester visszatériti -és most figyelj- az általa egész addig kezelésbe fektetett összeget.
Ha bármilyen mozgássszervi vagy izomproblémád van vagy csak egyszerûen frissülni vágysz ,keresd meg bátran a mestert.

A masszázs díjak:
- 10 perces üdítõmasszázs: 6000 Ft
- 30 perces üdítõmasszázs 15000 Ft
- speciális euro disztant masszázs 20000Ft
- reumasszázs 12000Ft

Az elsõ kezelés csak 5000 Ft

Hohenberger Árpád távmasszõr és parallaktor
távrendelõ: Tel:0690 241479

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Szombaton veszem meg!

Vasárnap meg hozz plíz gépet, mert kellene rólam pár fotó, amin sármos pofázmányom 8) is látszik (egy hölgy követeli már egy ideje ;) - joggal).

Gyere vonattal: az mindig jó buli!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Én már idénre kezdek besokallni a mávtól, úgyhogy ha esetleg lenne egy szabad hely kocsiban, akkor azt igénybe venném. Bringatartót tudok vinni tetõre...

Ádám, hussefelt-et megvetted már? Wilkerben most egész baráti áron adják...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Para: megyünk :D

Remélem valami köves utvonalat választottál, ahol nem süllyedünk el, legfeljebb csak az esõ helyett esünk nagyokat...

Alkatrész végül csak nem jött? Sebaj befogjuk ismét Era szép sárga biciklitartóját. Sajnos most már mindenkinek oversized alu alsócsöves váza van, de majd megoldjuk.
Azért késedelmi kamatnak valami szép kormányt elfogadnák a Factortól ;D

A rokkantkoalíciónak gyors javulást kívánok! Remélem nem harapódzik tovább a kór :-\

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
Phil : egy kalappal ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Mi meg kérdõjelesek lettünk, idõtõl sok függ, barátnõm meg most elkezdett visszakozni (ne vigyé má bringások közé mert én nem vagyok az szindróma - dehogynem édes).Remélem azért meggyõzöm, mert ki akarok mozdulni itthonról.
Ha megyünk akkor is Rákos MÁV állomáson szállunk fel, nem bumlizunk be a keletibe.
Holnap drukkoljatok, 14.00-tól zh.-t írok.
Köszi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

... élvezni fogjátok ::) ;D

péef

akkor inkább én is megyek ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D jebébije...

jelenleg 4centi hav van kékesen fenn... túra útvonal kikristályosodott... élvezni fogjátok ::) ;D

Mellon: megyünk akkor? 8)

péef

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Pesze, ha esik én sem fogok menni, de a keleti országrészre 13-14 fokot és száraz napos idõt mondanak. Remélem igaz a jóslás!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
De honnan tudhatnánk elõre, hogy Para esik-e? ;D
Ha valami csoda folytán holnap el tom hozni a gizellát, én is megyek :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ha nem esik én megyek a vasárnapi Para túrára :D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
És igen! Jelentem alásan vasárnap nyolckor jelen leszek a Keletiben. ;D Ha minden jól :) megy (azaz sikerül Gyapinál szombaton felrakatnom egy új monoblokkot - Husi Gigapipe -, meg új hajtókart - Husi - és egy láncfeszítõt, szintén husi, de a jobbik fajta), akkor a polarxel megyek, ha nem :( akkor inkább maradok a pyxisnél! Nincs kedvem minden zökkenõ után felrakni a láncot.

Egyébként hányan megyünk? Van valami lista?

Már nagyon várom! ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ééééés ... igeeeen ... igeeeen !!!

Újra a régi .... köszönet érte Zorgnak! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És még valami:

Én, mint a bringás lányok topik második szülõanyja azt javaslom, hogy mindenképpen térjünk vissza a kedves és barátságos elnevezéshez, a "Bringás lányok márpedig vannak"-hoz.
Igy neveztük el, túlspirálozni nincs értelme, úgyis mindenki tudja, aki ide irogat, hogy mirõl szól. Másokat meg úgyis elriaszt az, hogy "bringás lányok" - mint már páran irták is.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Gabi, és a doki szerint ez csakis a bringázástól van?
Tudtommal a kevés térdfolyadék pótolható valamilyen kúrával és talán injekciózással. Anno sokat jártam sebészetre a Sport K-ba és ott hallottam errõl is dolgokat. Csak már rég volt az. Ha a térdben kevés a folyadék akkor az kopni fog bármilyen mozgástól, hisz nem a biciklizés okozza a kopást, hanem az, hogy nem elég folyadékban mozog a térdizület. Szóval elsõdleges célod az, hogy növeld a térdfolyadék mennyiségét, márpedig ez nem lehetetlen!
Most járok terápiára, ott egész értelmes a nõci, megkérdem õt, mit tud errõl! (szombaton)

Tyitó: oksa, és köszi a kedvességedet, meg fáradozásodat

Kahlesz: bármily hihetetlen, de nekem is megfogalmozódott a fejemben, csak te pont akkor kezdtél róla beszélni, amikor én a számat kinyitottam, hogy elmondjam!
;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Gabi : :'(
gyógyulj meg minél hamrabb :-*

küldjük a pozitiv energiákat ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nem adom fel!! :D
Ha egy kis esélyt látok az indulásra, tuti, hogy ott leszek!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Basszus, lehet, hogy mákja lesz a Gyurcsánynak.
Jobbulást neked.