Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFTeam I.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
586 replies to this topic

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Jelentem elküldem "önéletrajzom" Bruce kollégának, megkezdve a sort.  :o :o :o
Képeket holnap küldök!

Üdv: Baliba

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
bruce, roger that ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Halihó!
most csak egy rövidke hozzáröffenés:
A honlap télleg "csak" egy team-es honlap lenne, merthogy azért TEAM honlap, hogy a mi dolgaink legyenek rajta.
Martens-nek köszönöm a felajánlását, majd ha kell vmi, írok!
Üdv:
BRUCE

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Dear, Andix!
Véleményem szerint kiindulásnak (bár hangsúlyozom, hogy szerintem) elõször óvatos, kis célokat kitûzve és megvalósítgatva lehetõségeink szerint nyitásképp:
"1.) CSAK és kizárólag egy "team" lap, melyen bemutatkoznak a team tagok, meg a lovaik, és néhány infó..... "

Majd ha beindult, és egyre több infó gyûlik rá, és kb. 20 év múlva kikiáltanak minket tehetséges kezdõnek,
;D ;D ;D 8) lehet, sõtt, lesz belõle:

"2.) .... egy megaállat bringás site is, ami telis tele van információkkal, meg lelkes tagok által írt "hogy mozogjon a telóm 30 cm-t" (  ) címû remekmûvekkel?"

Szerintem ez a koncepció, mert, ha egyszerre sokat akarunk, beletörhet, a bicsak. Ettõl, még fejlõdhet dinamikusan, és megállíthatatlanúl.

Köszönöm az hejeslõ hozzászólásokat, örülök, hogy mások is 1-et értenek.

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
én is felajánlom a segitségem, értek a htmlhez és kicsit javascripthez meg perlhez ;)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Kicsit bõvebben kifejthetnétek, nekünk halandó kerekeseknek is, hogy KB mire számítsak team honlap ügyben:
1.) CSAK és kizárólag egy "team" lap, melyen bemutatkoznak a team tagok, meg a lovaik, és néhány infó.....
2.) .... Vagy egy megaállat bringás site is, ami telis tele van információkkal, meg lelkes tagok által írt "hogy mozogjon a telóm 30 cm-t" ( ;D ) címû remekmûvekkel?
Amúgy a honlappal kapcsolatban én is szívesen segít(het)ek, ha kell persze  8) .

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hi!

baliba.: asszem felesleges itt sokat szövegelni, röviden összefoglalva a mondandómat: Jól szóltál!! ;D ;D
Parafereehez hasonlóan én is csak bólogatom a monitorom... ;D

zOrg: pls csekk jor méjl (kiejtés: pls check your mail) !!!!! hurry up, mer sosem lesz így honlap! vagy lesz amilyen lesz és csináljam meg? csak mer' arra gondoltam, hogy megnézed, és ha nagyon gáz, akkor változtatok (tunk) rajta...

Ezen úton is szeretnék minden tisztelt fórum team tagot megkérni, hogy írjon megáról pár sort, azt amit fontosnak tart + szedjen össze néhány képet (természetesen csak ha van, ill. ha akar magáról képet a weben), és küldje el nekem!! (bruce100@freemail.hu)
Szíves megértésüket elõre is köszönjük! ;D

Üdv:
BRUCE

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Helló Baliba!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hey!

Üdv Néked meg és vissza, illetve tétre-befutóra  Baliba! ;D

Örörmmel olvastam hozzászólásod, és Én csak helyeslõen fejelgetem a monitorom...
A szervezettség, vagy még inkább, szervezetlenség sajna számomra is már átélt dolog... hisz egy klub alakításában fáradoztam két éven keresztül...

Ergo, mint ahogy máremlítetted, nem az együttes... totálisan egyetértek: kiosztani a feladatokat...

Na most magas rötûen, rövid ívelt pályán ennyit... jön a landolás... ;D
Csõváz és hátszél..
Joghurt és Én

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Sorry amiért 2x is elment, de közben kivágott.
Gondolom 1x-is sok.
De azért még csak egy kicsit, konkrétabban:
Web oldal: Iszonyat nagy ötlet.
Feladat: Mindenki szedjen össze magáról, számára fontosnak itélt infót (szerintem szelektálás nélkül) + képeket innen, onnan. Ez nem egy óriási feladat egy szövegszerkesztõvel. Nekem van szkenerem, de gondolom másoknak is akad, beszéljük, meg, tegyünk fel rá mindent, amit csak tudunk.

Csapat: Mit ahogy Paraferee korábban írta, a Bike Mag a mi "házasságkötõ paunk" ez hozott össze minket, és maximálisan támogatom, hogy legyen csak reklámozva általunk. Én annyit küzdöttem már egyedül, hogy az nem emberi, és most már tudom, hogy mit jelent az, hogy tartozunk valahova. Ez nem azt jelenti, hogy innentõl térden csúszva hajbókolunk a kedves szerkesztõ gyerekek elõtt "nem vagyunk rá méltó" mondatok sorozatos hangoztatása mellett, hiszen mindenki láthatja, hogy õk is velünk egyenrangú gyerekek, teszik a dolgukat, meg lehet velük beszélni minndent. Ez, hogy mi vagyunk, és lelkesedünk, nekik is toló erõ, hiszen bennünk, látják az eredményét mindennapi munkájuknak. Szerintem, ha tehetnék, és más helyzetben lennének, méginkább támogatnának bennünket, mert ez egy adok, kapok játék. Mi segítjük õket, hogy õk, segítsenek minket. A cél mindanjiunknál az elõrehaladás, a fejlõdés, és miért ne tehetnénk ezt kart karbaöltve egymás mellett.

Most érkezett el magasröptû hegyi dumám vége, és elnézést mindenkitõl akit halálra untattam a véleményemmel, de ez kikívánkozott.

Még egy elnézéssel tartozom ,a TEAM hölgy tagjának irányába, hiszen õt kellett volna elõször köszöntenem, lévén, hogy rám most hatott az újdonság erejével szivess megjelenése.

Ezzel nem vitát akarok indítani, ez nem személyeskedés, csak egy összefoglalás, és egyéni vélemény.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Folyt...

Hol is kezdjem...
Már lassam 10 év technikai sportban eltöltött idõ alatt iszonyatosan sok mindenre rájöttem!
Most nem fogok élettörténeteket, és bölcsességeket írni, de lehet, hogy mégis.
Tömören, és röviden: Rentgetegszer találkoztam lelkes, és mindenre elszánt emberekkel, akik akkora pozitív kisugárzással érkeztek, hogy azt hittem le sem lehet õket állítani, és én voltam a legboldogabb, hogy segíthettem a munkáját mindegyiknek, (klubb alapítás, versenyszervezés, lebonyolítás, csapatszervezés, és minden egyébb járuléos dolog), de ezek közül nagyon sok elbukott.
Nem velük, vagy velem, vagy mással volt a gond, hanem a toális szervezetlenségen. Látszólag Egyenként, mindenki megtett volna bármit, de nem voltak normálisan, szervezetten kiosztva a feladatok. Késõbb ezt orvosoltuk, de aztán meg az emberek nem tudták teljesíteni a magukra vállalt terhet, nem voltak reálisan tisztában a képességeikkel.
Amit leszûrtem: 1, A tenni akaró embert soha ne akadályozd, ne álj az útjába, ne törd meg a lendületét. Apró korrekciók persze lehetnek, de ne állíts elé falat.
2, Soha ne vállalj olyat vakon, amit nem tudsz megvalósítani.
3, Azért vagyok egy csapat tagja, hogy segítsük egymást. Merj segítséget kérni bárkitõl. Kérdezzzz!!!
Soha ne szégyeld, hogy ha valami nem megy.
4, segítsük egymást, támaszkodjunk egymásra. Mindenkinek vannak spec területei, amihez jobban ért. Ez nem egy hiúsági verseny, ez egy csapat.
5, Beszélj konkrétumokban! Kell, nem kell, ekkor, akkor, itt, ott. Légy határozott. Tudd, hogy mi a célod.
Ha egy csapat, mint amik mi is vagyunk létrejött, és ily módon összetart, és össze tartozik, nem lehet számunkra akadály.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Folyt...

Hol is kezdjem...
Már lassam 10 év technikai sportban eltöltött idõ alatt iszonyatosan sok mindenre rájöttem!
Most nem fogok élettörténeteket, és bölcsességeket írni, de lehet, hogy mégis.
Tömören, és röviden: Rentgetegszer találkoztam lelkes, és mindenre elszánt emberekkel, akik akkora pozitív kisugárzással érkeztek, hogy azt hittem le sem lehet õket állítani, és én voltam a legboldogabb, hogy segíthettem a munkáját mindegyiknek, (klubb alapítás, versenyszervezés, lebonyolítás, csapatszervezés, és minden egyébb járuléos dolog), de ezek közül nagyon sok elbukott.
Nem velük, vagy velem, vagy mással volt a gond, hanem a toális szervezetlenségen. Látszólag Egyenként, mindenki megtett volna bármit, de nem voltak normálisan, szervezetten kiosztva a feladatok. Késõbb ezt orvosoltuk, de aztán meg az emberek nem tudták teljesíteni a magukra vállalt terhet, nem voltak reálisan tisztában a képességeikkel.
Amit leszûrtem: 1, A tenni akaró embert soha ne akadályozd, ne álj az útjába, ne törd meg a lendületét. Apró korrekciók persze lehetnek, de ne állíts elé falat.
2, Soha ne vállalj olyat vakon, amit nem tudsz megvalósítani.
3, Azért vagyok egy csapat tagja, hogy segítsük egymást. Merj segítséget kérni bárkitõl. Kérdezzzz!!!
Soha ne szégyeld, hogy ha valami nem megy.
4, segítsük egymást, támaszkodjunk egymásra. Mindenkinek vannak spec területei, amihez jobban ért. Ez nem egy hiúsági verseny, ez egy csapat.
5, Beszélj konkrétumokban! Kell, nem kell, ekkor, akkor, itt, ott. Légy határozott. Tudd, hogy mi a célod.
Ha egy csapat, mint amik mi is vagyunk létrejött, és ily módon összetart, és össze tartozik, nem lehet számunkra akadály.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Ismét itt!

Na azért túlzásba nem fogom vinni, a hozzászólásokat, de igyekszem!

First: Bruce: A srácnak gyújtásproblem adódott az ifjú OROSZ mérnökök által oly nagyra tartott 2104-es tipus számú LADA kombin, így ki kellett tolni a "C" vágányra ergo (nem az együttes) el kellett vinnem õt BP-re, úgy hirtelen felindulásból. Mivel õ, egy igaz barátom, (ami sajna nagyon kevés van) így nem volt kérdés, hogy megyek-e.

Továbbá: Hát amit ti összegépeltetek, mióta nem voltam fent, azt egy fél napon keresztül olvastam, de mindenkinek az utolsó szavát is. "Csüngtem ajkán szótlanúl, mint gyümölcs a fán" stílusban.
Mûveltségi rovatunkat olvasták.

A Zorg kontra Bruce partit olvasva nem aggódtam, valamelyest ismerve mindkét gyári versenyzõ fiatalembert, olyan volt, mint egy elõre kiszámítható happyend-es film. Örülök a végeredménynek, bár a weblapok tervét még nem láttam, de a bizalom 100%-os. "Mindenki egyért, egy mindenkiért" stílusban jobbak leszünk, mint Spilberg Elit alakulata.

Folyt köv.....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
baliba.: VÉGRE!!!  ;D ;D ;D
Remélem rendezõdött a géped ügye + neted is ok + sok idõd lesz!!  ;D ;D
Egyébként mi történt azzal a "gyerekkel", akit menteni mentél?

zOrg: mégeccer elküldtem, megkaptad?
pls írjjáá máááárrr....

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Mélységes mély tiszteletem minden kedves fórumtagnak!

ÉLEK!!!

Bár ez szerintem nem sok mindenkinek tartalmaz használható információt, de azért mielõtt elkezdem a hozzászólásokat letölteni, és végigolvasni, gondoltam bejelentkezek!

Remélem, mert csak bízni tudok benne, hogy innentõl kezdve gyakran fel fogok lépni a netre, és bár csöndesen, de töretlen lelkesedéssel fárasztanám tovább eme kiváló társaság mindennapjait.
Bár elképzelésem nincs mirõl folyhat mostanában a beszélgetés, igyekszem bekapcsolódni, és aktív részesévé válni.
Ömlengés vége.

Bruce, Zorg: Sorry, hogy azóta amióta nem tudtam elmenni a randira nem adtam életjelet, de annyi idõm sem volt azóta, hogy átmenyek az út túloldalára.
Bár "Akinek mentségre van szüksége, annak nincs mentsége" elvet valom, így nem mentegetõzöm, csak egyszerûen belátom, hogy egy f@sz vagyok.
Mégegyszer sorry, de igérem orvosoljuk!

Üdvözlettel: Egy megkerült bárány, akit Balibának hívnak!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kérlek nézzetek be ide!!!

http://www.bikemagaz...&num=1007676401

Elõre is köszönöm!!!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Itt vagyok - félig-meddig. Röviden:

BRUCE!
Nem kaptam meg a cuccost - vagy pedig vírust kapott, franc tuggya. Küldd át még1x!

Nagyon komoly nimdabadtrans szopacsok voltak - hiába, többen is használjuk ezt a gépet. Most meg épp egy új(abb) oprendszert próbálgattam, de ma lesz a napja, h. expressz sebességgel rakom vissza a régit...

Szóval: türelem - tornaterem.

üdv.zOrg

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
Sztem nimdatelenitik a rendszeruket

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
nem tudja vki, hogy hova tûnt zOrg??
mert ha õ nincs, akkor soha az életbe nem lesz honlapunk...
(legalábbis olyan, amit én csinálnék...)

Peppencs

Peppencs

vendég

• fórumtag
  • 103 posts
Kösssz! ;D
 Bike forever...