Helló MINDENKINEK!
Én csak szerényen csatlakozni szeretnék az elõttem szólókhoz.
ÜDV:Ralph
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Started by
Major
, 2001. September 08. 02:29
Posted 2001. December 22. - 22:28

Posted 2001. December 22. - 21:55

Ha nem ellenezném a felesleges nyál-eregetést, én is írnék valami ragadósat, de ellenzem... Különben sem szeretem a karácsonyt... :-/
De azért ugye tudjátok, hogy titeket igen! Szal mindenki: bejglire fel! ;D
Jorus, aki nem morcos, nem közellenség, csak nem csípi a kommersz dolgokat...bocs
De azért ugye tudjátok, hogy titeket igen! Szal mindenki: bejglire fel! ;D
Jorus, aki nem morcos, nem közellenség, csak nem csípi a kommersz dolgokat...bocs

Posted 2001. December 22. - 21:33

Én is ezúton szeretnék mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni minden fórum társamnak!!!
Posted 2001. December 21. - 22:47

[glow=red,2,300]TEXT[/glow][shadow=red,left,300]TEXT[/shadow]Békés, Boldog, Kellemes Karácsonyt és Eredményekben gazdag, EGÉSZSÉGES új évet kívánok minden kedves Fórumtársnak, és kedves családjának!!!
Posted 2001. December 21. - 08:08

Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!
Paraferee, ez itt mind kis bet?vel íródik...de boldok karácsonyt neked is!
Paraferee, ez itt mind kis bet?vel íródik...de boldok karácsonyt neked is!
Posted 2001. December 21. - 02:15

hát akkor... könnyes szemmel fájó szívvel búcsúzom... találxunk a következõ évben...
sok bejglit pezsgõt meg mindenféle jó kis alkatrészt a fa alatt ;D
hüp hüp :'(
pápá mindenkinek:
maradok tisztelettel:
Rás
pápá mindenkinek:
maradok tisztelettel:
Rás
Posted 2001. December 21. - 02:14

hát akkor... könnyes szemmel fájó szívvel búcsúzom... találxunk a következõ évben...
pápá mindenkinek:
maradok tisztelettel:
Rás
pápá mindenkinek:
maradok tisztelettel:
Rás
Posted 2001. December 20. - 18:22

Posted 2001. December 20. - 16:01

Hey... Atyuska-bátyuska-géppuska...
Úgy néz ki, hogy már holnap csak pillanatokra jövök fel ide, és aztán már csak 2002ben legközelebb...
Így hát...
[glow=green,2,300]
Mindenkinek ezúton szeretnék Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!
Bízok benne, hogy hozzászólásaim senkibõl nem váltottak ki ingert, fõleg nem olyat, amihez a mosdóba kellett volna rohanni...
Abban a reményben búcsúzom, csak egy rövidke idõre(he-he...4 nem szabadultok meg tõlem...
), hogy mindenkivel viszont "találkozhatok" a jövõévben is!
[/glow]
Még egyszer Kellemes Ünnepeket!
Aztán csak óvatosan a nagy tivornyákkal! Mert nincs veszedelmesebb, mint egy fültõl fülig mosoly a mákosbejgli után... ;D
Csõváz és hátszél...
Zárul Miki móka tára... Joghurt is alszik már... Aludj el szépen kis...ööö... Paraferee voltam ;D
Úgy néz ki, hogy már holnap csak pillanatokra jövök fel ide, és aztán már csak 2002ben legközelebb...
Így hát...
[glow=green,2,300]
Mindenkinek ezúton szeretnék Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!
Bízok benne, hogy hozzászólásaim senkibõl nem váltottak ki ingert, fõleg nem olyat, amihez a mosdóba kellett volna rohanni...
Abban a reményben búcsúzom, csak egy rövidke idõre(he-he...4 nem szabadultok meg tõlem...

[/glow]
Még egyszer Kellemes Ünnepeket!
Aztán csak óvatosan a nagy tivornyákkal! Mert nincs veszedelmesebb, mint egy fültõl fülig mosoly a mákosbejgli után... ;D
Csõváz és hátszél...
Zárul Miki móka tára... Joghurt is alszik már... Aludj el szépen kis...ööö... Paraferee voltam ;D
Posted 2001. December 20. - 14:35

Posted 2001. December 20. - 11:04

Bruce: az enyém fél mega volt?! (Na, jó, az egyik 4 kilós, a másik 380-as.) Na, de egy 800X600-as kép ekkora, ha jobben tömörítem, akkor meg gányul néz ki. Legközelebb kisebb méretben kûggyem?!
Posted 2001. December 19. - 18:29

Posted 2001. December 19. - 17:12

Bruce! Mikor lesz fent a neten a cuccos?? Már nagyon várom a végleges kezdetleges verziót!! ;D
Posted 2001. December 19. - 17:00

Hello!!
igen Jorus, megkaptam!! ;D ;D
és ebbõl az apropóból szeretnék mindenkit megkérni, aki küld képet, LÉCCI csináljatok vele vmit, hogy ne fél megás legyen 1 kép, jjjóóóóóó??
egyébként minden html módosítható utólag is, persze...
Üdv:
BRUCE
igen Jorus, megkaptam!! ;D ;D
és ebbõl az apropóból szeretnék mindenkit megkérni, aki küld képet, LÉCCI csináljatok vele vmit, hogy ne fél megás legyen 1 kép, jjjóóóóóó??
egyébként minden html módosítható utólag is, persze...
Üdv:
BRUCE
Posted 2001. December 19. - 16:49

OK.
AZt tudod, mi az IMHO?
Ugyan az, mint az SZVSZ, csak angolul. Szóval ha ezzel találkozol, ne ess 2ségbe!
AZt tudod, mi az IMHO?
Ugyan az, mint az SZVSZ, csak angolul. Szóval ha ezzel találkozol, ne ess 2ségbe!
Posted 2001. December 19. - 16:41

Szvsz (hajjj, de jó, hoyg tudom végre Én is hasnmyálni ezt... ;D ) így is úgy is muszály lesz módosíthatónak lenni, hosz egy önéletrajz mindig módosul...
Meg ha arra a kevéske kis html tudásomra hagyatkozom, mint ami nincs is, akkor azt hiszem az anyag mindig módosítható alapból..
azaz azt töl,tesz fel amit akarsz, és azt vezsed le amit akarsz...
Meg ha arra a kevéske kis html tudásomra hagyatkozom, mint ami nincs is, akkor azt hiszem az anyag mindig módosítható alapból..
azaz azt töl,tesz fel amit akarsz, és azt vezsed le amit akarsz...

Posted 2001. December 19. - 16:34

BRUCE
Ha utólag is lehet bõvíteni, akkor most, ha nem, akkor csak januárra leszek én is készen az egész "portfóliómmal".
Ha utólag is lehet bõvíteni, akkor most, ha nem, akkor csak januárra leszek én is készen az egész "portfóliómmal".
Posted 2001. December 19. - 16:05

Én jönnék, csak akkoriban nagy karácsonyi banzájok vannak!!!
De JAN1, 3AS6ÁR hegy, az mehet!!!! ;D

Posted 2001. December 19. - 11:57

Ejjj...!
Hááát egy legíny sincs talpon e vidéken?
Ki szembe szállna az nagy idõjárással, és részt venne a KarácsonyKupa bármelyik fordulójában?
:'(
Ejjj... vitézek...vitézek...
Azért ha mégis lenne egy bátor jelentkezõ, ki vállalná a jó kedv és buli hangulatának eluralkodását a testén, és részt venne a dec30ai Pósteleken rendezendõ karácsonyKupa II., illetve az I.Viharsarok Nyílt Megyei Amatõr MTB Cross Bajnokság VI. futamán, az jelezze a drótnélkülimre...vagy péntekig ide...
Csõváz és hátszél...
Egy zsák meleget mindenkinek.
Hááát egy legíny sincs talpon e vidéken?
Ki szembe szállna az nagy idõjárással, és részt venne a KarácsonyKupa bármelyik fordulójában?
:'(
Ejjj... vitézek...vitézek...
Azért ha mégis lenne egy bátor jelentkezõ, ki vállalná a jó kedv és buli hangulatának eluralkodását a testén, és részt venne a dec30ai Pósteleken rendezendõ karácsonyKupa II., illetve az I.Viharsarok Nyílt Megyei Amatõr MTB Cross Bajnokság VI. futamán, az jelezze a drótnélkülimre...vagy péntekig ide...
Csõváz és hátszél...
Egy zsák meleget mindenkinek.
Posted 2001. December 18. - 23:44

HALI!
Dear Bruce: A szkennert ugyan visszakaptam, de a hozzá való install cd-t azt csak ma szolgálltatta vissza a srác, így holnapra lesznek képek!
Üdv: Baliba
Dear Bruce: A szkennert ugyan visszakaptam, de a hozzá való install cd-t azt csak ma szolgálltatta vissza a srác, így holnapra lesznek képek!
Üdv: Baliba