Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFTeam I.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
586 replies to this topic

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Helló MINDENKINEK!
Én csak szerényen csatlakozni szeretnék az elõttem szólókhoz.
ÜDV:Ralph

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha nem ellenezném a felesleges nyál-eregetést, én is írnék valami ragadósat, de ellenzem... Különben sem szeretem a karácsonyt... :-/

De azért ugye tudjátok, hogy titeket igen! Szal mindenki: bejglire fel!  ;D

Jorus, aki nem morcos, nem közellenség, csak nem csípi a kommersz dolgokat...bocs ;)

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Én is ezúton szeretnék mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni minden fórum társamnak!!!

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
[glow=red,2,300]TEXT[/glow][shadow=red,left,300]TEXT[/shadow]Békés, Boldog, Kellemes Karácsonyt és Eredményekben gazdag, EGÉSZSÉGES új évet kívánok minden kedves Fórumtársnak, és kedves családjának!!!

nicholas

nicholas

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!

Paraferee, ez itt mind kis bet?vel íródik...de boldok karácsonyt neked is!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát akkor... könnyes szemmel fájó szívvel búcsúzom... találxunk a következõ évben...
sok bejglit pezsgõt meg mindenféle jó kis alkatrészt a fa alatt ;D

hüp hüp :'(

pápá mindenkinek:

maradok tisztelettel:
Rás

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát akkor... könnyes szemmel fájó szívvel búcsúzom... találxunk a következõ évben...
sok bejglit pezsgõt meg mindenféle jó kis alkatrészt a fa alatt ;D

hüp hüp :'(

pápá mindenkinek:

maradok tisztelettel:
Rás

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
MEKED IS PARA!!!!  ;)

Többieknek még nem!!!  ;D

Rontom itt a levegõt még pár napig!!!  :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hey... Atyuska-bátyuska-géppuska...

Úgy néz ki, hogy már holnap csak pillanatokra jövök fel ide, és aztán már csak 2002ben legközelebb...

Így hát...
[glow=green,2,300]
Mindenkinek ezúton szeretnék Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!
Bízok benne, hogy hozzászólásaim senkibõl nem váltottak ki ingert, fõleg nem olyat, amihez a mosdóba kellett volna rohanni...
Abban a reményben búcsúzom, csak egy rövidke idõre(he-he...4 nem szabadultok meg tõlem... ;) ), hogy mindenkivel viszont "találkozhatok" a jövõévben is!
[/glow]

Még egyszer Kellemes Ünnepeket!
Aztán csak óvatosan a nagy tivornyákkal! Mert nincs veszedelmesebb, mint egy fültõl fülig mosoly a mákosbejgli után... ;D

Csõváz és hátszél...
Zárul Miki móka tára... Joghurt is alszik már... Aludj el szépen kis...ööö... Paraferee voltam ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ez a 101.
;D ;D ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Bruce: az enyém fél mega volt?! (Na, jó, az egyik 4 kilós, a másik 380-as.) Na, de egy 800X600-as kép ekkora, ha jobben tömörítem, akkor meg gányul néz ki. Legközelebb kisebb méretben kûggyem?!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Én is nagyon várom az OTTLAPUNKAT!!! Hajrá hajrá!!!  ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Bruce! Mikor lesz fent a neten a cuccos?? Már nagyon várom a végleges kezdetleges verziót!!  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hello!!

igen Jorus, megkaptam!!  ;D ;D
és ebbõl az apropóból szeretnék mindenkit megkérni, aki küld képet, LÉCCI csináljatok vele vmit, hogy ne fél megás legyen 1 kép, jjjóóóóóó??

egyébként minden html módosítható utólag is, persze...

Üdv:
BRUCE

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
OK.

AZt tudod, mi az IMHO?
Ugyan az, mint az SZVSZ, csak angolul. Szóval ha ezzel találkozol, ne ess 2ségbe!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szvsz (hajjj, de jó, hoyg tudom végre Én is hasnmyálni ezt... ;D ) így is úgy is muszály lesz módosíthatónak lenni, hosz egy önéletrajz mindig módosul...

Meg ha arra a kevéske kis html tudásomra hagyatkozom, mint ami nincs is, akkor azt hiszem az anyag mindig módosítható alapból..
azaz azt töl,tesz fel amit akarsz, és azt vezsed le amit akarsz...

:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
BRUCE

Ha utólag is lehet bõvíteni, akkor most, ha nem, akkor csak januárra leszek én is készen az egész "portfóliómmal".

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Én jönnék, csak akkoriban nagy karácsonyi banzájok vannak!!!  :P De JAN1, 3AS6ÁR hegy, az mehet!!!!  ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ejjj...!
Hááát egy legíny sincs talpon e vidéken?
Ki szembe szállna az nagy idõjárással, és részt venne a KarácsonyKupa bármelyik fordulójában?
:'(
Ejjj... vitézek...vitézek...
Azért ha mégis lenne egy bátor jelentkezõ, ki vállalná a jó kedv és buli hangulatának eluralkodását a testén, és részt venne a dec30ai Pósteleken rendezendõ karácsonyKupa II., illetve az I.Viharsarok Nyílt Megyei Amatõr MTB Cross Bajnokság VI. futamán, az jelezze a drótnélkülimre...vagy péntekig ide...

Csõváz és hátszél...
Egy zsák meleget mindenkinek.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
HALI!

Dear Bruce: A szkennert ugyan visszakaptam, de a hozzá való install cd-t azt csak ma szolgálltatta vissza a srác, így holnapra lesznek képek!

Üdv: Baliba