Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFTeam I.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
586 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szeva nyunya mester!

tag lenni?
mi sem eccerûbb...
Csak néhány feladatot kell végrehajtanod...ezeket lásd a vizsgakérdések topicban egyel kijjjjjebb...
;D

Komolyra fordítva:
csak egy kérdésre kell helyesen válaszolnod!
>Tag akarsz lenni?<

A válaszokat ide várjuk...

Köszönjük figylemüket, búcsúzik az est házigazdája: Joghurtos Paraferenc... ;D

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Ja és köszi.... ;D ;D ;D ;D ;D

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
hello...

Most tiszta lustának meg butának fogok tünni, meséjjetek nekem lécci,hogy hogy is lehet itten taggá válni meg ijenek...vagy legalább árujjátok el hogy kb.?dik hozzászólásban van szó ijenekrõl...mer kissé lassan megy ma  a hálónk és lusta voltam mindent "átnyálazni"...

tscháó

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Dear mindenki!!

A sürgtés úgy vélem, teljesen jogos.
De türelem, türelem, türelem... és lesz sok rózsád!  ;D

Szóval arról lenne szó, hogy az elmúlt hét végén mondtam, hogy a honlap kész lenne (mármint ami az én részemet illeti). Igen, az kész is lenne. Csak aztán jött egy ötletem, hogy mi lenne, ha felhasználóbarátabb lenne. És ez egy kis grafikai módosítással jár. A jó hír, hogy az is kész!  ;D Tehát most a két változat el lett küldve zOrg mesternek, aki majd megmonja, hogy melyik a jobb, akkor hipersebességel az összeset átjavítom arra design-ra, és repül a netre a cuccos. zOrg azt mondta, hogy a tárhely kész, tehát már nincs sok hátra, hogy kézzel fogható eredmény legyen.
Továbbra is várom az önéletrajzokat, a rémképtárba illõ képeket, illetve versenyek, bringás események szem - és fültanúinak beszámolóit!! (ebbe a bászomlósdi részbe teszem (remélem nem baj) a fórumon elhangzott beszámolókat, mint pl. a bükk maratonról paraferee, major, satöbbiek irományait)

Üdv:
BRUCE

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Lenne egy kérdésem:

Mi van a honlappal ? ? ?  :o

Nem mintha sürgetnék bárkit is, csak érdeklõdök!!!

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Helló BRUCE!
Én is igyekszem az adatlapom megírásával,képet is mellékelek.Szóval dolgozom rajta és ha még beleférek,akkor THX !
ÜDV:Ralph

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nagyon fogok igyekezni, hogy a fotó és a leírkálásomat eljuttassam hozzád Bruce koma. Lemaradtam róla, eléggé. Kitartás!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Bujjék mindenki azonnal bele a brinyós cuccába és tekerjen nagyokat idén is min tette eddig és angyalka meg mindenki hozzon továbbra is jó kis alkatracékat meg mindeféle földi és légi jót :) kívániok nektek továbbra is kedves sors és ösvénytársaim üdvözletem üldözzön titeket egész évben Rás voltam tisztelettel soxerencsét kívánok mindenkinek :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hey!!!

Hááát BUÉK még egyszer, így a 2002es elején! ;D

A nagy Joghurt ereje vértezzen fel minden fórumozót...

Pápá

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Bruce!!! Irgum burgum gyorsan felölteni valahova egy próba / megtekinthetõ verziót!!
Kiváncsi vagyok...  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hi kedves mindenki!!

Szóval természetesen én is... és mindenkinek... (mint ahogy a nagy Zöldfülü megmondotta volt vala)  ;D

Másrészrõl:
A weboldalnak az a része, ami rajtam múlik, kész van. Hurrá!  ;)
Viszont ami  :( , az az, hogy hiányzik még egy csomó életrajz (persze ha vki nem akar magáról életrajzot, akkor mondja azt, és kész... ez is megoldható... (sõt még könnyebb is  :) )), továbbá hiányoznak a rémképtárba illõ képek, ill. zOrg azt mondta, hogy csinál egy ún. Nyúzboksz-ot, ami arra lesz alkalmas, hogy a tagok kapnak login-t + pass-t, és így beírhatnak rövid híreket, pl. ha vki megy vhova, akkor oda beírja, és arra lehet jelentkezni... vagy vmi ilyesmi... (ugye jól mondom zOrg  ??? ). Szóval még ezt sincs kész (legalábbis én úgy tudom, de lehet, hogy titokban dolgozik rajta ezerrel zOrg  ;D ). Nah szóval ez az ami még hiányzik...

Üdv:
BRUCE

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
BUÉK!!! MINDENKINEK!!!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Olaf kíván mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET!!!  ;)Aki meg a felsõoktatásban szenvedi a vizsgákat azokat ünnepélyesen sorstársaimmá fogadom,és sok sikert kívánok nekik :D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
[glow=blue,2,300]Minden kollégának nagyon boldog Karácsonyt kívánok!!!  ;)[/glow]

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
csatlakozok a morcosmokusmedvékhez amennyiben aszondom, hogy csöppcsöppkarácsony kellemes szörcs szürcs
de azert szivböl szolnak a kivánságok és kivánok én is minden jot:)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
..na nemhogymár kimaradjek ebbõl kellemeskarácsonytmindenkinekbõl!!!  ;D

szal én is inkább Jorus kolléga nézeteit osztom, de azért annyit mondanék, hogy érezzétek jól magatokat!

üdv,
kislust

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Embörök.Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új évet kívánok mindenkinek.Na meg a joghurtnak is.(nézd meg a szav.idõt mert romlott joghurtal szar kezdeni az évet!    A hó lepje be kerekeitek recés lenyomatát.
                                      DUGO

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Milyen kis kedves mindenki! Sok szépet és jót nektek is, srácok!

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én is, én is, én is!!!  és Mindenkinek! .. és sokat, és boldogat,  ...............élményekben gazdagat!!!!!!!!

Zöldfülü

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Jorus belõlem is szólt.

Én is kellemes degeszre zabálást, pezsgõzést, borozást, sörözést, sok stucnit, protektort, fullfácse bukót, gagyi piaci foszlós alsógatyát és zoknit, atlétatrikót, bundabugyit, meleg zoknit,
A Bikkmakknak 30mm-es filmfelvevõt és  ;DHazzelbladd nagyformátumú fényképezõgépet, hogy végre jó fotók készülhesessenek ;D,
kívánok minden kedves kis kerékpározós kispajtásomnak és kispajtásnõmnek!!!!!!

:-*, lcs